VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.


Vieras

#1226 Re:

15.01.2012 15:33

#1223: -

hahah täällä taas loistetaan älyllä, ootko kenties kaupunkilainen vai muuten vaan tietämätön? Niitä hirviä ei metästetä yhtään sen enempää kuin riistanhoitopiiriltä heruu lupia, mikä on verrannollinen sen alueen hirvikantaan. Että näin ikään yks suojelijoitten kehnoista puolustuksista kumottu. Mun mielestä tässä pahoin laimin lyödään niitä jotka susi alueilla asuvat, heille ei taata heidän perusturvallisuuttaan, ja  suden paikka ei ole ihmisten pihapiirit. HÄVETKÄÄ suojelijat että olette noin sokeita ja asetatte viattomia hukkien takia vaaralle alttiiksi ja vielä levitätte tuommosta shittiä ettei susi tekis ihmiselle mitään, kantakaa myös vastuunne jos (vai pitäisikö sanoa kun) ihmis uhreja tulee.


Vieras

#1227 Pallo hukassa?

15.01.2012 16:00

RE: #1224 Tuhoelukka se on susi

Suomi ei ole Kanada. Suomen hukat ovat puolet pienempiä kuin hukat Kanadassa.

Pallo ei taida olla sittenkään Suomen hukassa?
sepeteus

#1228

15.01.2012 16:23

kyllä ennen olkapäälle lyötiin susenampujaa.nyt pitää mennä kuusen taakse piiloon..
Aika koittaa kun susi ei ole suojeltuna

#1229 Viherterroristit

15.01.2012 17:01

Nämä viherterroristit vetoaa että susi ei ole tappanut suomessa ihmistä sataan vuoteen?
No tietenkään ole kun ei niitä suden vihulaisia ole ollutkaan vasta taas kun muutamia vuosia, siitä kiitos tarhasusien siirron eläinpuistoista.
Joka puolella maailmaa sudet tappavat ihmisiä vuosittain, mikähän tekee suomesta tulevaisuudessa poikkeuksen? Viherterroristeilla on tähänkin varmaan todella viisas vastaus.
Muualla maailmalla on lopullisesti herätty tähän susiongelmaan: Kanadassa, Venäjällä, Virossa ja Ruotsissa on ymmärretty petojen erittäin suuri vaarallisuus nämä maat ovat alkaneet poistaa tätä vaarallista susiongelmaa.


Vieras

#1230

15.01.2012 17:22

Hieno homma tällainen projekti.

Vieras

#1231 Re: Pallo hukassa?

15.01.2012 17:35

#1227: - Pallo hukassa? Suomi ei ole Kanada. Suomen hukat ovat puolet pienempiä kuin hukat Kanadassa.

Pallo ei taida olla sittenkään Suomen hukassa?

 Kielitaito taitaa olla hukassa muutamilta joilla on koulunkäynti mennyt ns vituiksi tötsöttelystä pehmenneen pään vuoksi!

Täällä meillä esiintyvä susi on täysin sama susi kuin on Venäjän ja pohjoisamerikankin susi, mikä ilmenee alla olevasta linkistäki niille jotka osaavat lukea.

 

http://www.vargfakta.se/fakta-om-vargen/

PetriK

#1232 Viestin 1223 kirjoittaneelle

15.01.2012 17:37

Tuoppas faktoja esiin, että juuri metsästäjät ovat harventaneet hirvikantaa siinä määrin, että susille ei muka ravintoa riitä metsässä. Tämä väite on nimittäin täyttä pötypuhetta.

Suosittelisin myös perehtymään metsästyskoiran pitoon tänä päivänä ja unohtamaan ne vanhat mielikuvat siitä miten ennen vanhaan koirat elivät maatilojen nurkalla narun jatkeena. Tällaisia tapauksia saa tänä päivänä nimittäin hakea..

Vieras

#1233

15.01.2012 18:10

En suosittele ketään kettutyttöäkään nuoleskelemaan susien persuksia. Susi kun sattuu olemaan yksi pahimmista ekinokokin levittäjistä maastoihin. Liikkuu nopeasti ja vaihtaa maakuntaa ja maatakin reissuillaan.
Nyt jo suositellaan ettei ulkomaisia luonnonmarjoja käytettäisi keittämättä. (keitto tuhoaa ekinokokin) Halutaanko Suomen marjatkin paskotuksi suden ekinokokki tartunnalla. Sitä sitten löytyy luonnonriistasta (hirvieläimet) koirista kissoista ja lihakarjasta.
Helpoin tie estää tartunnat on rajoittaa sen pahinta levittäjää, eli tässä tapauksessa susia. Jo levinnyt tartunta jää paikalliseen petoeläimistöön kettujen ja supien toimiessa alueensa taudinkantajina.

