Kannanotto tiukentunutta turvapaikkapolitiikkaa vastaan.

vihreä suomi

#51 Re:

02.03.2017 22:34

#4: -  

 kysymys kuinka tyhmiä te olette että uskotte tähän 2000-luvun suurimpaan kusetukseen eli pakolaisiin. Jälkipolvet tulee nauramaan meille. Osa kiroamaan.


Vieras

#52

03.03.2017 10:27

Ollaan  ihmisiä ihmisille, mutta vain nuorille miesihmisille.


Vieras

#53

03.03.2017 13:28

Syyrialaiset menevät Irakiin pakolaisista ja irakilaiset tulevat tänne. Mihin suomalaisten pitäisi lähteä elämään muiden rahoilla?


Vieras

#54 Pauli Vahtera on oikeassa

03.03.2017 20:12

www.facebook.com/pauli.vahteraristiinassa?hc_ref=SEARCH&fref=nf


Vieras

#55 Re: Pauli Vahtera on oikeassa

03.03.2017 20:15

#54: - Pauli Vahtera on oikeassa 

Kannanotto tiukentunutta turvapaikkapolitiikkaa vastaan.

Suomessa asuu viisaita ihmisiä. Adressi tiukentunutta turvapaikkapolitiikkaa vastaan on saanut 780 allekirjoitusta 3,5 kuukaudessa. Halla-aho saa jokaiselle maahanmuuttokriittiselle kirjoitukselleen parissa tunnissa enemmän tykkäyksiä.

En voi olla ihmettelemättä, millaisia ovat hyvät ihmiset. Onko heillä pallo hukassa vai mistä he ammentavat tuon kaiken naiviuden, jolla he tarttuvat kaksin käsin kiinni jokaiseen tänne tulleeseen. Siitä riippumatta onko hän isis-tappaja, alaikäisten tyttöjen raiskaaja, luku- ja kirjoitustaidoton, kielitaidoton, ammattitaidoton ja mikä pahinta helppoa elämää hakemaan tullut. Katsotaanpa, millaisen maahanmuuttajakiimaisen perustelun adressille on kirjoittanut ensimmäinen allekirjoittaja.

ADRESSI: Olemme vakavasti huolissamme Suomen tämänhetkisestä maahanmuuttopolitiikasta ja maahanmuuttoviraston tekemistä valtaosin kielteisistä päätöksistä.
SELKOKIELELLÄ: Kannattaisi olla vakavasti huolissaan, miten Suomen käy muutamassa vuosikymmenessä. Halutaanko todellakin Suomen muuttuvan islamistiseksi valtioksi, jossa voimassa on sharia-laki. Halutaanko todellakin ottaa elätettäväksi jokainen, joka Suomen rajan ylittää. Halutaanko todellakin joka vuosi ottaa 4-5 miljardia euroa velkaa tulevien sukupolvien maksettavaksi, jotta kaikki tänne tulleet voidaan elättää ja heille voidaan järjestää yhtä sun toista puuhattavaa ilmaisen asunnon lisäksi.

ADRESSI: Maahanmuuttoon liittyvien lakimuutosten seurauksena ja maahanmuuttoviraston määriteltyä Afganistanin, Irakin ja Somalian turvallisiksi maiksi tilanne on muuttunut sietämättömäksi. Käännytyspäätöksiä tehtäessä on aina varmistettava henkilön mahdollisuus ihmisarvoiseen ja turvalliseen elämään kotimaassaan. Sisäistä pakoa käännytyksen perusteluksi pitäisi käyttää hyvin harkitusti ja harvoissa tapauksissa. Maahanmuuttovirasto kuitenkin käyttää sisäistä pakoa palautusautomaattina, vaikka kaikki maahanmuuttajan turvapaikan saannin ehdot täyttyisivät. Tätä emme hyväksy.
SELKOKIELELLÄ: Sietämättömäksi kenelle. Suomalaiset ovat hirmuisen painostuksen kohteena. Hakijat ovat täällä vuosikaudet, vaikka he saisivat kielteisen päätöksen. Kun he ovat saaneet jalan oven väliin, he eivät lähde täältä minnekään, vaikka kotimaassa olosuhteet paranisivat, vaikka Suomi on ajautunut taloudelliseen kriisiin ja vaikka he eivät työllisty Suomessa. Kotimaassaan sen sijaan töitä riittäisi jokaiselle halukkaalle.

