Vetoomus:Turvaa elämää - Liikkuva Poliisi on säilytettävä

LP SÄILYTETTÄVÄ

#101 LOISTAVAA...

26.10.2012 20:46

...JOENSUUN LP! RASKAAN LIIKENTEEN VALVONNASTA: http://www.katsomo.fi/?progId=148851&itemId=56930 " JOS LAKEJA EI VALVOTA NIITÄ EI MYÖS NOUDATETA" Lisää nimiä adressiin!
Saksassta irti enne tulevaa kolmatta sotaa

#102 Kokoomuksen diktatuuri alas

27.10.2012 20:07


Suomessa tämä yhdenpuolueen hallitus toimii vastoin kansan
enemmistön tahtoa.
Saksan pankkeja Tuetaan miljardeilla,vieläpä velkarahoilla !
Milloin hallitus vaatii Saksalta Lapin tuhoista korvauksen ?
Kaikki Lapissa räjäyteltiin maan tasalle sekä loput poltettiin,VAATIMUS lAPIN TUHOISTA 5000000,,
Nyt tämä loistava Suomen hallitus ,tukee tätä Suomen Lapin tuhoojaa miljardeilla Euroilla.
Omassa maassa ajetaan kaikki alas ,Poliisi ,Armeija ,Sairas hoito, Sekä kunnat .
Venäjää tämä edesvastuuton joukko härnää mistään piittaamatta :
Tarja Halonen oli sentään presitentti ,mutta tämä nykyinen on vain kokoomuksen
sekä sotateollisuuden presisentti.
Mahavi
Vieras

#103

27.10.2012 21:01

Ehdottomasti tärkeä asia saada eteenpäin

Mistä järkeä päättäjille?

#104 Toivottavasti ei käy näin...

27.10.2012 21:16

LP:n väki siirretään omasta organisaatiostaan poliisilaitoksiin, ja he tekevätkin aluksi liikenteen valvontaa. Kuten hyvin tiedetään, on jokaisessa poliisilaitoksessa vajausta poliisin viroista, eli töitä tehdään jatkuvasti "alivoimalla".
Kun sitten tulee eteen tilanne, ettei väki kerta kaikkiaan riitä hoitamaan poliisin kaikkia tehtäviä, niin tulee määräys: Priorisoikaa! Siinä vaiheessa ex-LP:n väki saa unohtaa liikenteenvalvonnan ja hypätä "maijaan" normaaliin partiotoimintaan.
Jos LP olisi erillinen organisaatio, ei sieltä voisi ammentaa paikkaajia, vaan pitäisi palkata lisää poliiseja poliisilaitokselle, ja LP tekisi liikenteen valvontaa.
Eli pitkällä juoksulla LP:n liikenneosaajat haihtuvat normaaliin partiotoimintaan ja liikenteen valvonnan taso tipahtaa…

Perus-Ville / Siilinjärvi

#105 Liikkuva poliisi:Liikenteen turvalinkki

28.10.2012 01:30

Tarveharkinta on ulkoitettu eduskunnassa. Katainen ja Räsänen ajavat politiikkaa, jolla eriarvoisuus korostuu kansan keskuudessa. Miehistöä on vaihdettava tai laiva uppoaa, eikä pelastusliivejä riitä kaikille..
Perus-Ville

#106 Liikkuvan poliisin lakkautus: Uhka kansalaisten turvalle

28.10.2012 09:23

Poliisin kuuluu näkyä tienvarsilla, sillä se on rauhoittava singnaali kanssa-autoilijoille. Peltipoliisi lisää liikenteen sahaamista ja on monen muistikortille taltioituna. Kansainvälinen rekkaliikenne lisääntyy ja sisäistää myös kansainvälistä rikollisuutta. Nykysuunta valtion politiikassa palvelee vain tiettyä harvalukuista joukkoa, joita kokoomuslobbareiksi kutsutaan. Valtaa on jaettava ja etsittävä uudet rehelliset päättäjät, niin kunta, kuin valtiontasolla. Katkaistaan katteetoman vekselin takauskomission siivet, ennenkuin jälkipolvet maksavat loppuikänsä valtionvelkaa, jonka kokoomus Kataisen johdolla meille järjestää. Markka käyttöön ja irti EU:sta, sekä oma perustuslaki ja omaa kansaa palveleva valtionjohto, joka ajaa kansan etua tasapuolisesti, eikä vain hyväosaisten asiaa. Käytä äänesi ja aloitetaan siivoustalkoot kuntahallinnosta, sillä hyväveliverkosto punoo verkkojaan, eikä loppua näy..
Vieras

