Urheilu pois YLE puheesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Urheilu pois YLE puheesta.


Vieras

#201

16.03.2012 08:09

Muutenkin Urheilun aikalisä-tyyppisiä jaaritteluja voisi vähentää...
kuklux

#202 Re:

17.03.2012 21:44

#1: -

olga k heti pois yle puheesta.Ja urheilu

Kyllästynyt

#203

18.03.2012 00:38

Olga K jaarittelemassa itsestään selvyyksiä on minulle käsittämätön ilmiö. Mikä sen taustalla on? Hyvä veli verkostoko?

Vieras

#204

22.03.2012 23:41

Urheilu ei kuulu Yle Puheeseen. Se oli sivistys kanava ennen uudistusta. Miksi ehjää ruvettiin korjaamaan. Oikein kammottaa ajatuskin olympia kesästä. Please Yle urheilu takaisin Radio Suomeen.Toivoo Sirpa S
54543543

#205 543543543

02.04.2012 19:15

yle puhe maailman turhin kanava onneksi se on pelastettu urheilulla

Vieras

#206

03.04.2012 20:24

"Viimeinen pisara oli urheiluhöpötys. Rutkuttakaa ja puhukaa joutavia kaikenlaisten puhevikojen ja muilta opittujen ja itse keksittyjen maneerien kera, ei haittaa. Minun radioni joutui nurkkaan häpeämään television seuraksi." O.Aromaa / Uusisuomi.fi
Radisti

#207 Re:

11.04.2012 22:22

#206: -  

 Minun Yle Puhe loppui kahteen asiaan joista en osaa sanoa kumpi on se painavampi syy. Mutta kuunteluaikatauluni on sellainen että sen takia rankkaan Olga K.'n  pääsyylliseksi. Minä en kertakaikkiaan jaksa kuunnella sitä höpötystä. Sivistymätöntä viihteellistä jonninjoutavaa höpinää höystettynä ajoittain aika erikoisillakin asenteilla joidenkin asioiden suhteen.

Minua jää vaivaamaan kysymys: Miksi tämä tehtiin? Missä on se "mafia" joka pääsi kaappaamaan Yle Puheen. keitä he ovat ja mikä heidän motiivinsa on.

Lisäkysymyksenä ihmettelen sitäkin mitä ovat nämä uutiset joiden tuotannon pääkriteeri tuntuu olevan se kuinka vähäinen määrä uutisotsikoita voidaan luetellä minimiajassa siten että lähetystä vielä voidaan kutsua "uutisiksi". Mutta annas olla kun kiekko pomppii jossain, on tarkkaa kuinka oli jalan asento ja mito olisi tapahtunut jos ja kun, ja kuinka se meni ja kuka koski siihen mailalla ennen kuin se maaliin kieri, ja manikö se tarkemmin ottaien kierimällä vai vierimällä vai pomppasiko jopa... sitä kyllä selitetään. Ja sitten kun tulee uutinen jolla on valtavia vaikutuksia koko maailmassa ihmisten hyvinvointiin tai joku muu asia... kuuden sanan otsikko riittää siihen. Usein vielä niin että laajat ja tärkeät asiat jätetään kokonaan puhumatta. 

Tarkkailkaa, tärkeää on se mikä jätetään kertomatta!

Hiljattain katselin puoli tuntuia kestävää Kiinan pääuutislähetystä ja sen perään yli puoli tuntia kestävää syventävää asiaohjelmaa. Kuuntelin sekä edellispäivänä että seuraavana päivänä uutisia yleisradion kanavilta. Oikeastaan jopa järkytyin tajutessani mistä kaikesta maailman asioista meillä vaietaan. Kuinka tyhmänä tätä kansaa pidetään tai kuinka tyhmäksi ja tietämättömäksi kansa halutaan jotta eräiden tahojen yksipuoliset uutiset tuntuvat uskottavilta. Tästä koko kysymyksestä pitäisi nosta ans iso haloo. Minkä rautaesiripun takana me elämme? Miksi?

