Vaasan musiikkiluokkien puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaasan musiikkiluokkien puolesta.


Vieras

#901 Re: Ehdotan puolueessani, että uutta lautakuntapaikkaa ei myönnetä

21.06.2012 12:34

#899: Puoluetoveri - Ehdotan puolueessani, että uutta lautakuntapaikkaa ei myönnetä 

 Raukkamaista tekstiä. Toivottavasti tämä puolueesi lautakuntalainen vaihtaa puoluetta ja tulee valituksi. Kerro nyt mikä puolue niin tiedän mitä en ainakaan äänestä. Tiedätkö tämä on vain sinun mieleipiteesi asiasta ei puolueesi mielipide....toivottavasti. Toivottavasti Vaasassa menee uusiksi koko porukka....paitsi nämä 9, että täällä päästäisiin asioissa eteenpäin.


Vieras

#902

21.06.2012 13:12

Kansalainen ei voi yleensä vaikuttaa muuten kuin äänestämällä. Addressit.com kerää nämä äänestäjät yhteen ja voi koota yhtenäisen voiman.

Vieras

#903 Re: Mihin uskoa?

21.06.2012 13:27

#896: veronmaksaja - Mihin uskoa?

"Miten ihmeessä Vaasa voi sanoa itseään koulukaupungiksi kun ITSE opetustoimi on tuhonnut ainakin tältä keväältä musiikkiluokkien toimintaa ja opettajien jaksamista. Vei mahdollisuuden kuorolta osallistua valtakunnallisiin kilpailuihin kuorofestivaaleihin jne."

 

Minä käännän tämän toisinpäin: Miten ihmeessä Kadar varoituksista huolimatta toimi niin itsekkäästi, että riskeerasi nokkahuilututkinnot, kuorokilpailut jne? Eikö hän olisi voinut niellä ylpeytensä ja toimia oppilaiden parhaaksi, jotta he olisivat saaneet sen, mitä heille keväällä oli luvattu. Nyt sen sijaan Kadar ajoi omaa asiaansa - todettiin se sitten tätä menoa korkeimmassa oikeudessa oikeaksi tai vääräksi - ja pilasi oppilaidensa mahdollisuudet. Jos Kadar todella on niin täysin ja vilpittömästi oppilaidensa parasta ajatteleva pedagogi, hän olisi voinut tinkiä omista tavoitteistaan. Nyt kesällä hän olisi ehtinyt kalistella sapeleita kaikessa rauhassa ilman, että se on oppilailta pois.

Ja vielä: Sen lisäksi, että täällä on todettu virkamiehet ja opetuslautakunnan suuri enemmistö epäkelvoiksi tehtäväänsä, listalle saadaan myös Musiikkiluokkien tuki ry. Hekin kun ovat nyt uskaltaneet sanoa pikkuisen poikkipuolisesti Kadarin toimista. 

http://www.pohjalainen.fi/mielipide/yleis%C3%B6lt%C3%A4/paatos-oli-tuki-ry-n-1.1214169


Vieras

#904 Re:

21.06.2012 13:29

#902: -  

 Jos vaasan kaupungin päättäjät valitaan sen perusteella, että onko Kadarin puolella vai ei tai jostain muusta yhtä epäolennaisesta syystä, niin ei ihme, että tässä kaupugissa ei mikään toimi..... Valitkaa nyt ihmeessä ihmiset, jotka katsovat asioita vähän laajemmin kuin nämä täällä kirjoittavat poliitikot....

Sauli-Tarja Kekkoivisto

#905 Kaikkien maiden musiikkiluokkalaiset, liittykää yhteen!

21.06.2012 13:42

Kansalaiset, med Börje!

