VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.


Vieras

#1576 Re:

21.01.2012 23:19

#1476: -

"1881 sudet tappoi Suomessa kymmeniä lapsia! Tämän seurauksena sudet pyydettiin Suomesta sukupuuttoon!"

Tapahtui Varsinais-Suomessa. Tappajasusista yksi on täytettynä jossakinpäin ja seN on myöhemmin todettu olevan koirasusi. Tällä perusteella naitä tapauksia ei pidetä susien tekemänä. Nyt siellä on taas "susilauma" oikein pannoitettuna, tosin tämän alfanaaras pötköttää poliisin pahnoilla ammuttuna ja ON ILMISELVÄ KOIRASUSI. TUOLLA SELÄN RAKENTEELLA TUO ELÄIN EI OLE KOSKAAN JUOSSUT TAI HYÖKÄNNYT KUIN SUSI - NUOLENA. AMPUJAN KUVAUS ELÄIMEN LIIKKUMISESTA ENNEN LAUKAUSTA VAHVISTAA MYÖS KYSEESSÄ OLEVAN KOIRAN - EI SUDEN. KOETTAKAAPA TÄMÄ TAKOA RKTL:N PELLEJEN PÄÄHÄN. SEURAAVA "SUSIPANTA" HOLLANTILAISEN TURISTIBUSSIN PUSKURIIN, NIIN SAAVAT SEURATTAVAA.


Vieras

#1577 Re: Panta´susi´ ei ole susi.

21.01.2012 23:23

#1487: - Panta´susi´ ei ole susi.

No Ponsse mikä Ponsse!


Vieras

#1578 Re: Re: Susi-Metsäkoira.

21.01.2012 23:44

#1522: - Re: Susi-Metsäkoira.

"Miksi Virossa sit 110 sudenkaato lupaa myönnetty...:))) Ja venällä 300..... Ruotsissakin 50, vaikka nekin täältä kautta sinne kulkee.... Et taida ihan ajan tasalla olla, jotta paree vaieta....:D"

Pikku korjaus: Venäjällä ei ole sudenkaatolupia, vaan tappaa saa ja on suositeltavaa heti kun siihen on tilaisuus. Kanadassa sitävastoin minkä tahansa metsästystilanteen yhteydessä tavattu susi on tapettava; jos esim. luvallinen hirvi on kiikarissa ja samallla näkyy susi, on hirvi jätettävä ja ammuttava susi. Ruotsissä susi on lainsuojaton poronhoitoalueella, mmikä tulee Vaasan korkeudelle asti, sekä piha- ja laidunmailla.

Venäjällä siis susia saa ampua tai muutoin pyytää ja saaliista saa vielä valtiolta palkkion. Baltiaan ja Suomeen lappaa susia Venäjältä, Valko-Venäjältä ja Puolasta, mistä on sinne seurannut susi-ongelma. Suomessa on susiongelma synnytetty koirasusilla, "venäjäntuonnilla" ja laskentatavalla (kevättalven 600-700 sutta saadaan lasketuksi alle 200ksi yksilöksi). Miksiköhän ruotsalaisilla ainoa susiongelma liittyy rodun isoloitumiseen????????????????????


Vieras

#1579 Re: HAHAHAHAHAHAA!

21.01.2012 23:54

#1528: Cannabis_Sativa - HAHAHAHAHAHAA!

Ei muuuten lopu. Tuli lumi maahan. Hirvet on pakastimessa. Peurajahti päättymässä. Räkäsuojaa oottelen jotta suksi kantaa paremmin. Sitten reppu pykälään ja nauttimaan talvisesta luonnosta. Ei siellä näy juurikaan vihreitä. Valkosta vain. Joskun vihreitten kulkukoiran jäljet mutta ne kolmessa päivässä hiihetty kiinni. Mitäs ovat jättäneet heitteille. Kaikille oikeille erästäjille keveitä hankikantosia vaan.

RKTL saa tietonsa metsästäjiltä.

