VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE.

väiski

#1976 Re: Re: Susi aikamiehen päälle jälleen venäjällä viikko sitten!

08.02.2012 20:19

#1975: Gråben - Re: Susi aikamiehen päälle jälleen venäjällä viikko sitten!

Kattele v....n kuin Pläkkitorveen! Niskat nurin joka jolkottelijalta. Susille kuula kalloo ja hauleja turkkiin niin pysyy maa puhtaanpana!


Vieras

#1977

08.02.2012 21:39

Puolisudet lemmikkeinä ovat asia erikseen, mutta en ottaisi itselleni alkukantaisen ja ns.domestic-koiran risteytiksiä!
tyväri

#1978 Re: Koirasusi ja Susi ulvoo itsensä uneen.

08.02.2012 22:14

#1942: Rastafari vegaani linjoilta - Koirasusi ja Susi ulvoo itsensä uneen.

Kauneinta maailmassa on ihmiselämä. Emme voi odottaa susihaitan kasvavan niin suureksi, että menetämme pian ihmishenkiä. Veli hyvä, ostetaan susille koiranruokaa kaupasta, ripotellaan sitä helikoptereilla erämaahan, niin ettei susien tarvitse syödä poroja, lampaita, kissoja, koiria ja kohta ihmislapsia.

Lapissa jotkut elävät metsästyksellä ja liha kuuluu välttämättömänä useimpien ruokavalioon, mutta sitähän kerrostalon-ylimmässä-kerroksessa-kasvaneet-eivät-koskaan-metsässä-käyneetkään kaupunkilaiset ymmärrä. Ihan niin kuin märissä säpikkäissäkin saamelaismiehelle viherpiipertäjämies sanoi: Hanki ruokas kaupasta niinku muutki. Mutta sitähän kaupunkilaiset eivät tajua, että jostainhan se ruokakin sinne kauppaan tulee. Sekin on eräänlaista metsästämistä, mutta aseena on vain kylmä raha ja kolisevat ostoskärryt.

Kun sudet pannoitettaisiin ja niitä valvottaisiin 24/7, luuletko hyvä ihminen tosiaan että resurssit riittäisivät siihen? 2 henkilöä riittäisi juoksemaan susilauman perässä? Luultavasti tuo oli vitsi, mutta jos olit tosissasi, huomaa kyllä, ettet ole lapsuudessasi juuri luontoon päässyt saati nähnyt sutta muualla kuin eläintarhassa. Ja eikö sitten saman tien pitäisi pannoittaa ahmat, ilvekset, ketut, näädät, hirvet, peurat, jänikset, hiiret, myyrät, sääsket, käärmeet jne? Sepäs olisi todella eläinystävällistä! Niin ja puudelikoirathan saattavat viihtyä sisätiloissa ja agilityradalla, mutta oikeat Koirat eivät. Niin se vain on ja mene jo vetämään sitä soijarouhetta oikein olan takaa.

Sitäkään minä en tajua, että miten jotkut teidän sakistanne saavat väännettyä sian ja naudan lihan syömisestä eettisempää kuin hirven tai poron? Nehän kasvavat vankeudessa, eikä minun mielestäni riitä, että niille syötetään luomuruokaa. Useimmat ovat onnettomia koko elämänsä ja elävät muutenkin vain joutuakseen ihmisen suihin. Itse suosin hirveä ja poroa. Hirvet ovat vapaita koko elämänsä, ne ovat onnellisia, villejä ja vapaita luonnossa, kunnes ravintoketjussa ylempänä oleva ihminen metsästää sen perheelleen ruuaksi. Porotkin ovat osan vuodesta vapaana luonnossa, eli niiden kasvatus on paljon eettisempää kuin sika- ja nautakarjan.


Vieras

#1979 Re: Sudet pärjäsivät huonosti!

08.02.2012 22:20

#1951: Cannabis_Sativa - Sudet pärjäsivät huonosti!

