Irti eurosta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Irti eurosta.

Oikeudenmukaisuuden kannattaja

#26 Re: Re: Voisihan Vapauspuolue yrittää...

16.12.2011 20:23

#25: Sivusta seurannut kritiikikko - Re: Voisihan Vapauspuolue yrittää...

Olet oikeassa, sinä sivusta seurannut kriitikko! Vapauspuolue johtajineen on juuri oikealla asialla. Vapauspuoluetta vievät nyt sellaiset johtajat, joilta löytyy uskallusta sanoa mielipeensä. Heiltä on löytynyt uskallusta erottaa pouolueesta ne henkilöt, jotka ovat olleet liikkeellä ainoastaajn Vapauspuolueen kaapauksen tarkoituksessa ja tarkoiuksessa estää sellaisen puolueeen touíminta, joka tavoittelee ja puhuu puhtaasti oikeuden puolesta Suomessa.

Sivusta seurannyt

#27 Re: Täysin kokemattomat

16.12.2011 20:40

#2: Amurista - Täysin kokemattomat

Hyvin usein hymyt hyytyvät, kun totuus paljastuu! Tiastot osioittavat, että ns. kokemattomat saavat huomattavasti suuremman suosion kansalaiten keskuudeessa, kuin "niin sanottujen kokeneiden" mielipiteet, jotka ovat silmin nähden politiikalla saastutettuja.

Erik M. - Vapaa alkuasukas

#28 Mistä kokemusta saa ja muuta juttelua

17.12.2011 06:43

Kokemusta saa ainoastaan tekemällä. Jotta Lisbet P. saa kokemusta hän saa sitä juuri nyt Puheenjohtajanamme. Kaikki me aloitamme jostakin ensin noviiseina ja täälläkin nimimerkkien suojissa arvostelijat onkohan teilläkään kokemusta julkisuudesta omalla nimellänne esiintymisestä oikeasti sittenkään, sitä on niin helppo arvostella kun esiintyy nimimerkin suojissa.

Sitten toiseen asiaan kun sanotte että Pekka Sivonen olisi ne nimet tuohon adressiin hommannut. Minun nimeäni hän ei ainakaan sinne ole hommannut, ihan itse minä sen sinne kirjoitin ja en koskaan edes Pekka Sivosta ole tavannut, hän ei minun asioistani päätä, minä päätän niistä itse ja tulen aina päättämään. Joten kyseessä on teidän kuvitelmanne.

Sitten vielä kun sanotte että Vapauspuolueen jäsenet ovat jotain pohjasakkaa, niin minä en ainakaan ole sitä, sillä tuotan teillekkin ruokaa sinne masuunne, muuten tekin olisitte nälässä siellä kaupungeissanne kun nälkä kurnisi masuanne. enkä usko että muutkaan ovat sellaisia Vapauspuolueen jäsenistä kuin kuvittelette heidän olevan. Kannattaisiko teidänkin vihdoin ottaa pää pois pensaasta ja katsoa maailmaa niin kuin se oikeasti on olemassa, eikä elää illuusiossa ja kuvitelmissa.
Tai sitten minä olen poikkeava Vapauspuolueen jäsen kun olen ihan normaali suomalainen alkuasukas :)

Mutta hyvää elämää teillekkin jotka täällä kritisoitte meitä toisinajattelevia, sillä ei kaikki voi olla vasemmisto-vihreitä. Vaikka luonnonmukaisesti ruokaa tuotankin suomalaisille, niin minusta ei koskaan tule vasemmisto-vihreää. Vapauspuolue nyt on paraspuolue tähän mennessä missä olen ollut jäsenenä, täällä saa ajatella vapaasti omilla aivoillaan. niin ja eikös sitä vihreilläkin ollut alkuun ihanteena vapaus ennen kuin vihreänliikkeen valtasivat nämä vasemmisto"vihreät" SKDL:stä lähteneet heput ja sosialisoivat vihreänliikkeen omaksi kuvakseen.

