Parakki Huutoniemen koulun pihaan

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Parakki Huutoniemen koulun pihaan.

Lapset ensin

#26 Asiat tärkeysjärjestykseen

16.02.2013 08:20

Kyllä sen rahan on jostain löydyttävä. Elämä on. Tässä pelleillellssä kun ongelmaa pyöritellään joka vuosi uudelleen, on kohta kulutettu päättäjien kokouspalkkioihin yhden parakin verran!
4 lapsen äiti

#27

16.02.2013 09:58

olen itse sitä mieltä, että siinä vaiheessa kun asuntoaluetta aletaan suunnittelemaan, ja tontteja jakamaan, suunniteltaisiin myös koulut ja päiväkodit, ja toisaalta omasta kokemuksesta voin kertoa että olen teeriniemelle aikoinaan muuttanut koulun ja päiväkodin sijainnin takia, adressiin laitoin nimeni siksi että mitä päättäjät tekevät, on väärin. Omalta osalta tämä kouluasia on jo ohi nuorin menee ylä asteelle
Isä Teeriniemeltä

#28 Voiko Vaasan kaupunkiin luottaa eli pidetäänkö se mitä on luvattu ??

16.02.2013 14:23

Yksi suomalaisten ja myös Vaasalaisten vientiyritysten menestyksen salaisuus on se että suomalaisiin voi luottaa ja annettu lupaus pidetään, oli se sitten kirjallisena tai suullisena. Jos töissä pettää asiakkaalle antamansa lupauksen niin se on entinen asiakas. En ymmärrä miten Vaasan kaupunki suhtautuu niin kevytmielisesti sekä Teeriniemen että Huutoniemen koulujen suunnitelmissa kirjallisesti olevaan määrittelyyn että Teeriniemen koulusta mennään Huutoniemen kouluun piste. (Niinkuin on menty aina)

Nyt Vaasan kaupunki on valmis pettämään asukkaille antamansa lupauksen säästääkseen vähän rahaa pienten lasten kustannuksella. Samaan aikaan valtuustossa puidaan 10 miljoonan sijoitusta jalkapallostadioniin aiheena keino vai luonnonnurmi. Ja että tässä tilanteessa edes kehdataan tuoda keskusteluun musiikkitalohanke. On pahasti valtuustollakin jalat irti maasta ja arkisista ihmisten asioista.

Jos ei rahaa riitä parakkiin emme kyllä tarvitse 10 miljoonan potkupallostadionia vaan uuden valtuuston joka palauttaa koulutoimen arvot kohdalleen, nyt ne ei sitä ole. Ja jos annettua lupausta ei kaupunki pidä niin kaupunkiin ei jatkossa voi luottaa suullisesti tai kirjallisesti koska yksi virkamies voi ehdottaa mitä vaan näemmä.
Äiti Teeriniemeltä

#29 Suuret ruusut taistelijoille!

16.02.2013 14:58

Koulutoimen ja päättäjien etusijalla pitäisi olla tulevat kaupunkinsa veronmaksajat/työntekijät. Näillä "säästötoimilla" voi lasten kasvuun olla suurin negatiivinen vaikutus, joka ei nyt sinne päättäjien pöydän taakse näy.. Tai he eivät sitä halua nähdä.

On todella tärkeää taistella tämän asian puolesta, sillä päättäjät on saatava ymmärtämään lasten tulevaisuuden tärkeys. Uskon, että ystävyyssuhteiden riistolla + kuormittavalla koulumatkalla on suoraan negatiivinen vaikutus tuleviin kouluvuosiin ja näinollen koulumenestykseen. Se, että lasten kouluvuodet saa negatiivisen puolen, ei ole kenellekkään hyväksi.

