Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan musiikkiluokkien puolesta.

Musiikin exrex

#2928 Re: Rehtoritkin?

06.06.2016 15:30

#2896: Kummallinen paikka, Vaasa - Rehtoritkin? 

No, rehtorit ovat työnantajan edustajia. Kuka heistä uskaltaisi toimia työnantajaansa vastaan - se vaatisi isoa uskallusta, jota täällä ei yleensäkään löydy? Se voisi vaatia siviilirohkeutta - jopa. Sitäkään ei täällä ole.

Asevelikylän koulun toiminta lopetettiin varojen puutteessa - ei löytynyt 25.00 euroa. Jurin asian oikeudenkäyntikulut nousivat yli 100.000,- euroon, joten voimme miettiä verorahoillamme leikkimistä... Ja hänen okeudenkäyntinsä tulos oli täysin itsestäänselvä!

Suren, todella suren Vaasan musiikkiluokkien kohtaloa, Jurin, Annen ja Ritvan kohtaloa - ja summa summarum - Vaasan musiikkiluokkien, musiikkikasvatuksen kohtaloa. Se oli Vaasan helmi. Meillä ei ollut varaa menettää sitä taitamattomien rehtoreiden takia. Muistan tämän ajan aina ja toimin omalla "tontillani" muistaen kaiken tämän hamaan hautaan asti....

 

Totuus esiin vihjailijat!

#2929 =Olisiko parannuksen aika

12.06.2016 10:26

Ihmetyttää kovasti lestadiolaisen, Vaasan suomal. seurakunnan työtekijän omalla nimellään laatimat kirjoitukset face bookissa. Hänen mielestään Juri ei sovellu alakoulun opettajaksi. (Tämä Ristolainen ei ole koskaan käynyt seuraamassa Jurin oppitunteja, kuoroharjoituksia, leirejä, kilpailu- tai esiintymismatkoja.) Suurin osa adressin 745 nimestä on Jurin entisiä oppilaita ja ovat asiasta eri mieltä.

Toinen asia; Ristolainen pelkää lastensa turvallisuuden puolesta. Tämä jo on vakavampi väite! Nyt faktaa esille. Mihin tämä pelko perustuu. Olen kuullut mitä merkillisimpiä huhuja, mutta nyt jokainen, joka levittelee tällaista vastatkoon  sanoistaan ja ottakoon asian julkisuuteen. Tutkitaan, mistä on kyse!

Ei todellakaan riitä, että joku on kuullut joltakin (nimi esiin!) ja se siltä (nimi esiin) jne.että esim jonkun (kenen, nimi esiin!) lasta on kohdeltu kaltoin jne. Jos tilanne on todella vaarallinen, on synti olla hiljaa. Sen nyt ainakin lestadiolaisten pitäi ymmärtää!

Käsitykseni lestadiolaisuudesta on ollut jotain aivan muuta. Saako juoruja ja valheita levitellä, mustamaalata toista julkisesti. Eikö tästä voisi nostaa kunnianloukkaussyytteen?

Taisi näistä Ristolaisen kirjoistuksista selvitä sekin, mikä oli se "seurakunta", jossa Jurin kanssa ei rehtori N:n mukaan voinut tehdä yhteistyötä. (Oikeudenkäynnissähän oli kohtia, joissa väitettiin Jurin olevan yhteistyökyvytön mm.srk:n kanssa. Silti Jurin oppilaat ovat esiintyneeet kymmenissä eri kirkon tilaisuuksissa  kaikessa sovussa. (Juri Maksutta omalla vapaa-ajallaan.)Tuskin monessakaan näistä herra R on ollut läsnä.

Ristolainen! Mihin perustat jälkimmäisen väitteesi. Hanki kiireesti todisteíta. Meitä vihaisia vanhempia on joukko vaatimassa selitystä kirjoituksillesi. Pelottelet hkohermoisia vanhempia ja mustamaalaat musiikkiluokkatoimintaa.

Vapaus, veljeys, tasa-arvo!

#2930 Re: Re: Rehtoritkin?

12.06.2016 10:31

#2928: Musiikin exrex - Re: Rehtoritkin? 

