http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista http://www.adressit.com/perinteinenavioliitto.


Vieras

#51 Re:

18.02.2012 11:02

#50: -

Edelleenkin kristinusko ja avaltion säätämä laki eivät ole sama asia, ja kymmenessä käskyssä ei käsittääkseni mainita tästä asiasta mitään.

Kertaus on opintojen äiti

 

1. Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia.
2. Älä käytä väärin Herran, Jumalasi nimeä.
3. Pyhitä lepopäivä.
4. Kunnioita isääsi ja äitiäsi.
5. Älä tapa.
6. Älä tee aviorikosta.
7. Älä varasta.
8. Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.
9. Älä tavoittele lähimmäisesi omaisuutta.
10. Älä tavoittele lähimmäisesi puolisoa, työntekijöitä, karjaa äläkä mitään, mikä hänelle kuuluu

Vieras

#52

18.02.2012 15:01

Mitä tarkoittaa SUKU-PUOLI-NEUTRAALI kysyi ekaluokkalainen? Onko olemassa NEUTRAALIA ihmistä?

Vieras

#53

18.02.2012 15:10

sukupuolineutraali

sukupuolesta riippumaton

kummankin sukupuolen tasapuolisesti huomioon ottava.

http://suomisanakirja.fi/sukupuolineutraali

Vieras

#54

18.02.2012 15:30

No niin kiitos. Olishan tuon voinut ottaa sanakirjan itsekin kateen, mutta laiskotti. Minulla on viime aikoina ollut tapana marehtia sanoja, joista on noussut aikamme SUURSANOJA. Mietin todella mita ne tarkoittavat. Sita oli aivan pakko tehda, kun olen nyt SIIRTOLOISENA elanyt 21 1/2 vuotta ja esimerkiksi presindenttivaalisirkuksen aikana nousi sanoja esiin, joita kaytettiin voimakkaasti ja mahtipontisesti....., joita en kuullut ennen Suomessa noin kovalla aanella kaytettyna. Yksi eniten kaytetyista sanoista oli varmaan SUVAITSEVAISUUS! Sitakin marehdin.
Niin kautta historian Valtiot, Valtakunnat ja Uskonnot ovat maaranneet, valinneet, ohjanneet syteen tai saveen. Ajan painessa on jotkut pystyneet pysymaan paikoillaan, mutta suurin osa maaraysvaltojen ja paineitten alla ovat joutuneet pakoon ja etsimaan RAUHAISIA ASUINSIJOJA, missa on suvaitsevaista elaa ja olla ilman kuoleman pelkoa. Minka tahansa NYRKIN alla on paha olla. TASSA KOHDEN tulen takaisiin SUKUUN....PUOLEEN....ja NEUTRAALIIN...Kukaan IHMINEN ei ole toista IHMISTA suurempi tai pienempi. SILMIEN PITAISI KOHDATA ja SILMIEN KATSE SYDAMEEN ASTI. SYDAMESTA LAHTEE ELAMA, joko hyva tai paha. Se etta joku tekee pahaa pitaisi selvittaa, mista se johtuu, missa on juuret? Uskonto tappaa. Valtio-opit eivat ole tulessa koeteltu vai onko? On vain yksi asia, mika lopussa merkitsee - LOYTYNEEKO USKOA? Sodoman ja Komoran synti ei ollut............- (laita kohtaan mita haluat), vaan LEIVAN YLTAKYLLAISYYS ja HUOLETON LEPO. RAKASTA LAHIMMAISTASI NIIN KUIN ITSEASI ja HERRAA SINUN JUMALAASI KAIKESTA SYDAMESTASI, MIELESTASI JA VOIMASTASI. VIHOLLISTAKIN ON PYYDETTY RAKASTAMAAN ja RUKOILEMAAN HANEN PUOLESTA. Lopetetaan sormella osoittelu, syyttely, herjaaminen, pahanpuhuminen....OSOITETAAN RAKKAUTTA ja varsinkin sille, jota siten vahiten ansaitsee. SILLOIN MUUTTUU PERHEENI ja vahitellen RAKKAUS LEVIAA kuin KULOVALKEA ja muokkaa tulen ja tuhkan kautta UUTTA JA KAUNISTA! Minusta ainakin olisi ihana tulla viela joskus juurilleni ja nahda Suomessa suomalaisia, jotka ovat iloisia ja onnellisia, mutta ennen kaikkea KIITOLLISIA!

Vieras

#55

18.02.2012 18:07

Tässä on kansanedustajille näyttöä mitä mielta ollaan perinteisen avioliiton puolesta. Toivottavasti vielä löytyy enemmisyö kansanedustajista jotka kunnioittavat Jumalan meille säätämää parasta mallia eli miehen ja naisen välistä liittoa. Tämä on myös paras perhemalli ajatellen lapsia, että heillä on sekä isä että äiti. Jumala armahtakoon maatamme ja kansaamme vielä, vaikka aikamme on paha.
Kasvattaja

#56 Kansainväliset lasten oikeudet allekirjoitettu 1991

18.02.2012 18:30


Hyvä, että tällaisen adressi on liikkeellä. Aivan samoja ajatuksia - kuin on adressin johdantoajatuksissa - olen pyörittänyt. Olemme allekirjoittaneet Kansainväliset lasten oikeudet jo 1991. Lapsella on todellakin oikeus niin isään kuin äitiinsä. Hänellä on oikeus myös saada heidän hoivaansa - ja viime kädessä "aikuisen yhteiskunnan" hoivaa.

