Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

anti-idiootti

#3476 Re: Idiootit!

20.03.2012 14:04

#3453: jeesus kristus - Idiootit! 

  urpo mitä sä kelaat tottakai adressin kirjottaminen auttaa , jokainen järkevä ihminen tietää että kannabiksen laillistaminen viihde sekä lääkekäyttön ei tuo lisää ongelmia vaan vähentää niitä , pitää saada asia näkyväksi mutta epäpätevät urpot niinkun sinä koitat saada jotain voittoa interinetissä kaduille polttamaan ja näyttäkää miten asiat on , kannabis on samassa tilassa kun homous oli 20v sitten eli kaikki KAAPISTA ULOS

420 24/7

#3477 Re: Tulee laillistaa

20.03.2012 14:05

Tittelintyyre

#3478 Re: Äiti voi varmaan miettiä polttaako kahvisavut jos lastaan hoitaa..

20.03.2012 20:00

#2: Reija Tyynismaa -

...kuten varmasti miettii sitäkin, juoko aamupaukut viinasta ja hoitaa lastaan. Eiköhän kannabis sen verran tyyriiksi ostettavaksi laitettaisiin, ettei kaikilla äideillä ole varaa joka päivä kiskoa savuja.. ja sitähän päivittäistä polttamista voidaan verrata siihen, että jos äiti joisi viinaa päivittäin.. sehän olisi melkoinen ongelma.. eikö?

J.J

#3479

21.03.2012 10:31

Yhteiskunta on se mikä saastuttaa tämän kannabiksen käyttäjät ihan täysin. Ollaan ihan oikeassa siinäkin että voi pahentaa aiempaa sairautta jos sellainen ihmisellä on jo tiedostamatta. esimerkiksi mieliala lääkkeet on ne jotka tappaa sellaiset ajatukset ja pilvenpolttelijat ovat kunnon ajattelijoita jos lukee niistä asioista miten aivot esimerkiksi toimii selvänä ja kun taas on poltellut sitä kannabista. Kannabiksen päivittäisillä käyttäjillä eli niillä narkkareilla mistä te hienot suomalaiset puhutte täälä tolla sanalla niin loppuis passivoituminen kannabikseen jos se laillistettaisi ja ne alkaisi varmana tekemään töikseen hamppukuitua tai jotain muuta asiaan liittyviä suunnitelmia. rauhaa kaikille ja lopettakaa toi narkkareiksi haukkuminen. se on alistamista.

Vieras

#3480

21.03.2012 21:01

420
ganjamake

#3481 En allekirjoita

21.03.2012 21:25

Kannabista ei tarvitse laillistaa mutta siihen liittyviä rangaistuksia voisi lieventää.

"* Suuri rahasampo siirtyisi salakuljettajilta sekä rikollisjärjestöiltä valtiolle.

* Myyntiä voitaisiin valvoa, alaikäisten olisi vaikeampi hankkia kannabista."

millä valtio saa siitä mitään rahaa jos joku jätkä kasvattaa kotonaan 5 puskaa ja myy niitä kavereilleen puolet halvemalla kuin mitä kaupassa verojen jälkeen saisi? ja jos kotikasvatus kielletään niin ne ketkä kasvattaa itse saavat vielä helpommin myytyä kun ei tarvii kuumotella säätöjen kanssa hallussapitoa. Jos kaupasta tai alkon tyylisestä saa ostettua kannabista vaikka vain 2 grammaa päivässä niin mikä estää sen välityksen alaikäisille?

kaksi ekaa argumenttia on kyllä niin helppo kumota eikä tossa ollut vielä kaikki mitä oli mielessä.. Haluatko sinä mennä hammaslääkärille joka on polttanut juuri pilveä mutta poliisin pikatesteri näyttää puhdasta? poliisin pitäisi saada myös parempi tajunnan testaus väline sillä päivittäin polttelijan pikatesti voi näyttää positiivista vielä viikonpäästä edellisestä poltosta ja samoin hajoamistuotteita veressä. tämä ei tule menemään läpi vuosiin tai kymmeniin vuosiin jos silloinkaan. turhaan toivotte tällaista, mieluummin rangaistusten lievennystä

Vieras

#3482

21.03.2012 21:31

Kannabiksesta voi tehdä vaikka mitä, esim. köyttä.
Kaiku

#3483 Re: En allekirjoita

21.03.2012 22:03

#3481: ganjamake - En allekirjoita

...Ja mistä helvetistä sinä tuon hammaslääkäri argumentin vedit?

