NAISTEN VEROTUS kiristyy jälleen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista NAISTEN VEROTUS kiristyy jälleen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.11.2011 23:18



Vieras

#2

03.11.2011 11:29

Ei tällä veron korotuksella saada verotuloja, päin vastoin! =(
tosi ärtsy NAINEN

#3 Re: näin on

03.11.2011 11:40

#2: -

Tämä arvonlisäveron korotus tulee MEIDÄN asiakkaiden maksettavaksi eli naisten käytössä oleva raha vähenee.

  • Siitä tulee johtumaan se, että ainakin joidenkin naisten on vähennettävä kampaajalla käyttöä.
  • Siitä tulee johtumaan se, että osa hiusalalla työskentelevistä siirtyy työttömyyskortistoon.
  • Valtio tulee menettämään siis verotuloja ja joutuu maksamaan työttömyys- ym. sosiaalisia etuja.
  • Siitä tulee johtumaan se, että kuluttajat ostavat enemmän "tee se itse" hiustenlaittovälineitä kotiinsa, jolloin monikansalliset yrityksen saavat yhä enemmän hyötyä.

Näin hienosti eduskunta tukee NAISTEN EUROn kehittämistä kohti tasa-arvoisempaa suuntaa!

Ohi on kampaamokulttuuri.

#4 Naisten kampaamomaksut

03.11.2011 13:02

Suomessa kampaamoiden käytön tarve vähenee kokoajan.Ennen naiset,kaikki mummotkin teettivät kiharat ja sekös oli tosi kallista.Liekö kulttuuri ollut peräisin afriikasta.Nykyisin,kun pakolaiset saapuvat afriikasta,on heillä kiharat jo valmiina ja samoin jälkikasvulla tulee olemaan.Toisin sanoen ei tule kampaamokäyntejä.
Alan harmaa työvoima?

#5 Maksut nousevat

03.11.2011 13:08

Leikkaamalla tukan saksilla,tai käyttämällä kotikampaamoita ja marttakerhot voisivat alkaa leikata naisten hiuksia.
Näin se vaan on.

#6 Veroja korotetaan

03.11.2011 13:26

Veroja joudutaan korottamaan.Rahaa tarvitaan äitiys ja isyyslomiin,lapsilisiin,hoitovapaisiin,vanhustenhoitoon,päiväkerhoihin,lastentarhat-hoitopaikat.
Hallintokuluihin ja eläkkeisiin.
Työpaikat vähenee vauhdilla suomesta.Nokiakin on siirtämässä tuotantonsa halvempien työvoiman maihin.Kaikki on suomessa kallista ja kilpailu on kovaa markkinoista ja tuottavuus on heikko.
Pian kelpaa pienipalkkainenkin työ ja voi ottaa kaksikin työtä tai useamman.


Vieras

#7

03.11.2011 16:26

Anna Viljanen
Kampaaja

#8 Miksi?

03.11.2011 17:27

Miksi kampaajien pitää maksaa omista käsistään arvonlisäveroa?? Eikös valtion pitäis maksaa siitä? Vois toki värjäyksistä ja kiharoista maksaa aineiden osalta ( vikka ne on jo maksettu kertaalleen) mutta omista sormista!
tsäppädäppä arvokas immeinen

#9 Re: Miksi?

03.11.2011 18:00

#8: Kampaaja - Miksi?

Kampaaja ei maksa arvonlisäveroa, vaan asiakas. Näissä välillisissä veroissa ajatellaan, että kampaaja tuotos nostaa asiakkaan arvoa, josta hänen on maksettava veroa. Nerokasta. Samalla tavalla asiakas maksaa arvonlisäveroa ostaessaan ruokaa, jolloin verottaja katsoo, että asiakkaan arvo nousee, kun tulee syötyä....

Kampaaja maksaa arvonlisäveroa 23% ostaessaan tuotteita, jolloin verottaja ajattelee, että kampaajan arvo nousee 23%, kun hän käyttää näitä tuotteita.

Kohta työtön

#10 Re: Veroja korotetaan

05.11.2011 19:42

#6: Näin se vaan on. - Veroja korotetaan

Veroja korotetaan, se on selvä. Tuloverojen korotus johtaa siihen, että ihmisillä jää vähemmän käyttörahaa, joka johtaa siihen, ettei palveluja käytetä, koska pitää hankkia vain välttämättömimmät. Kun palveluja ei enää käytetä, on kampaamot ensimmäisenä lopettamassa ja tämä alv-kannan korotus tappaa jo monta kampaamoa eli MONTA uutta suuta valtion varoja kiskomassa. Taas ollaan tilanteessa, että pitäisi nostaa veroja, kun ei riitä rahaa kaikille antaa perustoimeentuloon... Ja sitten meillä on pirullinen noidankehä. Rahan tulee liikkua, että siitä on hyötyä yhteiskunnalle. Verojen nosto on hätäratkaisu ja huono sellainen. Kaikki ne hienot laskelmat lisätuloista valtiolle on puutaheinää, koska totuus on siinä, että harmaa talous nostaa päätänsä taas ja monet yritykset lakkaavat toimimasta. Totuus on aina tarua ihmeellisempää, kunpa nuo arvon kansanedustajat siellä Arkadianmäelläkin sen ymmärtäisivät. Alv-kannan korotus johtaa väistämättä irtisanomisiin ja yritysten lakkauttamisiin, se on selvä. Mistähän tämän saisi edustajien tietoon... niin mutta tämähän on uusinta - kaikki tapahtui jo 90-luvulla. Sieltä voivat kaivaa tiedot esille. Huomattavasti enemmän työttömiä on tulollaan, ja nimenomaan NAISVALTAISELTA alalta - mitenkäs tämä nyt natsasi vaalia edeltävään liibalaabajargoniin, kuinka edistetään tasa-arvoa ja naisyrittäjyyttä? Ja joo, ne valtiolle tulevat lisäverovarat ovat kyllä ihan kiva iltasatu. Kai joku siihenkin uskoo, mutta itsehän en enää satuihin usko.


Vieras

#11

09.11.2011 21:50

Mikä muu vero nousee 14% kerralla?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.11.2011 21:51


Ei kalliita liikehuoneisto kuluja.

#13 Kampaamo maksu

11.11.2011 08:08

Naiset ovat niin mukavuuden haluisia,että tukan lyhentämisestäkin pitää maksaa.Voisi aivan hyvin lyhentää saksilla itse tai pyytää jotakin tista vastavuoroisuus periaatteella.Talkoilla.
Moiks

#14 Re: Maksut nousevat

17.11.2011 20:41

#5: Alan harmaa työvoima? - Maksut nousevat

KAIKKI jotka työstä jotain velottavat JOUTUVAT sen välillisen veron valtiolle tilittämään... jos siis toimii lain mukaisesti...