Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Homoavioliitto lailliseksi maistraatissa.


Vieras

#176

30.03.2013 12:27

Homot ja Lesboja ei saa siunata,nehähän on kansakunnan häväistyksiä!Jos näin maailma jatkuisi,niin se olisi alusta alkaen,suunniteltu näin,mutta kun maailma on vain Heteroille!!Venäjän lait voimaan Suomessa,siellä kun olin nauratti kun homot hävisivät Pride kulkueestaa,ties minne,HURRAA VENÄJÄ JA SEN LAIT!!
Oraakkeli

#177 Täältä pääsee poiskin

31.03.2013 01:04

Tervemenoa sinne Putinin valtakuntaan,jos se niin hyvältä tuntuu.Emme jää kaipaamaan kaltaistasi.

Vieras

#178

31.03.2013 17:48

jokaisella ihmisellä on oikeus elää vaikka avioliitossa, toisen samaa sukupuolta olevan kanssa. Siihen ei ole kenelläkään toisella oikeutta puuttua.
hetero, joka hyväksyy homot

#179 Re: Homous on sairaus

01.04.2013 22:47

#21: HOMOT vi***n - Homous on sairaus

opettele kirjoittamaan, ennenkuin auot päätäsi...

Pilkesilmä

#180 Re: Tympii jo

03.04.2013 08:59

#172: Valitkaa näistä itsellenne - Tympii jo 

 Tiedän kyllä, että minulla on hukassa moni asia. Mutta tympii kyllä minuakin tuo osittain ala-arvoinen keskustelu, jota käydään puolesta ja vastaan. Maailmassa on paljon suvaisemattomutta asian kuin asian suhteen ja olen sitä mieltä, että meikäläisen järki ei kyllä riitä tuomisemaan oikeaa tai väärää. Suvaitsen ihmisten erilaisuuden enkä varmasti itse ensimmäisenä ole osoittelemassa mahdollisia homoja naapureita. Minä suvaitsen heitä ihmisinä, mutta en sitä, että he haluavat avioliittoa siinä mielessä kuin se on naisen ja miehen välillä.  Toistan, että en edes uskalla tuomita ketään oman suuntautumisensa mukaan, se kuuluu ylimmälle Tuomarille taivaassa.  Tuomittavaa riittää Hänellä varmaan niin heterojen kuin homojen leireissä.

gay hater.

#181

03.04.2013 12:56

homot on mulkkuja koska nillää muuta ole edes mielessä kun mulkku ja tiukka pers reikä

Vieras

#182

03.04.2013 17:33

Homot kaappiin ja siperiaan
Oraakkeli

#183 Re:

03.04.2013 17:39

#181: gay hater. -  

 Luulo ei ole tiedon väärti, mutta jotkut tyytyvät siihen ja sen kuvitteluun tiedoksi...

Kansalainen

#184 KÄSITTEEN VÄÄRENTÄMISTÄ!

03.04.2013 18:33

Jos uutta lakia halutaan, nimettäköön se pariliittolaiksi tai naimalaiksi tai joksikin muuksi, mutta älköön riistettäkö avioliittokäsitettä, joka tarkoittaa miehen ja naisen välistä liittoa.Kymmeniä vuosia avioliitossa olleena koen tulevani ryöstetyksi ja raiskatuksi jos tämä ikivanha merkitys vääristetään tarkoittamaan jotakin muuta mitä se nyt on.
virgo92

#185 Re: KÄSITTEEN VÄÄRENTÄMISTÄ!

03.04.2013 19:36

#184: Kansalainen - KÄSITTEEN VÄÄRENTÄMISTÄ! 

 Kerro mistä eduista sinä ja puolisosi joutuisitte luopumaan, mitä (ihan konkreettista siis ) te menettäisitte , mitä( tai mikä )teiltä häviäisi tämän lakiesityksen mahdollisesti mennessä läpi. Etkö esim. ilkeäisi mennä enää minnekään sen jälkeen ? Katsottaisiinko teitä kaupan kassajonossa ,tai bussipysäkillä kieroon tms. ?Jättäisikö puolisosi sinut,vai mitä ihmettä tapahtuisi,lakkaisiko hän rakastamasta sinua ,vai etkö enää voisi tuntea rakkautta häntä kohtaan ? Kuka sinut  ´raiskaisi tai ryöstäisi´ ( kuten itse sanot)? Eikö teitä enää lain edessä ja muiden silmissä pidettäisikään avioparina siinä missä muitakin avioliitossa eläviä suomalaisia ?! Vai olisittekote mielestäsi  nimenomaan joku erityistapaus ,jonka liitto ei enää tämän lainmuutoksen jälkeen voisi kestää, eikä olla juridisesti pätevä.Pelkäätkö sitä, että sitten joku homopari tulisi vaatimaan nimenomaan sinun vahvistustasi ja hyväksyntääsi liitolleen ja haluaisivat juuri teidät ystävikseen ,vieraillakseen teillä sitten joka päivä! Jos sinulla on jotain tällaisia pelkoja niin terveyskeskuksessa on ajanvaraus ja voit käydä ihan juttelemassa niistä jollekin psykologille.Heitä sitoo vaitiolovelvollisuus ja he voivat järjestää sinulle rauhoittavan lääkityksen, niin että tällaiset ,nyt todellisina kokemasi pelkotilat haihtuvat. Hyvää kevättä sinulle ja puolisollesi!