Hyvin harva ihminen opiskelee noinkin nimekkääseen ammattiin vain saapuakseen päihtyneenä töihin.

Joten tuo väite on täyttä puppua jonka voi niputtaa samaan kasaan sen väitteen kanssa ettei sitä muka kukaan julkisten jakelupisteiden kautta ostais. Tuotteistus saa ihmeitä aikaan.


Vieras

#3484

22.03.2012 10:18

Kehoitan kaikkia tämän adressin allekirjoittaneita allekirjoittamaan myös kansalaisaloitteen, joka on siis jo vireillä kannabiksen laillistamiseksi.

http://yle.mobi/w/uutiset/yle24/ns-yduu-3-3313814

Vieras

#3485

22.03.2012 10:43

"Ei enää lisää päihteitä"-argumentti on invalidi. Tottakai, meillä on alkoholi, Suomalaisten kansallisjuoma. Mutta mitäpä jos henkilö, jolla on yhtä rankka työ kuin muillakin, ei voi juoda alkoholia? Sanotaan vaikkapa allergiasta, tai sen aiheuttamista psyykkisistä seurauksista johtuen? Allekirjoittanut kärsii kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä johon synteettiset valmisteet eivät auta, tai aiheuttavat hirveitä sivuoireita, kun taas kannabis tasoittaa niin depressio- kuin maniavaiheen. Kivaahan se on kun joutuu kadulta hakemaan lääkityksen (laadusta ei mitään takeita) ja valitsemaan laillisuuden ja oman terveyden välillä.

Ei se teiltä pois ole, eikä keneltäkään muulta, mikäli kannabis laillistettaisiin. Tunnetko ketään kuka kärsii MS-taudista? Fibromyalgiasta? Epilepsiasta? Kannabiksen on todettu auttavan huomattavasti jokaisessa näissä sairaudessa.

Propaganda "vaarallisesta huumeesta" on jo murrettu. Eiköhän ole jo aika kasvaa isoksi ja keskustella asiasta ilman ennakkoluuloja ja epätietämystä.

Vieras

#3486 Re: Idiootit!

22.03.2012 11:01

#3453: jeesus kristus - Idiootit!

Kyllä, meistä tulee ja on tullut paljonkin. Luuletko ettei yksikään korkeamman viran omaava henkilö käytä kannabista, tai muita laittomaksi määriteltyjä päihteitä? Olen itse ylempi toimihenkilö, vastuullinen ja muutenkin lainkuuliainen veronmaksaja. Ikää kohta 30 vuotta, kannabista käyttänyt säännöllisesti kohta vuosikymmenen; ei mitään haittavaikutuksia, päinvastoin. Olen huomaavaisempi, empaattisempi ja rakastavampi. Työssäni tarvitsema abstrakti ajattelukyky paranee muutaman hatsin jälkeen; kannabistakin voi ottaa kohtuudella.

Ainut tapa muuttaa yhteiskuntaa ja yleistä mielipidettä on tuoda totuutta julki ja sanoa suurin väkijoukoin kuinka harhaanjohtavaa ja vahingollista nykyinen huumevalistus on. Nuoret tulevat kokeilemaan moniakin asioita ja näen itse kieltolain olevan syy tähän ns. Gateway-drug teoriaan; he kokeilevat kannabista ja huomaavat propagandan olleen p*skapuhetta. Sillä kannabista saa vain diilereiltä, jotka tarjoavat myös muita päihteitä, tulee helposti pohdittua mistä muusta on koko elämä kusetettu jolloin nuoret ajautuvat myös muihin päihteisiin.

Itse kokeilin myös nuoruudessani muita päihteitä, mutta hyvän itsekurin omaavana en jäänyt koukkuun. Kannabikseen ei tule addiktiota, siihen tulee tapa. En saa vierotusoireita jos olen viikkoja tai kuukausia polttamatta. Kahvista? Voi kyllä.


