Pöytyän susijahti sisälsi salakaadon

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Pöytyän susijahti sisälsi salakaadon.


Vieras

#1

16.01.2012 13:16

Onko Pöytyä Suomen per.ereikä?
Pisteet kotiin!

#2 todella surullista....

16.01.2012 20:49

Voi hirvitys kun kaatui ylimääräinen susi... voi .voi.. täydellisen hieno teko!
*maalaisjuntti*

#3 HEI HALOO!

16.01.2012 22:02

Kirjoittiko tämän oikeasti joku kerrostalosta ja helsingin keskustasta????? Oliko tämä vitsi? Toivon että adressin keksiä hipsii sinne metsään muiden metsästäjien kanssa ja ottaa lemmikki hamsterinsa mukaan ja katsoo kuinka se susi syö sen yhdellä hotaisulla! Hyvä se on huudella sieltä betonimuurin sisältä!!!!!
kaupunkilainen

#4 voi voi

16.01.2012 22:03

minkälaisia metsämiehiä? niitäkö pääsi karkuunkin?parempaa onnea ensi kerralla

Vieras

#5

16.01.2012 22:11

Surullista,ei uskois että eletään vuotta 2012,asenteet susia kohtaan ovat joillakin 1800-luvulta.
*maalaisjuntti*

#6

16.01.2012 23:10

Eipä ole kaukana 1800-luvusta! Onneksi on nuo ihanat otukset löytäneet tiensä jo tuusulaan, ehkäpä pk-seudallakin herätään. Ja toivon teille kaikille järkeä päähän, ei susi ole kuin kotikoira, agressiivisemmaksi tulee mitä lähemmäs asutuksia tulee. Luulen että teillä ei ole ketään ketä suojella ja siksi ette ymmärrä asian vakavuutta, täällä suojellaan pieniä lapsia ja koiraa. Säälien teitä.
Tyyppi

#7 Oikeata hommaa

17.01.2012 00:12

Se on omistajien homma pitää huolta elikoistaan, kissoista, lampaista, koirista sekä hamstereista, ettei petoeläin tule ja popsi. Jos ei viitsi rakentaa sitä aitaa, niin oma vika. Sama juttu pätee vanhempien pyöräyttämistä lapsista - ei niitä toki jätetä pihoille tai metsiin yksinään, sillä sutta isompi ongelma on kun namusetä tulee moikkaamaan. Sikäli kun susia tulee pihoille useampaan kertaan, niin sellaiset pitää ensijaisesti karkoittaa, säikyttää niin pahanpäiväisesti että osaavat ihmistä varoa. Jos se ei tehoa niin silloin voi hyvin antaa lyijymyrkytyksen. Mutta tässä adressissa on kyse jostain ihan muusta kuin häirikkösudesta. Alfanaaraan ampumisella poistettiin juuri se avainelikko joka on pitänyt seudun rauhaa pystyssä ja luotiin iso lauma lisähäiriköitä. Luulisin että ihan suunniteltu teko oli tämä, näin koko lauma saadaan ajan kanssa tapettua, ehkä tämän talven aikana. Nyt olisi ihan oikein - ihmisille - jos joku lauman jäsen kävisi puraisemassa jotakuta paikallista kunnolla takamuksesta. Ikävä kyllä se olisi vain susille itsellensä vihoviimeinen teko.


Vieras

#8 Re: HEI HALOO!

17.01.2012 00:32

#3: *maalaisjuntti* - HEI HALOO!

Niin, oliko se nyt ylivoimaisen vaikea asia ymmärrettäväksi, että juuri sen laumanjohtajan tappaminen saa lauman hajaantumaan kaikkiin ilmansuuntiin ja myös ihmisten pihoille? Kerro, mikä sana tässä oli vaikea, niin voin laittaa tavuviivat? Täältä pohjoisesta käsin on vaikea ymmärtää etelän eläjien suunnatonta riehumista, kun täällä on vuosisatoja saanut ja joutunut elämään jokseenkin sovussa metsänelukoiden kanssa hyväksyen sen tosiasian, että niitä on metsässä ja metsänliepeillä.