Toivotan vielä lopuksi että teiltä löytyy tulevaisuudessakin ruokaa ettei nälkä tule niin kuin aikoinaan Neuvostoliitossa oli loppuaikoina. Joten iloitkaa vapaudesta kun saatte ruokaa mahanne täydeltä. Pitäkäämme Suomi vapaana maana jatkossakin ja Vapauspuolue on nykyisin Suomen paraspuolue mitä tässä maassa on.

Vieras

#29

17.12.2011 08:36

Oma markka takaisin ja heti irrottauduttava eu-unionista,se on hallituksenkin tuhon tie kansalle.
saluunassa tavataan

#30 Re: Mistä kokemusta saa ja muuta juttelua

17.12.2011 08:49

#28: Erik M. - Vapaa alkuasukas - Mistä kokemusta saa ja muuta juttelua

Vapauspuolue ei tule koskaan nousemaan eduskuntaan,on aivan sama ,kuka Vapauspuoluetta johtaa,ihmisellä on liikaa luottamustoimia,siis vp puolueen puhj,näin ei saa olla. Puolueella vp ei ole jäseniä niin paljoa,että he menestyisivät jossakin vaaleissa,Itävallassa tällainen puolue oli vähän aikaa pinnalla,mutta johtohahmon kuoltua,puolue sammui.

Mikään nykyisistä puolueista ei ole ajanut todellisuudessa kenenkään köyhälistön etuja,on ajettu vain rikkaiden asioita,eikä vp puolueena tee poikkeusta,jos pääsisi eduskuntaan,saati kunnanvaltuustoihin.

Kyllä kansa on aivopesty kokoomuksella ym puolueilla. sen vuoksi porukaa lähti vp puolueesta ulos,jossa oli sellainen maku,että sen sai kokea moni jäsen,ei siis ole toivoa,enkä hyväksy maahanmuuttajia,mutta meidän pitäisi saada 5000 jäsentä,ennenkuin saisimme äänemme kuuluviin eduskunnassa. Siihen on vaikeata päästä,meidän äänemme on tukahdetuttu maahanmuutajien toivosta ja valtapuolueiden taholta. Perussuomalaiset eivät ole pystyneet tukahduttamaan maahanmuuttopolitiikkaa ja maasta ulos ,se olisi pitänyt jo toteuttaa jo vuonna 1995,kun Suomi liittyi eu-unioniin.

Minun mielestäni,joka kehuu tällaisella palstalla ruokkivansa ihmisiä mahan täydeltä,olisi parempi,että tällainen ihminen menisi Kirkkoon työlle,Pelastus armeijaan. Kaikkea hyvää vp puolueen toivolle,onneksi me enemmistö läksimme pois vp puolueesta,sillä me olemme isänmaallisia ja me emme kaipaa vapauttavaa puoluetta,uusia puolueita satelee,mutta kaikella on aikansa.

 

 

IRTI EUROSTA

#31 Re: Re: Mistä kokemusta saa ja muuta juttelua

17.12.2011 11:34

#30: saluunassa tavataan - Re: Mistä kokemusta saa ja muuta juttelua

Ohhoh! Minäkin tahtoisin tuollaisen kristallipallon! Mistä niitä saa?

Vapauspuolue on ainoa puolue, joka uskaltaa poistaa joukostaan häiriköt. Siinä ei auta pitkään poliittiseen kokemukseenkaan vetoaminen, sillä laki on Vapauspuolueessa kaikille sama. Takakammarin poliitikot, joiden suunnitelmat eivät päivänvaloa kestäneet on erotettu ja loikkarit, joita on tasan 3 kpl. voivat huoletta mennä heille sopiville laidunmaille etsimään uusia seikkailuja. Rauhaa ja riidattomia toimintaedellytyksiä tahtovat Vapauspuolueen jäsenet ovat pyytäneet puolueen puhdistamistoimia sen johdolta ja he ovat tyytyväisiä uuden hallituksen tekemiin toimenpiteisiin, joiden seurauksena riidoista nauttivat on puolueesta erotettu.

Sinulle, joka olet toimittamassa puolueen jäseniä Pelastuarmeijaan sanon, että laisiasi paastoajia, jotka eivät suo sanan vapautta rauhallisille ihmisille, ei tarvita. Isänmaallisuus on jotakin muuta, kuin mistä kirjoitat. IRTI EUROSTA on sitä oikeaa isänmaallisuutta, josta kantavat vastuuta ne, jotka ovat aidosti huolissaan suomalaisista jopa perussuomalaisistakin.

