Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan musiikkiluokkien puolesta.

Toinen ope

#276 Re: Huh huh

17.04.2012 17:38

#275: Ope Vaasasta - Huh huh

Parahin ope,

Miten ihmeessä olet valmistunut mistään, kun kirjoitat noin huonoa suomea?

Koulun tunteva

#277 Re: Huh huh

17.04.2012 17:46

#275: Ope Vaasasta - Huh huh

Kuka on se mätä omena? Juri se ei missään nimessä ole!


Vieras

#278

17.04.2012 17:51

Ehdotan, että tässä keskustelussa voitaisiin pikkuhiljaa jo siirtyä avoimesti homottelemaan ja haukkumaan muita keskustelijoita natseiksi. Siihen suuntaan ollaan näköjään kuitenkin vääjäämättä menossa. Ei tarvitsisi turhaan edes miettiä, miten omat viestit liittyvät olennaiseen eli Kadarin mahdolliseen irtisanomiseen, kun voisi ihan sydämensä kyllyydestä kuittailla toisille epäolennaisesta. Sitä vartenhan nämä keskustelut pohjimmiltaan ovat.
Kerran musiikkiluokkalainen, aina musiikkiluokkalainen

#279 Re: Huh huh

17.04.2012 21:07

#275: Ope Vaasasta - Huh huh

En lainkaan ihmettele, että Jurin vertaaminen "mätään omenaan" saa ylilyöntejä aikaan. Juri on minunkin ja monen silloisen luokkatoverini mielestä ainutlaatuisen hyvä opettaja. Ainutlaatuinen ehkä juuri tämän takia, että osasi luoda yhteishengen, joka tässäkin valitettavassa prosessissa näkyy. Jurin ajatteluun ei kuulunut, että yksi mätä omena pilaa koko sadon, vaan kaikkia valmennettiin, heikkouksista huolimatta tasapuolisesti ja yksilölliset vahvuudet huomioiden. Myös kuria pidettiin yksilöllisesti, häiriökäyttäytymisen huomioiden, mutta oikeudenmukaisesti, ilman kaunaa, lämmöllä ja välittämisellä. Jokainen otettiin porukkaan ja tuettiin siinä pysymistä, eikä mätää omenaa heitetty pois.Laittaisin oman lapseni Jurin opetukseen epäröimättä hetkeäkään jopa tämän kohun keskellä. Aina löytyy henkilöitä, paikasta kuin paikasta, jotka kokevat, että heitä on kohdeltu väärin. Esimerkiksi vankilahan on näitä kavereita täynnä.  Juri on korvaamaton myös musiikilliselta lahjakkuudeltaan. Se näissä kommenteissa on varmasti jo tullut esiin.

Mielestäni me entiset musiikkiluokkalaiset olemme asiantuntijoita tässä asiassa. Olemmehan vietäneet Jurin kasvatuksessa todella paljon aikaa myös kouluajan ulkopuolella kuoroissa, kamarimusiikkikerhossa, orkesterissa, leireillä ja esiintymismatkoilla. Siksi mielestäni olemme päteviä keromaan omista kokemuksistamme Jurin opetuksesta ja kaikesta siitä tietotaidosta, tuesta, kannustuksesta ja ainutlaatuisista muistoista joita olemme saaneet.

Niin, meistä ihmisistä, työntekijöitä, opettajista ja muista on usein monenlaisia mielipiteitä. Epäilenpä kuitenkin, että harva opettaja täällä Vaasassa olisi saanut tämän kokoista massaa liikkeelle ko. asiassa. Mielestäni se kertoo paljon siitä, että Juri ei ole työssään epäonnistunut, vaan juuri se musiikkiluokille korvaamaton sekä persoonaltaan että taidoiltaan. Käräjämäen tilanteesta en viesteissä muista olleen virheellistä tietoa, vaan Ritva ja Anne mainittiin, koska he ovat olleet luomassa meille musiikkiluokkalaisille näitä korvaamattomia hetkiä.

Ammattitaidottomuutta tässä mielestäni on se, miten tätä prosessia hoidetaan ja että asiat on menneet tähän pisteeseen. Muutama harmaahapsi esimiestehtävissä voisi vilkaista peiliin ja käydä vähän päivittämässä tietojaan siitä, miten tällaisia prosesseja ennaltaehkäistään ja miten ne fiksusti hoidetaan. Tässä lapset(heidän parhaansa) työnnetään kylmästi pois aikuisten tieltä, että aikuiset pääsevät hiekkalaatikolle leikkimään. Millaisen esimerkin asioiden hoitamisesta haluamme oppilaille antaa?