Kun laajemmin ajattelee koko sitä mullistusta joka on tapahtunut sekä radio- että TV kanavilla alkaa hiipiä mieleen, vaikka en ns salaliittoteoreetikko olekaan, että kyseessä on jostain päin ajettu koko kansan lobotomia.

Sehän saattaa jopa pidemmälle ajatellen olla joidenkin etu.

Kohta olemme samanlainen "ostos TV kansa kuin jossain päin... "

Kohta me olemme kuin Lorenzin ankat.

Olisikohan muuten ihan sille oikealle "Yle Puhe" kanavalle kysyntää.

Yle Puhe olisi toki kaivannut kehitysta mutta ihan eri suuntaan kuin mihin se nyt kaapattiin.

Kuka ja millä resursseilla voisi luoda sellaisen. Ellei sitä voisi tehdä poistamalla Urheilu ja Olga K tyyppinen sonta kanavalta ja hiukan kehittämällä sitä muulla tavalla korkealaatuisemmaksi säilyttäen kuitenkin juuri sen originaalin Puheen "ilmeen".

Nytkyinen on Yle Möly.

Ex aktiivikuuntelija. Kun Olga K alkaa tai Urheilu,  vaihtuu kanava ja yleensä pian sen jälkeen totean että OFF nappula on sittenkin parasta ellei mukana satu olemaan jotain sopivaa tekstiä USB tikulla jonka voi lykätä kuuluville.

Radio on loistava väline. Miksi se pyritään kaikin keinoin tuhoamaan samanlaiseksi hömppähörhöhöpinämölyvirraksi jota tulee joka tuutista.

 

Asia on parasta viihdettä

#208 Re: Re:

12.04.2012 23:44

#207: Radisti - Re:

Olen harvinaisen samaa mieltä kaikesta #207: Radistin kanssa. Myös minä ihmettelin jo aikaisempinakin vuosina tätä "minuuttiuutiset"-kohkaamista. Nyttemmin tuosta uudistetusta ns. "YLE Puheesta" tosiaankin tulee ulos vain joitakin pelleuutisia. Minäkin olen ihmetellyt, kuinka alta lipan suomalaisia radionkuuntelijoita voidaan panna, kuinka hölmöinä heitä voidaan pitää.

Lisäksi oudoksun tuota YLEn viihdekäsitystä. Minusta hyvin toimitettu ja asiapitoinen ohjelma voi olla juuri sitä kaikkein parasta viihdettä. Sen lisäksi, että hyvä ohjelma voi saada ihmiset oivaltamaan, ajattelemaan, ymmärtämään ympäröivää maailmaa, se ei täysin tärvää ihmisen aikaa tyhjän taustamelun kaltaisen höpötyksen muodossa.

Eiköhän myös useimmat nuoret / nuoret aikuiset/ ruuhkavuotiset lue noita viihdemakasiinijuttuja naistenlehdistä, iltalehdistä ja netistä ihan riittämiin. Yleisiä perhehöpinöitä näkee paitsi vauvalehdissä, myös kuulee työpaikan kahvi- tai lounaskeskusteluissa tai vaikka ruuhkabussissa ja -junassa. En yhtään ymmärrä, että niitä pitäisi vartavasten alkaa kuuntelemaan myös radiosta. Varsinkaan jos radiosta ei enää tule mitään muuta kuin iltalehtien tasoista naistenlehtihöpinää ja urheilua.

Kuka näistä asiaohjelmien lopettamisesta onkaan YLEllä vastuussa, hänellä / heillä on tullut tehdyksi mitä rankimmanpuoleinen virhearvio.

