Oulun tulee saada kallioparkki

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Oulun tulee saada kallioparkki.

Mika Hiltunen
OULU

#1 Höpsis - Ei mitään kallioparkkeja Ouluun!

21.12.2007 00:20

Rahat tulee suunnata järkevämpiin hankkeisiin. Rakennusprojekti kaataa monta yritystä, kun katu on suljettuna puoli vuotta milloin minkäkin yrityksen edestä. Pysäköinti parkissa tulee olemaan niin ultrakallista, ettei siellä ole kuin tietyn eliitin ja virkamiesten autot rivissä ja 5000 autopaikkaa tyhjillään ja valot palaa yötä päivää, kuten Helsingissä. Kaupungin rakentaminen on esimerkillisen typerää. Kirjasto ja teatteri ja muut Kiikelin betonikuutiot kelluvat meren päällä ja satama kuivalla maalla.

Virastotalot tulisi rakentaa jonnekin Oritkarin pellolle. Pakkoko sinne keskustaan on yrittää koko pohjois-Suomea saada tungettua? Yksityisautoilla voi ajella muuallakin ja yritykset voivat toimia muuallakin kuin keskustassa.

Kallioparkkia voi kyllä vastustaa muutkin kuin vihreät ja vasemmistolaiset, eikä vastustamisen tarvitse perustua ilmaston lämpenemiseen vaan perusteita on muitakin. Rahat voi käyttää vaikka Raatin remonttiin ja sotepalveluihin.

Järjetöntä pelleilyä tällaisessa käpykylässä ryhtyä rakentelemaan mitään miljoonan asukkaan kaupungin kallioparkkeja. Kallioparkki on suora tulonsiirto Oulun köyhiltä veronmaksajilta rikkaille rakennusliikkeille ja poliittiselle eliitille. Veronmaksajan on vastustettava sitä nyt, eikä valitettava sitten jälkikäteen, kun rahaa ei ole mihinkään tärkeämpään.
Jouko Maijala
Oulu

#2 HILTU-MIKA ON OIKEASSA

08.01.2008 02:46

Eivät VALVEUTUNEET oululaiset ole suinkaan kaikki vasemmistolaisia tai vihreitä. HE VASTUSTAVAT KALLIOPARKKIA olematta poliittisia laumaeläimiä kaupunginhallituksen/valtuuston)tapaan, sillä vastustajat OSAAVAT AJATELLA OMILLA AIVOILLAAN.

Niinpä yhdynkin täysin Hiltu-Mikan mielipiteeseen enkä taatusti allekirjoita tätä roska-adressia miljoonamontun puolesta.

Karehtuneena kallioparkkiin piirrän

Jouko Maijala
Heinäpään omatunto
Suomen Tasavalta
Olli Mäkäräinen
Oulu

#3 Hyvä adressi

13.01.2008 18:36


Itsellänikin on käynyt monta kertaa mielessä tehdä adressi kallioparkin puolesta ettei vaan päättäjille syntyisi sellainen kuva, että kaikki Oulun alueen ihmiset pelkäävät terroristien räjäyttävän koko Oulun keskutan ilmaan jos keskustan alle rakennetaan parkkihalli.
Kaitsu

#4 Adressi suljetaan

01.11.2009 22:38

Oulun kaupunki päätti (ainakin toistaiseksi) luopua kallioparkista. Suurimmat syyt olivat kustannustason lähes kaksinkertaistuminen ja liikekortteleiden omistajien haluttomuus sitoutua keskustan kehittämiseen.

Vaikka adressi ei kerännytkään kovin paljon nimiä, se mahdollisti kuitenkin kallioparkkia vastustavan adressin vastustamisen, ja siinä mielessä se täytti tehtävänsä.

Kallioparkkia vastustava adressi, vaikka keräsikin tuhatmäärin nimiä, ei kuitenkaan onnistunut tavoitteessaan estää kallioparkin rakentamisen, joten siinä mielessä se oli turha adressi ja nimien keruu meni siten täysin hukkaan. Se oli pikemminkin vasemmiston tyypillinen yritys jarruttaa kehitystä.

Oulun keskusta pysyy nyt likimain samanlaisena, jollaisena se on ollut viimeiset kymmenet vuodet. Koska adressilla ei enää ole merkitystä, se suljetaan.

Kaitsu

#5 Viimeisten sanojen aika

09.11.2010 12:19

Koska kaupunki on vihreiden ja vasemmistoliiton masinoiman jahkailun jälkeen vihdoinkin hyväksynyt keskitetyn pysäköintiratkaisun (os. kallioparkki) toteuttamisen, on lopullisten sanojen aika.

Kaikkea kehitystä ja edistystä aina vastustanut vasemmistoliitto (tai oikeammin kommunistit, sillä minnepä se ”aate” olisi hävinnyt) hävisi nyt sananmukaisesti Oulussa ”viimeisen taistelunsa”. Tämän jälkeen luulisi, että kaupungin äärivasemmisto oppisi ymmärtämään, että vastustuksella ei voi voittaa mitään eikä mitään ”ilmaista” joukkoliikennettä voi myöskään olla.

Jos joku haluaa ajaa autolla kaupungin keskustaan ja löytää vielä autolleen pysäköintipaikan, sallittakoon se hänelle sen sijaan, että hänet pakotetaan käyttämään rahvaanomaista joukkoliikennettä.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

15.11.2010 00:09


epra

#7 Re: Höpsis - Ei mitään kallioparkkeja Ouluun!

16.02.2014 13:32

#1: Mika Hiltunen - Höpsis - Ei mitään kallioparkkeja Ouluun!

Miksi kaikkia aina pitää vastustaa? Onko näitten vasemmistolaisten ja viherpiipertäjien yleinen tapa?

epra

#8 Re: HILTU-MIKA ON OIKEASSA

16.02.2014 13:34

#2: Jouko Maijala - HILTU-MIKA ON OIKEASSA

Onneksi kallioparkki toteutetaan ja te vasemmistolaiset ja viherpiipertäjät voitte myös sitä käyttää!

Kommentoi adressia

Facebook
Tulisiko yritystukia vähentää?