 Opettajat ja rehtorit samassa ammattiliitossa.Tietäähän sen, miten siinä käy...

Ainoastaan yhden alakoulun rehtorin nimeä ei löytynyt vapaamuurarilistalta! Voi olla, etten huomannut.

Vierailija

#2931 Re: =Olisiko parannuksen aika

27.06.2016 10:55

#2929: Totuus esiin vihjailijat! - =Olisiko parannuksen aika 

Pakko ihmetellä, että miksi vika on aina kaikissa muissa, mutta eipä vaan koskaan Juri Kadarissa? Ihmiset vaihtuvat ja aina vain sama soppa jatkuu?

avoimuutta

#2932 Re: Re: =Olisiko parannuksen aika

27.06.2016 15:57

#2931: Vierailija - Re: =Olisiko parannuksen aika 

 Niinpä!

Me Jurin kannattajat haluaisimmekin faktaa pöytään. Niin lapsellisia syytöksiä häntä kohtaan, että hävettää. Mutta kuka syyttäjistä sanoisi mitä, missä, milloin on tapahtunut... Ja omalla nimellä.

On vain niin, että erilaisuutta ja lahjakkuutta ei hyväksytä. Johto on taitamatonta ja kuuntelee lapsellisia kanteluja.

Julkisuuteen viimeisimmät kuulemistilaisuussyytökset, niin saa koko Suomi nauraa ja Vaasa pääsee iltapäivälehtiin.


Vieras

#2933 Hyvin sanottu Pohjalainen

18.08.2016 19:43

TEKSTATEN

Keskiviikko 17.08.2016

JP Lehmus, Vaasassa opettajia ei valita pätevyyden mukaan. Rehtori kavereineen valitsee sopivimman. todistuksilla ja työkokemuksella ei merkitystä.

Kari Lajunen

#2934 Miten muslu-kuoron joulukonsertti meni

09.12.2016 21:21

Videolla lyhyt haastattelu jossa Kadar kertoo miten joulukonsertti 8.12.2016 meni.

https://youtu.be/VZHxkIrABm8


Vieras

#2935 Tarinoita ja valokuvia

23.12.2016 08:50

 

 

Musiikkiluokkien tuki ry
Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kodin ja Vaasan kaupungin peruskoulun musiikkiluokkien yhteistyötä ja tukea e.m.luokilla tapahtuvaa musiikin harrastusta.

Yhdistys on päättänyt koota historiikin Vaasan musiikkiluokkien toiminnasta

Onko Sinulla aineistoa?
Tarjoa historiikin sisällöksi Vaasan musiikkiluokkien ja tukiyhdistyksen toimintaan liittyviä kuvia, tarinoita tai muuta aineistoa.

Läheskään kaikki kertomukset eivät mahdu yhteen kirjaan, mutta kaikki lähetetty aineisto tallennetaan vastaisen varalle.
Aineisto jää Vaasan musiikkiluokkien Tuki ry:n käyttöön ja osia siitä voidaan julkaista internet-sivulla, ellei julkaisua ole erikseen kielletty.
Jos haluat, että lähettämäsi aineisto palautetaan (esim. paperikuvat), mainitse asiasta jo aineistoa lähettäessäsi. Aineistosta ei makseta korvauksia.

Etusivulla vaasassa_com/muslu/muslu25.htm voit tutustua jo kerättyyn aineistoon. Jospa vanhojen lehtijuttujen selailu herättäisi mukavia muistoja kouluajalta. Sellaisia kertomuksia, joita voisi tarjota historiikkiin. Anekdootit, hauskat tapaukset ja pidemmätkin kertomukset ovat tervetulleita.

 Aineiston lähetysosoite:
 historia.musiikkiluokat_vaasassa.com
 tai
 Reijo Koski
 Hiirihaukankatu 23
 65320 VAASA

 Muu asiointi puh. 040 57 33003


Vieras

#2937 Re: Vaasan vapaamuurarit 2016

18.02.2017 18:07

Kari Lajunen

#2938 Keskustelua somessa

15.03.2017 08:29

Avasin keskustelun Facebookissa osiossa "Puhetta Vaasasta" joka käy nyt vilkkaasti.