Maatamme uhkaa ennenkuulumaton vaara. Aiemmin luulimme, että se on Venäjä. Luulimme, että se on ilmastonmuutos. Luulimme, että se on tsunami. Luulimme, että se on Ruotsin jääkiekkojoukkue. Mutta se ei ole. Meitä uhkaa opetuslautakunta!
Opetuslautakunta on selkeällä enemmistöllä yli puoluerajojen mennyt tekemään päätöksen. Se on ennenkuulumatonta! Päätös ei voi olla lainvoimainen, oikea ja perusteltu, sillä lautakunta ei ennen päätöksentekoa kysellyt adressit.comin Vaasan musiikkiluokkien puolesta -keskustelijoilta, mitä heidän tulisi päättää. Sen sijaan he ovat raukkamaisesti turvautuneet vaasalaisten heille antamaan mandaattiin, dokumentteihin, selvityksiin ja pöytäkirjoihin. Mikäli tämänkaltainen kehitys jatkuu, pian populistinen ruskeakielisyys jää kokonaan päätöksenteosta pois ja päätökset tehdään vain faktoihin ja päättäjien omatuntoon nojaten.
Vetoan teihin kansalaiset, med burgare. Pysäyttäkäämme tämä kehitys! Valitkaamme valtuustoihin ainoastaan väkeä, jolla ei ole mielipiteitä eikä selkärankaa. Tässä lista suosittelemistani ehdokkaista:

Synapta Maculata (Kok.)
Architeuthis Dux (Kesk.)
Halicryptus Spinulosus (SDP)
Pleurobrachia Pileus (Vas.)

Vieras

#906 Re: Kaikkien maiden musiikkiluokkalaiset, liittykää yhteen!

21.06.2012 13:49

#905: Sauli-Tarja Kekkoivisto - Kaikkien maiden musiikkiluokkalaiset, liittykää yhteen! 

 Loistava kirjoitus. Jos löytyy ehdokas, joka pystyy ajattelemaan omilla avoillaan ja päättämään kuin itse asioista ajattelee,  tarvittaessa vaikka puolueen kantaa vastaan, niin täältä löytyy vapaa ääni. Tosin niitä henkilöitä taisikin olla lueteltuna täällä peräti 9 kpl.


Vieras

#907 Re: Kaikkien maiden musiikkiluokkalaiset, liittykää yhteen!

21.06.2012 13:53

#905: Sauli-Tarja Kekkoivisto - Kaikkien maiden musiikkiluokkalaiset, liittykää yhteen! 

 Tämän adressin ehdottomasti paras kommentti! Tähän olisi hyvä päättää koko itkuvirsipalsta:)

kaikkii ilmi aikanaan

#908 mihin uskoa

21.06.2012 15:00

Käännäpä sinä asiat miten päin vain. Kysynpä kuitenkin. Olisiko Jurin pitänyt allekirjoittaa sopimus, jossa häntä vaadittiin olemaan puuttumatta menneisiin tapahtumiin, jotka ovat johtaneet nykyiseen tilanteeseen? Elikä pitämään suunsa kiinni? Tämähän on laitonta!
Juri on noudattanut (sen jälkeen kun selvät ohjeet on annettu)tarkasti ylemmältä taholta tulleita ohjeita, mm.olematta yhteydessä yläkouluun. Tämäkin käännetään sitten niskuroinniksi, kun konsertit ja asiat eivät sujukaan ilman häntä.
pikkuaivo

#909 Omat aivot

21.06.2012 15:09

Päättivätköhän ne 9 omilla vai kouluviraston ja rehtorin totuudella. Oikeudessa selviää sekin, olivatko asian selvittelyt mennet oikein ja niinkuin em. henkilöt lautakunnalle uskottelivat.
Mitä muuta lautakunta voi tehdä kuin uskoa virkamiehiä, joita on lauma tullut paikalle (laillisestiko?). Osa heistä ei ole suostunut kuulemaan toista osapuolta, kun on luottanut herrojen sanaa.
Kaksi on tutkinut raskaat peperipinot ja kuunnellut muitakin kuin Juria.