#1580 Re: Tilastoista

22.01.2012 00:00

#7: - Tilastoista

RKTL:n kannanarviot susien ja muidenkin eläinten määristä perustuvat metsästäjiltä saatuihin tietoihin. Jos metsästäjien mielestä RKTL:n luvut eivät pidä paikkaansa, niin heidän kannattaa ehkä mieluummin katsoa sinne peiliin, kuin mennä tietokoneen ääreen levittelemään keksittyjä salaliittoteorioita.


Vieras

#1581 Re: Lopettakaa pelleilly

22.01.2012 00:06

#1564: Ihmisestä enemmän vaaraa itselleen - Lopettakaa pelleilly

Halvemmaksi tulee, kun lähetetään ituhipit ja susipulliaiset Romaniaan. Loppuu turha vouhotus ja verorahojen törsääminen turhuuteen. Saadaan niilläkin monen monituista kotipalvelukeikkaa syrjäkylien mummoja jelppaamaan. Niille mummoille - rintamaveteraanien leskille me ollaan paljon velkaa eikä susille tai niiden persvillojen pöyhijöille.


Vieras

#1582 Re: Re: Tilastoista

22.01.2012 00:15

#1580: RKTL saa tietonsa metsästäjiltä. - Re: Tilastoista

Kato itte peilii, niin näät ahteris. Meijän antamien tietojen perusteella laskettuna susia on lähes 350 kipaletta pysyvänä kantana ja saman verran vaihtuvana. RKTL muutti laskentatapaa, kun susimäärä ylitti pysyvänä 300 kipaletta. Yhessä yössä katos öpaut 150 sutta - en ehtiny niitä kaikkia lopettaa, vielä muutama juoksoo. Jotta se niistä RKTL:n emävaleita (vale-emävale-RKTL:n tilasto).

NYT RIITTÄÄ - projekti

#1583 SIVUSTOMME PELAA TAAS:

22.01.2012 06:17

Projektimme sivusto pelaa taas os. http://www.voittajakennel.com/SUSIPROJEKTI.htm

Huom. Olemme ottaneet palvelimeen yhteyttä; sivusto on aina välillä ollut pienen ajan pois toiminnasta KOSKA sivuston kävijämäärä erittäin korkea. Otimme nyt yhteyttä palvelun tarjoajaan ja pyysimme reilusti lisää kapasiteettia projektin sivustolle. Toivottavasti tulevaisuudessa sivusto pelaa niin, että se ei ole hetkeäkään pois käytöstä suuren kävijämäärän takia.

* Asiamme tuntuu kiinnostavan ja siksi kävijöitä projektimme sivustolla erittäin paljon - tämähän on erittäin hieno asia projektillemme.

Vieras

#1584 Re: SIVUSTOMME PELAA TAAS:

22.01.2012 08:29

#1583: NYT RIITTÄÄ - projekti - SIVUSTOMME PELAA TAAS: 

Hyvä Marko ja Kaakkois-suomen ajokoiraväki...Me tuemme toimintaanne. 

Ihminen=Elämä= Sekä Sen Edellytykset

#1585 Susi = Herätys Ihmisyydsen sekä elämän kannattajat !

22.01.2012 09:16


Uraanivoimalat tuhoaa ,kaiken elämän edellytykset.
Tulkaa mukaan ,,,Adressiin,,,Jossa Vaaditaan ,,,uraanikaivoksista sekä Uraanivoimaloista,,!
---- Kansan äänestystä,,----!

Talvivaarassa Ollaan ,,,Tuhoamassa ,,koko ,,Kainuu,,,!
Uraani on vesiliukoinen tappava myrkky,,,!
--Tämä ,,On ,,,Hätä huuto,,,koko ,,,Suomelle,,!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

22.01.2012 09:20


Cannabis_Sativa

#1587 Minä olen erästelijä

22.01.2012 10:17

Meitsi näkee heti, mikä on Canis Lupuksen jälki ja mikä ei ole. Osaan myös tehdä tervaskantoon tulet ja tulistella nokipannukahvit. Meitsi on erämies, vaikka asuukin ydinkeskustassa. Armeijassa ei kuulu nykyihmisen käydä, tappaminen on junttimaista. Kynä on miekkaa mahtavampi ase. Ohiammutut sota"sankarit" eivät tarvitse mitään avustuksia. Asetta en ole koskaan erästelyyni tarvinnut. Varusteisiini kuuluu kamera ja kiikari, sekä eväsreppu, jonka sisältö on; eväät ja termospullo ja vaihtokerrasto. Meikäläisten kuuluisi päättää kaikista asioista Haaviston johdolla. Metsästys harrastuksena on kivikautista, nykyaika kaipaa hifistelyä ja hifistelijöitä.