Vieras

#1234

15.01.2012 19:31

Jos Marko Lind kerran Jumalan mieheksi lukeutuu, täytyy hänen tietää, että mikään asia ei tapahdu Jumalalta salassa tai Hänen tahtoaan vastaan. Jos Marko Lindin koiria tai muita eläimiä vastaan hyökätään, ehkä Jumala koettaa herättää juuri hänet itsensä kohtelemaan eläimiä paremmin: Kunnioittamaan Jumalan luomaa elämää kaikissa sen muodoissa. 'Älä tapa'.
annan jokaiselle näkemälleni sudelle lyijymyrkytyksen.

#1235

15.01.2012 20:39

#76: -

alkaa jo pikkuhiljaa vituttamaan kun lukee näitä kettutyttöjen kommentteja "oma vika kun päästätte koiran irti" eipä tarvii päästää kun sudet hakee jo pihasta asti koiran!! väitätte ite asuvanne susi alueella!? annatteko osoitteita niin tulen henk kohtaisesti tarkastamaan asian? :) ette oo nähny susia maatakuin luonto ohjelmissa..

Simo

#1236 Metsämiehen rehellisyys

15.01.2012 21:05

Metsämiehen rehellisyys on taas kerran punnittu. Lainkuuliaisuus, lukutaito ja metsästystaidot puuttuivat taas kerran

http://www.vakkass.fi/uutinen.phtml?id=4087

Luvalla kaadettiin kaksi sutta joista toinen kirkkaan keltaisella pannalla varustettu naaras.

Tästä voi oppia vain, älä koskaan luota suomalaiseen metsästäjään. Suomessa luvallinenaseenomistus ei tarkoita lakia kunnioittavaa kansalaista vaan falloksen jatkeena asetta kantavaa vellihousua.



NORMAALIA ELÄMÄÄ?

#1237 Jokapäiväinen asia.

15.01.2012 22:02

Täällä Etelä-Suomessa susi havainnot ovat nykyään jokapäiväisiä kotipihalla(ni) pelloilla yms. Naapuruston koirat sudet syöneet,koska on omieni vuoro tai itseni? Luen asian näin. Lupia ei tule,hoitakaa itse ongelmanne. JA NÄIN ME MYÖS TEEMME.

Vieras

#1238 Re: Re: Re: Ehehehheee

15.01.2012 23:13

#1212: Repe Sorsa - Re: Re: Ehehehheee 

 

Repe Sorsalle: tsekkaa linkki: http://www.vakkass.fi/uutinen.phtml?id=4087 ja valitse mieleisesi paikkakunta. Artikkelista löydät helposti paikkoja, joissa toista sataa pihakäyntiä susilla. Vaikka, taitaa sittenkin olla sulle liian pelottavaa, jos ei pääse sisältä tuvan turhasta kuvaamaan. Jos et Satakunnassa ole nähnyt sutta tai sen jälkiä, et kyllä ole voinut asfaltilta poistua. Siinä lähibaarisi pihalla niitä ei kyllä ole, mikä kai selittääkin, miksi et niitä näe. Ja hei, jos itsesi on vaikea erottaa supi ja susi, ei se kaikille ole yhtä hankalaa. Niillä on muutakin eroa kuin yksi kirjain...
Hävetkää!

#1239 Hei

16.01.2012 00:16

Maapallon ihmisten massa on noin kymmenkertainen verrattuna kaikkien villien nisäkkäiden yhteenlaskettuun massaan. Olemme parissa tuhannessa vuodessa toimillamme vähentäneet maapallon kasvuston (massa) määrän lähes puoleen.

Ja jotkut kehtaavat narista muutamasta sudesta. Ja ihailevat jopa rikollista toimintaa.
Repe Sorsa

#1240 Re: Re: Re: Re: Ehehehheee

16.01.2012 00:35

#1238: - Re: Re: Re: Ehehehheee

Niitä susia taitaa nähdä vain siitä lähibaarin piha-asfaltilta pikku pöhnässä. Moni siinä loppuillasta pelkää jäävänsä saamatta ja toiset näkevät susia.

Meissä kahdessa on se ero etten pelkää susia, poliisia enkä kohtuuttomassa kännissä olevaa metsästäjää.

Mutta mitä tehdään kun pihamaalla ei sudet näyttäydy, pitääkö minun vai sinun siitä syystä ottaa yhteyttä lääkäriin. Menenkö optikolle vai sinä hakemaan jotain lääkettä?