Kiitokset kaikille, jotka ovat nimensä listoihin kirjoittaneet. Heillekkin, joita tämä asia ei suoranaisesti kosketa. Arvostamme elettänne. Tätä taistelua emme häviä!!
omat lapset jo aikuisia

#30 päättäjät herätkää

16.02.2013 15:11

nykyään on kaiken maailman huumeiden käyttäjiä ja pedofiilejä liikkeellä ,kukä uskaltaa laittaa lapsensa kävelemään nummen koululle teeriniemeltä sen kummemmin kuin muualtakaan,kyllä näitä ulkomaalaisia hyysätään,niitä haetaan autolla pihasta,niillä täytyy olla pirun hyvät tulot,kun työttömätkin ajaa hienoilla autoilla,mites se menikään,suosi suomalaista,ja nämä pienet koululaiset joutuu kärsimään,mihin hävis teeriniemeltä kolmas luokka,vai menikösekin ulkomaalaiten hyväksi.toivon ,että lasten isät ja äidit ei anna periksi.

Vieras

#31

16.02.2013 20:03

Ilman muuta näin. Ei lapsia voi noin vain heittää paikasta toiseen.

Vieras

#32

17.02.2013 11:37

En halua olla rasisti, enkä sitä myöskään ole. Tiedän vain turhan hyvin, kuinka OSA ulkomaalaisista käyttää todella röyhkeästi sossua hyväksemme. He osaavat olla tarpeeksi röyhkeitä, ja äänekkäitä, ja tällä tavalla saavat lähes mitä haluavat. Ja tymä suomipoika ja tymä suomityttö maksaa kaiken. Mutta siihen en suostu että pieni lapseni maksaa tämän sillä ettei pääse lähikouluun, vaan joutuisi kävelemään huoltotietä/linnustajanraittia talvella pimeällä Nummen kouluun. Siinäpä otollinen paikka kaiken maailman pedofiileille ja raiskaajille kytätä puskissa...

Mitä teen väärin jos noin käy, mitä me vanhemmat teemme väärin? Olemmeko liian suomalaisia, tyydymme hiljaisesti kaupungin päätökseen? EI PRKELE, minä en suostu. Nousen vaikka barrikadeille jos tarvetta, kunhan en ole siinä ainoa. Ja olen valmis pitämään meteliä asian takia. Otan mallia ulkomaalaisista, vaadin oikeuksiamme normi suomi meininkiä äänekkäämmin!!!

Vieras

#33

17.02.2013 13:44

kyllä tässä ihan oikealla asialla ollaa.
Isä

#34 Lapset rakennustyömaalle kouluun ??

17.02.2013 15:40

Nummen kouluun aletaan kuulemma rakentaa lisäosaa joka valmistuisi 2015. Sehän tarkoittaa että osa koulualueesta ja pihasta on pakko rajata rakennustyömaaksi aidoilla. Sinnekkö rakennustyömaan keskelle pitäisi lapset lähettää talsimaan, ei kiitos. On muutenkin parempi että rakennusvaiheessa siellä on vähemmän lapsia ja siltä omalta alueelta.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

17.02.2013 16:59



Vieras

#36 Re:

17.02.2013 19:37


Vieras

#37 Re:

17.02.2013 22:51

#32: -

"Mitä teen väärin jos noin käy, mitä me vanhemmat teemme väärin? Olemmeko liian suomalaisia, tyydymme hiljaisesti kaupungin päätökseen?"

Et ole rasisti.


Vieras

#38 Re: Re:

18.02.2013 00:00

#37: - Re:

Itse asiassa, kyllä on.

Jos jokaista asiaa yrittää epätoivon vimaalla ja väen vangällä vääntää ja vatvoa siihen malliin, että syntipukiksi tavalla tai toisella saataisiin ulkomaalainen, vaikka niillä ei olisi mitään tekemistä asian kanssa, niin silloin on kyllä melko suurella todennäköisyydellä nimenomaan rasisti.

Äiti

#39 Facebookissa uusi ryhmä, liittykää!

18.02.2013 12:28

Facebookkiin on perustettu uusi ryhmä Vaasan peruskoululaisten vanhemmat.
Ryhmä on perustettu yhteistyössä asiasta kiinnostuneiden valtuutettujen kanssa.
Tarkoitus on luoda avoin keskustelukanava meidän ja päättäjien välille.

