Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan musiikkiluokkien puolesta.


Vieras

#376 Re: Re: Re: Re: Re:

29.04.2012 11:30

#355: - Re: Re: Re: Re:

Jurihan on aina hoitanut Annen (aikoinaan myös Ritvan) kanssa nämä konsertit, tutkinnot yms. Homma on pyörinyt näiden kolmen opettajan ympärillä vuosikymmeniä. Ensin Ritva pois, pärjättiin ehkä jotenkuten, mutta olennainen osa opetuksesta jäi puuttumaan. Nyt kun ei ole enää Juria niin homma hajoaa käsiin kun tukipilari vietiin. Kukaan muu koulun opettaja ei ole juurikaan vaivautunut laittamaan tikkua ristiin musiikkiluokkien hyväksi. (En sano että olisi välttämättä pitänytkään kun olivat tavallisien luokkien opettajia, pointtina siis se että nämä kolme opettajaa ovat pyörittäneet käytännössä kolmistaan tätä toimintaa) Ja sitten vielä väitetään että Jurin potkut eivät vaikuta musiikinopetuksen laatuun... Haloo!? Kun otetaan huomioon että oppilailta jää väliin kevätkonsertti, nokkahuilututkinnot, kuorokilpailut, herää kysymys että tunnetaanko tätä musiikkiluokkien toimintaa ollenkaan opetusviraston/päättäjien kesken. Asia ei kuitenkaan ole vielä ohi! Toivon paljon voimia Jurille, Annelle sekä myös kaikille alakoulun oppilaille jotka ovat joutuneet myös kärsimään tässä sotkussa.

Paidagogos

#377 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

29.04.2012 12:16

#376: - Re: Re: Re: Re: Re:

Juuri noin. Asian ei pidä missään tapauksessa olla vielä ohi! Naurettavaa näytelmää on vaasalaisena hävettävää seurata...


Vieras

#378

29.04.2012 13:28

Ottamatta kantaa Kadarin potkujen oikeellisuuteen, naurettavalta yhä vaikuttaa se, että täällä keuhkotaan, uhkaillaan, vedotaan ja rähjätään asiasta, jonka yksityiskohtia ei tiedetä. Hyvä olisi, jos kaiken tämän mesomisen jälkeen asiasta saataisiin tietää kummankin osapuolen perustelut ja tapauksen yksityiskohdat. Jos taas tapauksen yksityiskohdat on julistettu salaisiksi, sillekin on syynsä. Tämä maa ei ole Pohjois-Korea ja uskon, että täällä käydyn asiallisen keskustelun ja ääliömäisen älämölön positiivinen vaikutus on ollut se, että nuo "epäpätevät, narsistiset, kateelliset työpaikkakiusaajavirkamiehet" ovat joutuneet päätöksensä todella perustelemaan. Suuresti ihmettelisin, jos näin suuri vaiva ja julkisuus olisi haluttu pelkälle ajojahdille ja Kadarin savustamiselle ilman perusteltuja syitä.

Mutta koska tämä kirjoitus ei suoraan puolusta Kadaria, se on turha ja väärä :)
Paidagogos

#379 Re:

29.04.2012 14:53

#378: -

Ei kirjoituksesi ole turha ja väärä, miksi olisi? En minäkään olisi kiukkuinen enkä surullinen ellen olisi asioista hyvin perillä...

 

syytön

#380 Re:

29.04.2012 19:05

#378: -

Kuka keuhkoaa, ja millä sävyllä tätä keskustelua sitten pitäisi käydä? Aika moni täällä uskoo tietävänsä asian laidan, ja on aika ylimielistä väittää, ettei kukaan tiedä mitään. Tämän päivän Pohjalaisessa oli jälleen aika mielenkiintoinen juttu vaasalaisen opettajan potkuista. Suomi ei ole Pohjois-Korea, mutta onko Vaasa?

läheltä seurannut!!!!

#381 Re: Re:

29.04.2012 22:16

#380: syytön - Re: 

 Rauha Vörlundin kirjoitus oli todella FAKTA tietoa,kunnioitan häntä kun omalla nimellään tämän kirjoitti.Olen ollut Onkilahde nkoulun johtokunnassa kun hän oli Opetuslautakunnan edustajana siellä!!!

