Perintövero pois

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Perintövero pois.

Suomi oli ja meni

#201 Suomi on verohelvetti

09.04.2014 11:32

On se vain niin valitettavaa elää Suomessa. Elämme tällä hetkellä valtiosta, jossa pärjäämisestä rankaistaan. Onnistumiset ja kova työ palkitaan verohelvetillä ja joilla yritetään epätoivoisesti maksaa sosiaalituista nauttivien ihmisten automaatisia maksuja sekä ylisuuren julkisen sektorin kustannuksia. Suomessa on moitittavaa ansainta hyvin ja se on kadehdittavaa. Valtiomme toimintatapa alkaa lähennellä kovasti kommunismia jossa kaikki kyykytetään samalle linjalle. Tämä toimintamalli ei tule kauaa enää vetelemään ja jos vain vähänkään otollinen paikka tulee niin kotimaasta häivytään sekä yritysmaailmassa että yksilöinä. Eihän täällä kannata olla!

Tällä adressilla ei ole tuon taivaallista vaikutusta valtion toimintaan vaikka se jonkun pöydännurkalle toimitettaisiinkin Nyky hallituksella / eduskunnalla ei ole kompetenssia viedä Suomen hyvinvointia eteenpäin muulla tavoin kun verojen lisäämisillä. He eivät yksinkertaisesti näe ylisuurien verojen vaikutusta yhteiskunnan toimintakykyyn lyhyellä eikä pitemmällä aikavälillä.

 


Vieras

#202 Sitä sai mitä ei tiennyt tilaavansa

09.04.2014 20:32

"Eihän täällä kannata olla". Jos siltä tuntuu, niin rajat ovat avoinna. Hei hei.
Tai pyri eduskuntaan ja tee kaltaisiesi kanssa Suomen verotukseen muutos, eläkä urputa. Toivottavasti te kaikki miljonäärit ja hyväpalkkaiset ymmärrätte, että juuri teidän puolueenne Kokoomus on ollut Suomen johdossa jo 7 vuotta. Mitä se on saanut aikaiseksi? No se on saanut aikaiseksi juuri tämänpäivän ongelmat joista te urputatte. Valoisat olivat lupauspuheet aina vaalien alla, mutta toteutunut politiikka olikin vain fantastisia valheita jokaisesta asiasta ja jopa perustuslain vastaisia tekoja. Varmasti olisi ollut aikaa parantaa Suomen ja Suomalaisten asioita, mutta kun ei niin ei. Ministeri toisensa jälkeen on lopettanut tehtävissään ja lopuksi itse hidalgo pääministerimme Katainen. En ehdota mitään yksittäistä puoluetta vaihtoehdoksi, mutta eiköhän olisi jo kuitenkin syytä äänestää jotakin muuta puoluetta 2015 vaaleissa. Olkoot seuraava hallitus minkälainen tahansa, mutta helevetillisen työsaran se saa näiden tunarien jäljiltä.

Vieras

#203

12.04.2014 20:31

koko elämämme maksamme kaikesta.törkeää että kuollessani lapseni maksaa omaisuudestani veroa!!!

Vieras

#204 Veroja sieltä tai täältä. Ei, vaan sieltä ja täältä

12.04.2014 20:47

Jollain niiden lasten sairaanhoitokin on maksettava. Vai haluatko alkaa maksamaan itse esimerkiksi vaikka omat leikkaus-salit ym. erikois hoitoon tarvittavat koneet ja laitteet. Veroja maksetaan kaikesta. Miksipä ei muka lapsillesi ilmaisesta ylimääräisestä omaisuudesta. Minulla ei ole minkäänlaista halua eikä edes mahdollisuutta alkaa maksamaan pienestä palkastani enemmän veroja, että sinun lapsesi saisivat verottomana sinun omaisuutesi. Jos perinnöt olisivat verottomia, niin jostain sekin raha olisi kerättävä. Ymmärrättekö te edes yhteiskunnan toiminnasta mitään?

Vieras

#205

12.04.2014 20:50

Hävitöntä, kaikesta mahdollisesta kerätään raskaasti veroa ja niillä rahoilla elätetään mm.loisivia "pakolaisia" ja saksalaisia pankkeja.