NYT RIITTÄÄ - projekti

#1241 TUNTEELLA IHMISET TEKEVÄT PÄÄTÖKSET:

16.01.2012 01:00

On tutkittu, että ihmiset tekevät päätöksiä tunteensa perusteella (myös suhteestaan siihen, että allekirjoittavatko kansalaisaloitteemme9 - ja täten teimme projektiamme varten koskettavan videon; laita tätä videota jakoon, se saa kovimmankin herkistymään ja täten luo todellisen kosketuskentän susiongelmaan. Ps. Linkkejä videoon facebook seinille, keskustelupalstoille jne.

TÄMÄ TARINA ON TOSI - KATSO VIDEO JA TULE MUKAAN PROJEKTIIMME:
http://www.youtube.com/watch?v=24_NH9xru00&feature=youtu.be

2 linkki, jos yllä oleva linkki ei "jostain syystä" toimi:
http://www.youtube.com/watch?v=7hdzwZ5bp6U&feature=youtu.be
NYT RIITTÄÄ - projekti

#1242 PROJEKTIMME SAANUT OSAKSEEN VASTATUULTA:

16.01.2012 01:52

TIEDOTE:

Kuten kaikki hyvät projektit - niin myös tämä - on saanut osakseen vastatuulta. On selvää, että susiensuojelijat näkevät projektimme uhkana, mutta varsin outoa on myös joidenkin metsästäjien sekä koiraharrastajien kielteinen suhtautuminen yhteiseen projektiimme. Eri keskustelupalstoilla pyritään yksilöimään tämä projekti vain muutamien henkilöiden aikaansaannokseksi - joissakin foorumeissa vain yhden henkilön projektiksi, mutta todellisuus ei ole niin. Projektin alullepanija on Kaakkois Suomen Ajokoirakerho Ry:n KETTUTOIMIKUNTA ja lisäksi projektissa on mukana muitakin henkilöitä (mm. entinen Kansanedustaja Seppo Lahti) puhumattakaan jo lähes 9 000:sta kansalaisaloitteen allekirjoittajasta. Sen lisäksi samaa mieltä projektistamme on myös 2 Presidenttiehdokasta ja yli neljäkymmentä Kansanedustajaa. Projekti ei ole siis yhden - tai muutaman - henkilön aikaansaama, vaan tässä on paljon erilaisia ihmisiä mukana. Tämä siis tiedoksi niille, jotka pyrkivät hyökkäämään projektiamme vastaan mitä mielivaltaisimmin perustein.

Eri keskustelufoorumeilla projektia vastustavien tahojen toimesta on tuotu esille, että asia olisi hyvä, mutta sitä vievät eteenpäin väärät henkilöt - tai joissakin keskustelufoorumeilla se yksilöidään jopa henkilöön. Jopa joissakin koirakerhoissa (kin) asiaa pyritään edellämainituin perustein tuomaan negatiivisesti esille. Tällainen polemiikki on mustamaalaamista tarkoituksena saada aikaiseksi negatiivista palautetta projektillemme pyrkien estämään sen etenemisen ja se on surullista - onhan varmasti koiraharrastajien sekä metsästäjien yhteinen etu saada lisää susien pyyntilupia maahamme. Lisäksi on huomioitava, että projekti ei kulminoidu sen vapaaehtoistyöntekijöihin, vaan siihen asiaan mitä projekti edustaa. Ei ole siis tärkeää ketkä tai kuka vie projektia eteenpäin - tärkeää on itse projekti jossa yritämme saada susille enemmän kaatolupia lemmikkiemme sekä kasvamassa olevien lastemme turvallisuuden lisäämiseksi. Ei ole oikein nostaa keskusteluun eri foorumeilla vapaaehtoistyöntekijöitä jotka ahkerasti sekä pyyteettömästi pyrkivät viemään yhteistä projektiamme eteenpäin - sillä eihän tärkeää saa olla kuka tai ketkä jotakin tekevät vaan mitä he tekevät.

Lisäksi tuntuu varsin oudolta, että joissakin keskustelufoorumeilla korotetaan projektin asia hyväksi, mutta projektin ympärille kerääntyneet vapaaehtoistyöntekijät ristiinnaulitaan kuka milläkin tavoin. Jos tämän projektin työntekijät eivät ole joidenkin mielestä oikeita henkilöitä viemään asiaa eteenpäin, niin miksi arvostelijat itse eivät ole vaivautuneet tekemään vastaavia projekteja? Mikä oikeus ylipäätänsä näillä on arvostella niitä, jotka vapaaehtoistyönä uhraavat arvokasta aikaansa yhteisen asiamme hyväksi? Tuntuu käsittämättömältä sekä eettisesti väärältä, että arvostelijat eivät itse kehtaa tehdä vapaaehtoistyötä yhteisen hyvän nimissä - ja ne jotka tekevät joutuvat negatiivisen arvostelun kohteeksi, jopa niin, että joillakin keskustelufoorumeilla kirjoitukset nimimerkkien suojissa loukkaavat projektissa mukana olevien kunniaa - ja täten toiminta näiden arvostelijoiden toimesta on rikollista (kunnianloukkaus / herjaus).