Erik M. - Vapaa Alkuasukas ja Maltillinen Oikeistolainen

#32 Vapaa Suomi ja vapaa suomalainen

17.12.2011 14:27

"Saluunassa tavataan henkilö" laittaa minun kirjoittamaksi asioita joita minä en ole kirjoittannut. Tuosta saa sen vaikutelman hänen kirjoituksestaan että minä olisin kirjoittannut nuo tuohon.

Kun hän lainaa minulta nuo otsikot, mutta hän kirjoittaa omiaan sitten siihen alle lainausmerkkeihin.

Tuollainen otsikoiden lainaaminen on väärin, tee kuule itse omat otsikkosi , vai etkö osaa niitä tehdä.

----------
Siksi liityinkin Vapauspuolueeseen koska se on pieni puolue jossa jäsenkin saa äänensä kuuluviin, toista on näissä ns. isoissa puolueissa ja sitten onhan niitä kunnanvaltuustoja ja kaupunginvaltuustoja joissa voi vaikuttaa oman ympäristönsä asioihin, niin että turha sitä koko ajan on tuijottaa sinne eduskuntaan että kaikki maailma pyörisi vain eduskunnan ympärillä.

Kyllä se on niin et kaikki alkaa ruohonjuuritasolta eli lähiympäristöstä tässäkin maassa.

Mitä tulee Muiden maiden vapauspuolueisiin niin ne on kunkin oman maan asioita ja erityispiirteitä, eikä niitä kannata tänne ottaa suoraan. SUOMI on SUOMI ja muut maat on muita maita.

Kyllä nyt uskoisi et jokainen ihminen osaa tän ymmärtää et Suomen Vapauspuolue on Suomen Vapauspuolue, eikä jonkun ulkomaan samanniminen puolue.

Ei kannata liikaa kuluttaa niissä saluunoissa aikaa, kalja sumentaa aivot niissä. Suosittelen sinullekkin että kyllä kannattaa olla täysin raitis kuin vaikka minä, niin ajatus on silloin kirkas, eikä luulojen sumentama.

Kunkin puolueen tekevät siinä olevat ihmiset sellaiseksi kuin nämä ihmiset ovat ja Suomen Vapauspuolue on aina Suomalainen puolue joka ajattelee Suomen parasta ja se on sitä että Markka on Suomen raha, eikä jokin euro, mutta kyllä se EU:n vielä hajoaa omaan mahdottomuuteensa kuten on hajonnut kaikki tuollaiset isot pakkokasatut valtioista koostuvat systeemit. Sama-Asia olisi jos kaikkia amerikan maat Chilestä aina Kanadaan saakka yhdistettäisiin niin ei sekään toimisi ja siksi sitä ei ole, turha sitä jotain Usaa verrata EU:n sillä USA on yksi valtio niin kuin Suomi, eikä US ole niin kuin EU, sillä jotta USA olisi niin kuin EU niin silloin se pitäisi koostua useiden eri valtioiden pakkosulattamisesta yhteen koko Amerikan mantereella. Niin ei ole.

Eikös siellä Syyriassakin tahdota pois sosialismi ikeen alta vapauteen, siellä nähdään millaista on olla mielivaltaisen sosialismia kannattavan vallan alla joka ei edes piittaa oman maansa ihmisistä vaan tappaa lapsista lähtien kaikki. Syyrian johtaja on kuin Stalin. Siinä näemme mihin sosialismi johtaa. Kun sosialistit pääsevät yli valtaan, niin ollen Suomessa tarvitaan Vapauspuolueen kaltainen Suomalaisten itsenäisyyttä ajava puolue koska tässä on ekolokero yhteiskunnassa jonne Vapauspuolue kuuluu.

Niin ja vielä juuri luin tuossa jokin aika sitten että SKP eli Suomen Kommunistinen Puolue on myös saannut Puolue statuksen, niin miksette kyseenalaista sitten mihin tätä SKP:tä Suomessa tarvitaan. Kun kuitenkin hekin ovat saanneet puolueensa rekisteriin ja tuskin hekään eduskuntaan tulevat pääsemään.