Cannabis_Sativa

#1588 #1546:lle!

22.01.2012 10:30

En todellakaan ole. En voi sietää metsästelyä lainkaan. Olen susiryhmän jäsen ja vasemmistoliiton jäsen myös. Siinä ovat tärkeimmät arvoni. Älkääkä arvuutelko älyttömyyksiä.

Vieras

#1589

22.01.2012 11:51

Kannattaisiko tuon kannabis satiaisen jutut jättää omaan arvoonsa huomiotta, koska hän pyörii täällä vain sen vuoksi, että saisi tekemistä ja elämäänsä jotain sisältöä. Kukaan muu ei häntä elinpiirissään huomaa, eikä näköjään hänestä välitä. Rupeaa menettämään jo vähän viihdearvoaankin kun vain toistelee itseään ja kun se oikea tieto puuttuu, ei osaa heitellä mitään hulvattomampaakaan.
vieras

#1590

22.01.2012 12:10

joo..satiaisten jutut omiin arvoihinsa.nehän muutenkaan eivät pääse irti perskarvoista ilman täystuhoa.. aina ovat roikkumassa aroissa paikoissa..
Kokonaiskuva24

#1591 Re: Minä olen erästelijä

22.01.2012 12:19

#1587: Cannabis_Sativa - Minä olen erästelijä

Hyviä mielipiteitä sinulla! Metsästykseen minulla ei ole yhtä kielteistä kantaa, vaikken sitä harjoitakkaan. Kunhan vain erämiehet malttaisivat keskittyä niiden suuren hirvikannan kaatamiseen, eivätkä siinä sivussa ampuisi vähän väliä myös uhanalaisia eläimiä (joihin myös susi kuuluu).

AIDON häirikkösuden kaataminen on tietenkin eri asia, mutta todisteiden tulee tällöin olla vedenpitävät ja häiriön oltava muutakin kuin satunnainen näköhavainto tai ihmisen omasta tyhmyydestä tai huolimattomuudesta johtuva. Kotieläimiä tulisi esimerkiksi vahtia paremmin - esimerkiksi räksyttävä koira pihalla narussa ei ole vastuullista koiranpitoa alkuunkaan.

Tässä vähän kommenttia yleisesti tähän keskusteluun:

En tiedä milloin tästä maasta oikein tällainen junttilandia, jossa nimeltä mainitsemattomien iltapäivälehtien lööpit ja kulovalkean lailla leviävät huhu- ja vihapuheet ovat ihmisille sama kuin absoluuttinen totuus asioista.

Ja jotta saataisiin vähän perspektiiviä asiaan niin mietitäänpä vaikka niitä Afrikan mahtavia leijonia, joita mielellämme katsomme televisiosta lauantai-iltaisin. Susi on myös tällainen uljas petoeläin, jonka suojelun kuuluisi olla meille kunnia-asia. Tulevat sukupolvet kyllä häpeävät, jos toisin toimimme.

Ja jottei kukaan kuittaisi tätä toteamalla, etten ole ollut susien kanssa tekemisissä, niin näin ei ole. Olen maalta kotoisin, jossa meillä on lammastila. Karhun makuupaikka on 200 metrin päässä ja susistakin ollut useita näköhavaintoja. Koko elämäni olen lenkkeillyt koiran kanssa ja ilman metsäpoluilla. Koskaan en ole petoeläimeen törmännyt, vaikka usein olen kyllä ollut varma siitä, että menemisiäni seurataan. Mikäli tällainen kohtaaminen tulisi ja vaikka se koiran hengen vaatisikin, ei minusta petovihaajaa saisi siltikään.

