Kreikan ja Suomen välinen vakuussopimus julkistettava

lp:___

#26 Aivan

05.03.2012 09:59

Kyllä kansa tietää, milloin meitä johdetaan harhaan.
Eiköhän meillä ole oikeus myös tietää totuus, ei se esim. kivaa ole kun kaikesta saa melkein nykyään maksaa kaksinkertaisen hinnan esim kaupassa.
Tavallisen talliaisen arjessa ne veronkiristykset näkyy ja tuntuu.
KOMMUNISMIA

#27 Salaiset sopimukset ja EU

05.03.2012 10:07

Miksi Perussuomalaiset eivät ota asioista selvää ja kerro kansalle asioista totuutta,sillä onhan sosialidemokraatit sosialidemokratia toitottanut Halosta myöten avoimuutta,mitä se sitten tarkoittaneekaan.

Takapiru

#28

05.03.2012 11:02

Kun jotkut politikot ovat jättäneet tutustumatta englannin kielellä kirjoitettuun salaiseksi julistettuun sopimukseen he ovat perustelleet etteivät voisi lakia rikkomatta enää edes keskenään keskustella sopimuksen tekstistä. Voisin sanoa, että on aika erikoista kun kansanedustaja ei saa suomeksi kirjoitettua sopimusta vaikka joutuvat siitä tekemään päätöksiä. Hallituksen salailu-toimet olisivat jotenkin menneet läpi Neuvotoliitossa tai nykyisin Venäjällä mutta ei todellakaan itseään demokraattiseksi oikeusvaltioksi kutsuvassa Suomessa. Kansalaisten ei pidä hyväksyä Kataisen-Urpilaisen ylimielistä toimintaa, joka alkaa olla jo stalinismiin verrattavaa touhua. Tästä ei ole pitkä matka siihen, että erimieltä olevat haetaan aamuyöllä "uudelleenkoulutukseen". Nykyinen hallitus, jossa diktatuuriin pyrkivillä on dominoiva asema, halveksii kansalaisia ja heidän oikeuksiaan. Meidän äänestykseen oikeutettujen on muistettava vaalipäivinä kenellä on todellinen valta tässä maassa ja sitä on myös käytettävä sillä siunaaman hetkellä kun piirtää numeron äänestyslippuun. Sillä hetkellä valta on äänestäjän kynän kärjessä mutta siirtyy ulottumattomiin kun lippu uurnaan putoaa. Ellei kansa tätä ymmärrä, niin pian ei ole edes äänestysoikeutta. Hallitus ja eduskunta ovat vain ja yksinomaan tehtävässään kansan palvelijoita ja se totuus on tehtävä heille selväksi.

Vieras

#29

05.03.2012 11:05

Akt ja hallitus samaan veneeseen ja matkaan.....
Facebookkiin!!

#30 Linkittäkää Adressi Facebookkiin!

05.03.2012 11:29

Niin tulee miljoona täyteen tätä ADRESSIA

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.03.2012 13:30


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.03.2012 13:37


Jyri Hovila
Adressin tekijä

#33 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tutkintapyyntö

05.03.2012 15:15

#31: Jos tutkintapyyntöön ei reagoida siihen ei selvästikään ole tarvetta. Koska koet tarvetta edellaan urputtaa siitä, niin kuvittelet ilmiselvästi tietäväsi poliisin rikostutkijoita paremmin. Älä turhaan pidä kynttilääsi vakan alla, sano vaan suoraan, että luulet olevasi muita parempi ja fiksumpi.

Mutta jatka sinä itse vaan valitsemallasi tiellä (eli netissä uhoomista) niin ehkä joskus lopulta saat egollesi tarvittavaa boostia tehdäksesi jotain hyödyllistäkin elämälläsi.

Jotkut meistä ilmeisesti uskovat edelleen siihen, että viranomaiset, poliitikot ja systeemi ylipäätään toimii Suomessa aina oikein, ja että niiden päätöksiin on tavallisen tallaajan vain alistuttava. Toisaalta esimerkiksi tämän nimenomaisen adressin allekirjoittaneet kansalaiset ovat selvästikin asiasta eri mieltä.

Nostin aiemmin tekemäni tutkintapyynnön esiin vain, koska joku mainitsi heti ensimmäisissä kommenteissa että Urpilaisen ja Kataisen toimista olisi syytä käynnistää rikostutkinta. Tein tämän ainoastaan tuodakseni ilmi, että oman kokemukseni mukaan tutkintapyynnöistä tai poliisista ylipäätään on tämänkaltaisissa tilanteissa harvemmin hyötyä - en "urputtaakseni" mistään. Se että tulkitsit kommenttini itsekeskeiseksi oikeassa olemisen tarpeeksi kertoneekin enemmän sinun kuin allekirjoittaneen mielen sisäisistä liikkeistä ja tunnelmista.

