Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

...

#3051 Tätä se kieltolaki teettää!

30.06.2011 16:20

Kattokaapas tällänen linkki JWH (aka jehova) huumeesta.

http://abcnews.go.com/Blotter/video/legalize-real-pot-fake-pot-inventor-13782954
-

#3052 Re:

01.07.2011 05:15

#2: Reija Tyynismaa -

nyt v*ttu oikeesti sun kanssa...

-

#3053 Re:

01.07.2011 05:17

#6: Valtteri Hjelm -

Save the planet - kill yourself

Antihippi84

#3054 No just

01.07.2011 23:16

Ei sitä nuorten kannabiksenkäyttöä kukaan valvoisi, kun ei nytkään valvota mitään muutakaan...
...

#3055 Re: No just

02.07.2011 20:23

#3054: Antihippi84 - No just

No jos sitä laillisesti sais esim. coffee shopin kaltasesta paikasta niin se olisi ainakin varmaa että siihen kannabikseen ei ole lisätty mitään muuta päihdettä tai muuten vaan jatkettu lannalla, kumilla, hiuslakalla.... Eikä nuorten tarvitsisi joutua rikollisten kanssa tekemisiin ja sitä kautta muihin vaikeuksiin.   Nyt rikolliset voivat tarjota muita vahvempia huumeita nuorille kun kannabis on vaikka loppunut tai ihan muuten vaan kylkiäisenä.

Nuoret saavat tälläkin hetkellä ostettua kannabista aika yhtä helposti kun bisseäki. Eli jos kannabis laillistettaisiin pääsisimme ainakin eroon epäpuhtaasta päihteestä ja poistaisimme rikollisilta helpon rahan saannin sekä estäisimme nuoria sekaantumasta vahvempiin huumeisiin.  Tällä laillistamisella saisimme edes hieman vähennettyä päihteistä seuraavia ongelmia. Pelkkä kieltäminen ei ole auttanut joten minun mielestä olisi aika ottaa toinen keino käyttöön, niin kuin alkoholinkin kanssa.

Itse olen henkilökohtaisesti sitä mieltä että ihmisten olisi parempi siirtyä käyttämään vähemmän haitallisempia päihteitä, jos päihteitä haluaa käyttää. Kannabis olisi mielestäni turvallisin päihde päihtymiseen.

http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/2008/07/669288/eu-raportti-kannabis-tupakkaa-ja-alkoholia-turvallisempaa

Sitä paitsi tämä kieltolaki on vain tuonut lisää vaarallisempia päihteitä esimerkkinä voisin sanoa tämän pari kk sitten kohutun JWH (aka jehova) huumeen. Tässä vielä linkki jossa JWH huumeen kehittäjä kertoo oman mielipiteensä kannabiksesta.

http://abcnews.go.com/Blotter/video/legalize-real-pot-fake-pot-inventor-13782954?tab=9482931&section=10268699&playlist=10268695

Tässä vielä tällänen linkki http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011060213824346_ul.shtml


Vieras

#3056 känniblogiRe: Kenelle kannabis totuudentorveksi?

04.07.2011 00:58


Vieras

#3057

05.07.2011 01:47

Kannabis on terveellisempää kuin alkoholi ja tupakka.

Vieras

#3058

05.07.2011 01:52

Mitä tähä lisäämään.
Escobar

#3059 Re:

05.07.2011 19:48

#3057: -

"Kannabis on terveellisempää kuin alkoholi ja tupakka".

-Toi lause viitta siihen, että alkoholi ja tupakka olisivat jokseenkin terveellisiä ja kannabis vielä terveellisempää.

-Eihän kannabis ole terveellisempää, vaan (huomattavasti) vähemmän haitallisempaa kuin alkoholi ja tupakka.