Vieras

#3487 Re: Re:

22.03.2012 11:10

#3466: tomi - Re:

Olen käyttänyt kannabista säännöllisesti 9 vuotta. En ole kertaakaan saanut potkuja, en riehunut savuissa snägärillä tai oksentanut tienvarteen, hakannut puolisoani tai muutenkaan laiminlyönyt elämääni. Työssäni olen yksi yrityksen ahkerimmista ja motivoituneimmista työntekijöistä, maksan veroni ja laskuni ajallaan ja tämän päihteen hankinta on ainut laiton asia jota teen. Tarkoittaako tämä että maagisesti ensi vuonna minusta tulee kuolaava idiootti? Muistini lakkaa maagisesti toimimasta?

Tässäpä pohdittavaa; henkilöistä joista puhut käyttävät kannabista 24/7, jolloin fysiologisia ja henkisiä seuraamuksia on tietenkin. Koitappa itse vetää kahvia 24/7 9 vuotta, saatika alkoholia. Molemmista seuraa kuolema.

Eli... Mikäs tässä herran pointti oli?

onkija

#3488

22.03.2012 17:42

Kannattaisi varmaan kaikkien aiheesta huolestuneiden tutustua asiaan pikkusen paremmin. Lääkkeistäkin menee pää sekaisin, otetaan vaikka rauhoittavat esimerkiksi... rauhoittavilla lääkkeillä on taipumus addiktoida ja pistää käyttäjä pieneen pöhnään, mitä pitempään olet käyttänyt, sitä vähemmin sivuvaikutuksia huomaa, sama pätee kannabikseen, mitä enemmin olet käyttänyt, sitä vähemmin huomaat olevasi sekaisin. Kannabis lailliseksi ja äkkiä, hallitus ja ihmiset tekevät itsestään naurettavia kun kieltävät luonnon lääkkeen toimivuuden ja väittävät että siitä olisi haittaa, kun tuollainen puhe on pelkkää pa**** ja sen tietävät kaikki itsekkin.
Kivuton

#3489 Fibromyalgia

24.03.2012 02:19

Mulla todettiin fibromyalgia puol vuotta sitten: http://fi.wikipedia.org/wiki/Fibromyalgia
Voin sanoa että elämä tälleen ei oo helppoo! Jos ulkolämpötila vaihtelee n. 10-15 asteella päivällä niin kipua on, ja paljon. Nivelet jäykistyy ja en pysty kävelee tai seistä paikalla kunnolla. Fibromyalgiaa sairastavat henkilöt kärsivät myös usein masennuksesta. Sehän selitti minun 4 harmaata vuotta... Virtsaan n. 2-3 kertaa tunnissa. Kuuluu oireisiin... Fibromyalgiaa sairastavat eivät saa kunnolla unta. Eli REM unitilaan ei päästä. REM tila (rapid eye movement) on tila jolloin lihakset rentoutuvat. Eli minun aamut alkavat jäykkinä ja kivuliaina. En voi juoda alkoholia koska muille tuttu normi krapula on minulle "kkk" eli koko kroppa krapula. En pääse silloin sängystä ylös. Piti myös lopettaa tupakanpoltto. Ainoa "lääke" fibromyalgiaan on masennuslääkke esim. triptyl. Eieiei.. en noita pillereitä popsi! Tätä ei useat ymmärrä että kannabishan ei paranna sairauksia (ei ne pilleritkään paranna mitään, vaan lievittävät vain oireet) mutta kannabis lievittää hyvin tehokkaasti kivun ja henkisen kivun. En minä joka päivä kannabista polta, mutta silloin kun sattuu paljon niin sytytän spliffin! Ja kappas! Kivut lievenevät, olo paranee, saan unta kunnolla, seuraava aamu on kivuton ja ei ole krapulaa. Pystyn jopa vetämään pari tanssiliikettä pilvessä ja jopa seuraavana päivänä kiitos tämän jumalaisen kukan! Kannabis lailliseksi suomeen!

p.s kirjoitusvirheitä piisaa.. ruotsinkieli on äidinkieli.. ^^

Vieras

#3490 Re: Fibromyalgia

24.03.2012 12:08

#3489: Kivuton - Fibromyalgia

Huoh toivottavasti saat lääkkeesi tulevaisuudessa laillisesti!

 

ps. koeta jaksaa siihen asti.

Hege

#3491 Sivistynyt kannabiksen käyttö?

