Kannabis lailliseksi

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kannabis lailliseksi.

kanjaman

#4026 Kannabiksen käytön ja hallussapidon rangaistavuudesta luopuminen

23.02.2013 00:45

Sopettaja

#4027 Re:

03.03.2013 15:55

Eiten kannabista vastustavat ne, jotka tietävät siitä vähiten. Kiistämätön fakta
JEP JEP

#4028 Ilmianto helpommaksi

04.03.2013 11:24

Ihmiselle vaarallisia aineita ei tässä maassa tulla koskaan enään laillistamaan vapaaseen myyntiin, käyttöön tai tuontiin. Eli tämä adressi on täysin turha. Vaikka adressi saisi allekirjottaneita kuinka paljon tahansa, ei eduskunta tule koskaan tekemään niin kohtalokasta päätöstä, mikä tuhoaisi lisää tämän maan kansalaisten terveyttä tai mikä tuottaisi lisää useista ongelmista esimerkiksi liikenne kuolemia. Täytyy olla kannabiksen käytöstä aiheutuva aivotuho todella pitkällä, kun kannabiksen laillistamisen edes kuvittelee olevan mahdollista. Nykyinen aineiden ympärillä oleva rikollisuus loppuu kyllä ilmiantamisesta annettavaan palkkioon ja ilmiantamisen helpottamiseen. Ilmiantopalkkio maksaa yhteiskunnalle varmasti paljon paljon vähemmän kuin esimerkiksi kannabiksesta aiheutuneet sairaudet ja lukemattomat muut ongelmat. Yleensäkin kaiken rikollisuuden ilmiantamisesta pitäisi maksaa palkkio, koska poliisin resurssit tulevat vähentymään entisestään ja helppo ilmianto helpottaisi ja nopeuttaisi poliisin työskentelyä huomattavasti.
erkki

#4029

06.03.2013 20:16

"Ihmiselle vaarallisia aineita ei tässä maassa tulla koskaan enään laillistamaan vapaaseen myyntiin, käyttöön tai tuontiin."

Jos yhtään on seurannut kansainvälistä uutisointia, ei uskaltaisi heittää näin rohkeita väitteitä.

"Eli tämä adressi on täysin turha."

Itseasiassa tämä on totta. Se oikea adressi siellä virallisessa palvelussa löytyy googlesta.

"Täytyy olla kannabiksen käytöstä aiheutuva aivotuho todella pitkällä, kun kannabiksen laillistamisen edes kuvittelee olevan mahdollista."

Tämähän on nyt ihan höpön löpöä. Kaikkien veronmaksajien tai humanistien tulisi kannattaa päihdepolitiikan järkevöittämistä. Toisaalta jos et maksa veroja niin tuskin se sinua sitten kiinnostaa.

Itse en henkilökohtaisesti ilmiantaisi, jos saisin selville esimerkiksi naapurini kasvattavat kannabista omaan käyttöön.
sauna

#4030 poika pliis

16.03.2013 12:37

POIKA SAUNOOOOO se SAUNOO ja SAUNOO
jeesus

#4031

22.03.2013 21:31

#1: Lauri - -

painu sitte helvettii täältä itkemästä

Youth against drugs

#4032 hyi

25.03.2013 16:51

Mä oon kerran kokeillu kannabista ja heti sen jälkeen jouduin pariks viikoks hoitoon.. Ja kaikki mun kaverit jotka on polttanu kannabista on nyt tällä hetkellä jossain hoidossa.. Kerran yks mun kaveri sai yliannostuksen kun poltti gramman kerralla.. Sinne meni taas yks hyvä ihmishenki.. Älkää kokeilko
kolkeri

#4033

26.03.2013 14:10

Pilvi on nautinnollista toisin kuin valtion myrkyt.
-

#4034

02.04.2013 22:10

Nauran näille "aikuisille", jotka tulevat haukkumaan kannabiksen käyttäjiä. Itse en käytä enkä kyllä usko että se aiheuttaisi enemmän pahaa kuin alkoholi. Kuinka moni teistä on kuullut että joku on mennyt pilvessä hakkaamaan oman vaimon ja lapset? Alkoholin kanssa tätä kyllä tapahtuu..