Emme voi lähteä polkemaan näin perustavanlaatuisia lapsen oikeuksia. Kyllähän me kaikki tiedämme, että kaksi samaa sukupuolta olevaa ei voi saada uutta elämää aikaiseksi. Ei lähdetä siis muuttamaan lakeja, joihin itse Luoja on laittanut puumerkkinsä ja design-merkkinsä. Lapsi tarvitsee myöskin kehityksensä eri vaiheissa äitiä ja isää. Jos lähdemme ihan lain voimalla rikkomaan näitä varhaisia kiintymyssuhteita, kasvatamme ehdoin tahdoin narsisteja. Isättömän sukupolven oireita kohtaa kasvattajana ihan riittävästi.

Onhan meillä esimerkkejä myös kadonneista kulttuureista. Aikoinaan Rooman valtakunta oli niin hurjan vahva ja valtasi alaa - kunnes se sitten romahti sisältä päin. Homoseksuallisuus päästettiin nakertmaan yhteiskunnan perusyksikköä, perhettä. Eikä tämä ole ainoa kulttuuri joka on hajonnut morallittomuuden suohon. Me voimme ainakin oppia historiasta vai voimmeko?

Toivon, että tämän adressin linkki pääsee median kautta ihmisten tietoisuuteen. Itse en olisi löytänyt...

Vieras

#57 Re:

18.02.2012 18:38

#55: -

alle tuohat ihmistä kannattaa tätä adressia. lähes kuusi miljoonaa ei ole allekirjoittanut tätä. Joten eiköhän tämä aika selkeää ole mitä mieltä tästä adressista ollaan.


Vieras

#58

19.02.2012 09:51

Kristilliset arvot pidettävä kunniassa.Ne perustuvat Raamattuun, joka on Jumalan, Luojan ilmoitus ihmisille!

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.02.2012 13:15


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

19.02.2012 15:16Vieras

#61 Re: Re:

19.02.2012 15:17

#57: - Re:

Adressi on ollut 5 päivää ja yli 600 nimeä.


Vieras

#62

19.02.2012 16:28

Jumala on tarkottanut avioliiton miehen ja naisen väliseksi. Jumala tietää mikä on ihmiselle parasta.
Hänen tahtonsa noudattamisella on siunaus.


Vieras

#63 Re: Re: Re:

19.02.2012 16:32

#61: - Re: Re:

https://www.facebook.com/pages/Olen-varma-ett%C3%A4-t%C3%A4m%C3%A4-peruna-saa-enemm%C3%A4n-faneja-kuin-Johanna-Tukiainen/108711862490591

 

Facebookissa tämä ei tosiaan ole mikään vakava tempaus, mutta vahvana veikkauksena että vastaava "fani ero" tulee lain puolesta kun sitä vastaan.

 

(Seuraava ei perustu faktaan, vaan olettamukseen teksteistä joita tässä kommenteista luen.)

99% Adressin allekirjottaneista todennäköisesti on joko Homofoobikkoja tai fundamentalisteja omassa uskossaan. Näin ollen todellinen kansan ääni ei täällä ole edustettuna vaan pieni osa suomen kansalaisista. Adressi on ihan OK olla olemassa, mutta  Vähän paksua väittää että tämä on suomen kansalaisten mielipide kokonaisuutena 600 allekirjoituksen perusteella.

 

Suomi on vapaa maa joten jokainen tehköön omantuntonsa mukaan, mutta turhaa perustella tätä millään muulla kuin omalla mielipiteellä. Mielipide asiasta ja todelliset faktat ovat eriasia.  Raamatun tekstejä ei ole suomen laissa mainittu muuta kun uskon vapauden merkeissä.

Veikkaampa että jos tämän adressin allekirjoittajat olisivat suomen valtaväestön edustajia, niin suomessa olisi raamatunlaki, ja homoudesta yritettäisiin päästä eroon jollain ihmeparantumis konsteilla.

 

Israel valtiona on hyvä esimerkki siitä mitä tapahtu kun pistetään fundamentalistit samaan paikkaan keskenään. Toivottavasti suomesta ei ikinä tulisi tällaista valtiota jossa kiihkouskovaiset saavat päättää valtiontason asioista.

 

Tervetuloa todellisuuteen. Oppikaa hyväkysmään erilaisuutta siinä missä muutakin. "Tee niinkuin tahtoisit itsellesi tehtävän".


