Raumanmeren juhannus säilytettävä Raumalla

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Raumanmeren juhannus säilytettävä Raumalla.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

29.08.2007 17:04


Juuso Liukko
Rauma

#27 Annetaan kaikki!!!

30.08.2007 22:12

Joo no kyllä tämä alkaa saamaan aika naurettavat sfäärit noiden Rauman "kunnalliskeijojenkin" osalta... Itse tuolla Porissa asuneena ja paikallislehtien sivuja lukeneena niin Rauma saa osakseen jokseenkin suurta v**tuilua kun kaikki annetaan pois. Ensin kuuluisa ravintelilaiva, sairaala yms. nyt RMJ. Seuraavaksi varmaan tehdään liigaliitos ja muodostetaan Poriin Ässät-Lukko organisaatio...Toisin sanoen annetaan myös Lukko pohjoiseen...Muuttotappiokunnassa luulisi olevan tärkeätä pitää mahdollisimman paljon tapahtumia jotta kiinnostavuus säilyisi ja ihmiset jäisivät Raumalle.
Vielä palatakseni RMJ:n vastustajiin,niin he ovat niitä ihmisiä, jotka hilluvat myöhään metelöiden heinäkuun viimeisenä viikonloppuna keskustassa viettäen mustanpitsin yötä. Kiitos
Mikko Mantila
Rauma

#28 Ketä RMJ:tä oikein on pois ajamasa?

01.09.2007 13:52

Luin Keskiviikon (29.8.07) UR:n ja keskiaukeamalla oli Marjatta Paasikiven ja Ari Klen:n haastattelu. Paasikivihän on RMJ:n vastustusadressin perustaja. Mielenkiintoista on, että haastattelusta selkeästi huomaa etteivät nämä adressin perustaja-/kerääjähahmotkaan ole ensisijaisesti ajamassa RMJ:tä pois Raumalta. He oikeastaan haluaisivat hieman paremman suojauksen kodeilleen (hoituu parilla lisäaidalla) ja metelin voimakkuutta hieman alemmas (ei pitäisi olla mahdoton juttu, esim. jonkinlaiset valiaikaiset meluaidat festareille tms. ääni ohjataan paremmin pois asukasalueilta varsinkin lavoilta jokta ovat käynnissä vielä esim. 12:sta jälkeen yöllä) ja jollei näitä toteuteta niin festareiden siirtämistä jonnekin muuhun Rauman osaan! Oikeastaan ainoa henkilö jonka tiedän tosissaan ajavan RMJ:tä pois Raumalta on tämä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Eero Laine. Siispä kysymys kuuluukin, että kenen asioita tämä Laine oikein ajaakaan?

Vieras

#30 Re: RMJ / Jenna salo/ ja muuta asiaa.

05.11.2011 12:39