Vieras

#910 Re: mihin uskoa

21.06.2012 15:10

olipa vitsi

#911 kaikkien maiden...

21.06.2012 15:17

Kyllä voi vääntää vitsiä, mutta eipitäisi naurattaa, jos lautakunnan kokoukseen saa nykyään mennä asianomaiset joukolla pulustamaan itseään. Kyllä on demokratia huipussaan!
Naurettavaa, suorastaan halveksuttavaa toimintaa Vaasassa.
Toivottavasti joku viisas lautakuntalainen jätti huomautuksen pöytäkirjaan. Huomasivatko he, että jotain outoa asiassa on?

Vieras

#912 Re: Omat aivot

21.06.2012 15:19

#909: pikkuaivo - Omat aivot 

 Siis onko noin vaikea uskoa, että asiat sotivat Kadaria vastaan. Tyhmää syyttää lautakuntaa. Hekin ovat vastuussa päätöksestään eli eivät voineen päättää muuta kuin minkä oikeaksi näkivät. Voi olla monelle kova pala niellä se, että kaikki ei ollutkaan kultaa mikä kiilsi.


Vieras

#913 Re: mihin uskoa

21.06.2012 15:41


Vieras

#914 Re: mihin uskoa

21.06.2012 15:45

#908: kaikkii ilmi aikanaan - mihin uskoa 

 Niin normaalistihan tällaisissa työpaikkaongelmissa riittää, että esimies SANOO, että nyt loppuu tämä ongelmia aiheuttava asioista jankuttaminen, mutta näköjään se ei ole riittänyt vaan on jatkunut ja on pitänyt mennä niin pitkälle, että on vaadittu allekirjoitusta tai.......

pikkuaivo

#915 omat aivot

21.06.2012 15:46

Ihan varmasti nielen myös sen, että kaikki ei ole kultaa. En syytä lautakuntaa, sanoinkin, että mitä muuta se voi tehdä kuin uskoa laumana totuutta tuovaa, rehellistä joukkoa. Pitää vain tutkia sekin, onko tällä porukalla puhtaat paperit, eikä vain sitä, ovatko he vieneet prosessin oikeaoppisesti läpi, niinkuin lautakunnalle tod. näk. uskottelivat. Kahdella oli jotain muutakin tietoa.
Hyvä kommentoija, lautakunta ei ottanut kantaa Juria vastaan esittettyihin syytöksiin (sen tekee oikeus), vaan onko tutkinta mennyt pykälien mukaan. Kukaan ei ole täydellinen, ei Jurikaan.
Kysellessäni parilta lautakunnan jäseniltä asiasta, he molemmat sanoivat, että oikeus ratkaisee, heidän oli uskottava asian esittelijöitä, heitä kun oli niin monta.
:/

#916 Re: Re: Ehdotan puolueessani, että uutta lautakuntapaikkaa ei myönnetä

21.06.2012 15:51

#901: - Re: Ehdotan puolueessani, että uutta lautakuntapaikkaa ei myönnetä

Jos juhannuksena ei ole tekemistä, niin saapahan ainakin lueskella näitä ihmeellisyyksiä täällä.

 

kaikki ilmi aikanaan

#917 mihin uskoa

21.06.2012 15:59

Ongelmien jauhaminen oli loppunut juuri silloi, kun käsky oli käynyt. Asia tuli esille uudelleen en. sopimusta vaadittaessa.
On mahdotonta tehdä töitä, jos ongelmia on eikä niitä selvitetä.
Kysykää, varsinkin sinä kommentoija, ihmeessä henkilökohtaisesti muilta (6kpl) musiikkiluokkien opettajilta onko heillä ollut ongelmia Jurin kanssa, ja mitä hän on jankuttanut ja jauhanut. Mistä on kyse? Itse olen kysynyt ja saanut riittävästi tietoa ollakseni vakuuttunut, ettei ongelma ole Juri.
Epäoikeudenmukaisuutta vastaan on taisteltava, mutta rajat silla, ettei loukata ja lyödä liian kovaa vastapuoltakaan!