Kari Lajunen

#2939 Juonikkaiden virkamiesten "uhriksi" joutunut Kadar pyrkii valtuustoon.

27.03.2017 17:25

Juonikkaiden virkamiesten röyhkea teko saattaa kääntyä itseään vastaan.  Se kääntyy sitä vastaan teidän avullanne.   Antakaa äänenne Jurille. Tässä tekemäni vaalivideo Jurista. https://www.youtube.com/watch?v=8NqywISyIYY&t=627s

Kari Lajunen

#2940 Vaalit tulossa

05.04.2017 15:49

Nyt kun vaalit ovat tulossa niin vaalit ovat ne jossa valtuutetaan.  Vaalien edellä on hyvä kerrata mitä ennen vaalikautta on tapahtunut.  Tässä linkissä lista varhaiskasvatus ja perusopetuslautakunnan jäsenistä jotka äänestivät kaupungin ehdotuksen puolesta.  Heitähän voi olla nyt ehdollaana niin on hyvä muistuttaa miten he käyttävät antamaamme valtuutusta. https://www.adressit.com/keskustelu/29718/start/875#889

Eli lista vapeoplan jäsenistä jotka mahdollistivat tuplavahingon ja tämän äänestyksen tuloksena kaupungin vahinko tuplaantui.


Vieras

#2941 Re: parsan varsien keittoaika

11.05.2018 15:56


Vieras

#2942 No comment

19.05.2021 08:49

Hymy-lehdissä 10/2016 ja 11/2016 julkaistu vapaamuurari- lista

 