Mutta minäpä sanon teille Niin Vapauspuolue kuin SKP niin kumpikin täyttää omia ekolokeroita yhteiskunnassamme ja kumpaakin varmaan tarvitaan rikastuttamaan Suomalaista yhteiskuntaa jotta tämä pysyisi demokratiana. Sillä jos Suomesta tulisi kahden puolueen maa niin sitten aian olisi vain yksi puolue vallassa niin se olisi silloin Diktatuuri. Se ei voi olla parempi kuin monipuoluejärjestelmä ja jotta on monipuolue järjestelmä niin Silloin tarvitaan useita erilaisia puolueita, jotta demokratia toteutuu, myös puolueita jotka ei ole eduskunnassa. Demokratiassa ei eduskuntavaaleissa ole äänikynnystä millä päästään eduskuntaan, myös suhteellinen äänitapa ei ole demokratiaa vaan eduskuntaan pitää päästä ne 200suomalaista jotka on eniten ääniä saannut vaaleissa. Se olisi demokratiaa, mutta se miksi jotkut puolueet ovat isoja ei aian johdu tässä maassa että olisi demokratia toteutunut ja vapaus joten Vapasupuoluetta tarvitaan tähän maahan ja nykyään tuntuu että vieläkin enempi tarvitaan kuin silloin aiemmin olisi ollut sillä ei ole demokratiaa nämä sateenkaarikallitukset jotka ovat demokratian irvikuvia ja suomen kansan väheksymistä.

Sitten on tämä YLE-vero jolla kerätään väkisin TV-maksu kaikilta suomalaisilta vaikka ei TV:tä edes omista, minullakaan ei oo TV:tä ei digiboxia, eikä antennia, niin ja ei ole tasa-arvoista kun pakolla otetaan veroa kun ei edes omista TV:tä. Entäpä ne kaikki kulut mitä aiheutuu että siitä Yle-verosta sitten saa jotain vastinetta, niin joutuu ostamaan TV:n ostamaan antennin ja se kaikki maksaa 400-600euroa (2400-3000markkaa) Vain siksi mun ei halua sitä TV:tä edes käyttää, niin ja kuitenkin on pakko vuodesta toiseen sitä Sosialismin SDP:n ja sateenkaarihallituksen irvikuva veroa maksaa. Taitaa olla nyt kytköksiä poliitikoilla näihin TV:n ja antennin myynti bisneksiin jotta saadaan lisää rahaa pois kansalta. Ajatelkaapa kun hallitus ryöstää kansalta yle versossa 500-600miljoonaaeuroa eli 3000-3600miljoonaa markkaa. Vain pelkän yleveron takia.

Kyllä minä ymmärrän miksi markaa ei tietyt piirit halua takaisin silloin näkyisi kuinka isoja rahoja nämä piirit oikeasti ryöstävät suomen kansalta kun se on kaikki 6x se mitä se on euroina niin siinä on miljoonien markkojen tulot jo Lipposilla ja muilla turhake poliitikoilla.

SUOMI tarvitsee Vapauspuolueen joka ajaa yksilön asiaa että jokainen saa ajatella itse eikä olla kollektiivisen sosialistisen sateenkaarihallituksen orjana ja nyt vielä Yle-vero on kuin pakko jolla koko suomen kansa alistetaan tähän orjuuteen ja mielivaltaan mitä valtaapitävät harjoittavat suomalaisia kohtaan ja vieläpä Perussuomalaisetkin ovat takin kääntäneet ja samaan porukkaan menneet Yle-veroa kannatamaan. Ei välitä edes Soini suomalaisista kun pitää ostaa paikka auringossa. Niin ja Hakkarainenkin jo nuoleskelee vihreiden takaperiä ja kalvajeeraa Vihreän hihuli luonnottoman pressaehdokkaan kanssa.

Vapauspuolue sen sijaan edustaa aitoa suomalaisuutta ja isänmaa on meille tärkeä. Eikä me kannateta luonnonvastaista perhe-elämää, sillä mies kuuluu olla ainoastaan naisenkanssa, ei luonnottomissa suhteissa.