Edelleenkin jaksan siis toivoa, että YLE radio 1:lle palautetaan vähintäänkin edes se viimevuotinen määrä asiaohjelmia. Lisäksi toivon, että YLE Puhe palautetaan samankaltaiseksi, kuin se oli ennen vuoden vaihdetta: YLE Puheelle hankitaan tai toimitetaan omana työnä hyvin toimitettuja ja pitkäkestoisia asiaohjelmia kaikilta eri aloilta. Ohjelmia tulisi lähettää uusintoina eri vuorokauden aikoihin, että mahdollisimman moni halukas pystyy kuuntelemaan hyvän asiaohjelman radiosta. Useimmat hyvät ohjelmat kestävät kuuntelun moneenkin kertaan, jotkut jopa vaativat sitä useaan kertaan kuuntelemista. Lisäksi toivon, että radio-ohjelmat toimitetaan huolellisesti ja julkaistaan niin, että niitä lukemalla voi helposti päättää jo etukäteen, mitä asiaa haluaa kulloinkin kuunnella.

?

#209 Re: Re: Re:

14.04.2012 12:11

#208: Asia on parasta viihdettä - Re: Re:

Kuuntelin paljon Puhetta, toimittajien tekemiä ohjelmia, ei juontovirtaa. Nyt radionkuuntelu on lähes loppunut. Luen sen sijaan kirjoja enemmän, kiitos virkeä kirjasto.

Tollo mikä tollo

#210 Re: Re: Re: Re:

15.04.2012 20:23

#209: ? - Re: Re: Re:

Kulkeutuvatko nämä tyytymättömien ihmisten mielipiteet Yleisradion johdolle? Entä viestintäministeri Krista Kiurulle? Radion kuunteluni on nykyisin minimaalista. Tunnen kuinka tylsistyn.

Ihmettelevä mummo

#211 Puheen alasajosta

18.04.2012 11:35

Moneen viikkoon en ole kuunnellut Yle Puhetta. Koska en halua pitää kanavaa pitkiä aikoja auki, yritin tänä aamuna löytää ohjelmatietoja tämän päivän osalta. Miksi juontajat on nostettu toimittajia tärkeämmiksi? Mitä merkitystä sillä on kuuntelijan kannalta, lukeeko Olga K vai joku muu sanomalehdissä julkaistuja uutisia ohjelmien välissä? Tärkeämpää olisi saada tietää mitä varsinaisia pitkiä juttuja juontojen välissä on ja kenen tekemiä. Ei tuntuisi olevan vaikeaa saada etukäteen tietää mitä uusintoja esimerkiksi päivän mittaan tulee. Mitä Puheen aamu, Puheen päivä tai ilta, Perheen aika jne sisältävät?
ikinä en o tvlupaa maksanu enkämaksa.

#212 urheilu pois yleltä.

02.05.2012 07:56

miksi yleisradio lähettää urheiluohjelmia lainkaan, sillä joka ikinen urheilujuonto ja näyttö ja kuuntelu maksaa meille veronmaksajille! siitähän on aina hirveä kilpailu, kuka maksaa eniten urheiluohjelmista ja kuka ne saa näyttää... summat nousevat aivan hirvittäviksi, ja me maksetaan ne , vaikkei edes tahdota nähdä/kuulla urheilua !!! urheilu kokonaan eri kanavalle ja yle kokonaan ilmaiseksi niinkuin se on alunperin ollut tarkoitus laittaakkin. valtio ei kuulu enää ylelle mitään, koska yle on itsenäinen yhtiö eikä valtio saa enää päättää siitä saati rahaa ulos siitä. siis urheiluohjelmissahan ei voi välttyä näyttämästä mainoksia katsojille, ja muut kanavat saavat juuri niistä mainosten näyttämisestä rahaa! yle maksaa siitä että se saa näyttää mainoksia !!! aika nurinkurista toimintaa. ja katsokaa yleisradion juontopuitteita ja ohjelmatarjontaa, kaikkea p#"skaa tehdään jotta saadaan budjetti menemään, jotta ensivuonnakin saadaan yhtäpaljon rahaa. samoja ohjelmia näytetään kuin muut ja vielä samaan aikaan muiden kanssa, ja sitten ihmetellään miksi yleisö katoaa eikä maksa tv-lupaansa. ja toimituksen puitteet ja laitteet esim tv-uutisissa, siellä on 280 tuumainen näyttö, joka ei ole ollut ilaminen, ja mitä siitä katsotaan? ylen mainosta itsestään uutisten aikana! kun on pakko sekin raha ollut aikanaan johonkin työntää.. ja sitte itketään että ei o rahaa! yleisradion pitäisi olla kuulemma mainosvapaa, mutta itseänsä se mainostaa sitäkin enemmän, ja juuri urheiluohjelmista ei ole poistettu niitä mainosbanderolleja jne joita ne näyttää maksettuaan niistä meidän rahoilla ensin suuret summat !!! jos tulee joku yleinen mediavero, jätän vuosittain veroja senverran maksamatta!

