Sofiakylän hoivapaikkojen puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Sofiakylän hoivapaikkojen puolesta.

Jva Iipan isä

#1 Höpöpöpö sanoo Iivari

04.09.2012 10:01

Viranomaisten mielivaltaa vastaan! Maalaisjärki käyttöön! Suomen viranomaiset yrittävät pilkuntarkasti noudattaa järjettömiä ja typeriä määräyksiä ja muut Eu:ssa vähät välittävät yhteisistä pelisäännöistä vaan toimivat miten parhaaksi näkevät.

mikko

#2 mikko

03.01.2014 02:16

Sofiakylä sinäänsä on hieno paikka mutta ammatti pätetevyys puutuu kokonaan. Sinäänsä siellä on yksi sairaanhoitaja, joka ei pysty tunnistamaan hammassärystä johtuvaa tulehdusta. ja kuumeen noustua ei pysty auttamaan asukasta ,eikä näin ollen ohjata sairastavia henkilöitä edes lääkärin vastaan otolle.
Hän katsoo että ei hammas särystä voi johtua kuume ,vaikka tulehdus on varma.Itsestäänkin on selvää jos ihmisellä on jokin tulehdus jossain niin kuumeilu on ensimmäisiä oireita kehossa tulehduksen jälkeen.
Itsemäärämis oikeuksista ,sekä niiden toteutumista seurataan sillä.Että aikuiset ihmiset ovat jo puoliyhdeksän nukkumassa. Ja näin ollen ei rasita henkilökunnan kapasiteettia.
Ehdotukseni olisikin että jossain vaiheessa jokin ulkopuolinen taho pyrkisi selvittämään kyseisen laitoksen toimia ja hoitoetiikan toteutunista.
Hyvin ikävää nyky yhteiskunnassa jos yksityiset laitokset pystyvät toimimaan rahastaen sekä omaisia että yhteiskuntaa väärin perustein.Retki silloin retki ,tällöin  Ja rahat pois yhteiskunnalta ja omaisilta.
Kauniita valokuvia ja kauniita reissukuvia,niin kaikilla on hyvä olla paitsi asian omaisilla.
Toivotaan että joskus jokin virallinen taho puuttuu tälläiseen toimintaan ja pistää pisteen rahastukselle, ja toimmittaa henkilöt oikeisiin paikkoihin johon he kuuluvatkin ,sekä on osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan hoiviin joka tarpeen tullen heti paikalla pistää asiakaan oikeeseen osoitteeseen johon hän kuuluukin ,eikä tarvitse tuntea kohtuutonta tuskaa monia tuntetaja ennen hoitoon pääsyä.


Vieras

#3 Nimimerkille Mikko

11.09.2014 10:10

Puhut asiaa! Kamalaa kun tällaiset paikat vievät myös hyvien paikkojen maineen. Olen työskennellyt ko. yrityksessä ja tiedän hyvin myös ongelmat joista en vaitiolovelvollisuuden vuoksi voi kertoa.Toivottavasti asioihin puututaan ja viranomaiset näkevät killtävän kuvan ja kauniin kuorrutteen läpi.

Ex-soffari ja onneksi näin :)

#4

11.06.2017 20:04

Joo. Mestasta savustetaan porukkaa pois yksi toisensa jälkeen ja sen jälkeen aletaan puhumaan ns. p*skaa kylillä ja häiriköimään ihmisten elämää. Talossa on kaikki ihan rempallaan. Ruokaa liian vähän, pesuaineita myöden kaikessa säästetään.Pesuaineita ei ole. Asukkaita nöyryytetään ja hoitoa laiminlyödään. Kaikelle on annettu siunaus. Tuskin on enää kauaa tuo "hoitokoti" olemassa.