Vieras

#918 Re: mihin uskoa

21.06.2012 16:17

#917: kaikki ilmi aikanaan - mihin uskoa 

 Ei tarvitse kysyä, kun olen sitä itse nähnyt ja kuullut.

--------

#919 Re: Re: mihin uskoa

21.06.2012 17:02

#914: - Re: mihin uskoa

Näin juuri. Jari Rannalta oli hyvä kirjoitus pari päivää sitten Pohjalaisessa. Kannattaa lukea.

Rauhaa

#920 Hyvää juhannusta

21.06.2012 19:10

Hyvää, kaunista juhannusta teille kaikille mielipiteistänne huolimatta. Antakaa kauniin luonnon, hyvien ajatusten ja rakkauden kohdata mielenne!

Vieras

#921 Re: Kaikkien maiden musiikkiluokkalaiset, liittykää yhteen!

21.06.2012 20:16

#905: Sauli-Tarja Kekkoivisto - Kaikkien maiden musiikkiluokkalaiset, liittykää yhteen!

Ja niin sinäkin vaan täällä olet lukemassa näitä kirjoituksia, eli tosiaan. Näillä on merkitystä. Kai käyttäisit mielummin kalliin aikasi johonkin muuhun, jos nämä kirjoitukset olisivat yhdentekeviä? Ellei näin ole, niin neuvon sinua hankkimaan elämän. Sellaisen, jossa elät hetkessä ja jätät turhanpäiväisyydet sivuun.


Vieras

#922 Re:

22.06.2012 10:21

#892: -

Et ole ymmärtänyt koko asian vakavuutta, etkä tiedä mistä puhut. En ole puolesta enkä vastaan, mutta luen mielenkiinnolla kommentteja. Omasi oli limbo.

En puolella, en vastaan

#923 Re: Kaikkien maiden musiikkiluokkalaiset, liittykää yhteen!

22.06.2012 10:26

#905: Sauli-Tarja Kekkoivisto - Kaikkien maiden musiikkiluokkalaiset, liittykää yhteen!

Et osaa edelleenkään.. Ja oletko todella sitä mieltä, että valtuustossa on selkärankaa yleensäkin? Mielipiteitä voi heittää kuka vaan, sinäkin. Toivottavasti kaltaisiasi ei koskaan valtuustossa näy!


Vieras

#924

22.06.2012 11:38

En usko, että teille kelpaisi kukaan valtuustolainen, vaikka hän osaisi lentää, olisi Buddhan paras kaveri ja ratkaisisi ilmastonmuutoksen. Sen sijaan teille kelpaa kuka tahansa helppoheikki tai -harri, kunhan hän suu vaahdossa puolustaa miestä, jonka omasta asioiden sössimisestä tulee päivä päivän jälkeen lisää tietoa.
Ette te halua hyviä valtuustolaisia, te haluatte valtuustolaisia, jotka jumittavat poteroihinsa eivätkä uskalla toimia kuten heiltä demokratiassa vaaditaan. Onneksi valtuustoon on valittu väkeä muidenkin äänillä kuin teidän.

Vieras

#925 Re: omat aivot

22.06.2012 12:45

#915: pikkuaivo - omat aivot

No kai se Kadarin vastine olisi voinut olla niin vakuuttava, että lautakunta olisi voinut päättää toisin. Mitä siihen virkamiehetkään olisi voinut, jos lautakunnan mielestä irtisanominen olisi pitänyt hylätä. En jaksa uskoa, että niin suuri enemmistö on voinut vaan ymmärtää jotenkin väärin. Asioille ei jälkeenpäin voi oikein mitään. Tosiasiat on tosiasioita eikä ne muuksi muutu.