Vieras

#3060

08.07.2011 04:36

Okei. Teistä on siis ihan oikein mennä armeijaan harjoittelemaan kuinka tappaa ihminen? Teistä on ihan oikein juoda viinaa ja tapella keskenään? Teistä on ihan oikein polttaa tupakkaa ja tapattaa itsensä sillä niin kauan kunhan vain ei polta HAMPPUA. Onko oikeasti ihmisen perustarve (mielihyvä) kielletty ihmiseltä? Ettehän te kiellä suklaata syövältä ihmiseltä suklaata, ette vie tupakoitsevalta tupakkaa, kaljoittelevalta kaljoja, joten miksi te sitten viette meiltä kannabiksemme? Itse poltin 1.5v säännöllisesti, kasvatin ja jäin kiinni. Asunnollani kävi 7 poliisia ja 2 poliisi koiraa.. KAIKKI TÄMÄ KANNABIKSEN TAKIA? Ja mitä he löysivät ? 200grammaa marihuanaa... Oli todella mahtavaa kuulla, että asuntooni, ilman minun lupaani on mennyt vieraita ihmisiä loukkamaan yksityisyyttäni. Kissanikin arasteli monta päivää sattuneen jälkeen (hampun lehdet muuten piti hänen turkkinsa hyvänä).. :D.. ihan oikeasti lopetettaisiinko tämä hemmetin hullun mylly ja sallittaisiin ihmisille sen mitä he haluavat : Hamppua.. Mitä pahaa sinulle, hamppua vastustavalle, on siitä jos sinua vastaan tulee kadulla ihminen ehkä hieman punaisin silmin, hymy suin ja hamppu sätkä huulessaan? Tai sinulle grilli jonossa oleva, kun takanasi on pilvessä oleva mies joka halajaa hieman rasvaista ruokaa? Kun taas verrataan tilanteeseen jossa sinua vastaan tulisi ihminen humalassa, itseäni ainakin aina kuumottaa tilanne missä minua vastaan tulee humalainen tuntematon ihminen, niin arvaamattomia sällejä kun ovat.
Siinä vaiheessa kun näytätte tapauksen missä ihminen on polttanut liikaa kannabista, menee kotiinsa ja hakkaa vaimonsa ja lapsensa, niin voin todellakin alkaa vastustamaan sen laillistamista.
Cànem

#3061 Kyllä kyllä

09.07.2011 07:54

InMyOpinion

#3062 InMyOpinion

09.07.2011 18:23

Paras tapa välttää huumeiden käyttöä tai huumeista aiheutuvia haittoja, on tietää huumeista mahdollisimman paljon. Asiaan perehtynyt käyttäjä ymmärtää kyllä missä menee kohtuu- ja ongelmakäytön raja. Hyväksyn kannabiksen käytön ja hallussapidon, mutta en hyväksy myymistä/levittämistä.

Muistakaa, että kaikki päihteet ovat enemmän tai vähemmän haitallisia ja niitä tulisi käyttää kohtuudella.

Allekirjoitin.
ai vielä lisää kakkaa tänne?

#3063

10.07.2011 06:44

Kyllä alkoholisti aina puolustuksen juomiselleen löytää, kyllä röökin polttaja aina keksii jonkun hyvän jutun siitä, kyllä nappiliisa aina pari nappia voi ottaa että on perempi olla.. ja kyllä narkki aina käytölleen puolustuksen löytää..

Päihteet on aina haitaksi, päihteitä ei tule laillistaa yhtään lisää ja positiivistä on se että tupakka häviää näkyviltä piakkoin -ehkä askel savuttomuuden suuntaan. 30% tuttavapiiristä jotka ovat tupakoineet on lopettaneet joten suunnan täytyy olla hyvä -helppoa se ei ole. Olen taas ollut vailla mitään päihdettä 10kk -elän ja hengitän, vähän vois läskiä olla vähemmän, mutta voin oikein hyvin. Välillä tekee mieli jotain tuttua alkoholiannosta, joka maistuisi hyvältä toisinaan joku asiansa osaava tarjoilija osaa sotkea hienosti makusiirappeja/mehuja/limuja jolloin saa maistuvan ja arjesta poikkeavan juoman.

Kohtuu ja ongelmakäytön rajan erottaa yleensä sivulliset: Naapurin teineillä ei varmasti mielestään ole ongelmia alkoholin (ja näemmä myös kukkasten kanssa, vaikka koko muu taloyhtiö on kurkkuaan myöten täynnä. Mutsi ei tajua olevansa alkkis ja kännissä sönkkää, että ei siinä mitään pahaa ole jos pari(kymmentä) ottaa.

