Ei Helen Oy:n lämpökeskusta lapsiperheiden keskelle Koillis-Helsinkiin!

Ei Helen Oy:n lämpökeskusta lapsiperheiden keskelle Koillis-Helsinkiin! / Tiedotteet / Kiitos ja väliaikatietoja / Kommentit

Villihaukka

#1 Helenin ympäristöteosta rangaistus..boikoitoikaa Heleniä, vaihtakaa firmaa

12.03.2018 17:57

Helen on tuhoamassa jo täyteen asutetun asuinalueen ja Tattarisuon pienfirma-alueen. Kaikki voivat alkaa boikotoida Heleniä. Annetaan viesti että vaihdamme sähköfirmaa...kyllähän firmoja riittää. Pelottaa tuollainen kylmäverisyys ja asukkaiden tallaaminen omien etujen hankkimisessa. Helen korostaa että Helsinkiin saadaan varmistettua lämpöä. Ei kiitos..emme halua sitä. Emme Heleniltä..mieluummin vaikka Lapin sähköltä jos se lupaa suojella kotejamme rikkipäästöiltä ja rekkarallilta joka saastuttaa ja vaarantaa autoilun, pyöräilyn, lasten ja muiden liikkumisen. Milloin Helen ja muut mafiosot ymmärtävät että alueemme on jo riittävän täynnä? Tarvitsemme henkireikää koska emme asu Lapissa. Lentokentän ympärillä kulkee talvella ladut, kesällä ihanat lenkkipolut, samoin Tattarisuon metsikössä joka nyt aiotaan teurastaa. Ja lapsemme kouluissa ja tarhoissa halutaan myrkyttää päästöillä ja ajaa yli rekoilla. Koska olen asunut 20 v alueella tiedän että alueella asustaa myös erikoisia eläimiä ja lintuja. Hiirihaukka ja pöllö ovat ihan Tattarisuon metsikön alueella. Tattarisuon metsä on lukuisien lintujen koti ja pesimäalue..ihana lintukonsertti virkistää ulkoilijoita. Nyt olisi hyvä saada myös Luontoliitto tai muut vastaavat vastustamaan tuota järjetöntä Holokaustia.

Naurettavaa että Helen puhuu olevansa luonnon ja säästämisen ja puhtauden puolestapuhuja....se on täysi vale. Boikotoidaan Heleniä kaikin tavoin ja korostetaan sen kylmäveristä politiikkaa tuhota ainutlaatuinen asuinalueemme.

Kirjoitetaan suoraan Helenille siitä että vaihdamme sähköfirmaa sellaiseen joka kunnioittaa luontoarvoja ja kotejamme ja ympäristöämme. 

Pidetään kiirettä asian kanssa koska salaisia neuvotteluja varmaan tehdään alueen tuhoksi jatkuvasti.