Vaadimme Heidi Hautalan eroa

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Vaadimme Heidi Hautalan eroa.

.Valkohansikas rikollisuus

#1 Heidi Hautalan ero

15.03.2013 09:55

Rikollisia yleensäkin on vaikea erottaa,koska he eivät itse halua erota ja pahoin korruptoituneessa järjestelmässä heidän ei tarvitsekaan erota,koska heitähän suojellaa myöskin yli puoluerajojen.Hyväveli järjestelmä toimii myöskin yli puolue rajojen.
Lait ovatkin pitämään kansalaiset loitolla.Kuten Halonen asian ilmaisi,oltava suvaisevaisia,Ahtisaari kehoitti puhaltamaan yhteen hiileen ja Koivisto ei pidä olla kateellisia,jos toinen tienaa rutosti enempi
Jätkäsaaren Lyhty ry./ Ari Söderlund

#2 Re: Heidi Hautalan ero

15.03.2013 14:50

#1: .Valkohansikas rikollisuus - Heidi Hautalan ero

Lainaamme Pentti Oinosen tiedoitetta:

"Kehitysministeri Heidi Hautala on tunnustanut teettäneensä työtä pimeästi eli on toiminut siten, että ei ole maksanut työstä asiaankuuluvia veroja. Mielestäni ministeri Hautalan toimintatapa ei ole sopusoinnussa sen työn kanssa, jota hän tekee harmaan talouden vastaista työtä ohjaavassa ministerityöryhmässä.


Miten kansa voi luottaa hallituksen harmaan talouden vastaisiin toimiin, kun sen riveissä on ministeri, joka on omilla toimillaan tukenut miljardien eurojen arvoista harmaan talouden sektoria? Luuleeko ministeri Hautala todella nauttivansa kansan parissa sitä poliittista luottamusta, jota ministeriltä edellytetään? Naapurimaissa on jouduttu pienemmistäkin asioista eroamaan, esimerkiksi Ruotsissa Mona Sahlinin käytettyä maksukorttia kiellettyihin omiin kuluihinsa."Tämä on ennen kaikkea moraalinen kysymys. Tällaiset toimintatavat, joita ovat ministeri Hautala pimeän työn teettämisessä sekä pääministeri Katainen omassa Himas-tapauksessaan osoittaneet, ovat omiaan rapauttamaan kansan omia moraalikäsityksiä. Kansa kysyy oikeutetusti, viitsinkö ilmoittaa itsekään verottajalle omia korjauskuluja, kun ministerikään ei sitä halua tehdä. Yhteydenotoissaan kansalaiset ovat olleet erittäin ärtyneitä ja pettyneitä siitä, että jatkuvasti poliitikoita on tuomioistuimissa mittauttamassa moraaliansa.

Haluan korostaa, että tämän asian esiin nostaminen on yksinomaan minun oma aloitteeni, ei perussuomalaisten eduskuntaryhmän tai puolueen."



Uskomatonta!

Poliitiikot saavat vetää välistä niin paljon kuin ehtivät. Joka vuosi on mm. kansanedustajien palkkoja nostettu, mutta köyhien ihmisten sosiaaliturva laahaa vieläkin 70-luvun tasolla. "Köyhät näkevät jopa nälkää hyvinvointiyhteiskunnasamme jossa yhteikuntamme kerma, kirkkoa myöten on korriptiosoitunut ja ovat unohtanut tarkoituksella heikompiosaiset ja vallassa olevat kunnallis päättäjämme eivät anna edes köyhien virallisen yhdistyksen jakaa vanhaa leipää, alle köyhyysrajan eläville Helsinkiläisille. Uskomatonta!

Lukekaa lisää köyhien syrjinnästä http://www.jatkasaarenlyhtysuntuubi.com

Tämä tarina onkin tosi!

Sosiaalisen syrjäytymisen teemavuotena yhdistyksemme syrjäytettiin yhteiskunnastamme! Hävetkää!

Toverin täytyy valvoa toveria ja rabortoida eteenpäin enempi.

#3 Hautalan tapaus

15.03.2013 16:24

On monen mielestä täysin uskomatonta,että itse syyllistyy, joka ajaa asioita ja vieläpä ministerinä ollessaan harmaantalouden torjumiseksi, ja vieläpä yrittäen valehdella.Ei voi muutakaan tästä päätellä ,kuin kuinka paljon tehdään ministeritasollakin rikoksia,onko rahaa enemmänkin käytetty väärin,kuten myös asialaita ministeri Kataisenkin kohdalla on.Ovatkohan ministerit valtion rahoja siirtäneet omille ja äitiensä tileillekin,kuten joskus on väläytelty asiasta.On itsestään selvyys,että kaikki syytökset kiistetään kivenkovaa,kuten presidentti Ahokin teki, kun alkoi puheet urheilijoiden dobin-käytöstä levitä.Eräänä päivänä,kuitenkin paljastui kaikki,kassikin työvälineineen ja aineineen unohtui huoltoasemalle.
KYLLÄ KANSA VEROINA MAKSAA,JOS EI OTETAAN ULOSOTOLLA KAIKKI