Ei tarvita suomeen ulkomaalaista työvoimaa, sillä entäs itten kun suuretikäluokat, johon en kuulu, niin ovat kuolleet, niin mitä ihmettä me teemme niillä sadoilla tuhansilla ulkomaalaisilla tässä maassa. Minä en voi ymmärtää miksi somaleja rahdataan johonkin Lieksaan asumaan, vaikka somaleitten paikka on kyllä somaliassa. Niin tiedän toki että somalit tulivat alkujaan suomeen Neuvostoliitosta kun Neuvostoliitto hajosi, sillä somalit oli alunperin menneet neuvostoliittoon koska somalia oli neuvostoliiton sosialisti maa afrikassa ja kun islamilaiset otti vallan somaliassa, niin nämä sosialisti somalit ei sit enää tahdo mennä sinne omaan kotimaahansa jonne he kyllä kuuluvat, eikä Lieksaan tai Suomeen. No sitten suomeen tuli näitä sossu pressoja ja nää sit otti ne somalit tänne ja kuinka paljon onkaan nämä somalit tai osa heistä aiheuttannut ongelmia suomessa, naisiakin ovat raiskanneet, kun luulevat että suomessa naisia saa kohdella kuten he kohtelevat omia somalinaisia, mutta naisia ei tule raiskata ei suomalaisia naisia eikä somalinaisia. Oppisivat edes käyttäytymään etenkin somalimiehet. Mutta ei ollaan kuin maailamnomistajia. Kyllä suomalaisten varat ja rahat tulee käyttää ensisijassa suomalaisiin eikä mihinkään sosialismin integraatioon. Emme tarvitse tähän maahan sosialismia. Niin ja Timo Soinikin on sanonnut että hänkin edustaa Keskusta vasemmitolaisuutta. Joten Vapauspuolue on vaihtoehto mysö perussuomalaisille, jotka eivät tahdo elää keskustavasemmistolaisessa maailmassa.

Hyvää jatkoa kaikille ja hyvää Joulua teille myös pidetään Suomi itsenäisenä demokratiani jossa myös pienemmillä puolueilla on oikeus olemassa oloonsa ja pienikin voi ponnistaa korkeuksiin ja että myös oikeistolaisuutta tarvitaan Suomessa :)

Suomalaiset, uskallusta tehdä muutos tarvitaan juuri nyt

#33 IRTI EUROSTA on halvempi vaihtoehto

17.12.2011 15:14

Ruotsalaiset olivat viisaita jäädessään seuraamaan, mitä suomalaisille yllytyshulluille tapahtuu,kun he heittävät markkansa roskakoriin ja lähtevät kunnian ja maineen perässä Brysseliin. Ruotsi ei ollut sodassa, jossa suomalaiset saivat maistaa saksalaisten asetta ja silloisen johtajan hirmuvaltaa, mutta he seurasivat vieressä ja ottivat opiksi. Euroopan mahtimaana itseään pitävän kanssa ei kannata heittäytyä liian tuttavalliseksi. 60 vuotta on kuitenkin melko lyhyt aika maailman historiassa osoittamaan, että muutos jonkin kansakunnan asenteessa olisi pysyvä. Nyt se sitten on nähty toistamiseen. Aseet ovat vain toisenlaiset. Raha on astunut kiväärien tilalle. Nyt luodin sijasta toimii löysä hirttosilmukka loukkuun kävelleille maille, mm. Suomelle. Irti Eurosta tulee halvemmaksi, kuin koko kansan orjuus sadoiksi vuosiksi muutaman korvantakus-märkäisen päättäjän yltiöpäisyyden vuoksi.

