VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.

sks

#1001

10.01.2012 00:42

vapaa metsästys oikeus pedoille paitsi karhulle, karhu ei ole kovin paha tuhoeläin
köpi

#1002 susivaara

10.01.2012 07:29

suomen luonnonsuojeluliitto pitäisi pakottaa lainvoimalla maksamaan koulukyyditykset susivaara alueilla.

Vieras

#1003 EU Kanteluitten kustannukset maksatettava kantelijalla...

10.01.2012 08:45

 

VAADIMME: Kaikki valtion avustukset tulee kiireesti poistaa eduskunnan toimesta kaikilta Suomen Valtiota vastaan EU Kanteluita, ja laittomia eläinaktivisti-iskuja tehneiltä luonto ja eläinsuojelu järjestöiltä, sekä jo tehdyistä kanteluista Suomelle ja EU:lle koituneitten mittavien kustannusten täysimääräistä maksattamista kantelun hävinneellä osapuolella  nyt ja tulevaisuudessakin normaalin oikeuskäytännön mukaan...!


Vieras

#1004 Re: Ehehehheee

10.01.2012 08:51

#11: Sudet on ihania - Ehehehheee

entäpäs kun joku sulle läheinen ihminen joutuu kärsijäksi suden tekosista niin eheheheheheh  ja jos metsästys lopetetaan ,niin paljonko olet valmis maksamaan lisää ihan nyt vaan hirvikolarien muodossa ,koita ny hyvä ihminen tulla tälle planeetalle takas.

sepeteus

#1005

10.01.2012 09:45

olen keskustellut tällä palstalla ja sanon teille kaupunkilaisille,että nämä keskustelut eivät ole v.......a,vaan suoraa puhetta suomen kansalaisten suusta.heitinpä vähän löylyä piipertäjien iholle.loppuu minun osalta ja terkkuja samanmielisille!

Vieras

#1006

10.01.2012 13:41

Kaikki pois vaan koiria tappamasta ja aiheuttamasta surusta sekä ikävästä omaa koiraa kohtaan, kun susi on sen syönyt.

Vieras

#1007

10.01.2012 14:19

Miksi ei vapaan olevista kissoista pidetä yhtä suurta meteliä vaikka ne aiheuttavat joka vuosi keskenmenoja (syntymättömän lapsen kuolemia) ja kymmeniä lapsia syntyy vammautuneina???

http://fi.wikipedia.org/wiki/Toksoplasmoosi
http://www.saunalahti.fi/arnoldus/toxoplas.html
http://www.oireet.fi/toksoplasmoosi.html

Meillä täällä maalla, jopa oman tilan alueella on susia ja ilveksiä, mutta ei niistä mitään harmia ole ollut. Ei susi koiraa syö jos ei sitä sudelle syötä! Ihanko oikeasti tässä ollaan tuhoamassa yhtä Suomeen kuuluvaa lajia vain siitä syystä että niidenkin täytyy jotain syödä. Piruko käskee sitä "kallista, koulutettua" metsästyskoiraa sinne susialueelle päästää? Metsästäjilläkö vain on oikeus kulkea koirineen metsissä? Tappamassa? Onko metsästäjän tappama hirvi tai kauris sen oikeutetumpaa tappamista kuin suden tappama? Kyllä metsästäjienkin tappamat elukat kärsivät. Esim. ammuttu hirvi juoksee usein jopa satoja metrejä ennen tuupertumistaan. Kettujakin saa edelleenkin pyytää tuskallisilla jalkanaruilla.

Metsästäjät ja poroisännät ne ovat sitä pahinta kaksinaamaista sakkia! Ensin istutetaan tänne Suomeen kuulumattomia lajeja (esim. valkohäntäkauris) ja sitten pidetään niitä väkisin ruokinnalla hengissä, että saataisiin lisää ammuttavaa. Mutta auta armias jos joku petoeläin kehtaa mennä tälläisen elukan ruuakseen kaatamaan niin johan nousee meteli! Törkeyden merkki on se että tälläkin palstalla oikein kehuskellaan miten saa suden helpoiten salaa hengiltä!

