Kirje tasavallan presidentille syntymättömien puolesta


Vieras

#1

23.02.2012 19:11

Jumala antaa elämän ja me emme saa katkaista sitä
herätys

#2 Re:

24.02.2012 11:37

#1: -

uskomatonta että jotkut ihmiset voivat kulkea silmät ummessa, jos suomessa ei olisi abortin mahdollisuutta, asiat olisivat hyvin huonosti, teiniäidit lisääntyisivät yrittäen äityttä ja siinä epäonnistuisivat kun omat menot tulisivat lapsen edelle, olisi ihan älytöntä synnyttää lapsi maailmaan pompoteltavaksi, siirreltäväksi laitoksesta toiseen, sijaisperheistä, lastenkodeista.

mielenterveyspotilaiden määrä kasvaisi varmasti, kun lapset jäävät vaille rakkautta, ja tasapainoa, ja etsivät paikkaansa elämässä, jos nyt täällä niin hirveästi puhutaan syntymättömän lapsen oikeudesta elämään, niin korjataanpa yhdessä ensin se että meillä on täällä suomessa, vammaisia, pieniä lapsia, teinejä, yms.. jotka ovat vailla rakastavaa kotia, ja tasapainoista vanhempaa, jotka joutuvat varttumaan sijaisperheissä ja lastenkodeissa, jos nyt puhutaan siitä kuinka suomessa on paljon pariskuntia jotka haluaisivat adoptoida, koska eivät voi saada omia lapsia, ja kuinka lapsella on oikeus syntyä, valitettavasti ihmisiä on hyvin vähän jotka toimivat niin että todella haluavat auttaa ventovierasta lasta, ja tarjota tälle vielä kodin, adoptiota harkitsevat/ haluavatkin, haluavat terveen pienen vauvan, (on myös poikkeuksia, mutta se ei riitä)

Ei lapsia roskapönttöön

#3 Re: Re: silmät ummessa

24.02.2012 11:42

#2: herätys - Re:

Itse kuljet silmät ummessa, et ole edes lukenut kirjettä. Siellä ei pyydetään abortin kieltoa vaan sitä, että lopetetaan abortit sosiaalisista syistä ja vammaisuuden vuoksi.

Sen lisäksi on olemassa sellainen asia kuin ADOPTIO, ei teinitytöt tarvitsee ryhtyä äidiks jos eivät voi, mutta se ei ole syy tappaa kasvavan lapsen.

Ennen kuin rupeat toistumaan sitä, mitä olet lukenut iltapäivälehdistöstä yrittää tutustua vähän aiheeseen.

 


Vieras

#4 Re:

24.02.2012 13:40

#3: Ei lapsia roskapönttöön - Re: Re: silmät ummessa

ennen kuin todella alan toistamaan mielipidettäni / HENKILÖKOHTAISTA KOKEMUSTANI asiasta, toivoisin myös sinun tutkivan ja miettivän mitä kaikkea saadaan sillä aikaiseksi jos abortti kielletään sosiaalisista syistä ja vammaisuuden vuoksi, mutta luojan kiitos niin ei tule tapahtumaan, jos abortti kiellettäisiin, kuinka paljon lapsia tapettaisiin täysin toisin tavoin, kun heitä ei haluta. Moni ryhtyisi keskeytykseen omin konstein.

Mutta kuten sanoin, sitä päivää emme tule näkemään kun abortti sosiaalisista tai mistä tahansa muusta syystä suomessa kiellettäisiin, kyllä hätä keinot keksii, ja mitä ne sitten olisivat, olen kiitollinen että sitä emme ikinä tule näkemään.

Jyri Soria
Adressin tekijä

#5 Re: Re:

24.02.2012 14:24

#4: - Re:

sehän nähdään.

Enemmistö Suomessa on sitä mieltä, että abortit ns. sosiaalisista syistä ja vammaisuuden vuoksi ovat menneet liian pitkälle.

Mun oma kokemus on, että aika usein naiset joutuvat tekemään aborttiin. Kun itse olen toiminut syntymättömien oikeuksien puolesta olen saanut monta kertaa kirjeitä, jossa nainen selittää ettei halua tehdä aborttia, mutta mies/poikaystävä/perhe pakottaa.


Vieras

#6

29.02.2012 10:04

Elämän puolesta
Sakari Meinilä

#7 Abortti raivaa tietä eutanasialle

01.03.2012 19:10

Olen surullinen siitä että ihmisen elämän arvostus on laskemassa. Abortin mahdollisuus on todennäköisesti ollut vaikuttamassa myös mykyiseen tilanteeseen eutanasiakeskustelussa. Kuka menettää eniten elinvuosia kuollessaan? Sitä kannattaa pysähtyä joskus miettimään, vaikka jokainen elämä on yhtä pyhä.

Luin juuri bloggauksen jossa puhuttiin "lapsen oikeudesta kuolla". Kuka tällöin päättää kuolemasta?

Vieras

#8

01.03.2012 21:40

Niiden puolen miljoonan muistoa kunnioittaen.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

02.03.2012 19:37


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2012 07:51Vieras

#11

04.09.2012 08:51

Vai että pitäisi äidin pakottaa synnyttämään vammainen lapsi? Kuka hänet sitten hoitaisi, jos vanhemmat eivät kykene/halua pitää häntä?

Onneksi ei tule Suomessa tapahtumaan, että abortti kiellettäisiin. Meidän maassamme on jo nyt tarpeeksi murhetta, entä sen jälkeen? Tapahtuisi vieläkin enemmän tällaisia tapauksia kuin tämän 8-vuotiaan tytön surma...
Ei holhousyhteiskunnalle

#12 Re: Re: Re:

30.10.2012 15:28

#5: Jyri Soria - Re: Re:

Ilmoitat, että

"Enemmistö Suomessa on sitä mieltä, että abortit ns. sosiaalisista syistä ja vammaisuuden vuoksi ovat menneet liian pitkälle."

Onko sinulla esittää asiasta jotain luotettavia lähteitä tai lukuja tästä "enemmistöstä"? Hesarin moraaligallupin mukaan n. 90% kannattaa aborttioikeutta. Toisin sanoen, sinä et mahdollisesti edustakaan enemmistöä Suomen kansasta, eikä edes abortin vastustajat yhteensä.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/6561-hs-valtaosa-suomalaista-hyvaksyy-abortin-ja-eutanasia

 

 

Aborttioikeuden puolesta

#13 Re: Re: Re: silmät ummessa

30.10.2012 15:34

#3: Ei lapsia roskapönttöön - Re: Re: silmät ummessa

Minusta on vallan hassua, että olette lähettäneet juuri Niinistölle tällaisen adressin. Hän kun pressanvaalikoneessa ilmoitti kannattavansa nykyistä aborttilakia.

"Kysymys: Suomessa raskaudenkeskeytys on sallittu ja siitä säädetään laissa. Hyväksytkö abortin?

Kyllä, ihmisellä täytyy olla mahdollisuus valita raskaudenkeskeytys.
Nykyinen säätely on oikea.... katso vaalikone 2012"

http://www.vaalikone2012.fi/?k=35&v=118

Vielä hassumpaa on, että olette lähettäneet moisen adressin presidentille, jolla ei ole mitään sisäpoliittista valtaa, eikä valtaa vaikuttaa tähänkään asiaan.