ADRESSI: Suomen perustuslain mukaan ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä. Hallitus on kuitenkin vastoin perustuslakia kaventanut turvapaikanhakijoiden oikeusturvaa muihin maassa asuviin kansalaisiin nähden.
SELKOKIELELLÄ: Suomi on muuttunut sellaiseksi, että maahanmuuttajilla on ensisijainen oikeus perusturvaan ja asumiseen. He ovat etuoikeutettuja terveydenhoidossa, asuntojen saannissa. He saavat valittaa asiassaan ilmaiseksi uudestaan ja uudestaan. Heille järjestetään ilmaiseksi kaikenlaisia rientoja sauvakävelyviikonlopuista hotelleissa alkaen – suomalaiset eivät todellakaan ole enää yhdenvertaisia maahanmuuttajien rinnalla.
Turvapaikanhakijat eivät ole suomalaisia. Valtaosa heistä on tullut hakemaan ilmaista elämistä, vaikkei heillä ole mitään hyväksyttäviä perusteluja oleskeluluvan saantiin. Suomen perustuslaki ei koske kaikkia maailman ihmisiä, ei turisteja, eikä turvapaikkaturisteja. Jokaisella maalla on omat perustuslakinsa. Jos suomalainen menee Irakiin, häntä kohdellaan ulkomaalaisena, ei Irakin kansalaisena. Pelkästään ulkomaalaisen uskonnolliset oikeudet ovat mitättömät irakilaisten omiin verrattuna.

ADRESSI: Lakien muutoksella on kauaskantoiset seuraukset niin maahanmuuttajille kuin meille suomalaisillekin. Suomen perustuslain ja lakien taustalla ovat olleet vakiintuneet arvomme, joista nyt on luovuttu. Lakien ja menettelyjen muutokset vaikuttavat toimintatapoihimme ja asenteisiimme. Nyt on lähdetty tielle, jossa joillakin ihmisryhmillä on vähemmän oikeuksia kuin muilla.
SELKOKIELELLÄ: Suomen vakiintuneisiin arvoihin ei ole koskaan kuulunut jokaisen tänne tulleen elättäminen ilmaiseksi vailla omaa vastuuta. 1939 suomalaiset kävivät ase kädessä estämään tänne tulevien vierasmaalaisten pääsy. Suomalaiset toimivat viisaasti, minkä jokainen pystyy näkemään Neuvostoliiton historiaa ja romahdusta vähänkään seurannut ymmärtää.

ADRESSI: Perhettä on tähän asti pidetty yhteiskunnan perusyksikkönä, jota pitää suojella. Perheen yhdistämisen mahdottomuus ja maahanmuuttoviraston päätökset, jossa osa perheestä käännytetään ja turvapaikka myönnetään vain joillekin perheenjäsenille, kertoo omaa surullista kieltään arvojen ja asenteiden muutoksesta. Paitsi perustuslakiamme rikotaan myös YK:n lapsen oikeuksien yleissopimusta, jonka mukaan lapselle ja perheelle on taattava asianmukainen suojelu ja humanitäärinen apu.
SELKOKIELELLÄ: Maahanmuuttajat ovat malliesimerkki perheen perusyksiköstä. Monella heistä on monta vaimoa kotimaassaan. He jättävät nämä vaimot ja lapsensa kotimaahan, ja lähtevät itse Suomeen. Jos he ovat perherakkaita, he jäävät kotimaahansa pitämään huolta perheestään. YK:n lapsen oikeuksien sopimus tarkoittaa ensisijaisesti sitä, että asianmukainen suojelu ja humanitäärinen apu annetaan heidän kotonaan.

ADRESSI: Vetoamme päättäjiin, että tiukennettuja lakeja ja menettelyä muutetaan vastaamaan perustuslain henkeä ja kansainvälisiä sopimuksia.
SELKOKIELELLÄ: Tuollaista epämääräistä adressia ei kukaan asioita ymmärtävä allekirjoittaisi. Meillä on siis toivoa, koska allekirjoittajia on niin vähän.

JK. Kirjoitukseni on huono ja olin sen jo heittänyt roskiin. Näytin sitä yhdelle maahanmuuttokriittiselle ja hän pyysi, että julkaise ihmeessä. Adressi kertoo paljon tämän päivän hyvistä ihmisistä.

 

 


Vieras

#56

04.03.2017 07:08

Näyttää vasemmistolainen liberalismi tulleen tiensä päähän, ja hyvä niin.