Entäs sitten porojen kasvattajat; kasvatetaan tuotantoeläimiä toisten mailla ilmaiseksi, sitten tuo toisten kustannuksella tuotettu poro on lihana kaupassa niin jopas on porolla hintaa! Kotieläinten liha tuotetaan kalliilla hinnalla kun tarvitaan ostorehua ja rakennuksia elukoille mutta poroisännät rahastavat toisten mailla tuotetulla lihalla. Sitten vielä kehdataan nurista niistä muutamista petoeläimistä jota Lapissa on vielä salametsästykseltä säästynyt. Poroja on liikaa, metsälaitumien kuluminen näkyy jopa sateliittikuvista. Poroja kuolee nälkään joka vuosi. Poroisännät luulevat olevansa jotain maailman valtiaita, tapetaanhan siellä muiden koiriakin mitä julmimmilla tavoilla, esim, elävän koiran läpi lyödään seiväs ja jätetään se kitumaan.

Tälläisiäkö luonnon vihaajia te ihan oikeasti haluatte täällä kannattaa? Entäs rattijuopot ja pedofiilit jotka vammauttavat vuosittain useita satoja lapsia? Miksi ei niitä kohtaan tunneta samanlaista lynkkausmielialaa kuin susia kohtaan? Pedofilia on yleisempää kuin mitä luullaan. Paljon on tapauksia jotka eivät koskaan tule julkisuuteen. Tälläkin palstalla kirjoitelleista on on aivan varmasti joku sellainen. Ollaan aiheutettu ikuisia kärsimyksiä jollekin viattomalle lapselle, ja täällä sitä ollaan vaatimassa yhtä viattoman lajin tuhoamista. Kuvottavaa!

Hävetkää ihmiset!
Tuppisuu.

#1008 Puhuminen hopeaa...vaikeneminen kultaa...

10.01.2012 15:39

Pääasiallisesti luonnosta ravintonsa hankkivan kissan osalta lainsäädäntö on kokolailla kunnossa ja toimiva, eikä näinollen anna mitään metelin aihetta.

Sen saa metsästysoikeuden haltija taikka alueen omistaja poistaa alueeltaan, toisin kuin on laita suden osalta joka kuuluisi ehdottomasti samaan kastiin kulkukissan kanssa.

Näitä kulkukissoja taikka mitään muutakaan koskevia sääntöjähän eivät kaupunkien kerrostaloissa asuvat ituhipit juurikaan tunne, niinkuin tuossa ylhäälläkin selvästi ilmenee...

Viisas pitää tietämättömyytensä omana tietonaan ja vaikenee siitä, mutta tyhmä ei ymmärrä pitää suutansa kiinni...Heh Heh..


Vieras

#1009

10.01.2012 16:04

NYT OLLAAN OIKEALLA ASIALLA
tilastomies

#1010 50 000 allekirjoitusta on utopiaa

10.01.2012 16:15

En pääkaupunkiseutulaisena osaa ottaa tähän susijuttuun kantaa, mutta sen voin sanoa, että teillä tulee kestämään helvetin pitkään saada tähän nuo 50 000 allekirjoitusta. Tällä hetkellä adressi on allekirjoitettu n. 8 000 kertaa, ja allekirjoituksea tulee lisää noin 150 päivässä. Siis allekirjoituksia tarvitaan vielä 50 000 - 8 000 = 42 000 kappaletta. Tarvittavien päivien määrä on siis 42 000 / 150 = 280. Siis melkein vuosi. Niin ihanasti ei kuitenkaan tule käymään, että saisitte allekirjoitukset vuodessa, koska parin kuukauden päästä ette todellakaan saa mitään 150 allekirjoitusta päivässä - ehkä 15 korkeintaan. Se johtuu siitä, että kaikki halukkaat ovat jo allekirjoittaneet adressin. Niiden, jotka eivät adressista tiedä mutta haluaisivat allekirjoittaa sen, määrä myös vähenee, joten adressin mainostus menettää myös tehoaan. Realistinen tavoite voisi olla vaikka 25 000 allekirjoitusta.