Vieras

#206

14.04.2014 22:00

Aiheutettuja haittoja ja niukkojen resurssien kuluttamista tulisi verottaa enemmän, ei pelkkää omistamista tai säästämistä.
sderghuiuy

#207 Perintövero on ryöstämistä

16.04.2014 11:55

Tosi lyhyesti kerrottuna: isäni teki itsemurhan veroahdingon jne takia. Miellä on ollut nyt 2 vuotta kuolinpesäselvittelyjä kesken, ja ovat vieläkin kesken.
Tietenkään ei selvitetty ennekuin iso perintövero pamahti ovelle. Jouduttiin tekemään monta anomusta ennen kuin virkailijat suostuivat siirtämään eräpäivää, jolloin jokaisesta siirretystä päivästä tulee korkoa! Asiat oli todella kesken, ja koko omaisuus jouduttiin myymään. Kuitenkin jokaisen omaisuuden kanssa oli omanlaiset ongelmat, remontit, vesivahingot, laitommasti rakennettuja vessoja ja niin edelleen, eli niitä ei noin vain myyty.
Alaikäiselle siskolleni verovirkailija nainen ei suostunut siirtämään eräpäivää vaan vaati neljä asianajajan virallista selvitystä MIKSI emme missään nimessä pysty maksamaan 60 000EUR per nenä. Yksi syistä oli se että liiketilat olivat väärin arvioidut eikä kuolinpesällä ollut eden 50% summasta + muita kuluja + pesänselvittäjä on ottanut nyt 30 000EUR 1,5 vuoden jälkeen. Siskoni äiti joutui erikseen maksamaan 5000EUR sen asianajajalle joka lähetteli virallisia valituksia veroon jotta yksi eräpäivä siirettäisiin. Loppujen lopuksi he valittivat että koska minä sain eräpäivän siirroksen, mutta alaikäinen siskoni ei, niin valittivat siskoni diskriminointiin, jonka jälkeen vero siirsi eräpäivää. Uskomatonta.

ISäni teki itsemurhan raha-ahdingon takia ja ensimmäistä kertaa minä (silloin 21v opiskelija) ymmärsin minkälaista on saada uhkauksia verosta ihan kaikesta. Mua hävettää että Suomessa otetaan vero ihan kaikesta: tuotteista joita myydään, ostetaan, palkasta, lupien hankkimisesta ja kun kovalla työllä on hankittu esim talo- niin kun sitten kuolet- omaisesi joutuvat myymään koko duunin vaan koska eivät pärjää veron kanssa. Tarinani on pitkä ja kestää kaksi vuotta, ja tähän laitettuna muutama kohta muutamalla lauseella mutta tämä laki on väärin, ryöstämistä ja herkässä tilassa olevien ihmisten haavoittamista.


Vieras

#208

16.04.2014 21:03

jos ihminen on saanut jotain kasaan niin on siitä verottaja jo vienyt useammassa muodossa päältä
Inssi -65

#209 Re: Veroja sieltä tai täältä. Ei, vaan sieltä ja täältä

17.04.2014 10:51

#204: - Veroja sieltä tai täältä. Ei, vaan sieltä ja täältä

"Jos perinnöt olisivat verottomia, niin jostain sekin raha olisi kerättävä. Ymmärrättekö te edes yhteiskunnan toiminnasta mitään?"

Hmmm, perintöverohan pitäisi oikeasti periä vasta, vasta kun perillinen ne myy mahdollisesti, vasta vuosien päästä (vero saadusta oikeasta tulosta) Esim. asuntojen ja kesämökkien arvioidun arvon mukaan saadaan täysin spekulatiivinen ja epäoikeudenmukainen veroperuste ja määrä.

Jos rahan oikeasti annettaisiin kiertää ja kerryttää oikeita verotuloja (mm. alv) olisi valtion lopullinen verokertymä varmasti paljon suurempi. Mutta nyt kun täällä toteutetaan kommunismia parhaimmillaan ja vedetään heti kermat päältä, niin ei jääkään enää mitään palveluiden ja muiden hankintojen ostoon. Joten tästä vääjäämättä on seurauksena työttömyyden lisääntyminen ja lopulta kaikki kärsivät. Siksi siis perintö - ja lahjavero pois, koska ne ovat yksinkertaisesti epäoikeudenmukaisia.


Vieras

#210 Aivan sama

17.04.2014 11:08

Perintöverohan on kuin arvonlisävero. Eli kun omaisuus vaihtaa omistajaa, niin valtio perii siitä veroa, jota tässätapauksessa kutsutaan perintöveroksi. Voisihan sitä kutsua vaikka perinnön arvonlisäveroksi, mutta lopputulos on sama paitsi, että perintö on saajalleen täysin ansiotonta tuloa.
vieras

#211 Pensa vero lienee n. 80 % se on autoilijoiden laitonta Ryöstöä !

20.04.2014 18:01


Pensa vero myös alas 30 % kuten kaikki muukin verotus.
Tai liitytään Äiti Venäjään ,siellä on pessan hintakin ihmismäinen.
Irti EY;tä se vie vain Suomen sotiin sekä pohjattomaan kurjuuteen.

Vieras

#212

05.05.2014 17:47

Me maksetaan jo etukäteen ja päältä verot niistä tuloista, joilla omaisuutta kerrytetään. Valtiolla ei siis enää ole mitään tekemistä niitten rahojen kanssa, jotka olemme onnistuneet keräämään valtion ja kunnan karhunkämmenen voimalla ottamien, pakollisten verojen jälkeen!

