Irti eurosta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Irti eurosta.

Arja-Liisa Kangas
Vieras

#1

13.12.2011 01:07

Suuri määrä suomalaisia oli Euroopan Unioniin liittymistä vastaan. Osa suomalaisia harhautettiin uskomaan, että EU toisi meille halvemman ruuan ja muita etuuksia. Todellisuudessa EU ja euro ovat merkinneet suomen kansalle raskasta maksajan taakkaa jo sinänsä EU-maksuineen. Erityisesti viimeisen vuoden kuluessa on paljastunut huonosti taloutensa hoitaneiden  EU- maiden katastrofi. Kuka kantaa vastuun näiden maiden liittämisestä Euroopan Unioniin tutkimatta niiden taloudenhoitoa perusteellisesti? Konnia tässä tarinassa ovat ne päättäjät, jotka lavein sanakääntein puhuivat talous- ja rahaliitto EMU:sta. He jättivät työn kesken huomatessaan, että talousliiton aikaan saaminen olisi ollut mahdotonta niin erilaisten maiden kesken. Niinpä he päättivät vain rahaliitosta ja jäivät odottamaan tiedossa olevia ongelmia, jotka lopulta pakottaisivat EU-maat myös talousliittoon. Suomelle tämä merkitsee maksajan roolia ja hyvinvointiyhteiskunnan määrätietoista alasajoa, josta olemme jo saaneet esimakua mm. julkisen terveydenhuollon romuttumisessa ja järjettömissä kuntaliitoksissa.

Ainoa keino Suomen talouden alasajamisen estämiseksi on irtaantua eurosta. Siitä ei voitulla niin suurta laskua, kuin aivan varmasti on tulossa, jos joudumme maksamaan jakuvasti miljardeja Euroopan velkamaiden holtittomuudesta rahankäytön suhteen. Istuva hallitus kieltäytyy katsomasta todellisuutta pyrkiessään keräämään pisteitä maailmalla ja kauppaamalla  suomalaisten veronmaksajien selkänahat Brysselin neuvottelupöydissä.

Amurista

#2 Täysin kokemattomat

13.12.2011 17:29

Suorastaan hymyilyttää Lisbet Puttosen ja Arja-Liisa Kankaan kaltaisten poliittisesti täysin kokemattomien henkilöiden adressin keruu. Teidän Kangas ja Puttonen pitäisi ensin hankkia jonkinasteista kokemusta politiikan kentiltä ja sitten vasta voisitte ottaa kantaa. Kankaalle eritoten ettei valinta jonkun kaksikymmentä jäsenisen marginaalipuolueen puoluesihteeriksi tuo yhteiskunnallisesti mitään meriittiä - ei sitten mitään! Vai oikein puoluesihteeri!
Vastausta toivoen

#3 Kysymys

13.12.2011 17:50

Erotetaanko kaikki ne puolueesta, jotka eivät allekirjoita adressia?
Tammelan nuohooja

#4 Lämpö kammareissa

13.12.2011 18:21

Pakko kysyä viimeaikaisten puolueenne tapahtumien johdosta, onko Teillä Puttonen ja Kangas tallella kaikki lämpö kammareissa?
P.S.

#5 Nimien tarkastus

13.12.2011 18:42

Tarkastaako tilintarkastusyhtiö Tuokko tämän adressin allekirjoittajat samassa kun tarkastaa puolueen 1400 euron liikevaihdon?
tarkkailija

#6 Kankaan ansiot?

13.12.2011 19:19

Voisiko puoluesihteerin ansionimikettä käyttävä Arja-Liisa Kangas kertoa yhteiskunnalliset ja poliittiset saavutuksensa. Puttosella onkin kovat ansiot. Hän on Kaarinan kansalaistoimikunnan jäsen. Toimikunta kokoontuu peräti kerran-kaksi vuodessa.
Kalevi S.

#7 Kenelle adressi luovutetaan

13.12.2011 19:59

Kerroppa puoluesihteeri Kangas, kenelle tämä adressi luovutetaan, kun kaikki 15 on sen allekirjoittanut?
vastuullinen

#8 Vastuutonta

13.12.2011 20:14

On vastuutonta kerätä nimiä, kun ei kerrota mille instanssille nimilista luovutetaan.

Vieras

#9

13.12.2011 21:47

Vain Suomen markalla varmistamme itsenäisyyden myös valuuttamarkkinoilla.
Juuan Salama

#10 Nimiä pukkaa!