Voi kuinka "aikuiset" ovatkaan median syöttämää sontaa nielleet. Käy sääliksi, tulla nyt tänne huutelemaan "faktoja" jotka ovat ihan ilmiselvästi valetta, ja vielä haukkumaan yksilöitä jotka ovat kannabiksen puolesta.

Hauskinta tässä on se, että aikuiset osaavat käyttäytyä huonommin ja lapsellisemmin kuin ne nuoremmat, jotka äänestävät tämän puolesta. Todellakin äänestän.
roobe

#4035 hero

05.04.2013 00:04

heroiini pitäisi saada kanssa lailliseksi ja valtion pitäisi jakaa "apupaketteja" vähäosaisille ainakin piikki päivässä sitten jos on lapsi niin sillekkin pitäisi olla mutta alle 2 vuotiaalle tulisi vain puolikas, kyllä täällä sitten typeriä asioita vaaditaan

Vieras

#4036 otapa selvää miten Sveitsissä asiat meneeRe: hero

07.04.2013 13:38


Vieras

#4037 Re: hyi

09.04.2013 11:08


Vieras

#4038 Re: VERTAILU

09.04.2013 11:17

#4009: - VERTAILU

"Kannabis on erittäin vaarallinen JOUKKOTUHO_AINE" Tuo on naurettavin väite mitä kannabiksesta olen koskaan kuullut. Oikeasti, joukkotuho_aine?

M.S

#4040

21.04.2013 03:43

Voi hyvää päivää... Näistä kommenteista paistaa ihmisten tietämättömyys ja siitä johtuva jopa sairaalloinen pelko kannabista kohtaan. Ei ole minulta pois jos ette sitä käytä mutta jos ja kun ette edes tiedä mistä puhutte niin älkää edes kommentoiko asiaa. Toivon todella että edes osa näitten älyttömyyksien kirjoittajista ovat trolleja. En väitä että kannabis olisi sataprosenttisen turvallinen "päihde" mutta tällä hetkellä vaarallisinta/haitallisinta sen käytössä Suomessa on sen käyttäjien vainoaminen ja rankaiseminen, joka pahimmillaan vie ihmiseltä työpaikan ja elämän, samalla kun "normaalit" ihmiset remuavat baareissa, sammuilevat pakkaseen ja haastavat riitaa pilkun jälkeen nakkikioskilla.

Ps. Te joiden elämää "kannabisnarkit" ovat vahvasti järkyttäneet edesottamuksillaan, Haukutte väärää puuta. Se häirikkö nimittäin oli OIKEA narkomaani, koska kannabiksenpolttelijalla on pitävä alibi, hän nimittäin tapahtumahetkellä katseli kotisohvallaan elokuvaa ja mutusti suklaata.

Pps. Kannabiksen täydellisellä laillistamisella saataisiin Suomen talous roimaan nousuun, mutta jos ei kiinnosta niin ei kiinnosta.
Veijo Vilperi

#4041 Re: hyi

24.04.2013 05:58

#4032: Youth against drugs - hyi

Väitän että valehtelet. Et varmasti ikinä ole kokeillut kannabista ja kirjoitit tämän luulessasi että joku oikeasti uskoisi. Syyt joista päättelen tämän olevan valetta:

1. Kerran kokeilusta ei joudu hoitoon ellei:

a) omaa suhteellisen harvinaista periymää joka olisi voinut laukaista psykoosin.

b) hädissäsi kaatunut portaissa tai juossut auton alle. (kumpikin näistä syistä on epätodennäköisiä koska hamppu etenkin ensimmäisillä kerroilla "jumittaa" eli ei tee mieli edes liikkua huoneen puolelta toiselle vaan istua paikoillaan, koska kokemus voi olla hieman intessiivinen.)