Vieras

#1011 Re:

10.01.2012 16:21

#28: Susihukkanen -

tulipa tuossa mieleen että minkä takia annamme näiden susihukkasen ja muiden mielenvikaisten puhua jotakin

joka ei ole totta.. joku susisuoja tuskin pitää sutta kaukana ja sitäpaitsi se haittaa koiran toimintaa metsästyksessä.

sitäpaitsi metsästäjät ovat järkevimpiä luonnonsuojelioita joita tunnen, mutta heillä ei jää aikaa luonnonhoidolle eli riistanhoidolle sen takia koska heidän pitää kokoajan olla puolustamassa oikeuksiaan lakikiristyksiä vastaan, jotka tekevät metsästyksen mahdottomaksi. EMMEKÖ ME METSÄSTÄJÄT JA "LUONNONSUOJELIJAT" VOISI ELÄÄ SOVUSSA JA NÄMÄ "LUONNONSUOJELIJAT VOISI KUNNIOITTAA ESI-ISILTÄ PERIMIÄMME METSÄSTYKSEN TAITOJA???

sudesta on tehty niin hirveän ihana eläin että kaikki jotka eivät sutta tunne luulevat sen olevan joku kiltti hauva. PYYNTILUPIA KIITOS!!

PetriK

#1012 tilastomiehelle

10.01.2012 16:22

Samaa asiaa olen itsekkin pohtinut. Tahti on tällä hetkellä liian hidas ja tällä menolla riittävää nimimäärää ei saada edes vuodessa kasaan. Asian kun saisi johonkin isoon päivälehteen esille, niin juttu saisi mainetta ja enemmän nimiä.

Vieras

#1013

10.01.2012 16:24

Noniin ihmiset äkkiä tappamaan kaikki eläimet maapallolta koska mehän olemme ylivertaisia kaikkeen muuhun nähden. Nopeasti voisi myös verrata siihen että kuinka monta koiraa, kissaa ja muuta kotieläintä ihminen suomessa tappaa vuosittain ja ihan huvikseen. Elikkä nyt varmaan pitäisi antaa kaatolupa myös näihin ketä eläimiä tappavat huvikseen. oma kanta tähän on se että antaa eläimien kulkea vapaana ja olla. Hieno ratkaisu tämä että "jos se on uhka tapa se" ja olen itse kahden koiran omistaja. Kuljen päivittäin metsässä näiden kanssa enkä ole itse ainakaan pelännyt vielä kertaakaan mitään vaikka täällä länsirannikolla kuulemma myös nuo sudet pyörivät
#1007:n vastakohta

#1014 Taas alkoi vituttamaan.

10.01.2012 16:28

Älä sotke pedareita keskusteluun. Sinulle idiootille ei taida valjeta, että koira on aina susialueella, kun sen päästää metsälle. Susia on nyt ihan joka paikassa, siksi ihmisten mitta on täysi. Niitä vierailee pihoissa myös, kuten meidän pihalla juuri toissapäivänä kävi. Jos murhaaja, tappaja, raiskaaja ja pedofiili kulkee vapaana, niin teidän logiigallanne raiskaajaan ja pedofiiliin ei pitäisi puuttua, vaan jahdata vain murhaajaa ja tappajaa. Ovathan ne suurempia pahoja. Minun logiigallani kaikki ne pitäisi eliminoida. Pysyvästi. Sitten turkistarhauksen vastustajat vapauttavat minkkejä ja supeja luontoon, siis teikäläiset piiperöt. Turkistarhaus lakkautetaan Suomessa ja siirretään Kiinaan. Se ei lopu, tuottajamaa vain vaihtuu. Lopputulos on se, että Suomi menettää rahat ja Kiina saa ne. Sitten supikoirat nyljetään elävältä Kiinassa ja viherpiipertäjät ovat taas onnistuneet ja hyvillään, kun saivat tarhauksen ajettua alas Suomessa.
Metsäsuden suojelija

#1015 Re:

10.01.2012 17:38

#1013: -  

 

Mielestäni harjoitettu löperö petopolitiikka ja poliisilain 25§ noudattamatta jättäminen alkaa olla uhka koko susikannalle.