Noh, lisää vaan, ompahan jatkossa töitä sosiaali ja terveysalalla (ehkä 80% verolla tuotteisiin saadaan kannabiksesta aiheutuvat ongelmat osittain rahoitettua) ja riittää töitä turvallisuusalalla (niin, eipä herra pilvenpolttajalta löytynyt muuta mömmöä mukanta kuin vihreää lehteä, silti piti koittaa pölliä illanvietettä ja matsattua työtään tekevän ihmisen kanssa siinä määrin että syyttäjä vaatii ihan linnareissua syksyn oikeudenkäynnissä) että vetäkää vaan NARKKARIT vähän lisää mahtavaa kamaanne ja eläkää fantasioissanne. Tänne pitäisi saada kunnon tuomiot ja ikävät olot vankiloihin, niin vähenis nuo "nautiskelun" halut. Ai joo, mut eihän sitä voi elää kuin kännissä/pöllyssä.
insinööri

#3065

10.07.2011 20:09

"Kyllä alkoholisti aina puolustuksen juomiselleen löytää, kyllä röökin polttaja aina keksii jonkun hyvän jutun siitä, kyllä nappiliisa aina pari nappia voi ottaa että on perempi olla.. ja kyllä narkki aina käytölleen puolustuksen löytää.."

Tämä on taas tätä ajattelematonta mussutusta mitä on kuultu ihan tarpeeksi. Teet itsestäsi typeryksen. Häpeä. Tottakai kannabiksen käyttäjät haluaisivat ostaa substanssia laillisesti. Kannabiksen vapautusta ajavat myös muut ryhmät kuin käyttäjät. Itseasiassa kannabiksen vapautusta ajavat kaikki muut paitsi huumediilerit(ja typerykset kuten juuri nähtiin).

"Päihteet on aina haitaksi, päihteitä ei tule laillistaa yhtään lisää ja positiivistä on se että tupakka häviää näkyviltä piakkoin -ehkä askel savuttomuuden suuntaan."

Asia ei ole niin yksinkertainen, että päihteet olisivat aina haitaksi. Uskaltaisin väittää, että kohtuullisella käytöllä voidaan saada enemmän positiivisia kokemuksia kuin negatiivisia. Ja itseasiassahan samat aineet ovat myös lähes poikkeuksetta käytössä lääketieteessa. Toisinsanoen nämä lääkkeet ovat aina haitallisia? Kohtuullinen käyttö on kovilla huumeilla vaikeaa. Alkoholillakaan se ei onnistu läheskään kaikilta. Kannabista on suhteellisen helppo käyttää kohtuudella, koska sen ei tiedetä aiheuttavan juuri riippuvuutta tai vieroitusoireita(ainakaan samassa määrin kuin alkoholi tai tupakka).

"Olen taas ollut vailla mitään päihdettä 10kk -elän ja hengitän, vähän vois läskiä olla vähemmän, mutta voin oikein hyvin."

Itse olen ollut pidempään vailla päänsekoittimia, poislukien nikotiini, jota nautin nuuskaamalla. Rasvaprosentti on yksinumeroinen luku ja penkistä nousee enemmän kuin pankista. Mielestäni lihavat ihmisit tulisi pakottaa läskileireille ja takavarikoida heidän omaisuutensa, varsinkin jos he vastustavat kannabiksen käyttöä. Lihavat ihmiset maksavat yhteiskunnalle enemmän kuin jotkut harmittomat hamppuhipit.

"Noh, lisää vaan, ompahan jatkossa töitä sosiaali ja terveysalalla (ehkä 80% verolla tuotteisiin saadaan kannabiksesta aiheutuvat ongelmat osittain rahoitettua) ja riittää töitä turvallisuusalalla (niin, eipä herra pilvenpolttajalta löytynyt muuta mömmöä mukanta kuin vihreää lehteä, silti piti koittaa pölliä illanvietettä ja matsattua työtään tekevän ihmisen kanssa siinä määrin että syyttäjä vaatii ihan linnareissua syksyn oikeudenkäynnissä)"

Itsekasvatettu kannabis on käsittääkseni niin halpaa (ilmaista) että tuskin kenenkään kannabiksenkäyttäjän tarvii sitä rikoksella rahoittaa. Nuo tappelupukarit taasen ovat 99% varmuudella niitä hiton kaljapellejä.

" Tänne pitäisi saada kunnon tuomiot ja ikävät olot vankiloihin, niin vähenis nuo "nautiskelun" halut. Ai joo, mut eihän sitä voi elää kuin kännissä/pöllyssä."

Kovemmat tuomiot ovat viimeinen asia mitä kannattaa toteuttaa. Tieteellinen faktahan on, jota et ilmeisesti tiennyt, että kannabiksen laillinen status ei korreloi käyttömäärien kanssa. Jenkeissä on kopit täynnä hampuuseja, mutta silti siellä käyttö on arkipäiväistä. Tämähän nyt tulee muuttumaan muutaman lähivuoden aikana kannabiksen laillistuessa siellä.