2. Mainitset useiden kavereidesi joutuneen "hoitoon" mutta et selvästikkään ymmärrä millainen tämä hoito edes olisi koska sairaala hoitoon he eivät pelkällä hampulla ole päässeet

3. Tämä lause itsessään todistaa ettet aiheesta tiedä yhtään mitään

"Kerran yks mun kaveri sai yliannostuksen kun poltti gramman kerralla.. Sinne meni taas yks hyvä ihmishenki..".

Millainen sydämmetön pas*a kertoisi läheisen kuolemasta muodossa "Kerran yks mun kaveri". Kannabis "yliannostuksen" voi ottaa mutta ei siihen voi kuolla siitä tulee paha olo, kylmä hiki ja se menee parissa tunnissa ohi. Yliannostus raja joka on voisi olla myrkyllisyydeltään vaarallinen on jossain yli kilon polttelun takana eikä suinkaan gramman. Kannabikseen itsessään ei kukaan ole ikinä kuollut ja jos jossain niin kävisi etenkin suomessa siitä olisi joka ikisessä lehdessä otsikko.

Kannabiksen takia on voinut kuolla mutta ne ovat tapahtuneet tilanteissa: henkilö X ollut päihteiden vaikutuksen alainen ja lähtenyt ajamaan autoa (mikä on henkilön itsensä vika että lähtenyt ajamaan autoa tilanteessa jossa ei ole ollut selvä). Tälläisiä kuoleman tapauksia löytyy mutta ne eivät ole kannabiksen syytä vaa tyhmien ihmisten jotka ovat valintansa tehneet ja ei kannabis ei muuta loogista ajattelua niin paljoa että joku kannabiksen takia kuvittelisi että laittoman huumaus aineen alaisena ajaminen olisi hyvä idea.

Olen pahoillani kaikkien niiden puolesta jotka ovat läheisiään menettäneet ja kannabis on ollut kuvioissa mukana mutta hävetkää kun kirjoitatte että he olisivat vain hampun takia kuolleet. Moiset tekstit alentavat heidät varoittaviksi ja epätodellisiksi narkkari satuhahmoiksi ja mielestäni se ei ole reilua kuolleita kohtaan.

:D

#4042 Re:

26.04.2013 10:14

#33: Bob Parkkonen -

Näyttää olevan sunkin pää pehmentyny liiallisesta polttelusta.

oujee

#4043 Re: JOUKKOTUHOAINE

02.05.2013 17:03

#4018: HESE - JOUKKOTUHOAINE

Sinä olet vaarallinen joukkotuhon kylväjä lietsomalla omia valheellisia "faktoja" ja sinut pitäisi asettaa laittomaksi tai saatella vaikka mullan alle rauhoittumaan, ilman sinun tikittävää sekavaa luonnetta...

Toistaiseksi nimetön kannattaja

#4044 Kannattaja

07.05.2013 00:22

Myönnetään onhan kannabiksessa selvät huonot puolensa niinkuin kaikissa päihteissä.
Kuten liiallista passiivisuutta kaikkea kohtaan joka on tämäkin yksilöllistä ja liikakäytön aiheuttamaa, kun taas alkoholi joka on sitä viisasten juomaa aiheuttaa paljon väkivaltaisempaa käytöstä erittäin monissa tapauksissa ja vie kaiken kiinnostuksen mennessään.

"Onhan se kannabis epäterveellistä" no onhan tuo jos sitä polttaa mutta nautippas kyseinen luonnontuote ruuansulatuksen kautta esim. Teenä, leivoksena tai ruuassa niin kas kummaa ei keuhkovaurioita tai haittaa limakalvoille.

Tottakai kannabikseen voi jäädä koukkuun.
Mihin ei voi olisi parempi kysymys, koska kaikki mikä aiheuttaa mielihyvää aiheuttaa psyykkistä riippuvuutta ja joissain tapauksissa fyysistä joka ei ole ongelma kannabiksen kanssa.