#4 Hallituksen ja ministerien toimia

15.03.2013 16:35

Hallitus sepittää kokoajan peitetarinoita,ikäänkuin tappaakseen aikaa,välittämättä tärkeistä kansalaisten asioista yhtään mitään.Puhuvat EU:n heikosta rahatilanteesta ja suuresta työttömyydestä siellä ja entäs miten kurjaa on Afriikassa.Kassasta puuttuu rahaa milloin viisikymmentä miljoonaa,sitten viisisataamiljoonaa,sanoisivat kerralla,että viisitukatta miljoonaa.RIITTÄÄ JAKAMISTA KESKENÄNSÄ KERRALLA ENEMPI.
Heli Sauramo

#5 Pois valta nykyministereiltä

15.03.2013 17:00

Röttöstelijät pois ja enempi kansalaiset toivovat päätäntävaltaa Perussuomalaisille uuteen hallitukseen.Koska maan asiat ovat päivä päivältä menossa huonompaan suuntaan.
kirsti.

#6 pois rikolliset.

15.03.2013 17:04

Kaikki.Liian monta on kansanedustajaa, ottaneet itselleen.Tästä näkee,oma etu on etu sialla.Kähmintä ei loppu,jollei sitä lopeteta.

Vieras

#7

15.03.2013 17:21

Kansan edustajilta vaaditaan ehdotonta rehellisyyttä ja ministerien olisi myös sitä noudatettava vielä paremmin.

Vieras

#8

15.03.2013 17:46

Paheksuttavaa! Hamsterin on erottava!
Jarru järjestelmässä!

#9 Eroaako vai erotetaanko???

15.03.2013 19:18

Se tämä suomen harmaantalouden torjuntapolitiikka on tullut aika selkeästi tietoon, Matti Vanhasenb talonrakennus projekti joka myös oli pimeällä työvoimalla toteutettu ja monet muutkin isokenkäisten remontti jua rakennuskohteet ovat, meillä tämä hyväveli systeemi suojelee ministeri tason kermaa! Korruptio se on joka polkee eteenpäin!
TUTKIKAAPA ASIOITA PERUSTEELLISIMMIN.

#10 Heidi Hautalan käry

15.03.2013 19:50

Monella muullakin ministerillä tässä saattaa olla omakin soppa kiehumassa,jota sitten on myöskin itsekin syötävä,kuten asiasta toiseen Urpiainen puhuu.
Pekka Haavisto esim. voi hyvinkin olla käyttänyt harmaata työvoimaa teettäessään kunnostustöitä,itse kyllä sanoo tehneensä,ei vaan ole vielä pakolaiset ilmoittaneet,muistakaan vippaskonsteista ,joita sitten suuriksi rahoiksi on pantu.

Sanotaan työ se on joka kannattaa. teettää vain harmaana.

#11 ministeri Hautala

15.03.2013 20:07

Hänhän on paljonkin puhunut ulkomaisten ihmisten puolesta ja kertoo nyt auttaneensa pakolaisia,teettämällä harmaalla työvoimalla mm. siivoustyötä, mikä tietenkin on Suomessa paisunut monien mielestä ongelmaksi asti.Teettäjä saa työn teetettyä edullisimmin,syntyy huomattavia säästöjä työvoimakustannuksissa.
Itse yrittäjänä haluan teettää kaiken työn tällä tavoin,eikä tarkoituskaan ole palkata kallista työvoimaa,josta joutuu maksamaan 35-200 €/tunnilta.Harmaa tunti maksaa vain reilusti alle kympin ja  ylityötkin,sekä lauantai,että sunnuntai, samalla taksalla menee.
Tämä on tullut aivan yleiseksi käytännöksi Suomessa,koska työvoimaakin on saatavana riittävästi ja lisää saapi ulkomailta tulemaan.

Tarja Halonen

#12 Hautala ja harmaa työvoima

15.03.2013 20:20

Laki tulisi säätää harmaantyövoiman käytön sallimiseksi.Täytyyhän vähemmistöjen oikeuksia muutenkin sallia.Harmaa työ antaa työtä ja teettäjiä kyllä varmasti riittäisi ja työttömyysongelmakin tulisi ratkaistusi samalla kertaa.Suomen elitaso lähtisi nousuun aivan räjähdysmäisesti.

Vieras

#13

15.03.2013 20:45

Valtion rosvot satava kuriin.

Vieras

#14

16.03.2013 11:00

Tämä hallitus on korruptoitunut. Eivät edes häpeä!
Opittua ei hyvävelij. jätetä

#15 Harmaantalouden rosvot

16.03.2013 12:54

Syövät valtiolta rahaa,minkä ehtivät.On tapauksia,joissa on annettu kiinnijäämisen jälkeenkin jatkaa muualla ja summat siellä sitten kasvoivatkin jo pilviin.
MITÄ LAKI SANOO

#16 Hallitus

16.03.2013 12:57

Aivan mahdotonta käsittää,kuinka korruptoitunut on suomen lainsäädäntökin,ettei tunne rikollisille menettelytapoja.