Päättäjät eivät ole ymmärtäneet miksi osa susista alkaa pyöriä lähellä asutusta. Uskoisin että on kaksi pääsyytä. Ensiksi heikommat yksilöt saavat reviireistä huonoimmat alueet, eli niiden alueet yhdistyvät ihmisasutuksiin suuremmilta osin kuin vahvempien, todellisten metsäsusien.

Toinen syy on se, että kyseiset heikommat susiyksilöt ovat saaneet niin pitkään siedätyshoitoa ihmisistä, että ovat tottuneet ympäristöön ja muuttuneet taajamasusiksi, joilla ei ole luontonsa puolesta paljonkaan tekemistä metsäsuden kanssa, joista keskusteluissa kuulee puhuttavan. Mielestäni on vain ajan  kysymys koska taajamasusi käy ihmisen kimppuun, todennäköisesti lapsen.


.Mikäli tämä päästetään tapahtumaan taas kerran yleinen mielipide pakottaa tappamaan kaikki sudet Suomesta sukupuuttoon.

Oikeat metsäsudet voidaan vielä pelastaa kun vielä ei ole tullut Suomessa ihmisuhreja. Metsäsuden pelastaminen tapahtuu siten, että viranomaiset aikaisempaa aktiivisemmin myöntävät kaatolupia taajamasusille.


Sudet eivät ole tappaneet ketään sataan vuoteen, koska kaikki sudet tapettiin Suomesta vähän yli 100 vuotta sitten, syy: Sudet tappoivat Varsinais-Suomessa 1800 luvun loppupuolella yli kaksi- kymmentä lasta. Tämän jälkeen tilattiin ammattimetsästäjät näille susille ja julistettiin susi panaan. Nyt on äärimmäisen tärkeää, että asutuksen nurkissa pyörivät taajamasudet kaadetaan välittömästi. Vaarana on muuton, että taas toisen kerran ensimmäisen lapsen tapon jälkeen sama toistuu. Mikäli oikeasti pidät siitä, että susi kuuluu Suomen luontoon, voit tuskin olla asiasta eri mieltä.


Selvää se, että jos olet kävellen niin susi voi näyttäytyä ja voi myös käydä kimppuun – se on kyllä ainoastaan ajankysymys milloin ensimmäinen hyökkäys tapahtuu. Sudet vanhenevat ja vanhat sudet etsivät helppoa saalista. Lapsi on helppo saalis, mutta onneksi heitä kävelee enää vähän yksin teillä.


Eniten susien tappotekoja tunnetaan 1800-luvulta, jolloin kirjattiin Kaukolan, Kivennavan, Hämeen ja Varsinais-Suomen lastensurmat. Yhteensä susien tappamiksi tiedetään merkityn 110 suomalaista lasta. Viimeinen mainittu suomalainen susiuhri oli 7.11.1881 kuollut viisivuotias Kalle Oskari Grönroos Vahdosta.


Hei ystäväni lista on todella pitkä eri riskeistä joita ihminen elämässään kohtaa tietäen toi tietämättään. Haluatko sinä, että ehkä piankin siihen lisätään yhdeksi ranskalaiseksi viivaksi - taajamasusi tappoi ja söi yksin ulkoilleen vanhuksen tai lapsen? Tämä asia on hoidettavissa jos halutaan. Mitä luulet tapahtuvan mahdollisen susisurman jälkeen. Arvaan, että sudet tapetaan taas sukupuuttoon Suomesta. Miksi? Siksi, että taajamasusi ongelmaa ei ratkaistu ajoissa.


Poliisilain 25 §, jonka mukaan poliisimiehellä on oikeus ottaa kiinni tai lopettaa eläin, joka aiheuttaa vaaraa ihmisten hengelle tai terveydelle. Asuinrakennuksen pihapiiri tai sen välitön läheisyys ei kuulu susien luontaiseen elinpiiriin ja tällaisella alueella oleskelevat sudet aiheuttavat pelkoa alueen asukkaissa ja muodostavat vähintään lapsia kohtaan vaaran, jota ei voida pois sulkea.