Silloin jo oli toki nähtävissä kateutta ja peliä,mutta ei mitään tähän verrattavaa vielä silloin,mutta suunta oli nähtävissä,en kuitenkaan koskaan olisi uskonut että näin kamalaa peliä voidaan pelata...olen lähes sanaton ja tuntuu että oikeutta ei ole on vain inhoittavaa peliä jota pelaavat ihmiset joiden pitäisi olla esimerkkinä koko Vaasan koululaitokselle!!!!

Juri on esimerkillinen ihminen! Yrittäkääpä pystyä samaan!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.05.2012 23:08



Vieras

#383 Lukekaapa!Tiedote 5

01.05.2012 23:12

Adressista vaasan Musiikkiluokkien puolesta!
ihmettelijän ihmettelijä

#384 378 kommettiin

02.05.2012 16:07

Siinä ihmettelet mutta kaikki tämä on mahdollista Vaasassa,onko sitten Pohjois Korea vai eikö ole...aika näyttää!!!

Vieras

#385

04.05.2012 07:36

Kuulostaa ihan uskomattomalta, miten Kadar kirjoittaa itsestään aivan täydellisenä yhteistyökumppanina Pohjalaisessa vaikka tiedän ja moni muu, että todellisuus on jotain aivan toista. Ei turhaan kutsuta kuulemistilaisuuksiin ja irtisanota virkasuhteesta. Epäsuhtainen asetelma, että syyt on julkistettu salaisiksi ja kouluvirasto ei voi julkisesti perustella ja kommentoida asioita. No eihän ne syyt sieltä kuitenkaan mihinkään katoa ja päätökset toivottavasti tehdään niihin perustuen eikä anneta julkisuuden vaikuttaa asiaan. Toivottavasti myös opetuslautakunnan jäsenet tutustuvat asiaan puolueettomasti eivätkä annan julkisuuden ja painostuksen vaikuttaa asiaan.
Ope

#386 Re:

04.05.2012 08:58

#385: -  

Uskomattomalta kuulostaa tuo viestisi. Et ole ilmeisesti ymmärtänyt lukemaasi.

Aikuiset mesovat ja melskaavat, kuka mistäkin syystä, eivätkä osaa tehdä yhteistyötä. Saati kasvattaa lapsiaan käyttäytymään koulussa kunnolla ja tekemään töitä. Ja niin edelleen, ja niin edelleen...

Lillukanvarsia on paljon - olen lukenut tämän asian tiimoita pinkan papereita! Ihmettelen, miksi ne on julistettu salaisiksi - vaasalaisena veronmaksajana minulla on oikeus tietää, miksi lapset ja nuoret täällä Vaasassa joutuvat, ja ovat jo joutuneet, maksamaan aikuisten moukkamaisuudesta todella ison laskun. Ja kyllä vaan maaailman sivu on kutsuttu turhaan kuulemistilaisuuksiin ja annettu potkuja! Monessa tapauksesa olisi voitu toimia toisin, mutta ammattitaito on puuttunut, kuten tässäkin hävettävässä jupakassa. Maailmassa on nähtävissä paljon vääryyttä ja pahaa - täällä olisi paljon parempi olla, jos hyvä ei olisi usein niin hiljaa. Jurin tapauksessa onneksi hyvä puhuu - myös lasten ja nuorten suulla!


Vieras

#387 Re: Re:

04.05.2012 09:11

#386: Ope - Re:

Ymmärsin tekstin hyvin, mutta kun ovat valitettavasti vaan korulauseita ja todellisuus aivan muuta. Ei kaikki ole aina totta, mitä kirjoitetaan tai sanotaan.....