Vieras

#280 Re: Re: Huh huh

17.04.2012 21:12

#279: Kerran musiikkiluokkalainen, aina musiikkiluokkalainen - Re: Huh huh

Täältä palstalta löytyisi varmaan monta tosi hyvää rehtoria ja esimiestä, sen verran tuntuu olevan kannuksia ruotia "harmaahapsien" toimintatapoja. Siitä vaan virkoja hakemaan!

Kerran musiikkiluokkalainen, aina musiikkiluokkalainen

#281 Re: Re: Re: Huh huh

17.04.2012 21:18

#280: - Re: Re: Huh huh

Jos viran ottaa vastaan, on mielestäni myös velvollinen pätevästi sitä hoitamaan ja pitämään koulutustaan yllä ja oppimaan virheistään. Tai ainakin muistamaan hyvät käytöstavat ja empatian. Itse en ole kiinnostunut kyseisestä tehtävästä ja en usko, että moni muukaan. Virkamiehiä vaan on oikeus arvostella, kuten opettajia ja muistakin. Sen vuoksi tämä maa on vapaaksi taisteltu ja saamme Jurin johdolla raikuvasti, arvokkaasti ja taidolla laulaa niin Suomen laulua kuin Finlandiaakin :)!

Syvästi pahoillani Jurin kokemasta kohtelusta!

#282 Re: Re: Huh huh

17.04.2012 23:07

#279: Kerran musiikkiluokkalainen, aina musiikkiluokkalainen - Re: Huh huh 

 Kiitos tuossa sanoit kaiken mitä haluaisin itsekkin sanoa,entisen ja ainaisen musiikkiluokkalaisen äitinä!Olen myös läheltä seurannut Jurin tapaa tehdä työtä  kuuluin 5 vuotta musiikkiluokkien tuki ry johtokuntaan sekä yhden kauden Onkilahden koulun johtokuntaan!


Vieras

#283 Re: Vai niin..

17.04.2012 23:09

#257: epäuskoinen - Vai niin.. 

 jaa,a kukahan ahdistaa ja ketä!??


Vieras

#284 Kuinkahan tässä sopassa kävi

18.04.2012 10:54

Saiko Juri pitää paikkansa ?
Järkyttyneenä asiaa seuraava

#285 Mitähän Vaasa taas touhuaa?

18.04.2012 11:57

Tää on niin NAURETTAVAA! Jos kysymys on siis siitä, että joku lapsi on laitettu kesken tunnin häiriköinnin takia käytävään jäähylle. HYVÄ! Muistan hyvin myös itse seisoneeni käytävällä lukemattomat kerrat :) Ei ole jäänyt traumoja! Rajoja ja kuria täytyis olla enemmän. Onhan se nähtävissä nyky yhteiskunnassa mihin suuntaan mennään. Lapset ja nuoret voi huonommin ja huonommin päivä päivältä. Aikuisia ei tarvitse kunnioittaa... Juri on vanhankansan opettaja ja pitää hyvää kuria ja järjestystä. Miksi tälläinen opettaja halutaan pois? Vaasa toimii TAAS täysin päättömästi! Joillekkin vanhmmille tekisi hyvää seisoa muutama tunti itsekin käytävällä!
Taitaapa kyse olla siitä, että rehtori raukka tuntee itsensä huonommaksi näin suuren ammattilaisen edessä. Potkut vois antaa yläkoulun "musiikinopettajalle" joka ei ole koskaan paikalla...

Vieras

#286 Päätöstä odotellessa

18.04.2012 12:29

Jurihan on kuin Tuntemattoman sotilaan Antti Rokka: tekee hommansa, mutta ei rupea pokkuroimaan. Jos tässä "sodassa" käy Jurille huonosti, niin toivottavasti siinä kaatuu muutama muukin "ukko".
Häpeävä uusi vaasalainen

#288 Vastuuporukka esiin

18.04.2012 18:23

Ketkä muodostavat kasvatus- ja opetusviraston johdon? Nimet ja koulutus, kiitos!
Huhhuh

#289 Järjetöntä touhua

18.04.2012 18:55

On se kyllä ihme että nyt valitetaan kun ollaan potkuja antamassa vaikka ennen ollaan aina oltu Juria vastaan! En ymmärrä tälläistä touhua mutta ihmiset katsokaa peiliin..

#290 Re: Vastuuporukka esiin

18.04.2012 18:58

#288: Häpeävä uusi vaasalainen - Vastuuporukka esiin

Ja mitä sitten, vaikka nimet olisivat täällä esillä? Miten se vaikuttaa Kadarin tilanteeseen? Viraston johto tekee sille kuuluvaa työtään tässäkin asiassa. Jätetäänpä nimet rauhaan, niitä kun on ollut täällä jo muutenkin liikaa esillä!