Adressiin liittymätön, henkilööni kohdistuva kritiikki ja uhoaminen (vink-vink;) päättyy tämän keskustelupalstan osalta tähän. Tästä eteenpäin poistan kommentit joiden sisältö ei liity käsillä olevaan adressiin. Minun ja tekemisteni kritisointia voi halutessaan jatkaa vaikkapa omilla sivuillani osoitteessa http://jyrihovila.fi/keskustelu/

Oikeutta kansalle!

#34 Mikä mättää?

05.03.2012 15:17

Kun monet lain oppineet sanovat että tässä rikotaan lakia kun sopimus ei ole julkinen? Kyllä se pitäisi poliisilaitokselle riittää tutkinnan aloittamiseksi?

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.03.2012 15:24


Jyri Hovila
Adressin tekijä

#36 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tutkintapyyntö

05.03.2012 15:28

#35: Lykka till.

Samaa sinulle, anonyymi kullannuppu, ja aurinkoista kevättä! <3

Jouni Suonsivu
Tampere/Kemiönsaari

#37 Kataisen salailu jatkoa alkuperäiseen rikokseen

05.03.2012 16:49

Vuosi sitten näihin aikoihin Jyrki Katainen (Mari Kiviniemen kera) lupasi omavaltaisesti ja salaa, eli eduskunnalta ei anottu valtuuksia, 7,92 miljardia verovarojamme ERVV:n käyttöön, siis valtakunnasta ulos. Tässä Katainen rikkoi ministerivastuulakia ja tällainen valtiorikos ei vanhene milloinkaan. Henkilö toimii pääministerinä ja on toistaiseksi välttänyt tuomionsa, koska maassa ei ole riippumatonta perustuslakituomioistuinta.

http://www.adressit.com/katainen_ja_kiviniemi_toimien_luvallisuus_ja_ministerivastuulaki

Saa allekirjoittaa ja jakaa eteenpäin.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.03.2012 20:33


Jyri Hovila
Adressin tekijä

#39 Re: Anonymiteetti

05.03.2012 21:14

#38: Yksi huomio jos sellainen sallitaan. Adressin tekijä käyttää anonymitteettiä jonkunlaisena pilkkakirveenä kriitikkoja kohtaan, tai todisteena siitä, että erimieltä olevilla ei ole puhtaita jauhoja pussissa. Silti kuitenkin (lähes) kaikki kannattavat kommentaattoritkin ovat anonyymeja, kuten myös selvästi yli puolet allekirjoittaneista. Ovatko hekin väärässä kun esiintyvät "turvallisesti nimettömänä" vai missä logiikka?

Tarkoitukseni ei suinkaan ollut pilkata - huomauttaa vain, että asiattoman keskustelun (esim henkilökohtaisuuksien) puolelle meneminen on kovin helppoa kun ei kirjoita omalla nimellä. Kieltämättä ehkä pieni lipsahdus harkinnassani, pahoittelen ja korjaan toimintaani tästä eteenpäin. Kiitos että otit asian esiin.


Vieras

#40

05.03.2012 21:44

Joskus nahoissani tuntemani olio, iilimato, tekee tarmokkasti hyvää Luojan sille antamaa työtään itsensä ja perheensä elättämiseksi.
Bankgsterit ja mafioituneet kreikkalaiset, ei tee työtä ja vaan imevät laiskasti vaan kun niitä EU tuttiruokkii ruokitaan sadoilla ja sadoilla miljardeilla meidän euroillamme. Jos pitää valita niin uimarannoilla mielelläni ruokin itselläni iilimatoja kuin annan bankgsteri mafiosojen imeä.
eläkerahani. Jo kohta 4% maailman taloudesta kontrolloivat bangsterit.
En tiedä oli tämä kovin suoraan sanottu vai ei, kun olen kuulemma niin hämärän lempeä sanainen.
Jos joku haluaa minulta tästä asiasta selkokielistä näkemystä , mikäetteei, kerron sen kysyjille.

Vieras

#41

05.03.2012 22:00

Suomalaisten on tiedettävä miten neuvottelijat suhmuroivat vakuusasiassa. Pöyrisistyttävää salailua

Vieras

#42

05.03.2012 22:03

Kyllä kansalaisten on tiedettävä mitä nuvottelijat ovat suhmuroineet. Pöyristyttävää kansan aliarvioimista

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.03.2012 22:26


Jyri Hovila
Adressin tekijä

#44 Re: Re: Re: Anonymiteetti

05.03.2012 22:34

#43: Itse en ole tätä adressia vielä allekirjoittanut vaikka edelleen harkitsenkin niin tekeväni. Syy on juuri siinä, että tällaiset adressit tuntuvat herättävän niin paljon negatiivisia tunteita, puolesta ja vastaan.

Hyviä pointteja kaikki, ja loistomeininki että näistäkin metatason aspekteista syntyy rakentavaa keskustelua. Siitä on valitettavasti Suomessa ollut pitkään vakava vajaus, mikä sitten näkyy mm. juuri siinä että kun debattia yritetään käydä, sillä on taipumus roiskua yli laitojen - milloin mihinkin suuntaan. Tästä on hyvä jatkaa. =)

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2012 05:58


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2012 06:03


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2012 06:08


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2012 06:09


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.03.2012 07:49