Ammattikuljettajille arvostusta!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ammattikuljettajille arvostusta!.

Työ unohdettu.

#1 ...arvostusta

07.01.2012 16:35

Arvovaltaa (omaa)korostetaa sosialidemokratiassa,ei työtä ja sen tarpeellisuutta,tuottavuutta arvosteta.Suomessa on päättäjissä yhä vähempi työhön peretyneitä.He puhuvat vain suvaitsevaisuudesta,(tarkoittaen ilmeisesti pakolaisia)globalinen on se tärkeää,tai kommunisti piireissä nykyisin tyhjänpäiväinen pienien poikien pallopelit,eli urheiluksi kutsuttu.
Sivusta seurannut

#2 Ammattikuljettajille arvostusta!

07.01.2012 16:43

Sen lisäksi pitää pyörivien pyörien ovat kaikin puolin kunnossa! Ei enää kelvottomia renkaita tai huonoa kalustoa, eikä enää niin tiukkoja aikatauluja, että joudutaan yhtenään tinkimään lepoajoista. Kuljettajien ei pitäisi joutua hoitamaan ammattiaan missään mielessä riskirajoilla.
melkein hermostunut

#3 Unelma vain

09.01.2012 19:31

Voisinpa veikata ettei tämä kermaperse kansa ymmärrä kuskien tärkeyttä ennen kunnon lakkoa. Hetken sai taas tänään purra hammasta kun asiakaspaikassa ensin kovaan ääneen kitistiin miten vaikea oli sillä ford kaalla päästä töihin ja samaan hengenvetoon kitistiin mulle kun olin 10 minuuttia yleistä aamutavaran toimitusta jäljessä... Ei kelvannut selitykseksi se, että ei, meillä ei ole nastarenkaita ja painoa retelissä on kuitenkin sen verran kun koko varaston parkkipaikan henkilöautoissa yhteensä...
turpeen eli sähkön ja kaukolämmön toimittaja

#4 liikenneturvallisuus

11.01.2012 22:35

jännä että näitä järjettömiä lepoaikalakeja perustellaan liikenneturvallisuudella. tuntuu että niistä on enemmän haittaa turvallisuudelle. ei voi jättää kelivaraa koska vuorokautinen ajoaika ylittyy jos tiputtaa nopeutta. lisäksi jos tiputtaa nopeutta niin siitä lankeaa pidettäväksi ylimääräinen 45 minuutin tauko. sitten ei pysy sovitussa toimitusaikataulussa, seuraavan kuskin työvuoro siirtyy jne. enemmän hyötyä olisi siitä jos aurattaisiin ja heikotettaisiin teitä ilman että pitää sattua onnettumuus tai soittaa tiepalveluun. paras on kun nukkuu sillon kun nukuttaa näytti piirturi mitä tahtoo. ei se mitään virkistä kun huilaa vartin sillon kun piirturi sitä vaatii.


Vieras

#5 lol

15.01.2012 06:12

Mikä hiton tarkotus tällä adressilla oikein on? En ymmärrä! Mutta aika nolo kyllä. Huonosti luotu adressi jossa ei ole mitään päämäärää tai tarkoitusta. Kukaan fiksu ei tällaista pskaa allekirjoita! :D
hahaa

#6 Hohoijaa

18.01.2012 18:24

Joo joo, eiköhän jokainen ammattiala ole omalla tavallaan "korvaamaton"...ja jos ei ole niin se häviää. Paperimiehet monta vuotta kukkoili kuinka korvaamattomia olivat, nykyjään aika hiljaisia ja luultavasti jollain toisella alalla.

Vieras

#7 Re: Hohoijaa

18.01.2012 19:51

niin no lehdet pystyy muuttamaan sähköiseen muotoon, mut millä meinaa ihmiset saada sähköä, ruokaa, tavaroita, lääkkeitä yms jos kuskien hommat lopetettaisiin...? ei ne tavarat tyhjästä vaan ilmaannu, eikä rautatietkään ole ratkaisu koska ei niitä joka ikiselle kotiovelle saada vedettyä

 

 

#6: hahaa - Hohoijaa 

 


Vieras

#8 Re: Re: Hohoijaa

18.01.2012 20:56

#7: - Re: Hohoijaa

Miten noita nyt sitten tänäpäivänä arvostetaan, jos palkalla ja työajalla mitataan niin aika moni ala on vähempi arvostettua kuin kuskin homma. Eli en kuskeja enkä niiden töitä aliarvioi, en vaan näe niissä enempää arvostettavaa kuin monessa muussakaan hommassa. Se että jollain alalla on paremmat keinot millä kiristää/uhkailla laskee mielestäni alan arvostusta.

 


Vieras

#9 Sivusta seuraaja

19.01.2012 12:33

Jos ei olisi rekkamiehiä ja -naisia, ei meillä olisi ruokaa kaupoissa, ei saataisi öljyä lämmittämisen, maitoautot ei kulkisi, posti ei kulkisi, kaikki pysähtyisi.
Miksei nuo viisaat voineet vain päättää, että vuorokaudessa olisi oltava yksi kokonainen pitkä lepotauko, eikä niin kuin ne päättivät. Miten monesti kuulen vierestä, että sinne ja sinne olisi ehdittävä tiettyyn aikaan ja niin ei käy. Miksi vaikeuttaa ammatti-ihmisten töitä.


Vieras

#10 Suomi kiinni kuskien käsissä

25.01.2012 12:13

Miettikääpä sitä kun kuljetusten hinnat nousevat, siinä samassa nousevat tavaroiden,elintarvikkeiden jne hinnat. Kuljettajille ja kuljetusliikkeille tulee painostusta heidän kokoajan tarkentuvasta seurannasta, on digipiirturit ynnämuut lisäsäädökset jotka tuovat myös lisäkustannuksia. Onko sitten mukava maksaa pienestä palkastaan lisä kustannuksia.

Vieras

#11 ...

31.01.2012 22:02

Itse miettynyt sitä monesti että jos on niin vaikeaa arvostaa ammattikuljettajia tienpäällä niin laitetaan henkilö autojen katolle talo paketit, elintarvikkeet yms.
muutaman kilometrin ajanut..

#12 Niinpäniin

24.02.2012 15:13

Aina sitä valitetaan joka paikassa, kun tavara ei ole ajoissa. Sitten kun peruuttaa yhdistelmää esim. kaupan pihalle niin sitten on kaikkien h-a kuskien pakko tunkea sinne väliin tai sitte jäädään ihmettelemään et mitä ihmettä tuo oikein touhuaa... monesti olen joutunut autosta hyppäämään ulos ja sanomaan että viittesitkö väistää, tuon sulle tavaraa ostettavaksi, että ihan turha soittaa suuta ja torvea tai näyttää keskisormea. kaikki pienetkin asiat esim torven soittaminen ja keskisormen näyttäminen ainakin vaikuttavat minusta siltä että työtäni ei arvosteta. ymmärtäkää ihmiset, me ammattikuljettajat teemme töitä, toisin kuin te, jotka sillä uudella C-Mersulla ajatte töihin, töistä tai mitä vaan muuta ajoa... ei mulla muuta!