RAKKAAT YSTÄVÄT; koiraharrastajat sekä metsästäjät:
Viedään kunniakkaasti yhteinen projektimme päätökseen, onhan ylisuuri susikanta taatusti yhteinen ongelmamme.
NYT RIITTÄÄ - projekti

#1243 MYÖS TÄÄLLÄ KÄY KUUMA KESKUSTELU:

16.01.2012 02:14

Simo

#1244 Re: TUNTEELLA IHMISET TEKEVÄT PÄÄTÖKSET:

16.01.2012 03:01

#1241: NYT RIITTÄÄ - projekti - TUNTEELLA IHMISET TEKEVÄT PÄÄTÖKSET:

Ihmiset tekevät päätöksiä tunteiden perusteella se on totta. Kun ihminen vihaa sutta periaatteesta tunteiden vallassa niin mikä tieto ei siihen uppoa.

 

Minkä tahansa tiedon antaminen päätyy samaan lopputulokseen kuin huutaminen helluntaiseurakunnan kokouksessa että jumalaa ei ole. Näin se vain menee, on täysin turha kertoa ettei mikään suojelujärjestö Suomessa laske susien määrää vaan ne ottavat riistaorganisaation(metsästäjien) ilmoittaman määrän suoraan.

 

Se tarkoittaa suoraan adressin vetäjien, ajokoirajärjestön halveksivan monen metsästäjän työtä. Aika harva allekirjoittajista laskee riistakolmioita veikkaan tai osallistuu mihinkään laskentaan.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.01.2012 03:25


H ukkka

#1246 Hyvä me ...

16.01.2012 07:03

Jotenkin tuntuu, että noita psyykkisesti sairaita ja normaalista poikkeavia yksilöitä on rintaman molemminpuolin =)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012011515079956_uu.shtml

Mitä ihmettä tekee sokea metsästäjä susimetsällä? Onksi sattui tähtäimeen susi, ei koira. Toki niitä koiriakin on ammuttu metsällä, mutta niistä ei täällä huudella.

dig

#1247 Re: Hei

16.01.2012 09:12

#1239: Hävetkää! - Hei

 

Niinpä niin.

Kyllä  täällä se suurin, julmin ja tehokkain petoeläin  on kuitenkin Homo sapiens.



Vieras

#1248

16.01.2012 09:12

Ei sinänsä yllättävää, että tätäkin projektia "johtaa" metsästäjä, heillä kun tappaminen on muutenki verissä. Ymmärrän metsästyksen tietyssä määrin, mutta monilla se tuntuu olevan vain "rakas harrastus", joka perustuu ahneuteen ja egon kohottamiseen.

Aina puhutaan siitä, että sudet tappaa koiria, mutta sitten ei tajuta, että kas kas ihminenhän niitä tappaa rutkasti enemmän. Esim. auton alle jääneitä koiria olen nähnyt kerran jos toisenkin (joka on muuten useammin kuin olisin nähnyt suden edes eläintarhassa) ja vähän väliä tulee esille tapauksia, joissa ihminen on myrkyttämällä/hakkaamalla/kuristamalla/parvekkeelta heittämällä tai muulla keinolla tappanut koiran. Onko tämä sitten oikein? Ihminen kun tappaa ihan vaikka vain huvikseen. Karjaa taas voi suojata susilta jos ei ole sellaiseen liian laiska ja pihi. Ja lopettakaa se lapsienne pelottelu, että kohta iso paha susi tulee ja vie.

Vieras

#1249

16.01.2012 09:14

Harvemmin jos koskaan on vahinko maistunut näin makealta kuin nyt.

Koko lauma on vielä tulevaisuudessa ammuttava uhkaamasta koululaisten henkistä ja ruumiillista koskemattomuutta.
NYT RIITTÄÄ - projekti

#1250 KESKUSTELLAAN SIVISTYNEESTI:

16.01.2012 09:27

Tulemme poistamaan välittömästi tästä keskustelusta sellaiset kirjoitukset, joiden tarkoitus on selvästi mustamaalata / herjata jonkun yksityishenkilön kunniaa. Lisäksi - mikäli tällaista esiintyy - tiedotamme asiasta viranomaisille (kunnianloukkaus). Kunnianloukkaus / herjaus on rikos.

Jos fanaattiset susiensuojelijat eivät pysty sivistyneeseen keskusteluun - etsiköön fooruminsa jostakin muualta. Tässä keskustelussa käsittelemme susiasiaa sivistyneesti, kenenkään yksityishenkilön kunniaa loukkaamatta.