Vieras

#64

19.02.2012 17:08

Avioliitto on Jumalan säätämäliitto jota tämänpäivän ihminen ei osaa arvostaa.Vain uskova uudestisyntynyt ihminen tietää miten Jumala puhuu sansan kautta. Meidän täytyy olla suolana ja valona maailmman ihmisille ja kulkea Kristustietä rukoillen ja siunaten heitä jotka ovat pois poikenneet Jumalan kutsumuksen alta.

Vieras

#65

19.02.2012 17:30

Cthulhu on tuleva nousemaan syvyyksistä ja puhdistamaan maailmamme synnistä. Tämä maailma kuuluu hänelle ja vain yksin hänelle. Kaikki vääräuskoiset tulevat saamaan tuomion.

Hän ei erottele ihmisiä ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella vaan polttaa kaikki syntiset pois. Hän on herramme hantä kunnioittakaamme ja palvokaamme sillä hän on teidät tuleva tuomitsemaan.

Cthulhu on ikuinen ja kaikkitietävä. Hän tuomitse myös homoseksuaaliset avioliitot koska hänen katsoo sen olevan syntiä kaikki tietäväisyydessään. Kaksi samaa sukupuolta olevaa ei voi yhdessä palvoa hänen ikuista voimaa ja kaikkitietävyyttään. Hän ei myöskään salli onnellisuuden tavoittelua vaan hänen sanaansa tulee noudattaa ilman omien tarpeidensa tyydyttämistä tai muiden huomioon ottamista. Hänen noustessaan syvyyksistä kaikki syntiset kärisvät ja saavat petturuudestaan tuomion. Hänelle kuuliaiset tuomitaan viimeisenä ja he ovat tuleva olemaan hänen palvelioitaan ikuisesti.

Ylistäkäämme siis herraamme Cthulhua ja tuomitkaa syntiset sillä hänellä kunnia ja voima ikuisesti. Muistakaa että ei ole muita kuin yksi ainoa sana joka on oikea ja se on herramme Cthulhun.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

19.02.2012 23:13


adressin allekirjoittanut

#67 Re:

20.02.2012 14:11

#36: Jaana Rogers -

Hyvä Jaana! 2. Kun. 6:15-14

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.02.2012 14:59Vieras

#69

20.02.2012 16:19

Kyllä avioliitto on tarkoitettu vain miehen ja naisen välille ja sellaisena pysyttävä!

Vieras

#70

20.02.2012 18:01

Avioerot, ja tätä kautta kärsivät lapset, vähenevät, kun avioero muutetaan laittomaksi.
Jos joku kuitenkin on niin käsittämättömän vähä-älyinen, että haluaa väkipakolla jakaa koko omaisuutensa toisen ihmisen kanssa, sallittakoon se heille, sukupuoleen, kulttuuriin tai seksuaalisuuteen katsomatta.
Hävetkää ahdasmieliset.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

20.02.2012 19:29Vieras

#72 ei hel...

20.02.2012 19:52

Voi luoja, uskokaa jo, jonakin päivänä samaasukupuolta olevat avioliitot tulee suomeen lailiseksi. Suomessa alkaa olla jo enemmän homoseksuaaleja kuin 100% heteroita. Ja en kyl yhtää ihmettele, et suomesta muuttaa suomalaisiakin pois maasta, kuka jaksaa asua maassa,jossa on vielä tälläisiä itsekkäitä/ylisuojelevaisia ihmisiä.Ja miettikää tätä; kumpi on parempi lapsi jolla ei ole ollenkaan vanhempia vai 2 isää/äitiä jotka rakastaa lasta koko sydämmestään? Kuvitelkaa se tilanne. Plus nykymailmassa suvaitsevaisista ihmisistä pidetään ja suositaan enemmän :)
harmistunut

#73 Re: Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

20.02.2012 23:26

#13: Tomi - Re: Yksinhuoltajat ja ehkäisy?

"Samoin avioliitossa pitää olla sellaiset henkilöt, jotka fyysisten ominaisuuksien osalta pystyvät lisääntymään."

 

Entä ne ihmiset jotka, Luoja armahda, menevätkin vahingossa naimisiin syntymästään steriilin puolison kanssa? Tai vanhus-pari, jotka rakastuvat elämänsä ehtoolla, mutta voi, nainen onkin käynyt läpi menopaussin? Onko kyseessä teko, joka pitäisi tuomita? Antamiesi perusteluiden edessä kyllä: fyysisiä ominaisuuksia on myös ne, joita ei nää.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

21.02.2012 00:00


anonymousgaylover

#75

21.02.2012 00:02

Jos nyt lähdetään vetämään Jumala tähän mukaan, niin miettikääs tätä: Jumala rakastaa KAIKKIA!
Jumala on luonnut kaikki ihmiset, eli homoista homoja, lesboista lesboja sekä biseksuaaleista biseksuaaleja jnejne.
Että turhaan te tota raamattua mukaan vedätte kun Jumala loppupeleissä on kuitenkin tarkoittanut meidät tälläisiksi KAIKKI mitä ollaan.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…