En allekirjoita

#34 Puolipöhköjen kannanttoja

17.12.2011 15:44

Ei voi muuta sanoa kuin että kommenttikirjoituksista yli 90% on selvästi puolipöhköjen kirjoittamia. Kaiken kaikkiaan mitä luulette tällaisella nettiadressilla saavanne aikaan. Puttosen ja Kankaan pitäisi tietää ettei näillä ole haista p..kankaan merkitystä.Ei ainakaan silloin jos allekirjoittajia on vain vaivaisia kymmeniä. Pitäisi olla tuhansia!
SU PER nopea nettiadressi.com

#35 Re: Puolipöhköjen kannanttoja

17.12.2011 17:32

#34: En allekirjoita - Puolipöhköjen kannanttoja

No mitähän tuohon nyt sanoisi! Ainakin sen, että jos älykkyys jylläisi jonkun "en allekirjoita" pääkopassa, niin sellainen ei odota, että kolme päivää vanha adressi olisi kerännyt tuhansia nimiä. Voit omalla ideallasi yrittää aivan vapaasti, jotta pääsemme näkemään nettiadressisi tuottamat tulokset. Mutta kunnioitan kiinnostustasi, jota osoitat pitäessäsi silmällä sitä, kuinka monta suomalaista on samaa mieltä Vapauspuolueen Irti Eurosta- kampanjan kanssa.


Vieras

#36

17.12.2011 22:09

Eiköhän se ääni pressavaaleissa menisi sitte Väyryselle ;-)
en googleta

#37 Turhaa touhuilua

17.12.2011 23:08

Kuusi päivää ja vain 22 allekirjoitusta. Niin siinä käy, kun adressin avaa täysin tuntematon henkilö. Kuka muuten on Lisbet Puttonen. Onko hän poliitiikan kovakin henkilö ja missä päin Suomea? Minulle ei ainakaan nimi sano mitään.
Asiaa pitemmän aikaa seuranneena

#38 Re: Turhaa touhuilua

18.12.2011 01:45

#37: en googleta - Turhaa touhuilua

Lisbet Puttonenko?

Hän on valtiotiteen maisteri Kaarinan kaupungista.

Vapauspuolueen pidetty puoluejohtaja.

Uskaltava ja rehellinen.

Tyylikkäästi kantaa ottava ja peloton.

Juuri sellainen ihminen, joka on aidosti sydämestään heikko-osaisten ja suomen kansan asialla.

Lisbet Puttonen ei alistu solvaamaan, eikä äänekkäästi vähättelemään oman puolueensa jäseniä.Hän ei käytä sopimatonta kieltä.

Esimerkki, josta monella olisi opiksi otettavaa.

Siinä on päättäväinen nainen, jota ei muutama huuliveikko hetkauta.

Sanalla sanottuna, Puttonen on nainen paikallaan.

Asiaa vieläkin pidempään seuranneena

#39 Re: Re: Turhaa touhuilua

18.12.2011 12:48

#38: Asiaa pitemmän aikaa seuranneena - Re: Turhaa touhuilua

Pitkään Lisbet Puttosen työtä seuranneena olen nimimerkin kanssa samaa mieltä. Se että Lisbet on valinnut Vapauspuolueen puolueekseen, osoittaa hänessä olevan inhimillisyyttä, eikä oman edun tavoitelu ole selvästikkään Puttoselle ainoa arvo. Lisbet Puttosen koulutuksella ja poliittisella kokemuksella kun voisi olla havittelemassa huomattavasti politiikan parempiakin paikkoja jossakin valtapuolueista. Myös kunnallisvaaleissa hänellä on mahdollisuuksia.

Puttonen on luonteeltaan peloton ja rohkea puoluejohtaja ja Arja-Liisa Kangas on samanlaisilla ominaisuuksilla varustettu nainen, jonka historiasta löytyy usean puoluesihteerille tarpeellisen alan ammattitaito, koulutus ja kokemus. Nämä kaksi naista kykenevät vähintäänkin samaan, kuin 10 huonoilla ominaisuuksilla varustettua heimoveljeä, joiden polut kulkevat lain pimeimpiä reunamaita myöten.

IRTI EUROSTA on vain yksi osoitus näiden naisten aloitteellisuudesta oikean asian puolesta. Heidän tarmokkuutensa ei varmasti kaadu muutaman Vapauspuolueesta kuulemma erotetunkin huuliveikon herjauksiin.

