Ei Helen Oy:n lämpökeskusta lapsiperheiden keskelle Koillis-Helsinkiin!

Ei Helen Oy:n lämpökeskusta lapsiperheiden keskelle Koillis-Helsinkiin! / Tiedotteet / Katutapahtuma Alppikylässä huomenna 14.4. klo 10-12 / Kommentit


Vieras

#1

13.04.2018 12:14

Hienoa että saadan ministeritason vieras ja paljon tapahtumaa pelastamaan alue tuholta.
Olisi muuten hyvä kehottaa ihmisiä harkistemaan muita sähköyhtiöitä kuin tuholais-Helen.

Muistakaa kirjoitella Heleniin, kuinka hienoa ja puhdasta heidän toimintansa on..ja mainita että on muitakin säähköyhtiöitä, joita asukkaat voivat käyttää. Turha lihottaa 'puhdasta enegiaa' tuottavaa Heleniä enempää.
Muistakaa vastustaa samalla Malmin kentän järjetöntä tuhoa. Kentän on säilyttävä lentokenttänä, niin toivoo kenraallitkin jotta on huoltovarmuus. Malmin kenttä on Suomen toiseksi vilkkain kenttä. Lisäksi siellä viihtyvät useat lintulajit..70% Euroopan linnuista jo kadunnut hyönteismyrkkyjen vuoksi.. Kaupungin keskustan suolle rakennettuja arvotaloja nostetaan suosta miljoonilla euroilla vuodessa. Savipohjaiseen maahan ei todellakaan pidä rakentaa. Fallkullan alue jo kärsii maapohjan vaurioista..samaa savimata.
Alppiharjun ja Tattarisuon alueella hiirihaukkoja ja pöllöjä ja lukuisia muitakin lintulajeja. Ja ennekaikkea tarvitaan puhdas, tuvallinen lähialue kaikille asukkaille..ei kuorma-autokolonnaa liiskaamaan lapsiamme ja autojamme ja saastuttamaan ilmaa.
Tunnen Suoman parhaat maapohjainsinöörit..he vain nauravat idealle rakentaa paksulle savimaalle tuhanssia kerrostaloja...hölmöläispuuhaa. Tosin Suomen 'demokraattisessa' tasavallasahan kaikkea sattuu.

Kevätterveiset alueen lintujen ja siilien puolesta!