#107 Joopa joo

30.10.2012 23:26

Allekirjoitan heti kun joku kertoo miten LP:n tutka ohituskaistan lopussa parantaa liikenneturvallisuutta. Ei siihen tutkaamiseen kahta eri organisaatiota tarvita, saman katon alle vaan.

Oletteko muuten nähneet mitä Juhannuksena yksi poliisiauto tiensivussa saa aikaan moottoritiellä?
aitiopaikalta asioita seurannut

#108 Joopa joolle

31.10.2012 01:30

Vastaus: Joku kouho ohittaja voi jättää ohituksen tekemättä,kiinnijäämisen pelossa. Turvallisuus paranee, kun joku 150 km/h ohittava, jonon liikkuessa 60 km/h, jättää ohituksensa tekemättä. Ohituskaistan loppuessa tapahtuu mitä ihmeellisimpiä suorituksia. Vain yksi organisaatio on hoitanut edellämainittuja tehtäviä. Kuuluu nimittäin LP:n toimenkuvaan. Poliisiauto moottoritien sivussa aiheuttaa toivottavasti sen, että liikenne hidastaa vauhtiaan. Luultavasti on tapahtunut onnettomuus tai jokin muu pätevä syy olla siellä tien sivussa. Minä en ainakaan huvikseni pysähdy moottoritien sivuun, on muuten kohtuullisen vaarallinen paikka. Eipä muuta, joopa joo kipin kapin allekirjoittamaan adressi. Vinkkaa muuten kavereillesikin, että ammattitaitoinen liikenteenvalvonta on osa liikenneturvallisuutta, ja nimiä adressiin.
Jukka Finni
Kauhava

#109

31.10.2012 11:13

Ei taida olla kansantalous Suomessa kunnnossa kun pitää poliisitkin ajaa pois työstään. Turvallisuus on hyvä asia. Kansantalous kuntoon.
Riku Hassi

#110 Liikkuva poliisi pelastettava

31.10.2012 17:38

Jatkuva törkeä ohittelu ja ylinopeus sekä liian lähellä takana ajo pitää saada kuriin!
Hans

#111

31.10.2012 19:29

Pemarointi kuriin ja rahat on siinä! Jos Liikkuvalle Poliisille palautettaisiin sen tärkeinpää tehtävään eli tieliikenteen valvontaan edes ne poliisit, jotka sillä oli tuossa tehtävässä 10 vuotta sitten, tuo 6,7 miljoonan kerääminen tienpäältä ei varmaan olisi vaikea tehtävä. Niin holtittomaksi on tuo pemarointi ja vastaava meno mennyt! Ja ajatella mitkä valtavat säästöt kärsimyksissä ja suruissa. Täysin käsittämätöntä, että poliisiylijohtaja ja sisäminsiteri haluavat lakkauttaa Liikkuvan Poliisin!
elämän sekä ihmisyyden puolesta