Ihminen

#186 Re: Re: KÄSITTEEN VÄÄRENTÄMISTÄ!

06.04.2013 22:52

#185: virgo92 - Re: KÄSITTEEN VÄÄRENTÄMISTÄ!

Hävettäis olla homo! Miten te pervot ILIKIÄTTÄ vaatia naimalakia, heteroille yksinomaan kuuluvaa oikeutta???? Homouden harjoittaminen ja tunnustaminen saatava rikoslaissa ankarasti rangaistavaksi rikokseksi! Piste

Observer

#187 Re: Re: Re: KÄSITTEEN VÄÄRENTÄMISTÄ!

07.04.2013 06:36

#186: Ihminen - Re: Re: KÄSITTEEN VÄÄRENTÄMISTÄ! 

 (Tämäkin.. )" Nasse-Setä "on nyt hyvin, hyvin vihainen...  (joko taas? ) Mahtaakohan hän kuulua sarjaan " suvaitsevaisia suomalaisia, vai onko hän reliikki  jostain natsimyönteisiltä ajoiltamme anno dazumahl...Hän selvästikin haikailee menneitä.Hyvä ,että kertoo olevansa ihminen ( muutenhan voisi luulla , että hänen ehkä natsimyönteinen koiransa olisi näpytellyt viestinsä läppäriin.)Hyvä Suomi!

Sirkustirehtööri

#188 Re: Re: Re: KÄSITTEEN VÄÄRENTÄMISTÄ!

07.04.2013 06:54

#186: Ihminen - Re: Re: KÄSITTEEN VÄÄRENTÄMISTÄ! 

 KYMMENEN PISTETTÄ JA PAPUKAIJAMERKKI !

Beatles-fan #1

#189 Listen to this...

07.04.2013 07:49

...gather round ;all you clowns and let me hear you say:" Hey, you got to hide your love away"...

Vieras

#190

09.04.2013 13:44

Kummallista tämä, että ihmiset eivät voi hyväksyä homoja ja homoavioliittoja. Mitenkä se vaikuttaa heidän elämäänsä ja hankaloittaa sitä, jos homot menevät naimisiin. Hei Haloo!!! Maailmassa on paljon kamalia asioita, joihin voitte puuttua mieluummin. ja vaikuttaa niihin, jos on halua, eikä vain olla suvaitsematon.
18v tyttö

#191

10.04.2013 13:27

Avioliitto on kahden ihmisen liitto yhteiskunnan edessä. Homoliitto tai lespoliitto on halventavaa. Kaikilla ihmisillä tulisi olla oikeus solmia liitto sen oikean kanssa olivat he sitten samaa sukupuolta tai eri. Homous ei ole uusi juttu, jopa vanhempi kuin mitkään Raamatun kirjoitukset. Homous ei vahingoita ketään, homoudeksi ei lasketa pedofiilejä eikä eläimiin sekaantujia, vaan ihmisiä joilla on vahvoja tunteita toista miestä, tai naista kohtaan. En näe siinä mitään väärää, enkä ymmärrä miksi Jeesukseen uskovat tulevat tyrkyttämään omia ajatuksiaan toisille pilkkaamalla ja ilkeydellä. Kaikilla on vapaus uskoa mihin haluavat, jotkut uskovat Jeesukseen toiset rakkauteen, tasavertaisia kaikki silti ollaan. Anna toisen tehdä miltä itsestä tuntuu jos se on yhteiskunnan normien mukaista eikä satuta ketään, niin sinullakin voisi ehkä olla onnellisempi elämä. Turha purkaa sitä muihin, joiden elämässä liitto voi olla suurin asia heidän koko elämässään, mutta joka ei mitenkään kosketa sinun elämääsi. Piste. Rauhottukaa ihmiset ja menkää omille palstoillenne ja blogeillenne jauhamaan mielipiteitänne niin kaikki saavat olla rauhassa.
Virgo92

#192 Taantumuksen kohinaa

10.04.2013 19:23

Loppupeleissä asia on niiden, joilla on asialliset perustelut ajamalleen asialle,eikä niiden joiden tarkoituksena on vain estää muiden oikeuksien toteutuminen vain oman mielenrauhansa säilyttämiseksi , siksi ettei asia tunnu heistä hyvältä yms. Heidän perustelunsa ovat vain estämisperusteita oikeuksien eväämiseksi muilta.Itse asiassa heillä ei ole mitään oman ryhmänsä ´asiaa´ tai tavoitteita ajettavanaan, ainoastaan se etteivät muut haluamiaan oikeuksia saisi. Perusteet haetaan Raamatusta tai omasta homofobiasta.Keinoina jälkimmäisessä tapauksessa silloin solvaus ,mauttomuudet,nimittely ,raaka ivaaminen jne.suvaisemattomuuden muodot ja ilmaukset.Taso niillä on lähinnä jotain vessanseinätekstien ja töhertelyjen luokkaa.Ne ovat perusteita joita ei voisi eduskunnassa edes lukea ,koska ne ovat niin tökeröjä ja törkeitä. Mitään asiaperusteita ei voi tietenkään olla ,kun ei ole sitä asiaakaan. Silloin turvataan juuri noihin keinoihin.Ne kertovat enemmän käyttäjistään kuin siitä, mitä vastaan he niillä käyvät sanasotaansa.