"Vaasan peruskoululaisten vanhemmat-ryhmä on perustettu yhteiseksi keskustelu/tiedonjakamisfoorumiksi Vaasan peruskoululaisten vanhemmille. Täällä voimme keskustella kouluasioista, murheista, kehitysideoista ym. mitä mieleen tulee"

Liittykää ihmeessä!
Isä

#40 Kommenttis

18.02.2013 13:23

Tämän ehdotetun päätöksen takana on kyllä täysin suomalaiset päättäjät ja kotikutoiset syyt Jaetuissa luokissa on myös maahanmuuttajalapsia ja heille jakaminen on ihan yhtä epäreilua kaverisuhteiden rikkomista.

Kyllä fokus on ihan koulutoimenjohdon perusarvojen kadottamisessa, sen pitää palata pienten lasten puolustajaksi tehokkuusajattelun harhapoluilta !

Vieras

#41 Re: Kommenttis

18.02.2013 18:05

#40: Isä - Kommenttis

Tosi hyvin sanottu!

Vieras

#42 Jospa seuraavaksi saadaan parakki

19.02.2013 20:07

No niin, nyt on sitten saatu tekonurmi Hietalahden potkupallokentälle. Jospa seuraava päätös olisi parakkirakennus Huutoniemen koululle keskiviikkona jaoston kokouksessa.

Vieras

#43 Re:

19.02.2013 22:28

#25: -

Ei lapset saa kärsiä viraston johtajien piittaamattomuudesta.


Vieras

#44 Re: Kommenttis

19.02.2013 22:29

#40: Isä - Kommenttis

Valtuusto! Herätys!

Kuka on vastuussa ?

#45 Re: Re: Kommenttis

20.02.2013 08:30

#44: - Re: Kommenttis

En uskalla päästää pientä lastani yksin aamukahdeksan ruuhkaan Melaniemen risteykseen, kun hänen pitää mennä siitä yksin Nummen kouluun, valot eivät toimi koskaan !!!

äänestäjä

#46

20.02.2013 08:34

Painan kyllä tarkasti mieleeni tulevia vaaleja ajatellen, kuka on puhunut parakkien puolesta ja kuka vastaan.

Vieras

#47 Re:

20.02.2013 09:34

#12: Isä -

Älä sotke liito-oravajuttua tähän. Koulun kaavoitus ja asuntoalueiden kaavoitus on aika lailla eri asia. Mustikkamaalle rakentaminen olisi ollut typerä temppu (siihen kuitenkin viittasit ilmeisesti). Ei kaikkia virkistysalueita kuulu muuttaa asunnoiksi. Missä sitten käydään lenkkeilemässä yms., jos kaikki paikat rakennetaan. Mustikkamaalla on poikkeava luonto. Lintulajeja on todella paljon. Kannattaa käydä tutustumassa, niin huomaatte. Tien toisella puolella sen sijaan on tilaa vaikka kuinka, joten Mustikkamaan suojelu ei ole keneltäkään pois. Eikä tosiaan liity tähän kouluasiaan millään tavalla.

Muuten olen samaa mieltä. Kyllä koulujen pitää olla siellä missä lapsetkin, ja tosiaan kenellekään ei tule yllätyksenä se kuinka paljon lapsia missäkin kaupunginosassa asuu. Säästäminenkin on aika huono tekosyy, koska kyse on priorisoinnista.


Vieras

#48 Re: Re:

20.02.2013 10:20

#47: - Re:

anteeksi vaan, mutta miten Mustikkamaan rakentaminen tähän kouluparakkikiistaan liittyy ?


Vieras

#49 Re: Re: Re:

20.02.2013 13:48

#48: - Re: Re:

Niin niin. Nimenomaan ei liitykään. Sitähän juuri kommentoinkin, että liito-oravajuttu ei koulujen rakentamiseen liittynyt millään tavalla, joten on turhaa sotkea sitä tähän.

Mutta ei siitä sen enempää.

Iskä

#50 Kumpi vie, poliitikko vai virkamies ????

20.02.2013 15:39

Kumminkohan päin tämä homma Vaasassa menee.

a) Poliitikot ohjaa virkamiehiä toimimaan järkevällä tavalla vai
b) Virkamiehet juoksuttaa poliitikkoja kuin " pässejä narussa "

kun tämän tarinan lopputulos on tiedossa niin samalla saamme vastauksen myös tähän pitkään mieltä askarruttaneeseen kysymykseen.