Myllymäen koulua VASTAAN!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Myllymäen koulua VASTAAN!.

DUH.

#51 Re: Sisäilmaongelmat

13.02.2012 21:09

#50: Huolestunut vanhempi - Sisäilmaongelmat

Ei kaikkien vanhemmat ole niin ymmärtäväisiä.


Vieras

#52 Re: Re: Sisäilmaongelmat

13.02.2012 22:18

#51: DUH. - Re: Sisäilmaongelmat

Yritäppä vaikka vanhemmille vikisemisen sijaan jotain hieman rakentavampaa, niin varmasti ymmärtää.

turska

#53

15.02.2012 21:08

koulun kunto on järkyttävä!!!!!!!
oscu

#54 myllis

15.02.2012 22:30

kävin myös myllistä kun uomis oli rempassa, kauhee paikka....
olenjonne..

#55 Selvä jonne..

15.02.2012 23:02

Päriseekö adressin tekijällä? veditkö liikaa ES?
Koittakaas nyt

#56 No huh huh

21.02.2012 14:26

Johan on hirveät ongelmat :D siis joo sisätilojen ilma voi olla hirveä niin sanotusti ja kaikki muutkin nämä vakavemmat ongelmat voivat olla aivan aitoja. Mutta nyt pitäisi lopettaa huutelu kylmyydestä ulkona ja kouluruuan hounosta laadusta/vähäisyydetä, tämä asia on aivan sama muissakin kouluissa. Oppilaat valittavast, että koulu ruoka on pahaa oli kyse mistä koulusta vaan. Vaikka se olisikin pahaa kuten minunkin mielestä niin muistakaa että monossa maassa ei edes saa sitäkään vähää.

Sitten nämä oikeat ongelmat. Kuulostaa todellapahalta nämä ongelmat, mutta itse kävin tuota koulua silloin vielä kun se oli oikeasti myllisksen yläaste eikä mikään muiden koulujen sijoituspaikka. Silloin en ainakaan huomannut itse mitään ihme homevaurioista riippuvia ongelmia. Koulu oli toki ränsistynyt ja vanha ja sen takia hieman tylsähkö.

Jotain puhetta homeesta oli silloinkin, mutta eipä siitä kukaan tainnut edes koskaan tarkastella tarkemmin ja onkos nytkään kukaan vielä oikeasti käynnyt sielä testaamassa onko homevaurioita oikeasti. En ainakaan itse muista sellasita uutista missään vaiheessa, että oikeasti olisi joku tilastollisesti ja koneiden avulla katsonyt mylliksestä home lukemat. Aina vain on ollut näitä niin sanottuja kärjistettyjä otsikoita jossa sanotaan "homekoulu saa uudet asukkaa" ja jne, mutta ei niissä olla koskaan sitten puhuttu siitä onko sielä hometta vaan aina on sanottu että vanhaan myllymäkeen siirtyy seuraava koulu.

Itse tosin jouduin vaihtamaan mylliksestä kalapuikkokouluun (vantaankosken koulu) viimeiseksi vuodeksi kun koulut yhdistettiin. Meille sanottiin siirtymisen syyksi se, että myllis purettaisiin ja tilalle tulisi joku kauppakeskuksen tapainen tai jotain. Mutta siitäkin on kulunut nyt nelisen vuotta ja mitään ei ole tapahtunut.

Muistan kyllä kuinka alkuperäiset myllisläiset protestoivat siirtoa, koska vantaankoski ei ollut sen parempi sielä jouduimme parekkaihin opiskelamaan kun ei ihmiset mahtuneet, vantaankoskella haisi pahalle koska joku oikeasti väänsi sinne ilmastointikanavaan, sielä ei jokainen saannut omaa lokeroa koulukirjoilleen koska oppilaita oli liikaa ja jne. Vantaankoskella myös pakotettiin oppilaat ulos välitunneilla ainakin muutamaan kertaan päivässä ja pakkasraja taisi olla -30°C eli silloin oisi saannut jäädä sisään. Jokaisesta koulusta ja paikasta löytyy varmasti ongelmansa ja niiden kanssa pitää vain elää. Ja nyt joku valittaa että vantaankoskella ei ainakaan ollut terveysongelmia mutta eipä niitä ollut nelisen vuotta sitten mylliksessäkään vaikka surkeassa kunnossa koulu oli jo silloin. Asiat toki muuttuvat ja tilanne voi olla nykyään aivan eri mutta eipä ole ainakaan kukaan vahvistanut millään homemittauksilla että tilanne olisi rajusti eri ja muistakaa että jollain menee vielä huonommin.

Sitten vielä ihan tästä adressistä ihan hyvä että joku on ottanut asiakseen ajaa hyviä juttuja mutta näin se ei kyllä hoidu. Ei päättäjät seuraa tälläisiä sivuja, koska adresseja tulee liikaa ja suurin osa aivan turhia. Taannoin täältä löytyi sellainenkin kuin muumilimut 1,5L pulloihin. Joo jonkun lehden voi saada näin innostumaan asiasta kuten vantaansanomat olivat innostuneet, mutta sekään ei vielä vaikuta. Jos oikeasti haluaisitte jotain aikaseksi niin pitäisi kerätä kunnollinen adressi joka oisi käsin allekirjoitettu ja virallisesti myös tehty ja sitten toimittaisitte sen suoraan kunnanjohdolle. Näin ei tapahdu mitään että ihmiset van lagaa himassa ja kirjoittelee kommenteja ja adresseja netissä. Jos haluaa jotain niin sen eteen pitää tehdä oikeastikin jotain eikä istua vaan tietokoneen äärellä.
-Jess

#57 Re: No huh huh

21.02.2012 17:18

#56: Koittakaas nyt - No huh huh

RESPECT, dude. Kiitos tästä. Just näin.

 

 

period

#58 Re: No huh huh

07.03.2012 20:15

#56: Koittakaas nyt - No huh huh

Kys. koulu on täysin kulunut; putkirikkoja, homevaurioita, melkein olemattomat eristeet jne. Kyse ei ole mistään pienestä "tylsyydestä". On oikeus ja kohtuus, että koulut ovat kunnossa, jos siellä käydään.

Nuoreksi ihmiseksi sulla on aika kyyniset ajatukset ja asenne.

 

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

02.04.2012 22:01



Vieras

#60 Re:

04.07.2015 16:39