On tosiaan oikein. Sehän olisi hyvä jos metsästys loppuisi kokonaan. Ilmoita sitten, kun olet joutunut hirvikolariin tai susi on raadellut lapsesi kun ne leviävät vielä lähemmäs ihmisasutusta. Tuollaisia kun olisi hallitus täynnä, Suomessa vallitsisi aikamoinen kaaos. Joku raja sentään ja järki käteen piipertäjä hyvä!

Niin ja salakaadothan ovat asia erikseen, lupia pitäisi saada lisää niin ei tarvittaisi salakaatoja :)

Cannabis_Sativa

#1980 Olette väärässä!

08.02.2012 22:39

Ette näe metsää puilta. Itse en syö lihaa lainkaan. Syön perunoita, makaronia ja nakkeja. Eläinten tappaminen ei kuulu ihmisille. Ja metsästetty eläin on epäeettisempää kuin ruoaksi tarkoitetun ja sitä varten kasvatetun. Ruokaa saa kaupasta. Koirat voivat ulkoilla Seurasaaressa vaikka vapaana. Chihuahuani ainakin on erästelymme jäljiltä aina ihan veto pois. Käyttäkää niitä ajokoirianne koirapuistossa, niin ei tarvitse varta vasten viedä niitä susien asuinalueelle. Metsät kuuluvat susille, ihmisen kuuluu väistää sutta. Susi oli täällä ensin. Ottakaa opiksenne kirjoituksistani.
tyväri

#1981 hahahhhahaa

08.02.2012 22:50

#1980: Cannabis_Sativa - Olette väärässä!

Oletpas sinä hassu. Susi saa metsästää mutta ihminen ei? Ihminenkin on petoeläin ja tarvitsee lihaa syödäkseen. Nakithan on tehty lihasta, eli lihansyöjä sinäkin ilmeisesti olet elleivät ne ole soijanakkeja. Ruoaksi tarkoitettu ja sitä varten kasvatettu eläin on vankeudessa koko elämänsä ja joutuu ehkä jopa kärsimään huonoista oloista, sekö on eettisempää kuin vapaus luonnossa? Jostain se ruokakin sinne kauppaan tulee. Tapetaanhan nauta- ja sikakarjakin ihan yhtälailla, mutta niillä vain ei ole muuta tarkoitusta kuin elää, jotta ne pääsisivät ihmisen ruuaksi. Koirapuistot ovat aika vähissä täällä Lapissa, metsä on meidän koirapuisto. Chihuahuat ovat pieniä rottia, tottakai sen kokoisilla jaloilla tepsutteleminen vie energiaa. Metsät kuuluvat sekä susille että ihmisille, suden kuulu väistää ihmistä. Ihminen tuli tänne ja alkoi noudattaa luonnon periaatetta: tapa tai tule tapetuksi, syö tai tule syödyksi. Ottaisit mallia meistä lappilaisista, sole poika mikhän! Maalaisjärkeä kehiin nakinsyöjä-vegaani!

NYT RIITTÄÄ - projekti

#1983 SAIMME TÄNÄÄN MIELENKIINTOISEN ARTIKKELIN:

08.02.2012 23:27

JOS TÄMÄ ARTIKKELI ON TOTTA, SILLOIN MEILLE ON VALEHDELTU TÖRKEÄSTI
(jos blogissa esitetty artikkeli on totta, niin se kumoaa kiistattomasti susiensuojelijoiden väitteet)

* Lue blogi - ja mieti kaikessa rauhassa.
http://markolind.puheenvuoro.uusisuomi.fi/97059-onko-meille-valehdeltu-n%C3%A4in-t%C3%B6rke%C3%A4sti

Vieras

#1984

09.02.2012 05:53

Sudet poi marja-ja sienimetsistä!

