Porin Vesi pidettävä kunnallisena liikelaitoksena

Porin Vesi pidettävä kunnallisena liikelaitoksena / Tiedotteet / Viimeinen rutistus - kaikki mukaan! / Kommentit

Vedet alueen asukkaille eikä firmalle

#1 Vesien yksiyistämisestä velkaantuminen ja farmareiden itsemurha-buumi Australiassa

25.08.2020 14:45

Australiassa vietiin ensin yksityisaseet ja perään vedet ja ihmisoikeudet. Luonnonvesien käyttö tiloilla kiellettiin (vedet myyty Kiinaan) ja tiloilla ei ole varaa maksaa peltojen kastelua eikä karjatalouden tarpeita vesijohtoveden hinnoilla. Farmarit laajasti umpikujassa velkojen vuoksi, elintarvikepula uhkaa myös vientimaissa ja itsemurha yleinen "ratkaisu". Vesien yksityistäjillä ei ole alueen eikä koko maan etu mielessään, vaan käytännön monopolilla rahastus.


Vieras

#2

26.08.2020 08:10

Kiitos tiedoista, Mielestäni tilanteen jatkumista myymisessä kuvaa jo Porin Energiansiirtyminen OOMIIN. He eivät kerro minkä kulutusmäärän mukaan veloittavat. Siihen OOMIIN asti saimme joka kuukauden lopun lukeman, perusteen veloitukseen; Oomi ei anna mitään informaatiota tilanteesta. Vain soittavat ja tarjoavat uutta sopimusta johon eivät anna mitään puhelimessa, Meille nimittäin ei riitä muu kuin paperinen tarjous. Eli samaan soppaan ja sotkuun joutuisimme sittemmen Porin veden kanssa; jos ja kun jotain tuommoista tulisi tapahtumaan. Pidän huijauksena koko myyntiajattelun alusta alkain.

Vieras

#3

27.08.2020 17:09

Hei Aki, voisiko näitä nimiä kerätä esim. ovelta ovelle- kyselyllä ja jos voisi mihin nimilistan voisi toimittaa? t. Kirsi-Marja Nummi