#112 Pahin on edssä

03.11.2012 14:10


Alas ajo jatkuu kunnes on tuhottu kaikki !
Suomessa on yli 20 vuotta leikattu,ja tahti vain kiihtyy
Poliisi ,Armeija , Sairaanhoito sekä kaikki kunnat nyt 300 kuntaa seuraavaksi ne jotka ovat
jäljellä vielä.,,Hulluudelle ei tule loppua ,tämä on tuhon sota joka käydään viimmeiseen
vihaan asti.
Nyt on alettu tuhoamaan koko Pohjois-suomi... Uraanikaivoksilla,
jota hallitsee ja ohjaa,,, Lahjova,, Mafia ,,!
Tulkaa joka ikinen ,taistelemaan tätä vesistöjen sekä pohjavesien tuhoojaa vastaan.
LISÄKSI URAANPÖLYN LEVITTÄÄ TUULI LAAJOILLE ALUEILLE, TUHOTEN AJAN KANSSA KAIKEN ELÄMÄN
tuoden lisäksi valtavasti monia erilaisia syöpälajeja ihmisiin .
Uraania ei saa louhia missään muualla Euroopassa !
Kirjoittakaa alle kaikki adressit ;joissa vastustetaan uraania sisältäviä kaivoksia.


Pakko Miitero

#113 Re: Joopa joo

04.11.2012 13:05

#107: Vieras - Joopa joo

Hillitsemällä niitä pösilöitä, jotka luulevat ohituskaistan olevan kiihdytysrata, jossa kulkimesta on puristettava viimeisetkin ja sitten ängettävä viimetipassa muitten silmille. Nyt voit allekirjoittaa kiireesti.


Anonyymi

#114 Valtion kassan kohentaminen

04.11.2012 22:12

Kertoo hyvin paljon siitä ettei valtion kassa ole kunnossa kun piää lopettaa poliisi. Ilmasotakoulu Kauhavalta. Nyt on hyvä Sauma kohentaa valtionkassaa ja käydä laittamassa nimi kotimaisuuden energian puolesta. Alkaa verotuloja tulemaan niin että poliisinkin palkka on turvattu.

http://www.adressit.com/turve_tuotantoaturve_peltojen_raivaamista_ei_saa_lopettaa

Vieras

#115

06.11.2012 17:54

Todella hienoa että joku yrittää vaikuttaa tärkeisiin ihmisturvallisuuksiin koskeviin asioihin
kohti valoisaa tulevaisuutta

#116 Ruotsin malli

07.11.2012 11:57

Tässä seurataan taas Ruotsin mallia, mutta Ruotsi ei olekaan tyytyväinen nykyiseen malliinsa.
Paatero voisi lukaista vaikka tämän "uutisen". Meille liikennepoliiseille tuo onkin jo tiedossa.
---
" Publicerad 5 september 2012 - 17:38 – Uppdaterad 6 september 2012 - 09:16
Artikeltexten fortsätter längre ner Hoppa till artikeltexten
Dela via e-mail
Skriv ut

För 25 år sen hade drygt 30 trafikpoliser expertkunskaper i Sörmland - idag är de 10. Siffrorna ser likadana ut för Östergötland och i stort sett för hela Sverige - trots ökad tung trafik så har polisen betydligt färre experter på tunga fordon.

Idag är det tre honnörsord som gäller för polisens syn på trafik: bilbälte, nykterhet och hastighet.

De flesta poliser kan utföra en hastighetskontroll, kolla körkort och utföra alkotester - men att kolla bultar och kopplingar, färdsskrivare och farligt gods - ja, den minskar. Och det, menar trafikpoliser, får effetkter - inte bara för trafiksäkerheten utan även att oseriösa åkare och förare börjar slira på reglerna, när man vet att man sannolikt inte blir invinkad av experter på tunga fordon.
reporter Sten Winquist "
---
No Ruotsissa puuhataan valtakunnallista liikennepoliisia vuoden 2016 alusta, joten Suomi varmaan seuraa esimerkkia noin vuoden 2018 paikkeilla.
Silloin tehdään vallankumouksellinen uudistus ja liikenteenvalvonta keskitetään yhteen valtakunnalliseen organisaatioon. Alku on varmasti vähän vaikeaa, koska asiantuntijoita ei ole riittävästi, mutta jo 2020 paikkeilla homma alkaa toimia. Kulujahan tuosta perustamisesta tulee rutkasti, vaikkailen noin 20 milj euroa, mutta lisääntyvillä sakkotuloilla pystyy kattamaan pikkaisen ja parantuneella liikenneturvallisuudella loput.
Eh?