Vieras

#1985

09.02.2012 07:49

meilläpäin on ainakiin oma suvenhoito suunnitelma

Vieras

#1986

09.02.2012 09:30

Susi kuuluu sydänmaille,ei asutusten lähistölle.
maalaistollo

#1987 Re: Sudet pärjäsivät huonosti!

09.02.2012 10:32

#1951: Cannabis_Sativa - Sudet pärjäsivät huonosti!

Hienoa, susien kannatussatiainen! Olet tehokkain petopolitiikan järkeistäjä. Maalaistollouden sijaan osaat city-surkastumana eettistä vihapuhetta ja kiihotusta kansanryhmää vastaan sekä luontorasismia. Nykyisinhän se onnistuu mainiosti suvaitsevaisuuteen salakuljetettuna.

Olemme todellakin tolloja, kun emme ole osanneet hävittää syöpäläisiä ajoissa. Nyt niiden torjunta on vaikeampaa, mutta onneksi sivistyneiden kehä-kettujen jalostusaste on niin huippua, että sen monimuotoisuudeksi naamioitu, yksipuolinen äärihype, syö itse itsensä. Se on tolloille suuri apu.


Vieras

#1988

09.02.2012 10:33

suojelijoiden pitää saada suet pihoille että pystyyt ikkunasta katselee "KAUNISTA"elukkaa.eivät uskalla metsää mennä,jos vaik eksyvät tai joutuvat petojen armoille.mut sille ei voi mittää et se on ROTAN arvoinen tuholainen,mille ei löydä mitää perusteltavaa suojelun tarvetta.
vaari

#1989 liekö rotankaan arvoinen

09.02.2012 12:34

ainakin minun kohdalla.susenhoito suunnitelma tehty.

Vieras

#1990 Re: Numerot mainitsematta

09.02.2012 16:28

#6: - Numerot mainitsematta

Ei siinä numerot auta, kun susi astelee omaan pihaan. Toissa yönä vieraili kotieläinteni lähellä ja viimeyönä isot sonnini läksivät häätämään sitä pois. Onneksi suojelivat vasikoita , ilman isoja poikia olisi susi saattanut viedä vasikan. Vaikka minua pidetään omituisena kun pidän 10 vuotiaita sonneja, niin totean että ne ovat ainoa turvani karhuja ja susia vastaan, kuten Impivaarassa ennen. Terveisiä Soinista,,,

miku

#1991 Re: Re: Ehehehheee

09.02.2012 16:54

#1631: Sudet ei ole ihania - Re: Ehehehheee

Susi on mahdollisesti viimeksi tappanut ihmisen 1880-luvulla.
Ihminen on eläin ihan niinkuin susikin.Ihmisten pitää antaa muillekkin eläimille tilaa elää!!!!!
Jos metsiä kaadetaan koko ajan niin ei eläimilla oli muuta vaihtoehtoa kun siirtyä muualle esim.Asutuksien lähelle.Miettikää vähän mitä puhutte elkääkä ajatelko vain itseänne.

Oletteko sitten tyytyväisiä kun maapallolla elää enää vain ihminen?
Pitääkö linnutkin tappaa sukupuuttoon?

Cannabis_Sativa

#1992 Asiaa, Miku!

09.02.2012 17:30

Aina meitä todellisia luontoaktivisteja pilkataan ja ikinä maalaistollot eivät kuuntele meitä. Kaikki eläinten tappamiseen liittyvä pitäisi olla laitonta. Kasviksilla pärjää hyvin. Ei sinne metsään tarvitse mennä jos pelottaa. Meitsi on poikkeus, ei pelota erästellä, vaikka "iso paha susi" olisi lähistöllä. Mutta meitsi onkin peloton heebo. Chihuahuanikaan ei pelkää aarnimetsää, vaan samoaa kanssani etsimässä liito-oravia.
Metsästäjä

#1993 Ilmiantaja

09.02.2012 17:30

Tulen ilmiantamaan jokaisen "metsästäjäksi" itseään kutsuvan henkilön, joka luvatta edes tähtää aseellaan sutta. Tulen myös ilmiantamaan kaikki tietooni tulleet tapaukset, joissa on mukana muunnettua totuutta suden ottamasta koirasta. Toivottavasti näiden "suatetaan ottoo ommoon kässiin" lausuntojen antajien luvat otetaan uudelleen harkintaan: syyllistyvät ase-/metsästyslain vastaiseen uhkailuun ja ovat näinollen soveltumattomia ampuma-aseen hallussapitolupaan ja vaaraksi yleiselle järjestykselle sekä turvallisuudelle.