Vieras

#2945

20.09.2021 13:47


VAASA
Aakko Vesa Lauri tilitoimistoyrittäjä, Aaltonen Pekka Ailori johtaja, Ahonen Pekka Pertti tj., Ala-Kutsi Seppo Ilmari tj., Alasuvanto Eero Matti konsultti eläk., Aro Erkki, Autio Kaarlo Erkki km, Autio Matti Kaarlo rehtori, Ericsson Kaj Johan Gottfrid tj., Ferm Thomas Gustav pankinjohtaja, Forma Veikko Erkki ins eläk., Forma Veikko Erkki ins. eläk., Fräntilä Jouko lääninylikomisario eläk., Granlund Arto Johannes piiripäällikkö, Grönfors Hannes Olavi mallimestari, Haahkala Hannu, Hahtokari Tapani Aukusti yliopettaja tekn.lis., Hakkarainen Martti Tapio opettaja, Hakuli Markku Eljas yht. kuntatiet.maisteri, Hanen Jussi Kustaa-Adolf myyntipäällikkö, Hannuksela Osmo Juhani myyntipäällikkö, Hannuksela Väinö Pekka rakennusins., Hatanmaa Auvo Sakari tj., Havusela Juha Tapio rikosylikonstaapeli, Hellberg Nils Ingmar KHT-tilintarkastaja, Hietikko Harri hall, tri, Hietikko Jussi Armas kouluneuvos, Hiippala Heikki Juhani erikoishammasteknikko, Hirvonen Sami markkinointipäällikkö, Hissa Heikki Kaarlo aluejohtaja, Hämäläinen Matti Ensio tj 18, Hänninen Osmo, Jakobsson Fritz Henrik taiteilija, Jussila Seppo Antero kanttoriurkuri eläk., Jåfs Thomas toiminnanjohtaja, Kakkuri Simo Antero pelastusjohtaja eläk., Kallio Lauri Simeon piiripäällikkö, Karhumäki Eero Tapani tj., Karjalainen Tero general manager, Karpiala Erkki, Karra Antti, Ketola Pekka Ilmari lehtori, Kilpi Ilmo Jarmo tj., Kimpimäki Panu Antero suunnittelujohtaja, Kinnunen Mika Pekka asianajaja varatuomari, Kivelä Harri Matti apul. ylilääkäri, Koivusipilä Jorma Jouni kehitysjohtaja, Konu Mika KTM, Korvo Osmo Juhani tj., Koskinen Tuomas lakimies, Krook Juhani, Kukkohovi Kari Juhani rehtori, Kuusisto Timo Petri kauppias, Kärki Otto kunnossapitopääll. DI, Kärki Pirkka Kaleva projektijohtaja DI, Köykkä Kimmo ravintolapäällikkö, Laakkonen Jussi Antero liikenneopettaja, Laitinen Mikko laatupäällikkö, Lappalainen Markus Reino Antero ekonomi, Lappalainen Reino Markus ekonomi, Lennes Matti Mies mainospäällikkö eläk., Leppänen Mika Jussi talousjohtaja, Loukola Heikki Matti sähköins., Luoma Kai rehtori, Lähdesmäki Esa Kaleva hammaslääkäri, Marjamäki Erkki Nikolai ins., Martikainen Asko Juhani työterv.erik.lääk. ylilääkäri, Marttila Kari Olavi yrittäjä, Meriläinen Hannu tj., Mitts Hannu Reino ekonomi, Monni Ari Matti kehitys- ja tietohallintapäällikkö, Mäkelä Tapio paikallisjohtaja, Mäkiniemi Unto Urho DI eläk., Nelin Raimo Helmer rehtori, Niemi Lasse Antero yrittäjä vakuutusmeklari VTS, Nieminen (Mikko) Heikki asiakasvastaava, Nieminen Pentti Juho rkm, Niinikangas Vesa Olavi asianajaja varatuomari, Nissinen Tapio Ilmari yrittäjä, Nieminen Tomi ostaja, Norrena Reijo Kalevi eläkeläinen, Nummela Kari, Nuutila Juha Paavo apteekkari, Nyman Jussi Tuomas peruskoulunopettaja, Nyrhilä Seppo Kalervo hammaslääkäri, Närvä Jorma Uolevi rakennus-ins., Ojala Antti kauppateknikko, Paalanen Jyrki Jukka muusikko, Peltomäki Esa toimialapäällikkö, Peltoniemi Jukka Antero ktl, Pesonen Timo Antero hum. kand., Pihkala Timo Rurik Antero ktt professori, Pihlas Jussi Kustaa teknikko, Piilikangas Arvo Allan paloesimies eläk., Päivike Risto Heikki rakennusins., Rajala Timo ins., Rantanen Hannu tj., Reinikainen Pertti Asarias DI, Rinta-Knuuttila Antti Matias operations specialist, Ristiluoma Veli-Matti Jaakko, Rossi Pentti Usko rehtori, Råholm Bror Artur rikosylikomisario eläk., Rönty Pasi Pekka pankkiiri ekonomi, Saaranen Jari tj., Saarenheimo Jouko Sakari myyjä, Saarenheimo Sakari aluemyyntipäällikkö, Saari Aarno Antero eläinlääkäri, Saarijärvi Janne KTM, Salmi Aarne Kalevi myyntipäällikkö, Salmi Reijo Sakari lääkintöneuvos LL, avela Mikko luokanopettaja, Saxberg Bjarne Eugen johtaja eläk., Similä Silvo Seppo ekonomi, Sinisalo Jari järjestelmäas., Sinisalo Matti Ilmari palopäällikkö eläk., Siponkoski Veikko, Sippola Heikki Johannes päiväkodin johtaja, Sirviö Markku Antero lääkäri tulosaluejohtaja, Svahn Olle pankkineuvoja, Syrilä Simo, Taipalus Anto Sakari ylläpitopäällikkö, Talvitie Erkki Johannes rikosylikonstaapeli, Tammenpää Tapani Rainer taidegraafikko, Tantarimäki Raimo Tauno aluejohtaja, Teräs Kari suunnittelupäällikkö eläk., Thölix Lars Erik automyyjä, Tiainen Martti Olavi kapellimestari, Tikkamäki Kari Antero atk-ups. evp, Tulimaa Raimo, Tuomi Ville projektipäällikkö, Ullakko Keijo Reino Kalevi ins., Uutela Jarmo Juhani tj rkm, Varhama Tero Ilmari naistentaut.erik.lääkäri, Vauhkonen Timo Kalevi tj., Volama Matti kaup. talon isäntä eläk., Wuorenlinna Aatto tehtaanedustaja, Vuorimaa Sauli Kalervo ylikomisario, Yli-Panula Jussi Iivari FM, Åkerfelt Nils-Erik yrittäjä HTM-tilintarkastaja.