25.03.2012 14:44

Alkoholia ja kannabista voi käyttää epäsivistyneesti ns. Teinien pussikaljalärvit tyylillä. Alkoholia voi kuitenkin käyttää monella sivistyneellä tavalla: Snapsit hienoa viskiä tai konjakkia ilta-auringossa, viiniä hyvä ruoan kanssa... Kannabista voisi olla sekoitettu ripaus esim hienoihin Kuubalaisiin sikareihin joita voisi sitten polttaa ilta-auringossa. Totuus on kuitenkin se että en ole kuullut muusta kuin ns.pussikalja / teinikannabiksen käytöstä!
~

#3492

26.03.2012 02:22

Parempi vaan, ettei oteta mitään päihteitä, kun elämä alkaa koukkuuntumisen takia pyöriä tupakan, alkoholin tai vaikkapa kannabiksen ympärillä. Elämän ilot voi löytää muillakin tavoilla. Ei ole olemassa päihdettä, joka ei olisi milloinkaan aiheuttanut haittaa, eikä sellaista tule olemaan. Mikäli kannabis laillistettaisiin, myös näiden vakavasti koukkuuntuneiden määrä lisääntyisi. Varmasti löytyy teitä, jotka osaatte käyttää tätä päihdettä oikein (eli ette ole 24/7 kannabishuuruissa), mutta samoin löytyy niitä, joille tämä kohtuullinen käyttö on mahdottomuus. Erityisesti monet nuoret eivät osaa hallita päihteidenkäyttöään ja Suomessa alkoholisoituneita ja tupakalla keuhkonsa pilanneita aikuisia löytyy vaikka millä mitalla.
Joku tyyppi

#3493

26.03.2012 03:30

Eihän näitten teinejen pidä vetää pussikaljaakaan viikonloppusin mutta vetää kumminki ja terveyshaitat on kyllä paljon suuremmat fyysisesti ja psyykkisesti kanssa kun pössyttelyn jälkeen jos nyt kohtuudella polttelee. Alussa kun kokeilee rajojaan ja haluaa kasvaa aikuiseksi niin kyllä saattaa joillain riistäytyä käsistä pössyttelykin mutta kadultahan ne sitä saavat eikä mistään valvotuista paikoista mistä olis paljon turvallisempi hankkia polttonsa mistä laadusta ja puhtaudesta voisi olla varma. Vähän kun viinapullo Alkosta niin voi olla varma että pullosssa on mitä on ostanut mutta kadulta ostettuna halpaa viinaa ni se voi olla vaikka metanolia mitä myydään nuorille välittämättä seurauksista miten käy ostajalle. Vaikka päihteet olisi laillisia niin ei se tarkota että kaikki niitä menisi vetämään. Ihmisiä on kaikenlaisia eikä jotkut päihteet sovi tai kiinosta kaikkia vaikka ne olisi laillisia. Jos on huumeongelma niin laillisena kun olis niin olis helpompi hakeutua hoitoon jos huvittaa.
Luomua sen olla pitää

#3494 ULOS!

26.03.2012 15:24

Olisi ehkä suotavaa ottaa tarkasteluun myös aihe, joka on huomattavasti tärkeämpi pohdittavaksi kuin kannabiksen laillisuus/laittomuus. Nimittäin tarjolla olevan laittoman kannabiksen laatu.

Tämän kommentin alla on linkki BBC:n dokumenttiin jossa tarkastellaan miten vahvat ja miedot kannabislajikkeet eroavat toisistaan. Dokumentissa tulee selvästi esille, kuinka vahvat, kaapissa suurilla lannoitemäärillä kasvatetut kasvit aiheuttavat huomattavasti enemmän haittoja käyttäjässä kuin luonnonmukaisesti kasvatettu kannabis.

Tutkimus osoittaa että korkea THC-pitoisuus on se nimenomainen tekijä joka aiheuttaa haittoja käyttäjässä, etenkin sellaisessa joka on jo valmiiksi altis esim. mielenterveysongelmille.

Se, mistä tämä kasvien jatkuva jalostaminen juontuu, on nimenomaan kannabiksen kasvatuksen rikoksellisuus. Kun on kyse rikollisista markkinoista jossa on jatkuva puutostila ja myyjän markkinat, tapahtuu vääjäämättä kilpailu nimenomaan sillä saralla, jossa vahvin lajike mielletään parhaaksi ja näin ollen sille on myös mahdollisuus asettaa kovin hinta.