     Kysymys kuuluu koska taajamasusi käy ihmisen kimppuun, todennäköisesti lapsen. Mikäli tämä päästetään tapahtumaan taas kerran yleinen mielipide pakottaa tappamaan kaikki sudet Suomesta sukupuuttoon.
Kauan eläköön korvessa kasvanut ja siellä viihtyvä susi, joka terveen suden tavoin ihmistä kammoaa.

.

#1016 Sitten kun se tapahtuu...

10.01.2012 18:03

Niin susien hyysääjät pitäisi saada syytteeseen murhasta. Itse antaisin nallin palaa kaikille näkösälle tuleville susille. Susi ei kunnioita ihmistä, jos se päästää ampumaetäisyydelle. Ei muuta sanottavaa.

Vieras

#1017

10.01.2012 18:32

kyllä se entivanhanen susiturkki on poikaa.passaa vaikka mekkoesittelylle..suset ovat parhaimmillaan lakissa ja puuhkassa.suom.huom.

Vieras

#1018 Tilasto miehille

10.01.2012 18:36

Jokainen adressin kirjoittaja tiedotaa tästä etiä päin nimiä tulee nopeesti,
6 viestiä per henkilö ollaan jo pitkällä
Cannabis_Sativa

#1019 Metsästäjät ovat juntteja ja nössöjä!

10.01.2012 18:59

Ne eivät osaa kirjoittaa, eivätkä käyttää nettiä. Siksi te idiootit ette koskaan saa tarpeeksi nimiä. Me kaupunkilaiset eläinaktiivit puolestaan osaamme. Metsästys taitaa olla koirien kanssa aika hankalaa, kuten on tarkoituskin, ehkä se siitä loppuu. Hehhehheh. Buhuaahhahhahahhhahhaahaha. Tuhoon tuomittu typerä adressi. Naurettava. Susia lisää! 50 000 on sopiva meitsille. Meikä nauraa, kun typerät ajokoirat jää suden, metsän kuninkaan ruoaksi. Olette meikäläisten talutusnuorassa ja niin tulee aina olemaan! Vai saatteko metsästää vielä Natura alueilla?! Hehheh. Idiootit. Vihreä on top, metsästäjä on sub.
aktiivi vuodesta-97

#1020 Niin totta!

10.01.2012 19:06

Metsästyksen on loputtava kokonaan, ei eläimiä saa tappaa. Ei metsästettyä eläintä voisi ikinä syödä oksentamatta. Eettisempää on syödä ruoaksi tarkoitettuja ja kasvatettuja eläimiä. Itse en syö lihaa lainkaan, tyydyn nakkeihin. Liha on murha!

Vieras

#1021 Re: Niin totta!

10.01.2012 19:24

#1020: aktiivi vuodesta-97 - Niin totta! 

 Viisaita nämä aktiivt.

ne ei syö lihaa,  syövät nakkeja!!!    (eikös proteenin puute aiheuta muisti puolen häiriötä, en ihmettele enää )

onneksi ne ei saa selvää tästä kirjoituksesta!!!!


Vieras

#1022 Re: Raataja

10.01.2012 20:00

#11: Sudet on ihania - Ehehehheee

Sitä koiran suojaa on saatavana joko täyteisenä tai 6.5.mm ja kyllä ääni muuttuu kun siirretään muutama häiriintynyt susi nuuksioon niin saavat sitten käydä espoossa syömässä niitä city kaneja niitähän on jo liikaa siellä.


Vieras

#1023 Re: Metsästäjät ovat juntteja ja nössöjä!

10.01.2012 20:05

#1019: Cannabis_Sativa - Metsästäjät ovat juntteja ja nössöjä!

no nyt pompas pää pösilö musta lammas hylkiö


Vieras

#1024

10.01.2012 20:41

http://www.ulkoilunmaailma.fi/index.php/erae/metsaestys/1956-metsaestaejaemaeaerae-kasvaa-tasaisesti Näin se vaan menee...Metsästäjiä 312 000 ja määrä vaan kasvaa tasaisesti.


Vieras

#1025 Re:

10.01.2012 21:26

#276: -

Se on tosiaan hieno laki, täällä päin vain sitä sanotaan korpilaeksi...nopeus on valttia.