Vieras

#9 Re: Oikeata hommaa

17.01.2012 10:46

#7: Tyyppi - Oikeata hommaa

Olrtko ikinä nähnyt sutta luonnossa tuskin ja mistä tiedät onko tämä nk.alfanaaras käynyt pihoissa vai ei mene ihmeessä hoitoon jos mielestäsi sudet ovat lapsia tärkeämpiä ikävä kyllä sinunlaisiasi tampioita on turhan paljon Suomessa nykyään teidät tarvitsisi viedä ladon taa tai susien syötiksi vois mieli muuttua kun löysät valuis pitkin punttia


Vieras

#10 Re:

17.01.2012 10:49

#1: -

Olisivat saaneet ampua lauman jokaisen kirppukaulan


Vieras

#11

17.01.2012 11:19

Juntit äänessä,kaikki mikä liikkuu pitää ampua.Pyssyt pois junteilta.

Vieras

#12 Pappa

17.01.2012 11:22

Tiedotettakoon että adressin tekijä ei ole petonipunkkerissa susia piilossa. Adressin perustaja asuu varsinais-suomen susialueella, haja-asutusalueella. Marjastaa, sienestää, liikkuu samassa metsässä jossa lauma käy välillä. Mistähän "heihaloo" "tiesi" kerrostaloasukkaaksi. Vai ampuuko heihaloo arvaamalla kuten metsästäjät?
ajokoira

#13 Susihysteriaa

17.01.2012 12:34

Eiköhän se ala siellä Länsi-Suomessa olla vähän susihysteriaa se susista vouhottaminen.Toki pihasusille pitää saada kaatolupia suden,tai susien jatkuvasti rienatessa pihoissa,mutta jos se joskus poikkeaa pihalle,niin ei sitä heti tartte lähteä vouhottamaan noin suuresti.Minä asun poronhoitoalueella Ylä-Kainuussa keskellä korpea ja enkä ole 58 elinvuotenani koskaan törmännyt suurpetohin,vaikka liikun metsästys, marjanpoiminnan ja muutenkin selkosissa hiihtäen kävellen ja joskus moottorikelkan avulla.Jälkiä silloin tällöin nähnyt lumikelin aikana.Toiset täällä törmää alati suurpetoihin ja pitävät petohysteriaa yllä,mutta en ymmärrä minkä petojen vuoksi.Onko tämä petohysteria levinnyt nyt sinne Pöytälle ja muuallekin etelään,vaan oletteko te poloset niin luonnosta vieraantuneet,että pelkäätte omaa varjoannekin.
Vähän tietoa paljon porua

#14 Aseluvat suurempaan harkintaan

17.01.2012 13:31

Kuinka moni susivihaajista edes tietää, miten se käyttäytyy. Onko suomalaiset - niin viisaita kun kuvittelevatkin olevan - vieraantunut näin paljon luonnosta. Aselakiin tulee saada opintosuoritusvaatimus siitä, miten metsän eläimet käyttäytyvät. Eikä pahitteeksi olisi vaikka ennen aselupaa vaadittaisiin psykologinen testi. Sitä ennen aseet heti pois niiltä, jotka vouhkaavat susien perässä "hullun kiilto" silmissä "vahinkoja" tekemässä.
Tunturisusi

#15 Kovia tuomioita!

17.01.2012 14:03

Metsästäjät on saatava noudattamaan lakeja ihan kuten muutkin kansalaiset. Nyt he luulevat voivansa tehdä mitä haluavat, mutta toivottavasti tästä tulee kovat rangaistukset.

Ja tuolle tyhmälle maalaisjuntille: Tuusulan eläimet on todettu poliisin taholta jo koiriksi.

Vieras

#16

17.01.2012 14:47

Seuraavan kerran kun myönnetään sudenkaatolupa pitää varmistaa että pyssyjen kanssa lähtee liikkeelle ammattilaiset joilla on silmälääkärin todistus näkökyvystään eikä pistetä jahtiin puolihöperöitä näkövammaisia huru-ukkoja. Ovat vaaraksi ympäristölle.
"päähän pistos"

#17 totuushan on:

17.01.2012 17:10

Kyllähän se niin on että tuossa rikottiin hieman lakia,mutta miettikääpäs jos susi raatelisi kotieläimesi niin tahtoisitko enää kulkea metsässä koiran kanssa missä ei ole turvaavia metsästäjiä vaan susia.Ja vielä:jos ajattelet että metsästäjät tekivät sen tahallaan kiusatakseen meitä,niin ota puolitoista metriä pitkä lankun pala kulje -10 asteen pakkasessa, lumihangessa,pimeässä metsässä ja ilman saalin saalista ja tämän kaiken jälkeen vielä sinua kohtaan nostettaisiin oikeus syyte niin mieti miltä se tuntuisi.Ja jos nyt mietit miksi sitten ei tekisi jotain toista "työtä",niin onko muka kaikilla vaihtoehtoja toiseen ammattiin.
Realisti

#18 Murhaajatkin piipun eteen?

