kotka-lisä_takaisin

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista kotka-lisä_takaisin.


Vieras

#1

25.02.2013 17:04

On se julmaa poistaa tämäkin siltä ajalta kun lapsi halutaan ensimmäiset vuodet hoitaa kotona :/ ja suositus kun on että lapsi saisi olla kotona kolme ensimmäistä vuotta...ja pah,se on asuntovelalliselle aika huono homma maksella asuntolainaa kotihoidontuella....

Vieras

#2

09.03.2013 11:09

Onko tarpeellista poistaa kuntalisä kokonaan! ajatellaan vaan omaa vaalikautta, eikä pidemmälle olevia vaikutuksia. Aina vaan radikaalisti pois lapsilta ja nuorilta! Miettikääs ketä siellä päättäjissä istuu?! ei ole monilla enää pieniä lapsia ja tarvetta ajatella muita kuin omaa napaansa. Monissa muissa kunnissa vaikka säästetään, niin on sentään kompromissina jätetty kuntalisä alle 2v. oikeudeksi!
Sarppa 77

#3 Onko järkevää...

02.07.2013 16:53

Juu,on se kumma,että nämä päättäjät kiristää ja kiristää lapsiperheiden etuuksia!!!olis kaivannu edes jotakin kompromissia esim vähän pienempänä tuo summa tai just että olis vaan kaksi vuotta...suomen kunnnissa kuitenkin muissakin säästetään muista kohteista.Eikun kannustetaan hoitamaan lapsi kolme vuotiaaksi kotona,pah!sehän onnistuukin asuntovelalliselle reilun 300 euron kuukausituloilla!!!!