Vieras

#193

10.04.2013 20:02

kaikille ihmisille samat oikeudet
erica

#194 Re:

10.04.2013 20:04

Virgo92

#195 ... edelliseen lisäyksenä

10.04.2013 20:08

Tasa-arvoisen avioliittolain vastustajien etuja olisi mahdotonta lähteä turvaamaan tai puolustamaan, koska he eivät ole menettämässä mitään etujaan tai mitään asemaansa tämän asian käsittelyssä. Kaikki ne ovat ja tulevat pysymään samoina , eikä tällä lainmuutoksella olisi niihin mitään vaikutusta.Halua estää sitä ryhmää, joiden elämässä tällä olisi vaikutusta, saavuttamasta haluamiaan oikeuksia,ei voida pitää muuna kuin haluna vallankäyttöön toisen ryhmän kaikkinaisella kustannuksella heidän mielipiteistään piittaamatta ja kannastaan välittämättä. Pohjoismaiseen demokratiaperiaatteeseen eivät oikein istu nuo muiden elämää sanelevat uskonnolliset valtaryhmittymät, tai "syvän etelän" malliset moraaliperiaatteet ja Westboro Baptist Church-tyylinen , avoimen homovihan lietsonnan retoriikka .
Pentti Hirvonen

#196 en ymmärrä

10.04.2013 20:14

tuskin on muste kunnolla kuivunut laissa ´´ rekisteröity tarisuhde´´ja vaaditaan lisää ,mutta mitä?
selittäkää miten tasaarvo lisääntyy jos saatte tahtonne läpi ja koko yhteiskunta pakotetaan yhdessä leikkimään teidän leikkejänne. joopajoo ihan oikea avioliitto,kun koville ottaa niin koiraskin poikii.jos homous aiheuttaa alemmuuskomplekseja miksette keksi parempia nimiä,kuten Sateenkaariliitto tai vaikka jumalaa viisaampien liitto,(niitähän selvästi kuvittelette olevanne)
Lähimmäinen

#197 yksi ilmainen neuvo

10.04.2013 20:47

Kun nyt halutaan lakimuutosta niin varmaan kannattais vedota asiantuntijoihin.kun 80-luvulla poistettiin sairaus-diagnoosi: homoseksuaalisuus.Ei muuta kun etsimään kaikki ne viisaat käsiin jotka olivat tuota päätöstä tekemässä.olisi hyödyllistä kuula heiltä,löytyykö joku biologinen tai
lääketieteellinen facta jonka takia tuo päätös tehtiin.vai toimittiinko kenties sosiaalisen paineen alla.
Virgo92

#198 Re: en ymmärrä

10.04.2013 21:07

#196: Pentti Hirvonen - en ymmärrä 

 Oletpa valinnut ´lystikkään´ nimimerkin itsellesi. Saatat siitä päätellen olla hyvinkin leikkisä luonne, mutta valitettavasti kukaan ei ole pakottamassa sinua mihinkään leikkeihin mukaan, eikä edes ehdottamassa mitään sellaista sinulle. (Koville ottaa, vai?)Miten se tasa-arvo sitten sillä lisääntyisi , että sinä ja kaltaisesi pääsisitte päättämään asioista ,joita  (kuten itsekin totesit) et ymmärrä...

123

#199 Homot Ahvenanmaalle

19.04.2013 15:29

Kaikki homot pitää lähettää Ahvenanmaalle ja sitten luovuttaa Ahvenanmaa Ruotsille. Kaikki, jotka ovat allekirjoittaneet tämän addressin ovat varmaankin homoja.
Oraakkeli

#200 Re: Homot Ahvenanmaalle

21.04.2013 03:53

#199: 123 - Homot Ahvenanmaalle 

 Tuolla ehdotuksellasi saattaisit menestyä hyvinkin -esiintyjänä jossain yhteispohjoismaisessa vitsikilpailussa !Olisit siellä varmaankin vitsikäs  tuomariston mielestä : aito ja autenttinen  asenne-reliikki Suomesta!Tuomaristollakin olisi sinua katsellessaan naurussaan pitelemistä... "Kyllä ne suomalaiset sitten osaavat ,ovat ne sitten  asenteiltaan niin pöljiä ja vanhanaikaisia..." ,kuultaisiin varmaan jonkun heidän joukostaan  siellä tokaisevan..."katsokaa nyt tuotakin...HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA ...  en finne igen,va´sa jag !"

Kommentoi adressia