14.12.2011 08:51

Nimiä pukkaa listaan niin perskeleesti! Mahtavat kymmenen nimeä koossa, joka yhtä enemmän kuin Pekka Sivonen sai vaaleissa kotikunnastaan Liperistä. Eikö olisi korkea aika lähteä kiikuttamaan adressia kohti eduskuntaa.
valittu merkkinimi

#11 eläköön euro

14.12.2011 12:12

jos ei kelpaa siirtykää oravannahkoihin tai neukkuaikaiseen tavaranvaihtoon.
Työmies

#12 ANNETAAN IHMISTEN YRITTÄÄ

14.12.2011 13:48

Annetaan Vapauspuolueen yrittää tehdä omalta osaltaan jotakin.
Ihan hyvä, että poliittisissa vaihtoehdoissa löytyy.
Kyllähän monella on se fiilis, että "tarttis tehrä jotakin...",
mutta olo on alistunut ja alakuloinen - rahaherrat rulee ja nykypuolueet ovat mitä ovat.
Hyvä, että joku jaksaa olla huolissaan yhteiskuntamme tilasta.
En ole Vapauspuolueen kannattaja !
Jaakko Juankoskelta

#13 Voisihan Vapauspuolue yrittää...

14.12.2011 15:53

, mutta ei tuollaisen kokemattoman johdon johtamisesta tule yhtään mitään. Vielä siihen lisättynä Komperon kyläyhdistyksestäkin poispotkittu "paitakauppias" Pekka Sivonen, niin soppa on valmis!

Vieras

#14

14.12.2011 16:17

Perussuopmalaiset petti. Ensi vaaleissa äänestän vapauspuoluetta!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

14.12.2011 22:37


Mirjaleena Isoaho

#16 Kiitos VP-hallitukselle aktiivisuudesta

15.12.2011 18:30

Tiedoksi äänestäjille, että liikkeellä on väkeä, jotka eivät halua Vapauspuolueenkaan toimivan kansalaisten hyväksi. Täällä heitä voisi kutsua nimeltä trollit.
KGP

#17 Tapaus Mirjaleena Isoaho

15.12.2011 20:11

Hänen aikansa kuluu siihen, kun miettii seuraako ja salakuunteleeko CIA häntä sekä onko hänen vaaleissa saamiaan ääniä tahallaan vaalitoimitsijoiden taholta hävitetty. Tässä vain eräs esimerkki minkätasoisia henkilöitä kuuluu tällä hetkellä Vapauspuolueen johtoon.
Asiaa riittävän läheltä seurannut

#18 Poliittinen ja "sivistynyt" meriitti on siis löytänyt adresseihinkin

16.12.2011 00:04

Poliitikoiksi itseään nimittäviä laitapuolen kulkijoita aivan ilmeisesti harmittaa se, että heidät on vast`ikään poistettu Vapauspuolueesta haittaamasta työtä suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnin puolesta. Mielipiteissä, joita voi lähinnä kuvailla lapsen asteella olevan jengin oman hännän nostamiseksi, ei ole mitään arvostettavaa. Niitä laukovat aikuisiksi itseään sanovat, joilla on ollut suuret haaveet tehdä Vapauspuolueesta lähiaikoina IKL. Muutamat Vapauspuolueesta erotetut ovatkin jo ehtineet pitää puoluetta kilpenä tuolle uudestaan herätetylle itsenäiselle kansanliikkeelle, josta värvätään myös puoluetta parast`aikaa. Tämä toiminta on hiponut laittomuuden rajoja ja sellaisesta on tehty, aivan oikeudenmukaisesti, Vapauspuolueessa loppu, kun hallitus on erottanut väärin aikein puolueeseen soluttautuneet henkilöt. Tämäkös se sitten harmittaa entisiä Vapauspuolueen jäseniä niin, että he tavoilleen uskollisina hyökkäävät jokaisen hyvän työn kimppuun kuin hyeenat konsanaan. Heille ei riitä enää suomi24:n- eikä facebookin maineiden pilaaminen kyseenalaisilla ja sivistyneelle kansalle vierailla perä-aukkovitseillä höystettyine juttuineen. He haluavat pilata kaiken, jopa hyvää tarkoittavat adressi-sivutkin siirtymällä heittelemään aiheeseen täysin kuulumattomia mielipiteitään tänne. He eivät silmittömässä raivossaan ja katkeruudessaan huomaa, että suurinta tyhmyyttä osoittaa kun unohtaa sen rajan, jolloin on haitaksi jo jopa itselleen.

