EI Espoon Kaupungin hankkeelle lopettaa turvakoti toiminta

eräs toinen huolestunut

#1 Julkisuudessa liikaa

03.10.2012 00:20

On aivan oikea päätös tälle täysin naurettavalle turvakodille. Toki jos oikeasti ihmiset tarvitsisivat apua. Mutta ikävä kyllä tämä on vain eräänlainen "väline" rahanahneille naisille aloittaa avioerot. Juuri tämä kyseinen Espoon turvakoti. Asia on tuotu julkisuuteen niin usein, että tämä on päättäjille oikeasti ainoa vaihtoehto.

Googlatkaapa : turvakotien väärinkäyttö

http://isansana.com/keskustelu/YaBB.pl?board=33
Kellokas

#2

03.10.2012 11:29

Sieltähän se totuus löytyi. Oletko todella sitä mieltä, että kun yksi lahopää kirjoittaa nettiin jotain niin se on absoluuttinen totuus. Mikä näitä ihmisiä vaivaa? Täysin sama kun psykiatrisetpalvelut lopettaisiin sen voksi, että joku olisi kokenut joutuneensa väärin perustein pakkohoitoon.
voi apua näitä valittajia

#3 Re: Julkisuudessa liikaa

04.10.2012 13:46

#1: eräs toinen huolestunut - Julkisuudessa liikaa

Voi Ari hyvä ja Isän Sana.com jossa vielä kehtaa olla kuva kirkosta. En keksi mitään yhteistä Arille, vanhemmat.com tai isän sana.com sivustolle ja Kirkolle. Sorry vaan..

voi hyvänen aikana

#4 Re:

04.10.2012 13:47

#2: Kellokas -

Voi Ari hyvä ja Isän Sana.com jossa vielä kehtaa olla kuva kirkosta. En keksi mitään yhteistä Arille, vanhemmat.com tai isän sana.com sivustolle ja Kirkolle. Sorry vaan..

Toisaalta näin Espoo voi yrittää jotenkin taistella tässä Ari vastaan Espoon turvakodit taistelussa...

Kolmen lapsen isä

#5 Tai ehkä...

05.10.2012 01:33

hengissä selviytynyt

#6 Suomessa on liian vähän turvakoteja todetaan YK:ssakin

06.10.2012 12:23

Tuntuu oudolta ettei Espoossa ymmärretä väkivaltaa kokeneen naisen ja lasten tilannetta siinä vaiheessa kun on valmis hakemaan apua. Miltä tuntuu joutua tukiasuntoon, kun mieli on kaaoksessa, omaa tilannetta vaikea hahmottaa ja pelko mielessä? Olen kuullut monen väkivallasta selviytyneen naisen kertovan miten nimenomaan turvakotiasuminen mahdollisti oman tilanteen tajuamisen, asioiden järjestämisen ja oli auttamassa siinä ettei palannut takaisin väkivaltaisen puolison luokse. Onko todellakin pääkaupunkiseudun turvakodeissa sellaista väljyyttä että sinne espoolaisetkin mahtuu?

Vieras

#7 Raha on aina Espoossa valttia,

16.10.2012 03:53

Turvakoti on erittäin tarpeellinen sen lakkauttaminen ei palvele yhteiskuntaa vaan lisää kustannuksia väkivallan hoidosta. Hakkaaminen ei ole ilmaista toimintaa, jos katsoo sairaala-laskuja, niin turvan antaminen on halvempaa.