Annan vielä pari ilmaista vinkkiä: Lopeta se mussutus ja mene vaikka treenaamaan penkkiä.
joo

#3066 Re:

11.07.2011 00:39

#49: Pasi Saikkonen -

Jos kannabis ei olisi H U U M E sitä ei pitäisi mitenkään laillistaa.


Vieras

#3067 Re:

11.07.2011 17:38

#3060: -

Armeijaan mennään harjoittelemaan maanpuolustusta. Tappaminen sodassa ei ole raakaa tappamista, vaan MAANPUOLUSTUSTA. Raamattukin sanoo näin.

Jos et tuotakaan tajunnut, et luultavasti ole edes tajunnut mitä sä kirjoittelet siellä.

 

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

11.07.2011 18:34Vieras

#3069 Re: Re:

11.07.2011 18:44

#3067: - Re:

Harjoittelemaan maanpuolustusta tai harjoittelemaan kuinka tappaa ihminen.. Miten vain haluaa ajatella. Raamatussa myöskin kyllä sanotaan (vaikken koko satukirjaan uskokkaan) että älä tapa muutakuin syödäksesi.

Ja yksi kannabiksen vaikutuksista on se, että se tekee sinusta pasifistisen (;..

 

"Jos et tuotakaan tajunnut, et luultavasti ole edes tajunnut mitä sä kirjoittelet siellä."

Ja tämä on taas näitä kommentteja joita olet siellä alkoholi juomat kädessä kirjoitellut :D.. Jos näin totta puhutaan, niin olen ollut "kuivilla" liki 4kk. Ainoat paheeni ovat kofeiini...

reetta

#3070

13.07.2011 16:03

Allekirjoitin, vaikka en ole ihan varma kannattaisiko laillistaa vai vain käyttörikoksista rankaisemisesta luopua..
Kannabis on mieto päihde, kieltolaki ei toimi. Kaltaisteni satunnaisten polttelijoiden rankaiseminen sakoin ei ole kovin hedelmällistä. Rikolliset juoksee vapaana. Satunnainen sauhuttelu ei ole sen kummempaa kuin satunnainen oluttuopin nauttiminen. Laki ei ole järkevä.

Vieras

#3071 hu0kaus -_-

13.07.2011 17:51

tulen niin surulliseksi kun luen näitä juttuja täällä... mä en vaan voi käsittää että MIKSI, OI MIKSI ihmeessä tätä mahtavaa luonnontuotetta ei voida laillistaa?
miksi apteekki saa myydä esim. diapameja, joka se vasta huume onkin! ja sitä vasta väärin käytetäänkin! ja entäs sitten kaikki alkoholimyrkytykset? liian moni nuori ja aikuinen on jo kuollut alkoholiin sekä tupakkaan, niin miksi ei voida käyttää sellaista päihdettä JOKA EI TAPA! ja miettikääs vaikka vanhainkoteja, siellä kun mummelit ja papat sais iltasin poltella niiden elämänlaatu paranis kertaheitolla, kivut katoaa, vihdoinkin hymyilyttää (nauruhan pidentää ikää) ja ei tarvii popsii kahtakymmentä eri lääkettä selkävaivoihin, mahavaivoihin, lonkkakipuihin yms. kun kaikkiin vaivoihin olisi vain YKSI LÄÄKE. ja entäpäs perheet, jossa koetaan väkivaltaa? olen itsekin sellaisesta, mutta kuitenkin, isi ottaa vähän viinaksia ja heittelee vaimoaan päin seiniä ja huutaa lapsilleen, pahimmassa tapauksessa lyö heitäkin, eikö sellanen isi olisi kivempi joka ei lyö, vaan katsoo telkkaa ja naureskelee välillä ja syö samalla herkkuja. entäpäs anorektikot? he eivät syö ollenkaan ja jotkut kuihtuu siihen, polttakoot nekin jointin ja kas kummaa! ruokahan maistuu! EN VOI KÄSITTÄÄ TÄTÄ MAATA ETTÄ MIKSI IHMEESSÄ HALUTAAN MAINOSTAA ALKOHOLIA JA TUPAKKAA (tai no, tupakkaahan ei enää mainosteta) kun saatavilla olisi jotain sellaista mistä haittoja on vähiten ja hyötyä eniten!!!!!!!!!! kiitos.
The Rectifier

#3072 Re: hu0kaus -_-

14.07.2011 22:54

#3071: - hu0kaus -_-

Word.