Ihmettelevä

#213 Pyyhkeitä toimitusjohtajalle

05.05.2012 14:51

Oli kyllä kylmää vettä niskaan kun sängyssäni vielä maaten väänsin radion auki ja siellä Yle Puheessa pyöri Olga K:n nauhoitettu lätinä keskittyen vappupäivään. Vappuhan meni jo neljä päivää sitten! Menin postiluukulleni ja etsin radio- ja televisio-ohjelmat. Lukeeko/seuraakoko Yleisradion toimitusjohtaja Kivinen niitäkään! Jos ei muuta niin ainakin Yle Puheen öisin esitettävät arkistonauhat pitäisi viestinnästä vastaavien tietää niin hyvissä ajoin etukäteen, että kuuntelijatkin tulisivat informoiduiksi. Hyi olkoon!
Timo Mäkinen
Adressin tekijä

#214 Isokallion pakina tänään Iltalehdessä

07.05.2012 10:40

Hei,
Kalle Isokallio pakinoi tänään Iltalehdessä YLEn asioista. YLE Puheen pilaaminen liittyy laajempiin kuvioihin, joita YLEssä on menossa.
http://www.kalkhas.fi/kolumnit.htm
Ks. myös facebookista haulla "Ylen asia" ja "Yle Puhe takaisin.

Vieras

#215

26.05.2012 23:53

Urheilu on kansakunnan syöpä. Penkkiurheilu on kansakunnan rutto, influenssa, hinkuyskä, sars, hullun lehmän tauti, spitaali, vesikauhu, umpilisäkkeen tulehdus, liikavarvas, kynsisilsa, adhd, poskiontelontulehdus, vyöruusu, karies, tinnitus, närästys, polyyppi, peräpukama, uniapnea ja anoreksia.

Vieras

#216

27.05.2012 23:12

Urheilua toki harrastakoon se ken kiinnostunut on. Itse kaipaan Puhetta. En sitä enää juuri kuuntele, ei jaksa, ei pysty; valitettavasti ei myöskään vielä ainakaan löydy kiinnostavat sieltä täältä -lähinnä Radio 1:ltä. Ei arkistojen helmiäkään jaksa määräänsä enempää. Radionkuuntelu siis vähentynyt romahdusmaisesti.
Lukutoukka

#217 Re: samaa mieltä

28.05.2012 20:46

#4: -  

 

lyhytkin musiikin pätkä saa väärän hermostun päälle.

Vieras

#218 Re: Isokallion pakina tänään Iltalehdessä

19.06.2012 15:47

Isinööri

#219 Juhannusiltana 2012 klo 21:40 - 21:50

24.06.2012 02:29

#1: -  

tuli urhelua SEKÄ Puheelta ETTÄ Radio Suomelta? Miksi, oi milsi???

 

Ei urheilun vihaaja

#220 Nyt se Heinäkuussa 2012 on huonoimillaan

08.07.2012 00:12

Koko kanava pitäis viedä EU-tuomioistuimeen - voiko tälläista Roskaa lähettää yötä-päivää.
Tulevaisuudessa Veromarkoilla !
Ja sille Kanavanaiselle - (Marja Keskitalo)joka ei viitsi kuunnella KUUNTELIJOIDEN mielipiteitä.... tarkasti.
Hänen pitäisi tehdä "omat johtopäätöksensä" -elleivät esimiehet tajua tehdä niitä.