Jos taas kannabis olisi laillista ja sitä voitaisiin vapaasti tutkia sekä siitä voitaisiin jakaa vapaasti informaatiota käyttäjäkunnalle, parhaaksi ei enää ehkä miellettäisikään sitä vahvinta lajiketta. Esim Suomen oloihin soveltuvia ulkokasveja on olemassa paljon ja joiden THC-pitoisuudet jäävät noin 3-7 prosenttiin. Verrattuna hydroksvatetun lajikkeen 10-20 prosentin THC-pitoisuuteen voi kuka tahansa järkeä käyttäen tulla siihen johtopäätökseen että ennemminkin pitäisi puhua kasvatusmetodeista ja niiden tutkimisesta kuin kasvin laillisuudesta tai laittomuudesta.

LUOMU KUNNIAAN JA POIS VAINOT!

http://www.youtube.com/watch?v=zurElIUyrdU

Jätkä

#3495 Re:

27.03.2012 11:10

#6: Valtteri Hjelm -  

 Kannabista ei ole pakko polttaa. On mahdollista käyttää vaporistaattoreita tai syödä sitä. Tällöin mainitsemasi haittavaikutukset häviävät.

Jemppa

#3496 Tulevaisuutta ajatellen..

29.03.2012 19:58

Vaikka nyt tuntuisikin, että tämähän kuulostaa hyvältä, en lopulta allekirjoita. Ensinäkin mulle ei tuu mitään ongelma käyttää kannabista ilman sen laillistamista, kyllä se onnistuu muutenkin. Ja kun joskus omat lapset ovat siinä iässä, en todellakaan halua heidän olevan riippuvaisia tai ihan vaan käyttäjiä.

Vieras

#3497 Re: Tulevaisuutta ajatellen..

30.03.2012 01:54

#3496: Jemppa - Tulevaisuutta ajatellen..

Eli käytät mieluummin laitonta päihdettä ja otat sen riskin, että joudut viranomaisten kanssa tekemisiin ja saatat leimautua huumeidenkäyttäjäksi?


Vieras

#3498

01.04.2012 18:28

voi niitä humalaisia, noita örveltäviä, huutavia, aggressiivisia, kömpelöitä, sössöttäviä, lässyttäviä aamullakin vielä täriseviä, muistinsa menettäneitä pahimmassa tapauksessa oksentavia punanaamoja. itse poltan mieluummin jointin jos toisenkin kotona hyvässä seurassa hyvillä mielin ilman mitään ihme sekoilua, jos huvittaa niin lähden myös juottolaan nauttimaan kuuman kaakaon tai lasin vettä ja katselemaan hulinoita mutta useimmiten viikonloppuiltana ei kyllä uskalla baariin lähteä sielä tuopit lentelee ja känniset kaatuilee, käy vielä jotain..

Vieras

#3499 Re: Sivistynyt kannabiksen käyttö?

01.04.2012 18:40

#3491: Hege - Sivistynyt kannabiksen käyttö?

no mitä se on sen ihmeellisempää kun jos vaikka hyvässä seurassa kierräetään ringissä jointti tai piipunpesällinen no esim vaikka hyvän ruuan jälkeen tai sitten rannalla ilta-auringossa tai ennen saunaa tai oman rakkaan kanssa kylvyssä tai tai tai tai.. ei se ole välttämättä sen kummempaa kuin se yksi viinilasillinen illansuussa, maistuu hyvältä ja vähän rentouttaa ;)

-normaali kannabiksen käyttö alkuinnostuksen ja teini-iän jälkeen..

Syöpä

#3500

02.04.2012 03:08

Alkoholi on ihmisten keksimä aine, eli ihmisethän sitä alko tekemään... Kannabis on osa luontoa. Vois edes myydä kannabista jolla on korkeampi CBD arvo kuin THC, eli CBD on syöpää ehkäisevä aine. Vai oliko se ruotsissa jossa ne laillistivat cannabis suu-suihkeen MS sairastaville?
Vois suomeenkin tulla! En näette jaksa kattoo iskääni enää sängyssä makailemassa jo viidettä vuotta syöpää sairastavana. Ei se paranna, mutta lievittää kipuja! Nyt iskä on jo puol vuotta kipupumpulla elänny. Ja diapami koukussa jo vuoden. Minä autan häntä ostamalla kannabista hänelle, eli olen rikollinen... Ei oo hauskaa! Lääkekannabis lailliseksi!

Kommentoi adressia
Facebook
Kannattaisiko Suomen liittyä Natoon?