Ja sitten vielä, ai että mitkä verotulot saisi kun valtion pikku päämiehet tajuaisi tehdä kannabikaupasta samanlaisen monopolin kun alkoholikaupasta (kohtuuhinnoin ja veroin tietty) ja lopettaa kaikki investoinnit turhaakin turhempaan SA-INT organisaatioon, oikeasti, ei meitin armeijalla tee mitään jos joku tämän turhan paikan, turhan planeetan turhimmassa kolkassa haluaa jostain syystä valloittaa tahi tuhota.

"If you can't control the black market the next best thing is to run it", siinä kiteytettynä jonkun sanoin mitä täällä pitäisi tehdä.

Miten?

Noh, ensimmäiseksi suomemmaahan pitäisi luoda pysyvä kannabiskanta, ettei sitä tarvi tuoda tänne ulkomailta. Puutarha-ala kokisi varmasti sellaisen myyntibuumin että huh, eriäiviä valaisimia, tarvikkeita, lannoitteita ja vaikka mitä myytäisiin (ainakin jonkun aikaa) hyvinkin paljon -> kansantalous kohenisi huomattavasti jo tästä, mutta ei siinä vielä kaikki! Kannabiksen kotimaisella tuotannolla saataisiin luotua työpaikkojakin vaikka kuinka, kannabiksen kasvattaminen kun ei kovinkaan vaikeaa ole niin tähän voitaisiin palkata vaikka pitkäaikaistyöttömiä, jotka eivät kelpaa enää "normaaliin" työelämään, syystä tai toisesta. Sitten kun pysyvä kanta on saatu luotua, voidaan aloittaa esim. luvanvarainen kontrolloitu myyminen yli 21-vuotiaille (kannabis vahingoittaa kehittyviä aivoja, huomattavasti vähemmän kuin alkoholi mutta kuitenkin, joten ikäraja on tärkeä)

Miksi?

Jo pelkästään sen takia, että kannabiskauppa saadaan pois kaduilta, joissa nuoret jotka eivät tiedä asioista mitään, ostavat ns. "jatkettua tuotetta" (lakkabudi yms yms) jolla voi olla vakavia terveysvaikutuksia. Katukaupassa ei myöskään kysellä ikää, jos massit löytyy niin se on pamput taskuun ja menoksi, ja usein katukaupassa joutuu olemaan tekemisissä muiden aineiden kanssa, vaikkei haluaisikaan.

Ja sitten vain ihan sen takia että sen on loogista ja oikeudenmukaista.

Miksei?

Kannabis saatta aiheuttaa skitsofreniaa, jos siihen on geneettistä taipumusta. Kannabis myös vahingoittaa kehittyviä aivoja (alle 21-v). No mitä sitten? Alkoholi vahingoittaa aivoja aina, oli ne kehittyvät tai ei. Ja kannabis tosiaan aiheuttaa skitsofreniaa:

Skitsofrenian oireet voidaan jakaa

  • positiivisiin oireisiin (aistiharhat, harhaluulot, puheen ja käyttäytymisen hajanaisuus, katatonia eli lihasjäykkyystila) ja
  • negatiivisiin oireisiin (tunteiden latistuminen, puheen köyhtyminen, tahdottomuus ja kyvyttömyys tuntea mielihyvää).

Itselläni on lähes kaikkea noista kun poltan kannabista, paitsi lihasjäykkyyttä (se vain yleensä katoaa polton yhteydessä) ja kyvyttömyyttä tuntea mielihyvää. Mutta se mitä yritän sanoa on, että kun poltat kannabista, voisit samantien sanoa että poltit skitsofreniaa, samaa tapahtuu molemmista MUTTA, omalla kohdallani mikään yllämainituista ei ole NEGATIIVISTA (ainakaan enää), joskus kun kannabiskulttuuria vasta aloitteli niin vainoharhaisuus oli kyllä huipussaan, mutta se johtui vain kiinnijäämisen pelosta, jos ei olisi ollut kiinnijäämisen pelkoa, ei minulla olisi mitään negatiivista sanottavaa kannabiksesta.

Kannabis siis aiheuttaa _välillisesti_ vainoharhaisuutta johtuen suomen uskomattoman loistavasta päihdepolitiikasta.