Vieras

#388

04.05.2012 09:20

No kertoisitko sitten mikä on totuus? Vai onko sekin salainen??
Ope

#389 Re:

04.05.2012 20:03

#388: -

Se löytyy, totuus, kunhan olet lukenut  molempien osapuolten paperit...  Sanooko joku laki, että paperit pitää julistaa salaisiksi? Miksi? Olen onnekas, ehdin ennen! Pääasia on, että vaasalaisena veronmaksajana ja kasvattajana ja musiikin, painotan sanaa musiikin, ystävänä ja opettajana tiedän, mikä on ollut oikein ja mikä väärin missäkin kohtaa, mikä on ollut ammattitaidottomuutta hoitaa tällaisiakin asioita ja mikä ei, kenen moraali kestää tarkemman syynäyksen kun katsellaan aikoja myös taaksepäin jne. Ilman sarvia ja hampaita, ilman uhoa. Koska lapset tulevat aina ensin, aina ensin! Ja maksavat tästä ison laskun. Hävettää suunnattomasti tämä sivistyksen umpiperä!

Vuosia läheltä seurannut!

#390 Re:

04.05.2012 22:16

#385: -  

Johan SINULLA on puheet kuin lehmänostjalla!!!Toivon samaa kuin sinäkin mutta aivan eri syystä kuin sinä!Tunnen Jurin ja tämän sopan asioita aika paljon ja läheltä tämä on suuri häpeä,onneksi Juri jaksaa=)

Allekirjoitan sydämestäni Jurin Kirjoituksen,siinä ei ole ylisanoja! 

????????

#391 Re:

04.05.2012 23:19

#385: -  

 Näkyypä sinullakin olevan vain oma totuutesi ei tunnu kiinnostavankaan miten vastapuoli asiat kokee,toivon todella että totuus tulee tutkittua pohjia myöten ,tiedän että totuus ei ole Jurille epäedullinen,kunhan se puolueettomasti tutkitaan,se vain peloittaa että mistä sellaista rehellisyyttä löytyy=(

 

Syytön

#392 Turha kiistellä asiasta

06.05.2012 10:45

mutta valtava häpeä tämä on Vaasalle. Jo nyt hakijoita opettajanvirkoihin on puolet vähemmän kuin Seinäjoelle ja jopa vähemmän kuin Laihialle ja Isoonkyröön! Syynä eivät ole etäisyydet, vaan henkilöstöpolitiikka, jota en ole koskaan kuullut kenenkään KEHUVAN. Rikas kaupunki tuhlaa rahat pikkuvirkamiehiin, ja alaisten hyvinvoinnista ei huolehdita. Eikä kyse ole vain opettajista, vaan kaikista kaupungin työntekijöistä.

Vieras

#393

06.05.2012 12:41

Vaasan opetusvirasto on tällä hetkellä niin korruptoitunut että ihan pahaa tekee ei pelkästään Jurin vaan myös kaikkien muiden opettajien puolesta!!
Ope

#394 Re: Turha kiistellä asiasta

06.05.2012 13:56

#392: Syytön - Turha kiistellä asiasta

Asiaa puhut! Kyllähän pikkuvirkamiehiinkin voi rahaa pistää, mutta sen tuloksena pitää olla alaisten hyvinvointi - se saadaan ainoastaan ammattitaitoisella väellä, jota täältä ei tunnu löytyvän. Ja fiksut lähtevät pois..


Vieras

#395 Re:

06.05.2012 13:58

#393: - Vai korruptoitunut !  Johan on väitteitä. En tiedä mistä tietosi ovat peräisin, mutta kannattaisikohan laskea kierroksia?

 

 

 


Vieras

#396 Vaasassa töissä, ihan mielellään!

06.05.2012 14:01

Työhyvinvointi ei ole yksin esimiehestä kiinni. Työyhteisön muodostavat kaikki siihen kuuluvat YHDESSÄ, vai kuinka?
Vaasa on minulle iso pettymys

#397 Re: Vaasassa töissä, ihan mielellään!

06.05.2012 23:22

#396: - Vaasassa töissä, ihan mielellään!

Niinhän sen pitäisi olla... Mutta miksi asiat päästettiin näin pitkälle tässä työyhteisössä, joka ei ole ollut sopuisa - Jurista huolimatta? Avainasemassa tällaisessa tapauksessa ovat esimiehet ja heidän esimiehensä  - ammattitaitonsa tai -taidottomuutensa... Hymistelyyn ei ole aihetta.


Vieras

#398 Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä...