Vieras

#291 Aikuiset ette ymmärrä

18.04.2012 18:59

Kyllä täällä huomaa ettei moni aikuinen luota lapsiinsa. Aikuiset eivät voi tietää mitä tunnilla todellisuudessa tapahtuu! Juri on kyllä hyvä opettaja, mutta hänen täytyisi muuttaa asennettaan jos haluiaisi työpaikkansa takaisin. Asiat ei aina voi mennä niinkuin hän haluaa.

OP

#292 Voi veljet

18.04.2012 21:09

Koska te ymmärrätte, että täällä voi kuka tahansa kirjoittaa ja mitä tahansa. Toiset viilaavat toisten kirjoitusvirheitä, toiset etsii nimiä viraston johtoon jne. Odotetaan maanantaita rauhassa ja katsotaan, mikä on lopputulos. Paljon on ainakin meteliä saatu aikaan, se on varmaa. Eipä näillä keskusteluilla ole osaa eikä arpaa lopputuloksen kannalta, se on jämpti se. Taisi vain kärpäsestä tulla härkänen...
Äänestäjä

#293 Sinisilmäisyyttä

18.04.2012 21:41

Onko täällä oikeasti joku niin sinisilmäinen, että uskoo, ettei tämän kokoinen joukko vaikuta millään tavalla pienen kaupungin päättäjiin?!

No oli miten oli, on ollut mukavaa lukea, että monella muullakin on samanlaisia kokemuksia rakkaasta, korvaamattomasta musiikinopettajasta kuin itselläni. Olemme myös pitkästä aikaa, lähes 20 vuoden jälkeen olleet yhteyksissä paljon entisten luokkatovereiden kanssa Juria muistellen ja tapahtumaa kauhistellen. meistä kenelläkään ei ollut kipeitä tai ikäviä muistoja Jurista. Päinvastoin, vedet kohosivat silmiin niin liikutuksesta kuin naurustakin. Tsemppiä Juri! Toivottavasti tiedät kuinka suureen joukkoon olet tehnyt lähtemättömän vaikutuksen!
Laskuvirhe

#294 Pohjalainen

20.04.2012 08:57

Katsokaapa youtubesta montako mielenosoittajaa oli yksistään laulamassa.
Pohjalaisen mukaan vain 60.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

21.04.2012 21:38


Pieni kulkija

#296 Jänishousut

23.04.2012 09:55

Irtisanomisvastuusta siirtyivät nyt siis rehtori ja viraston johtaja. Likainen työ siirrettiin uusimmalle tulokkaalle, joka ei asioista mitään tiedä. Saa nähdä, minkälaisen päätöksen tekemiseen hänet määrätään.
Suomenruotslainen

#297 Re: Mitähän Vaasa taas touhuaa?

23.04.2012 17:29

#285: Järkyttyneenä asiaa seuraava - Mitähän Vaasa taas touhuaa?

Taitaapa kyse olla siitä, että rehtori raukka tuntee itsensä huonommaksi näin suuren ammattilaisen edessä.

Olipa ala-arvoinen kommentti! Pientä tasonnostoa näihin kirjoituksiin, kiitos!

Ihmettelevä

#298 Re: Jänishousut

24.04.2012 18:21

#296: Pieni kulkija - Jänishousut

Irtisanomisvastuusta siirtyivät nyt siis rehtori ja viraston johtaja. Likainen työ siirrettiin uusimmalle tulokkaalle, joka ei asioista mitään tiedä. Saa nähdä, minkälaisen päätöksen tekemiseen hänet määrätään.

Minkä takia hän ei muka tietäisi asioista? Ihmeellinen kommentti!!

Jurille tsemppiä!

#299 Re: Re: Jänishousut

24.04.2012 18:56

#298: Ihmettelevä - Re: Jänishousut

Antakaa nyt ihmisten kommentoida mitä haluavat. Kommentoidaanhan siellä kasvatus- ja opetusvirastossakin mitä sattuu ja hieman suuremmalle yleisölle.. Nettikeskustelut ovat nettikeskusteluja. Enemmän olisin huolissani virkamiesten kommenteista.


Vieras

#300 Juri tosiaan paras ope

24.04.2012 20:56

Juri tosiaan taitaa olla Vaasan pidetyin ope. Yrittäkääpä muut opet saada moista joukkoa taaksenne. ;) Ei taida kovin helposti onnistua.