Paavo Peitsi

#19 Erotetut allekirjoittajat

16.12.2011 00:13

Allekirjoituksia on kertynyt 18kpl tähän mennessä. Käytännössä allekirjoittaneita on 30, mutta 12 allekirjoittajaa on erotettu allekirjoittajien joukosta allekirjoituksille vahingollisen toiminnan vuoksi. Mainittakoon vielä, että allekirjoittajien erottamisilmoituksista puuttuivat allekirjoitukset sekä erottajien osalta, että erottettavien osalta.
Häiriköt ulos näiltä sivuilta

#20 Re: Tapaus Mirjaleena Isoaho

16.12.2011 00:28

#17: KGP - Tapaus Mirjaleena Isoaho

Erittäin hyvää ja kannustavaa toimintaa Mirjaleena Isoaholta joka jo lääkärin ammattinsa puolestakin, julkisen terveydenhuollon puolella, on yhteiskunnassamme velvoitettu ottamaan mittavasti vastuuta väärinkäytöksistä. Mitä liikkuu puolestaan KGP:n ajatusmaailmassa, se lienee jokaiselle hänen viestinsä lukeneelle jo selvinnytkin.

Paavo Peitsi

#21 Valelääkäreistä ja valepotilaista

16.12.2011 06:37

Viime aikoina on ollut otsikoissa ns. valelääkärit. Kuka suojaisi lääkäreitä valepotilailta? On olemassa valeterveitä jotka sairainakin menevät töihin ja vielä enemmän on valesairaita jotka pyrkivät olemaan poissa töistä. No ei tämä aihe liity tietysti millään lailla tähän adressiin, mutta koko Vapauspuolue on nykyisin kuuluisa siitä, ettei mikään muutenkaan liity yhtään mihinkään. Niin paitsi erottamiset. Kuka erottaisi valelääkräit ja valepotilaat oikeista?
Vapauspuolueen IRTI EUROOPASTA- kampanjalle kaikki kunnia.

#22 Puolueiden valejäsenet

16.12.2011 11:47

On aivan tavallista, ellei opa suorastaan varmaa, että kun herää uusi puolue, joka kansan tahtomalla tavalla on oikeudenmukaisuutta ja rehellisiä periaatteita kunnioittava, niin se yritetään nitistää. Tämä on jokaisessa, näiden puolueiden tapauksissa juuri niiden tihutyötä, jotka ovat kannattaneet suomalaisten "myymistä orjiksi Eurooppaan". Läheltä Vapauspuolueen toimintaa seuranneena voin rehellisesti sanoa, että siinä on puolue, ellei jopa ainoa Suomessa tällä hetkellä toimiva puolue, joka on aidosti Suomen ja suomalaisuuden puolue, rehellisellä tavalla. Siksi olen valmis antamaan oman ääneni IRTI EUROSTA- kampanjalle.
Tapio Tammelasta

#23 Huh, huh!!

16.12.2011 12:50

Onpahan kertynyt nimiä rivakkaan tahtiin! Kokonaista seitsemäntoista nimeä! Ajatelkaa kokonaista seitsemäntoista! Hyvä Lisbet Puttonen ja Arja Kangas. Niin sitä pitää! Viimeinkin Vapauspuolueella on aikaansaava johto! Varmaan Te ette yksin moiseen saavutukseen ole kyenneet. Varmaan on päästetty Pekka Sivonen irti!
Tarja J.

#24 Viimeistä edelliselle kirjoittajalle!

16.12.2011 14:58

Kuulutat olevasi valmis antamaan äänesi IRTI-EUROSTA-kampanjalle. Mikset sitten anna ja allekirjoita adressia. Niittäin viimeinen adressin nimi on eiliseltä (15.12) päivältä ja oman kirjoituksesi olet kirjoittanut tänään (16.12). Oletpa kummallinen adressiallekirjoittaja!
Sivusta seurannut kritiikikko

#25 Re: Voisihan Vapauspuolue yrittää...

16.12.2011 20:04

#13: Jaakko Juankoskelta - Voisihan Vapauspuolue yrittää...

Kokematon johto on usein huomattavasti enemmän ajan hermolla ja kansalaisten kanssa samalla tasolla kuin ns.kokenut johto!