Kannabiksessa on myös terveydellisiä etuja, itse olen poltellut kannabista jo 5 vuotta ja en ole (eikä myöskään lähipiiri kuten, pomo, sukulaiset tai naapurit)huomannut mitään eroa käytöksessä, mutta asian pointti nyt oli se että kärsin psoriaasiksesta joka alkoi minulla jo varhain.
Kyseiseen sairauteen saatavat lääkkeet ovat suhteellisen hinnakkaita ja niissä on ikäviä sivuvaikutuksia, kun aloin polttamaan kannabista ihossani huomasi eron jo viikon jälkeen kun aloin näyttämään terveemmältä enkä miltään asfalttia halailleelta nistiltä.
Masennukseni myös parani kun sain itsetuntoani takaisin, jos kannabis on jotain muuta kuin terveellistä oikein käytettynä haluaisin teiltä vastaan puhujiltä vähän parempaa lähdetietoa kuin tämä nykyisten kommentien laatu.

Tottakai kannatan kannabistä myös pääasiallisena päihteenä koska kyseinen kasvi päihde aineena on paljon harmittomampaa kuin mikään tämänhetkisistä päihdeaineista.

Ja tottakai allekirjoitan tämän adressin koska kannatan asiaa 100%.
vaahteranmäen eemeli

#4045 26

21.05.2013 21:20

Kannabis on terveelisempää ku teijän muksujen energiajuomat mitä ne litkuttelee joka päivä joten kyllä nyt kannabis sietäisi panna lailliseksi
-

#4046 Re:

02.06.2013 01:56

#4040: M.S -

Harmi tosiaan, että ihmiset ovat näinkin tietämättömiä. Ilmeisesti suurinosa heistä on henkisesti jälkeenjääneitä.

urpoja!

#4047 Re:

12.06.2013 14:32

#9: Anon ymous -

kannabis on päihde, ei huume.

 

todellisuudessa.

 

nämä ikäihmiset vain todellisuudessa halveksuvat kannabista vain siksi, koska se oli heidän nuoruusvuosinaan niin kiellettyä ja halveksuttua. HERÄTKÄÄ VANHAT KÄVYT JA ELÄKÄÄ NYKYAJASSA!

 

taidan lähteä imemään pajaa uudesta bongistani 8-)

 

ps. lopetin kannabiksen avulla KAIKKI muut päihteeni, ja niiden käyttä oli moneen kertaan arvioitu olevan todella runsasta, joskus jopa hengenvaarallista. siis SEINÄÄN lopetin kaiken! tuskin olette edes kannabiksen haukkujista puoletkaan kokeilleet sitä, saati nähneet!

kannabis paransi elämäni/terveyteni/elämän laatuni

lisää uunoja?

#4048 Re:

12.06.2013 14:36

#10: Tero Ylipulli -

perhana mikä ääliö. kannabis on haitaton jos aloittaa sen joskus teini-iässä kuten minä. jos 8 vuotias nappula aloittaa käytön, niin tottakai hän joskus tulee kokeilemaan vahvempia aineita, ja tämä "vanupuikkona" oleminen johtui arvatenkin niistä. saattaa se toki osittain kannabiksestakin johtua, mutta vain siksi, että tämä urpo oli mennyt käyttämään sitä säännöllisesti 8 vuotiaana.

ja teille jotka vetoavat mm. "kannabis johtaa vahvempiin huumeisiin", on täyttä kusetusta ja kakkapuhetta. kannabis todellisuudessa AUTTAA ihmisiä pääsemään irti kaikesta muista aineista. itse olen siitä kävelevä esimerkki

huoh...

#4049 Re: hyi

12.06.2013 14:47

#4032: Youth against drugs - hyi

jaaa sehän oli sit eka kuolema kannabikselle mut sitä ei oo ilmeisesti tilastoitu xDDDD

 

alkoholikuolemat - (montakohan kymmentä miljoonaa niitä nyt olikaan)

kannabiskuolemat - 0

weedddd

#4050 Re:

02.07.2013 23:39

#6: Valtteri Hjelm -

Kyllä siitä alkoholin liiallisesta käytöstä lisääntyy riski esim. skitsofreniaan, ja muihin. Kaikissa päihteissä on huonoja puolia, deal with it.

Kommentoi adressia