Ja muistetaanpa vielä, että se "ihmisen paras kaveri" on  raatelu- ja tappotilastoissa kyllä ihan omaa luokkaansa. Tähän verrattuna susi on yhtä vaarallinen ihmiselle kuin kultakala.

Metsäsuden suojelija

#1592 Re: Re: On sulla hyvä mielikuvitus

22.01.2012 12:34

#1488: metsästäjä Suomussalmelta - Re: On sulla hyvä mielikuvitus

Sudet ovat olleet rauhoitettuja vuodesta 1973 lähtien. Tuosta ajankohdasta lähtien on Suomessa ehtinyt kasvaa  vähintään 4-6 susisukupolvea , joiden ei ole tarvinnut ihmisistä väistää. Ihmiset ovat sutta väistäneet toisten metsäneläjien kanssa aina kohdatessaan.
Jo historiasta tuttu ja susia tutkivien tiedemiesten hyvin tuntema monivaiheinen kehitys suden käyttäytymisessä on nyt vaarallisessa vaiheessa. Susi ei enää kunnioita ihmistä eikä yritä piiloutua koska sitä ei metsästetä. Susi ei ole oppinut pelkoa emolta ja muilta lauman jäseniltä. Sukupolvi toisensa jälkeen on entistä rohkeampi. Susi tietää nyt tietää olevansa vahvempi kuin aseeton ihminen. Hyökkäävä käytös on tullut väistelyn tilalle ja kotieläimet viedään silmien alta. Seuraava vaihe on ihmisuhrit.  Kysymys kuuluu milloin?
Taajamissa ja niiden välittömässä läheisyydessä viihtyvät sudet ovat alkaneet pitää aluettaan omana reviirinään, koska kaikki niitä väistävät ihminen mukaan lukien. Mitähän mahtaa tapahtua kun sutta vastaan tulee lapsi, joka ei ymmärrä väistää? Voisiko mahdollinen tapahtumien kulku olla seuraava:

1. ensin susi tutkailee lasta etäämmältä
2. susi lähestyy lasta
3. susi tekee ns. koehyökkäyksen, ja katsoo mitä tapahtuu, esim. nappaa hihanliepeestä kiinni
4. jos kovaa vastarintaa ei synny, susi hyökkää ja tappaa lapsen.
4/ vaihtoehtoisesti susi alkaa syömään ja raatelemaan lasta elävältä

ote on ihan siitä, miten susi luonnossa toimii.

Cannabis_Sativa

#1593 Eikös oikein nimiä tule? Hahhahahahah!

22.01.2012 13:00

Porukka lakkasi heti allekirjoittamasta, kun meikä latasi vähän totuuksia! Jättäkää ne sudet rauhaan. Peace.
Cannabis_Sativa

#1594 Metsästäjät häviää tän!

22.01.2012 13:04

Olette kuin paralympialaisissa, vaikka voittaisitte, olette silti vammaisia.
oppes

#1596

22.01.2012 14:30

laskeppa satiainen tarkemmin! jatkuvasti ilmestyy uusia nimiä.kohta 10000 täynnä.ILMOITTAKAA KAVEREILLE JA TUTTUILLE;ETTÄ ALLEKIRJOITTAVAT TÄMÄN PIRUN TÄRKEÄN ADRESSIN!
Cannabis_Sativa

#1597 Joo huutakaa, että ÄITIII!

22.01.2012 14:47

Miehekästä.
Cannabis_Sativa

#1598 Mistä niitä mukamas koirasusia tulisi

22.01.2012 15:05

Jos susi muka tappaa koiria. Antakaa niiden koirasusien olla rauhassa, ne on hienon näköisiä.

Vieras

#1599 Re:

22.01.2012 15:09

#1589: -

Kannattaa ehdottomasti....!!!!   Antakaa sen vaan kirjoitella ja huudella ajankulukseen, keskitytään vaan tärkeimpään...;)


Vieras

#1600 Re: Eikös oikein nimiä tule? Hahhahahahah!

22.01.2012 15:12

#1593: Cannabis_Sativa - Eikös oikein nimiä tule? Hahhahahahah!

Ehkä ihmisillä on tänään tärkeämpää tekemistä?!