Kannabiksen oireet voidaan jakaa

  • positiivisiin oireisiin (aistiharhat, harhaluulot, puheen ja käyttäytymisen hajanaisuus, asioiden kiinnostavuuden lisääntyminen, objektit vaikuttavat syötävämmiltä kuin mitä oikeasti ovat, ajatusmaailman muuttuminen, ajattelun korostuminen, maailma saa uutta väriä, auttaa useaan eri vaivaan, paljon helpompaa käyttää kuin alkoholi, mielihyvän korostuminen) ja
  • negatiivisiin oireisiin (vainoharhaisuus -> johtuen kiinnijäämisen pelosta, överit -> kyllä kannabistakin voi vetää liikaa, silloin tulee vain nukkumatti ja nopeaan)

Tarkkaa kuvaa siitä, miten kannabis vaikuttaa on mahdoton antaa koska se on hyvin yksilöllistä. Ja vielä vaikeampi kuvailla jollekkin jolla ei ole omakohtaista kokemusta kyseisestä asiata (mutta muistakaa, ensimmäiset kerrat eivät kerro koko totuutta), paras kuvaus mitä tulee mieleeni olosta, minkä kannabiksesta tätänykyään saan on mr. burnsin sanoin.... "Excellent" *crossfingers*

Ja sillee...asiaa olis vaikka kuinka mut eiköhän tämä yhdelle kerralle riitä, paukkujen aika. Miettikää asioita, ehkä jopa kokeilkaa asioita jos olette valmistautuneet hyvin niin tulette vielä näkemään loogisuuden valon.

Ps. lainaus alussa on eräästä kirjasta

Ainiin, itsehän en juo juuri ollenkaan, ehkä kerran kuussa jos on joku happening, baareissa käyn vielä harvemmin ja poltan kannabista lähes päivittäin. Olen kesätöissä, 60% valmis insinööri, luen paljon kirjoja, pelaan paljon pelejä, käyn paljon ulkona kävelemässä (hiton kivaa kesäpäivänä pari spliffiä mukana), vietän paljon aikaa ystävieni kanssa, mielestäsi vaarallinen rikollinen? <- pointtina vaan, että kaikki me kannabistit ollaan vaan ihmisiä muiden joukossa.

 

Decriminalize it!

#3073 Re: Kaikkea kummallista sitä kuuleekin.

15.07.2011 12:55

#6: Valtteri Hjelm -

"Kannabis aiheuttaa vahvan riippuvuuden kuten tupakka ja vahingoittaa keuhkoja kuten tupakka" Hetkinen. Ensinnäkin tupakka aiheuttaa fyysisen riippuvuuden ihmiselle, eli jos et polta, on paha olla, tupakin polttamalla tyydytät kehon tarpeen, jotta mieli voi hyvin. Kannabis taas aiheuttaa psyykkinen riippuvuuden, joka on helppo järkeillä pois, koska keho ei ole huutamassa tarvetta aineelle. Lisäksi mainittakoon, että ei kannabista imetä aamusta iltaan kuten tupakkaa, jos tätä tehtäisiin samalla tavalla, olisi puolelta päivin jo nokosilla. Pelkkä tupakoinnin määrä ja siihen prosessoidut toksiinit aiheuttavat huomattavasti enemmän haittaa.

Ota selvää ennen kuin laulat!

6666xd

#3074

16.07.2011 21:59

Viisasten hommaa,allekirjotan!!! :)
Benthe

#3075 ... Missä se lääkekannabis?

17.07.2011 02:50

Omalla kohdallani kannabis vähentää huomattavasti masennusta, ja näen sen parempana vaihtoehtona kun SSRI lääkkeet, joita suorastaan tyrkytetään ja pakotetaan ottamaan jos masentaa. (kokemuksesta sanon että sivuoireina SSRI lääkkeille on mm.itsemurha- yritykset )

Alkoholi-Kannabis vertailu alkaa jo kyllästyttämään..
Omissa silmissäni Kannabis on lääke, ja alkoholi huume.

Bedrocan reseptiä ei hädintuskin saa edes Aspergeria sairastavat ihmiset suomessa, vaikka se on ainut apu tähän sairauteen. :(

Ainiin, Kannabis auttoi mut myös irti alkoholismista.
Psykiatrikin ihmetteli kun näki mut ensimmäistä kertaa hymyilemässä, kun olin pilvessä yhteisessä neuvottelussa!


Ruokahalu on palautunut, musiikki kuulostaa paremmalta, tietokone pelit sujuu paremmin, uni tulee ja hymy on vihdoin huulilla.

Poliitikot kyllä käy naisissa verorahoilla (mm. SSRI lääke tuloilla), siemailee viinejä ja mässäilee juustoa klubeillaan...
Mutta miksi Kannabiksesta leimataan narkkariksi, annetaan sakkoja ja heitetään linnaan miettimään rikostaan? On selvästikkin asioita jotka voisi olla paremmin :)

Kommentoi adressia