Vieras

#1994 Re: Asiaa, Miku!

09.02.2012 17:59

#1992: Cannabis_Sativa - Asiaa, Miku!

Minua ärsyttää kun uhoat huolimatta siitä, että tuskin olet joutunut oikeasti oikean suden kanssa kasvotuksin. Muuten et tuollaisia p*skapuheita täällä levittelisi. Jossakin koirapuistossa pyörinyt sen kääpiökoiran kanssa ja se on sinun mielestäsi kunnon eräjormailua.

Ja argumentoit säälittävästi Sativa, etkä kunnioita vastapuolta. Erittäin lapsellista. Voisit ottaa huomioon muidenkin mielipiteitä ja kunnioittaa niitä, vaikket omaa kantaasi muuttaisikaan. Paraskin hyväntekijä muka. Ketään ei varmaan haittaisi jos muuttaisit niiden rakastamiesi susien kanssa keskelle metsää asumaan. Saattaisi olla, että kohta sieltä tultaisiin kuset housuissa takaisin marketin läheisyyteen, kun luonnosta et osaisikaan enää hankkia ruokaa, vaikka olet niin nakkia syövä vegaani ai että!


Vieras

#1995 Metsästäjä on raukkamainen tyyppi

09.02.2012 18:02

Lällällää, menen kertomaan äitille kun pojat kiusaa. Keskity omiin asioihisi ja ala vaikka virkkaamaan tai kutomaan. Myy aseesi pois, et sinä sellaisia tarvitse.

Vieras

#1996 Re: Ilmiantaja

09.02.2012 18:06

#1993: Metsästäjä - Ilmiantaja

Hahhah, sinusta varmaan tykätään ja kovasti. Jatka toki samaan malliin niin kohta sulla ei oo muita kavereita ku ne kehäkolomosen sisäpuolella asuvat pellet. kiitosnam


Vieras

#1997 Re: Re: Asiaa, Miku!

09.02.2012 18:11

#1994: - Re: Asiaa, Miku!

Kannattaa ny olla vaan lukemati sen juttuja.... Tarkoitus täälä vaan provosoida ja ärsyttää.... Eihän tuollaisen Chihuahuan kanssa voi edes ulkonakaan liikkua, kun kesäsin...  Jos ei ole pitkä heinä...;) Älkää ny ottako sitä tosissaan..:)

kasperi

#1998 Re: Re: Re: Asiaa, Miku!

09.02.2012 18:35

#1997: - Re: Re: Asiaa, Miku!

 

Puhut asiaa. Jonninjoutavia räkyttäjiä koira ja SAtiva. Älkää välittäkö hänen kirjoituksistaan, vaan tehdään omat ratkaisut, kuten tähänkin asti.

hukka hiiteen

#1999

09.02.2012 19:52

sativa. Kerro oma mielipiteesi kuinka paljon susia on suomen maassa? ja paljonko kantaa voisi vähentää kestävän käytön periaateella
Cannabis_Sativa

#2000 Oma mielipiteeni

09.02.2012 20:21

Niitä on sopivalla kertoimella. Teille ei kannata tarkkoja lukuja kertoa, asia ei teille oikeastaan kuulu. Kantaa ei voisi vähentää, vaan ainoastaan lisätä. 14 000 sutta on tavoite. Ainakin kymmenen kertaa nykyinen määrä. Sitten olen melkein tyytyväinen.