Vieras

#213

18.05.2014 13:37

perintövero on maailman turhin ja typerin verotus. niinku sanottu, perinnöstä on jo maksettu moneen kertaan verot.
valittu nimimerkki

#214 Re: Rahoitetaan arvonlisäveron korotuksella

13.08.2014 18:56

#117: Iloinen veronmaksaja - Rahoitetaan arvonlisäveron korotuksella 

 Perintöveron poiston voi korvata valtion menojen supistamisella. Kohteita löytyy, kun aletaan tosissaan etsiä.


Vieras

#215

23.08.2014 10:13

Perintövero on todella nurinkurinen. Kaikesta on menehtynyt jo eläessään maksanut verot. Ja sitten maksetaan uudelleen kun henki lähtee. Kun isäisäni kuoli, oma äitini oli pulassa verojen kanssa. Lähes kaikki piti myydä kokonaan pois!


Vieras

#216

26.08.2014 10:20

Perintö kuuluu omaisille ei valtiolle!

Vieras

#217

05.12.2014 12:53

Täysi vääryys jo useaan kertaan verotettua palkkatulosta saadusta omaisuudesta pitäisi maksaa perillisten

Ns.kateellisuusveroa? Vakavasti harkitsen maasta muuttoa, sillä kustannusten nousu on ollut pienituloiselle

1500€/kk ansaitsevalle perheelliselle liian kova haaste.


Vieras

#218 Muita hyviä adresseja allekirjoitettaviksi

15.12.2014 10:43

Muita hyviä adresseja  allekirjoitettaviksi:

Näiltä sivustoilta löytyy myös silmiä avaavaa tietoa sukupuolineutraalin avioliittolain negatiivisista vaikutuksista.

Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Avioliittolaista suoritettava kansanäänestys

Kari Mäkisen erottava

 

 

 


Vieras

#219

29.12.2014 13:43

Adressin tekijä ei vastaa, tunteeko joku häntä, hän on vanhempi herrasmies, voiko hän hyvin?


Vieras

#220

29.12.2014 13:46

Voisiko joku tehdä tästä samasta aiheesta, kansalaisaloitteen Perintövero on poistettava!

Sellaisen voi tehdä kuka vain tuonne Kansalaisaloite.fi palveluun!

Se oliis hienos, allekirjoitan heti kun sellainen ilmestyy:)

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite


Vieras

#221 periminen pitäisi kieltää kokonaan

25.02.2015 21:53

Periminen pitäisi poistaa täysin. Aikuisen ihmisen pitäisi pystyä hoitamaan omat asiansa ja hankkia omat rahansa työn kautta omilla ehdoilla. Kaikki varat mitkä vainajalta jää jota ei hän ole kerennyt käyttää niin puolisolle ja hänen kuoleman jälkeen valtiolle tai vaikkapa hyväntekeväisyyteen.

Tytär

#222

03.03.2015 10:49

Tiedättehän, että jos perintövero poistetaan, niin joka tapauksessa lahjaveroa maksetaan.

Isäni halusi antaa jo eläessään rahaa ennakkoperintönä, sitä ei kuitenkaan siksi luettu, niinpä maksoin itseni kipeäksi lahjaverona.

Belmu

#223 Progressiivia!

03.03.2015 11:09

Pitäisikö pohattojen poikien saada tehtaat ja konsernit ilmaiseksi isiltään? Tolkkua peräänkuulutan. Toisin on, kun rahaton perii esim. asunto-osakkeen, niin veroista selvitäkseen on myytävä se asunto, ja maksettava siitäkin myyntivoittovero. Ei perhana!


Vieras

#224

16.03.2015 18:14

Koska perintövero on erittäin epäoikeudenmukainen ja muutenkin väärä asia nyky-yhteiskunnassa.
Kotinsa myynyt

#225 Vasemmistolle terveiset

18.03.2015 22:33

Perintövero on epäoikeudemukainen. Sitä voi laillisesti pitkäaikaisella verosuunnittelulla kiertää. Perinnön arvo on mahdoton laskea tasapuolisesti täysin oikein. Omaisuus voi olla kertynyt kiinteäksi (talo, mökki), siitä on maksettu lainat pitkän työn tuloksena, talo on aikoinaan rakennettu viisaasti hyvälle paikalle ja sen arvo on sen myötä noussut. Satojen tuhansien eurojen perintävero on kohtuuton, jos ei muuta omaisuutta ole. Ainoa vaihto-ehto on myydä perheen omaisuus kulloiseenkin markkinahintaan, maksaa vero ja muuttaa pois. Tämä on tietenkin demarien ja vasemmiston mielestä täysin oikein. Haistakaa siis vasemmisto  kusinen v...u! Ruvetkaas vielä kerran kapinaan...

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Pitäisikö raiskauksista olla kovemmat tuomiot?