 

Arto

#40 Hullua sakkia

18.12.2011 19:15

Ettei vain olisi kuulu Pöytyän lesbopariskuntakin löytänyt vapauspuolueen. Täysin kaistapäitä kumpainenkin. Ei hyvältä näytä puolueen tulevaisuus. Sivonenko heidät on toimintaan houkutellut?
terapeutti

#41 Sivosen homofobia

18.12.2011 20:33

On tainnut Pekka Sivonen päästä homofobiastaan, kun on ottanut yhden Suomen kuuluisimman "ufolesbopariskunnan" mukaan puoluetyöhön. Ettei vain Sivonen olisi itse astunut kaapista ulos?
Elä ja anna muidenkin elää

#42 Re: Hullua sakkia

18.12.2011 22:55

#40: Arto - Hullua sakkia

No no, mihin uudistusmielisyys on kadonnut? Linnan tsenäisyyspäivän juhlissakin osataan ottaa ihmisten henkilökohtaiset suuntaukset huomioon, mutta Tu ... ssako ei?

Irti Eurosta

#43 Re: Sivosen homofobia

18.12.2011 22:58

#41: terapeutti - Sivosen homofobia

Kylläpä jotakin tuntuu harmittavan Pekka Sivosen asema. Eikö sinulla, terapeutti, ole mahdollisuutta ottaa kantaa puolueessasi, vai miksi sinä käytät ajatusten vaihtoon nettiadressisivua? Vai oletko sinä yksi niistä suunsoittajista, jotka on puolueesta juuri potkaisu ulos siivottoman ja ala-arvoisen käytöksen vuoksi, eikä sinulla ole siksi mahdollisuuksia tuulettaa vaikkapa facebookissa?

Sinulta näyttäisi olevan kokonaan unohduksissa tämän palstan tarkoitus, kun lespous ja Sivonen vain mielessäsi pyörii?

Muistisi virkistämiseksi vielä:

Tämän nettiadressin nimi EI OLE irti Sivosesta eikä irti lespoista, vaan adressin nimi on irti eurosta.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.12.2011 00:37



Vieras

#45

20.12.2011 03:54

Kun on tehty virhe, eli liitytty EU:iin ja euroon, on paras minimoida haitat ja erota niin pian kuin aikaisemman päätöksen virheellisyys havaittiin, eli NYT.

Vieras

#46

20.12.2011 12:07

Kuka ottaa vastuun kun markkaan siirtyminen maksaakin vähän liikaa ja edut eivät ollutkaan niin hyvät kun euron kanssa? Vähän vois vaatia tutkimusta/tietoa/kokemusta taloudesta ennen kuin alkaa huutaa

Vieras

#47 Re:

20.12.2011 15:18

#46: -

Kuka muuten Vapauspuolueessa on se talousasiantuntija, joka osaa kertoa keinot miten Suomen vientiteollisuuden pitää toimia uudessa tilanteessa tullimuurien takana ja markkaan siirtymisen jälkeen.

Taitaa olla Pekka Sivonen  ainoa joka ymmärtää entisenä yrittäjänä vientiteollisuuden uusia ongelmia.

Ulkomaankauppa on se mikä hyvinvointia tuo, ei kansantulo sillä kasva, vaikka kolminkertaistetaan omaishoitajien palkkoja.

Tosin en Pekkaan täysin luota, sillä hän väittää nykyään  olevansa sairaanhoitaja, vaikka ei ole tietääkseni minkäänlaista koulutusta saanut alalle

Ettei olisi vaan vientiteollisuuden asiantuntemus samaa luokkaa.

Vastuuta ja tietoa pitäisi olla, ennenkuin huudetaan kurkku suorana : markka takaisin, silloinhan ennen vanhaan kaikki oli hyvin.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

20.12.2011 18:59


Mirjaleena Isoaho

#49 Re: Tapaus Mirjaleena Isoaho

20.12.2011 19:00

#17: KGP - Tapaus Mirjaleena Isoaho

En suosittele antamaan valheellista tietoa edes nimimerkin takaa kenestäkään henkilöstä.


Vieras

#50 Stop heterojen hyysäämiselle

21.12.2011 05:02

Eikös Pietun vaalilause ollutkin: STOP HETEROJEN HYYSÄÄMISELLE.