17.01.2012 19:36

Nro 16, "maalaisjuntti" kirjoitti mm. seuraavaa:

"Luulen että teillä ei ole ketään ketä suojella ja siksi ette ymmärrä asian vakavuutta, täällä suojellaan pieniä lapsia ja koiraa."

Asun itsekin haja-asutusalueella, Laitilassa. Laitilan naapurikunnissa Mynämäellä ja Nousiaisissa on laajalti susia, onpa jokunen nähty Laitilassakin pyöriskelevän. Pihallamme on lemmikki-/metsästyskoira, sekä perheessä lapsia. Perheinemme siltikään emme inhoa susia, kuuluvathan ne luontoon siinä missä esim. ilves tai hirvet. Käymme myös sienessä ja marjassa, mutta emme pelkää. Jos susi päättää käydä vaikka lastemme tai koiran kimppuun, surullistahan se olisi, mutta luonto on sen silloin niin tarkoittanut. Ei susi huvikseen tapa, toisin kuin ihminen. Miksi sudet täytyisi tappaa, mutta ihmis-murhaajat saavat jäädä henkiin? Ihminen on kuitenkin jonkun tappaessaan tehnyt väärin, ruokaa olisi murhaaja saanut marketistakin. Ei susi voi ostoksilla käydä, pakko sen on itse saalistaa. Vaikka sitten niitä lapsia. Lopuksi kuitenkin totean, että yllätyn, jos susi ihmisen kimppuun käy.
Tilastojen valo

#19 Huomasin vain

17.01.2012 20:35

allekirjoittaneista 1/69 asuu nyt lupaa hakeneilla Pöytyä-Nousiainen-Mynämäki-sektorilla. Miksiköhän ihmiset tällä aluella ajattelevat sudenkaadoista toisin?
Istuipa kerran kirppu...

#20 Haavoittumaton alfanaaras

17.01.2012 21:25

Mitä jos tämä tämä vahingossa ammuttu johtava naarassusi olisi jäänyt vaikka auton alle tai sairastunut äkisti? Mitä laumalle olisi tapahtunut?
En ole koko asiassa puolesta enkä vastaan, pikemminkin päinvastoin. Mutta mielestäni susi ei kuulu ihmisasutuksen läheisyyteen. Ihminen on säännöstellyt luonnon asukkaita metsästämällä ja hävittämällä uhkiä reviiritlään käsittääkseni melko pitkän aikaa, ei tämä ole mikään uusi juttu. Informaatio nyt sattuu olemaan tämän päivän yhteiskunnassa vähän eri tavalla saatavissa kuin aikojen alussa, joten monesta kärpäsestä (muustakin kuin susijahdista) voidaan helposti tehdä härkänen.

Vieras

#21

17.01.2012 21:57

Ompa poloinen adressi..

Katsokaa tuolta mallia! ja laittakaa nimi listtan hyvän asian puolesta1
http://www.adressit.com/vaadimme_muutosta_susipolitiikkaan_kansalaisaloite

Vieras

#22

17.01.2012 21:59

Miksi pitäisi allekirjoittaa kun ei ole edes aloittaja uskaltanut nimeään laittaa näkösälle..poloista ja selkärangatonta toimintaa!

Vieras

#23

17.01.2012 22:21

Voi v.. jos olisin tiennyt tämän adressin tunturisusipalstan tekeleeksi,niin en olis kyllä allekirjoittanut..miten nimen saa pois?

Vieras

#24

18.01.2012 08:21

Harmittaa vietävästi kun menivät ampumaan nuin vanhan "alfa" yksilön..sehän olis varmaan kuollut vanhuuteen ihan kohtapuolin..oli jo varmaan lonkkavikakin kun linkutti


Vieras

#25 Re:

18.01.2012 14:59

#23: -  

 Nimen saat pois siitä sähköpostiisi tulevasta kuittaus linkistä :Vahvista/poista.

Tämä luontoliiton moniongelmainen roskasakki joka koostuu yli-ikäisistä pissiksistä ei saa enää kannatusta edes omiensa joukoista, joko sitten nyt täysijärkisiltä aikuisilta ihmisiltä.