07.05.2012 00:21

Kiitos Juri viestistäsi. Voin itse ainakin puhtaalla omallatunnolla sanoa, että omat musiikkituntini olivat aina mielenkiintoisia ja mukavia hetkiä! Olen todellakin kiitollinen kaikesta niistä, mitä opin juuri sinulta. Olisin toivonut, että opetusvirasto olisi osannut myös arvostaa sinua ja antaa jatkaa työssäsi, toivottavasti opetuslautakunta on viisaampi!
Ilman monipuolista musiikinopetusta olisi elämäni ollut paljon köyhempää. Vaikka ala-asteella sitä ei ymmärtänyt, että erilaiset klassiset teokset kasvattavat pientä ihmistä ymmärtämään enemmän kaikesta tai kirkkosävellajien tunnistaminen / riitasointujen "hakkaaminen" pianonkoskettimilla parantaisi sävelkorvaa, nyt aikuisena voin sanoa, että ilman näitä kaikkia oppeja, en ymmärtäisi musiikista juuri mitään tai sävelkorvani ei kuulisi epäpuhtauksia. On hienoa omata musiikinlahja! Ja tästä kaikesta voin ainoastaan kiittää Juria ja Ritvaa!
Minun on kyllä puolustettava hieman yläkouluakin, sillä silloin kun luokkamme jatkoi yläasteelle, toisena vuonna kouluun valittiin loistava musiikinopettaja ja yhteistyö kukoisti hetken. Se oli antoisa vuosi ja saimme jatkaa musisointia omalla tasollamme ja kehittää sitä eteenpäin. Oli sääli siirtyä lukioon, missä musiikinopetus oli lastenkengissä.
Tahdon vielä kerran kiittää Juri sinua kaikesta! Me arvostamme sinua ja voin sanoa, että kaikista parhaimmat hetket tuli koettua VEMYssä :)
47v työurantehnyt ja paljon nähnyt hyvää ja pahaa

#399 Re: Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä...

07.05.2012 10:05

#398: - Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä... 

 Kiitos tästä kommentista,oli ihanaa lukea tämä ja tietää että juuri näin on ollut Jurin,Ritvan ja Annen opetus kantaa antaa valmiuksia moneen muuhunkin kuin musiikkiin!He opettavat myös ahkeruutta,sinnikkyyttä opiskelutaitoa,uskoa itseen ja muihin..voisin jatkaa  sillä he ovat OPETTAJIA suurilla kirjaimilla,mutta peruskateus on yksi syy tähän kiusaamiseen,MIKSI eikö kaikkien tavoite ole lasten hyvä tulevaisuus??

Nyt lapset ovat ymmällään ja surullisia ,miettikääpä päättäjät millä tavalla tässä RIKOTAAN,aikuisiin luottavan lapsen ja nuoren maailmankuva ja usko aikuisten oikeudenmukaisuuteen! Olette paljon vartijoita ,tehkää viimeinkin oikeita ratkaisuja ja tutkikaa koulujen työilmapiiri rehellisesti eikä niin että porukka antaa hyviä arvosteluja että tulisi hyvä kuva ulospäin!!?? Näin vain usein on kun on työilmapiiri kyselyjä työpaikalla!

Ope

#400 Re: Re: Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä...

08.05.2012 19:05

#399: 47v työurantehnyt ja paljon nähnyt hyvää ja pahaa - Re: Yks voima sydämehen kätketty on, se voima on puhdas ja pyhä...

Harva kouluissa nykyään ajattelee ykkösenä lasta ja nuorta.  Me aikuiset olemme paljon vartijoina, kuten sanoit, lapsen ja nuoren luottamus pitää ansaita tuolla oikeudenmukaisuudella muiden asioiden mukana. Hyvä kuva ulospäin annetaan hampaat irvessä, vaikka sielu mätänisi! Meillä aikuisilla on paljon opittavaa lasten rehellisyydestä. Olemme useimmiten vain isoja irvikuvia!

Pitääkö paikkansa. että opetustoimen "majakka ja perävaunu" haahuilevat koulun käytävillä haistellen onko Juri mahdollisesti töissä, vaikka ei saisi? Jos näin on, olemme todella juuttuneet pohjanoteeraukseen. Häpeän määrää ei voi sanoin kuvata...