Sillä urheilufanaatikot ovat ottaneet johdon käsiinsä niin sympaattiselta Marja Keskitalolta.
Pitämällä kanavaa auki hölynpölyllä ... kuten aikoinaaan Lahden Keskiaaltoaluetta - etteivät muut
aaltojen sieppaajat saisi ääntään kuuluviin.
Ukri

#221

21.08.2012 17:22

Radio Suomi ja sen maakuntaradiot takaisin Radio Suomeen ja pois YLE Puheesta. Siellä niiden kuuntelijatkin olisivat.

Ja urheilu sopii radio Suomeen myös, niin kuin se ennen sopi. Se, että ennen urheilulähetykset jouduttiin katkomaan uutisten takia ei ole mikään peruste siirtää urheilua YLE Puheeseen. Se on YLEn arvovalinta: urheilu voi tulla katkomatta YLE Suomesta ihan yhtä hyvin kuin YLE Puheestakin - tai sitten uutiset katsotaan urheilua tärkeämmäksi ja urheilu katkotaan uutisten takia.

Myös: ohjelmat takaisin YLE Puheeseen. Lähetysvirtahömppää voi kuunnella kaupallisilta kanavilta riittämiin. Myös TV:n puheohjelmien esitykset radiossa oli hieno keksintö.

Ammattitoimittajat takaisin töihin tekemään ohjelmia ja juontajat jonnekin muualle - vaikka arkistotehtäviin ulko-Hebrideille jos muuta ei keksitä. Haluan kuulla itseäni fiksumpia ja tietävämpiä ihmisiä radiosta. En minä muuten mitään opi tai sivisty.

YLEllä on sivistystehtävä edelleen, eikö?
Ruisku

#222 Urheilun kirous

24.08.2012 09:52

Urheilu kiihkomielistä viihdettä ei asiallista puhetta. Olga K ja muut vastaavat moottori turvat tämä kanava oli teille aivan liian arvokas pilattavaksi. Voi tätä Puheen alennus tilaa ! Pitäkää ihmiset kiinni siitä mikä on teille tärkeää. Minä ainakin kuuntelin aina ruuanlaiton yhteydessä joka päivä kanavaa ja se oli tärkeä osa päivää. Nyt urheilu mafia on vallannut tämänkin. Hyvänä vinkkinä vaihtakaa www.radiohelsinki.fi ja Tukevasti ilmassa. Satoja tunteja filosofista löpinää ladattavaksi ja taas maistuu ruuanlaitto. Barrikaadeille ihmiset, urheilu pois.

Vieras

#223 Mahdollisuus vaikuttaa!!!

10.09.2012 15:28

Helsingissä järjestetään tällainen: https://www.facebook.com/events/484324801597343/


Tervetuloa kuuntelemaan ansiokkaita alustuksia Yleisradiosta ja sen toiminnasta sekä keskustelemaan siitä, miksi meillä pitäisi olla yksi radiokanava suomenkieliselle asiapuheelle.

Alustajina mm. Päivi Istala, Pertti Salolainen, JP Roos.


Onko radio sinulle tärkeä? Miksi Yleisradio päätti muuttaa YLE Puheen linjaa? Millä vanhan YLE Puheen jättämä aukko voidaan täyttää?

Mitä YLE Puhe sinulle merkitsi? Mikä sen menettämisessä on tuntunut kipeimmältä?

Urheilu on osa sivistystä ja on hyvä, että sitä radioidaan. Tämä ei kuitenkaan saa olla nollasummapeliä!

Tilaisuus äänitetään ja jaellaan myöhemmin kuunnteltavaksi myös internetin kautta.
Aapo

#224

12.09.2012 14:56

Urheilu on roskaa
asdf

#225 Re:

12.09.2012 15:06

#8: -

jep ja se ärsyttävä alivaltiosihteeri aamusta kans pois