#117

07.11.2012 12:57

Se on kyllä riipaisevaa kun poliisi ei enään valvoisikaan, että keneltä on nyt sitten jäänyt autovero maksamatta ja "aijai mitä tulikaan tehtyä" kaupan päälle. Jos joku juo kännit niin se on sille ihan sama onko liikenteessä poliisia vai ei, tajunta on jo viety siihen pisteeseen ettei paljoa varmaan haittaisi vaikka henki menisi samalla. Jos siis mitään ylipäänsä kykenee miettimään. Ei se poliisi ketään siellä turvaa. Ja jos joku ajaa ylinopeutta niin miten sakot/kortin hyllytys turvaavat hänen/muiden hengen? Mieltä lämmittää myös nähdä kuinka sikaniskainen sankarillinen poliisi pärryttää viritettyä mopoa ja lätkii junnulle tonnin sakot. "Tee työtä jolla on tarkoitus."

Mosku

#118 Re: PORA III:n kohdentaminen?

10.11.2012 00:50

#1: - PORA III:n kohdentaminen?

Aivan turha autoilijoiden kuppausyksikkö joutaa vallankiin lopettaa, menkööt valvomaan vaikka Talvivaaran liemialtaita!

Pelottaa

#119

11.11.2012 21:47

Käytiin perjantaina Helsingistä Tampereella. Ajettiin 102 km/h. Menomatkalla ohitti 62 henkilöautoa, tulomatkalla 74. Mikä parasta: juuri kolme noin 120 -130 km/h -vauhdilla meidät ohittanutta kuljettajaa näki pientareella seisovan auton. Kaikilla syttyi jarruvalo ja vauhti putosi niin, että saavutimme heidät. Ei ollut tuo seisova auto LP:n siviiliauto. Mutta rajut jarrutukset osoittavat kuinka pelkkä (oletettu!) poliisin näkyminen liikenteessä muistutta tietyistä lakisääteisistä pelisäännöistä turvallisemman liikenteen puolesta. Juuri tämän vähäisenkin näkyvyyden haluaa nyt tämä kristillinen poliitikko lopettaa!
Lähtekää nyt hyvät ihmiset estämään täma typeryys kirjoittamalla nimenne tähän adressiin.
Mamiashvili

#120 Ei peltipoliiseille

13.11.2012 00:04

Suomen Hillbillyimmän poliisin täytyy jatkaa ajoa, Toby Wan Kenobi. Peltipoliiseista en piittaa. Inhimillisyys ennen kaikkea.
Miulla on Mosse Skandinavia

#121 Iita-koira ><LP:n pelastaminen

13.11.2012 08:27

Näyttää siltä, että kansalaisia kiinnostaa enemmän Iita-koiran pelastaminen, kuin
konsanaan liikenneturvallisuus ja LP:n pelastaminen. Kansako ymmärtäisi muka näistä asioista yhtikäs mitään ?
Iida

#122

13.11.2012 18:11

Ehdottomasti, kadut muuttuvat turvattomiksi jos ei :(
Audi - mies

#123 Mosse-miehelle vaan toteaisin, että.....

14.11.2012 06:21

... eihän kansanedustajat, ministerit eikä korkeat virkamiehet voi olla viisaampia kuin kansa, koska kansan keskuudestahan ne on valittu. "Silviisii se vaan on", sanoi Rokan poika.
gunesli2009

#124 Liikkuvapoliisi on teillä oltava turvallisuuden takia!

14.11.2012 09:49

Kuka sitten tarkistaa ylipainoisia rekkoja, kulkuneuvojen renkaita, ym. turvallisuuteen liittyviä asioita etenkin ulkomaalaisille kulkuneuvoille. Kuka sitten puhalluttaa rattijuoppoja? Kuka sitten tarkistaa teillä liikkujia ja pitää yllä turvallisuutta teillä jos meillä ei ole liikkuvaa poliisia?

Vieras

#125

14.11.2012 10:24

Turvallinen ympäristö meille, lapsillemme ja lastenlapsille tulevaisuudessakin. Turvallista matkaa. Siivet kantavat !!!