Adressi Päivi Räsäsen ministerinviran puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Päivi Räsäsen ministerinviran puolesta.

kukkahattutädit kadulle

#201

16.03.2012 00:46

#200: -

Huvittavia the kukkahattumamselit ja muut kivikaudella syntyneet. Tuetaan jotain koska se ei itseään kosketa. Todellakaan ei anniskelun päättäminen aiemmin vähennä alkoholiin liittyvää väkivaltaa ja järjestyshäiriöitä, se vaan siirtää ne eri paikkaan.

Huvittavaa on myös huomata putkinäkönne tässä asiassa. Tässä ei pelkästään kärsi ravintolatyöntekiät vaan esim taksit ja yökeittiöt. Helppoahan se on huudella asioista jotka ei itseään koske. Juuri tästä syystä suomi on siinä jamassa missä se on, koska kaikki mikä ei vaikuta suoraan omaan ahteriin voidaan hyväksyä.

Jyväskylän KD

#202 Ravintolat aikaisemmin kiinni

16.03.2012 22:06

Jyväskylän KD:n kevätkokouksen 13.3.2012 julkilausuma myös KSML:ssa 16.3.2012:

Keskisuomainen 16.3.2012 sivu 11:

JYVÄSKYLÄN KRISTILLISET

Ravintolat aikaisemmin kiinni

Jyväskylän Kristillisdemo_
kraattien mielestä päihde-
ongelmien aiheuttamiin
huomattaviin kustannuk-
siin yhteiskunnalle pitää
puuttua.
Paikallisosaston kevät-
kokous toteaa kannan
otossaan pitävänsä jär-
kevänä ravintoloiden au-
kioloaikojen lyhentämistä
aamuyöllä päihtymykses-
tä aiheutuvien lieveilmiöi-
den vähentämiseksi.
Jyväskylän Kristillisde
mokraattien mukaan ra-
vintoloiden aukioloaiko-
jen lyhentäminen on vä-
hentänyt pahoinpitelyri-
kosten määrää esimerkiksi
Norjassa.

Jyväskylän KD:n kevätkokouksen 23.3.2012 julkilausuma:

KUNTAUUDISTUS VAATII KOKONAISVALTAISTA TARKASTELUA

Jyväskylän Kristillisdemokraatit katsoo, että kuntauudistuksessa keskeistä on toimivien kokonaisuuksien löytäminen ja peruspalveluiden ja lähidemokratian turvaaminen. Suurkunnat eivät saa olla itsetarkoitus eivätkä välttämättä ole taloudellisesti edullisimpia. Tutkimusten mukaan yksikkökustannukset ovat kaikkein korkeimpia pienimmissä ja suurimmissa kunnissa. Kuntakentän suurten taloudellisten haasteiden ratkaiseminen edellyttää monenlaisia toimenpiteitä ja kokonaisvaltaista tarkastelua. Kuntarajojen siirtäminen voi joissakin tapauksissa lisätä elinvoimaa ja
yhtenäistää maankäyttöä. Liian suurten kokonaisuuksien luominen, kuten esimerkiksi Keski-Suomen jakaminen vain neljään kuntaan, voi kuitenkin johtaa myös elinvoiman vähenemiseen, palveluiden keskittymiseen ja demokratian heikkenemiseen ilman toivottuja taloudellisia säästöjä.

Jyväskylän KD:n mielestä kuntien taloudellisten haasteiden voittaminen edellyttäisi ennen muuta palveluiden järjestämisen tarkastelua ja panostusta varhaiseen tukemiseen ongelmien ennaltaehkäisemiseksi. Erityisesti sosiaali – ja terveyspalveluiden järjestämismalli tulisi ottaa avoimeen tarkasteluun järkevän ja kustannustehokkaan toteuttamistavan löytämiseksi. Osaltaan kuntien taloudellisia haasteita ovat lisänneet valtion kuntien vastuulle antamat velvoitteet, joihin ei ole saatu vastaavaa rahoitusta. Palveluiden järjestämisen lisäksi on tarkasteltava palvelutarpeiden syitä. Esim. päihdeongelmien aiheuttamiin huomattaviin kustannuksiin yhteiskunnalle on uskallettava puuttua. Jyväskylän KD, kuten monet viranomaisetkin, pitää järkevänä ravintoloiden aukioloaikojen lyhentämistä aamuyöllä päihtymyksestä aiheutuvien lieveilmiöiden vähentämiseksi. Norjassa tällä on havaittu olevan vaikutusta pahoinpitelyrikosten määrää vähentävästi. KD korostaa myös lähimmäisyhteiskunnan vahvistamisen tärkeyttä, jotta yhteinen vastuu ja välittäminen nousisivat uuteen arvoonsa niin kolmannen sektorin kuin yksilöiden kautta.
ahdistaa

#203 Hieman surkuhupaisalta vaikuttava adressi...

07.04.2012 17:01

...kun vertaa tähän: http://www.adressit.com/adressi_paivi_rasasen_erottamiseksi_ministerinvirasta

Hei. Haluaisin vain muistuttaa teitä kaikkia täällä sisaradressissa perinteisestä suomalaisesta enemmistönvallasta, jota joskus myös demokratiaksi kutsutaan. Vertailun perusteella luulisi viestin jo kuuluvan korkealta ja kovaa: Räsänen -> ulos.

Vieras

#204 Suomen kansa on puhunut.

22.04.2012 17:10

Ja Suomella on siihen varaa.

Vieras

#205 Päivi on kova täti.

31.05.2012 13:50

Sehän meinaa kieltää kaiken. Eikä ole pelkästään kysymys tästä kyseisestä asiasta. Liika sosialismi on pahasta. Liika on liikaa.

Vieras

#206 Ja tämä eutan asia juttukin vielä.

31.05.2012 14:01

Päivi on siita titä mieltä, että antaa potilaan kitua kuoliaaksi, tuskallisten kipujen saattelemana. Sitä en toivoisi edes pahimmalle vihamiehellekkään. Kansa on tässäkin asiassa jyrkästi Päiviä vastaan.

Vieras

#207 Re: Ja tämä eutan asia juttukin vielä.

31.05.2012 15:29

#206: - Ja tämä eutan asia juttukin vielä.

Eikä muuten ole ainoa puoluejohtaja, joka on tätä mieltä.

Aarne

#208 Re: kyllä räsäsen erolle

11.07.2013 17:38

#1: kyllästynyt - kyllä räsäsen erolle

Hyvä että Räsänen uskaltaa puhua niinkuin ajattelee! Eiköhän Suomessa ole uskonnon vapaus ja saa tuoda vakaumuksensa esille nuoleskelematta yleistä mielipidettä. Taitaa mennä siihen että kaikesta muusta saa tuoda mielipiteensä esille mutta kristillisestä vakaumuksesta ei saisi puhua, se on myrkkyä.


Vieras

#209

11.07.2013 18:53

Ensi vaaleissa en enää äänestä Soinia vaan Päiviä.