Nyt voimme alkaa taas arvostamaan älykkyyttä, sivistystä, kehittyä eteenpäin. Kehitysmaalaisten ja heidän sivistymättömien tapojen sekä alkellisen kulttuurin ihannointi on so last season.

Luonnollisesti täällä itkevät ne sivistymättömät suomalaisnaiset jotka lisääntyivät näiden kanssa, omaa typeryyttään.


Vieras

#57

04.03.2017 07:19

Tiukentunutta?

Kymmenet tuhannet elämäntaparikolliset marssivat rajalta sisään, höyryävien lihapatojen ääreen ja täyteen ylläpitoon. Ainoa mitä suomalaiset saivat vastineeksi tästä torakkalaumasta oli miljardiluokan kustannukset ja räjähdysmäisesti kasvanut seksuaalirikollisuus.

pepe

#58

06.03.2017 12:43

Miksi kukaan täysjärkinen allekirjoittaisi tätä? Käytännössä aloittaja haluaa tänne samat ihmiset, jotka aloittivat sotimisen kotimaissaan ja hävisivät, jotta saisivat tilaisuuden aloittaa uuden sodan täällä. Inhimillisyydellä ei ole mitään tekemistä tämän ajatusjätteen kanssa.

Vieras

#59 Re:

06.03.2017 13:58

#58: pepe -  

 No, ei kai kukaan täysjärkinen kirjoita, mutta "meillä on unelma" porukka ja muut suvakit.

Seppo Lehikoinen

#60 Re: Re:

09.03.2017 14:16

#59: - Re:  

 Se on vain niin, että kun tämän järjettömän adressin allekirjoittaneet tajuavat idioottimaisuutensa, kaikki on auttamattomasti myöhäistä. Turvallinen Suomi on menetetty...

Kaarnavene

#61

11.03.2017 11:14

 Monikulttuuri on rikkaus, ei mulla muuta...

Ruotsi on yksi maailman turvallisimmista maista maahanmuuttajien ansiosta...

Voittajat

#62 Re: Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

20.03.2017 23:18

#5: Tuula Arminen - Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

 Sorry vaan Tuula, mutta vahvasti näyttää siltä että pelinne on menetetty.

Teidän tiimi hävis ei voi mitään. Holtiton maahanmuutto ollaan saamassa kuriin ja TE ETTE voi sille mitään!

Pahoitteluni vielä kerran.

Ajattollah Goatfucker

#63 Apua Help!

21.03.2017 14:49

Tahdon tehdä sipilät ja adoptoida itselleni elintasomuslimin. Kriteerit: 17 vuotias, tuuhea, täitä kuhiseva parta eli ns. Bin Laden-pörrö, insinöörin tutkinto Bagdadin eliittiyliopistosta. Tarvitseeko minun tehdä virallinen hakemus esim Migrille, vai voinko ihan vaan käydä poimimassa mieleiseni asema-aukion puista?

Seppo Lehikoinen

#64

04.04.2017 00:51

Loiset reissuun ja suvakit mukaan turvapaikkaturisteina seikkailevien poikaraukkojen seksuaalista tuskaa lievittämään....

Seppo Lehikoinen

#65 Idiotismia inhottavimmillaan...

07.06.2017 21:34

Näyttää kesäkuun kunniaksi rasmushörhöille koittaneen kiima-aika....

Hattula

#66 Re: Epäoikeudenmukaisuus vallalla

08.06.2017 11:52

#1: Seppo Lehikoinen - Epäoikeudenmukaisuus vallalla 

 Seppo on ihan oikeassa...Suomalaisten köyhien asiat kuntoon ennen hyysättäviä.

Seppo Lehikoinen

#67

08.06.2017 16:54

Ihan sitä vain luulisi tämän adressin allekirjoittajien pukeutuvan ihan vapaaehtoisesti säkkiin ja tuhkaan kun totuus islamisaatiosta noille luojaltaan saamissinn jääneille  älykääpiöille paljastuu.....

NASEVA :=(
Vieras

#68 VASEMMISTOLLE JA SDP VIHREILLE JA KIRKKO LOBBULLE LUU KURKKUUN !

13.03.2020 01:44

SUOMI ENSIN !

 

MATUT VÍTTUUN !

 

ISLAMI YHTÄ HAITALLISTA SUOMELLE KUIN KIRKKOKIN !

 

 

       ()       

Kommentoi adressia