Vieras

#17

16.03.2013 13:34

Ministeriksi vaaditaan rehellinen ihminen ja sitä Heidi Hautala ei ole.

Vieras

#18 Heidi Hautalan vallanhimo

16.03.2013 17:27

Surullisinta tässä on että on ilmiselvää ettei Heidi Hautala ole pätevä tai edes uskottava hoitamaan ministerin tehtäviä. Hallitus ei edes erota hänta. Onkohan tässä Kataisen himasgate esteenä?
Jätkäsaaren Lyhty ry./ Ari Söderlund

#19 Re: Heidi Hautalan vallanhimo

16.03.2013 18:04

#18: - Heidi Hautalan vallanhimo

HAUTALAN ON EROTTAVA MYÖS MINISTERIN TEHTÄVISTÄ!

Ministeri Heidi Hautalan on erottava myös ministerin tehtävistä!

Ministeri Hautala ja pääministeri Katainen ei enään nauti kansalaisten luottamusta! HÄPEÄISITTE EDES!

Korruptio on kertakaikkiaan lopetettava heti SUOMESTA! Hyväveli järjestelmälle pitää tehdä heti loppu!

Jos köyhien virallinen sosiaalinen yhdistys ei saa jakaa ilmaisruokaa Helsingissä ja ei saa mitään yhteiskunnan tukea ilmaisruoanjakamisen aloittamiseen, alle köyhyysrajan eläville!

Kyllä istuvalla hallituksella varaa on taas pistää Kyprokselle köyhien ihmisten loput rahat rahanpesua varten! HYVÄ SUOMI!

AJATELKAA JO AIVOILLA!

TÄMÄ HALLITUS ON KAADETTAVA HETI KOSKA SUOMALAINEN SOSIAALITURVA ON NIIN HEIKKO ETTEI SILLÄ TULE ENÄÄN SUOMESSA TOIMEEN KOSKA MM. ASUNTOJEN VUOKRAT ON KEINOTELTU RIKKAIDEN TAHOLTA TARKOITUKSELLA YLÖS !

Lue lisää: http://www.jatkasaarenlyhty.suntuubi.com

MOOSES

#20 Hautala/Katainen

16.03.2013 19:26

siinä sievä parivaljakko.Vanha sanonta :korppi ei noki korpin silmää.Eikä siellä hallituksessa mene muutenkaan kaksisesti,eikun nurin.Näyttää siltä että Urpilaisella on sitä MUNAA,kataiselle hame.
HESE

#21 HAUTALALLE RIKOS SYYTE

16.03.2013 21:11

Tämänkin tapauksen ansiosta on helppo huomata kuinka mädäntynyttä on Suomen poliittinen johto. Itkettää ajatellakkin asiaa, koska tavalliselta ihmiseltä vaaditaan aina poikkeuksetta asioiden hoitamista kaikkien sääntöjen ja lakien mukaan. Väärin tehtyään vaikka vahingossakin, joudutaan täyteen vastuuseen kaikesta, siis ihan kaikesta ja takaisin maksu täytyy suorittaa sentilleen vaikka ei olisi siihen edes varaa. Esimerkkeinä vaikka kaikki erehdyksessä vähänkin liikaa maksetut opintotuet, työttömyyskorvaukset, sairauskorvaukset, eläkkeet yms. kaikki vähäiset summat. Nyt tämä ministeri on tehnyt toistuvasti verovilppiä tietoisesti ja pyysi sitten anteeksi vain kiinnijäämistään ja syytti siitä vielä työntekijää. Jos ensin tehdään tarkoituksella toistuvasti verorikoksia ja sitten jos jäädään siitä kiinni, niin pyydetään vain anteeksi ja jatketaan niin kuin ei mitään olisi tapahtunut, niin olisipa se meille kaikille helppo ja mukava käytäntö. En pysty hyväksymään tätä. Jonkun pimeäntyön työryhmän jättäminen ei kuittaa tämmöistä rikosta, vaan kyllä Hautalan täytyisi nyt erota tai hänet pitäisi erottaa niin ministerin tehtävistä niin kuin kaikista muistakin luottamustehtävistä ja sen jälkeen verorikos syyte ja oikeuteen, niin kuin me muutkin Suomalaiset joutuisimme syytteeseen.


Vieras

#22

16.03.2013 21:25

Täällä persut taas heittelee ensimmäistä kiveä. Amen!
HESE
Vieras

#23 VANKILAAN

16.03.2013 21:28

EROTETTAVA TEHTÄVISTÄÄN EHDOITTA JA HETI. Heidi Hautala, mene vankilaan, mene suoraan vankilaan kulkematta lähtöruudun kautta !


Vieras

#24

16.03.2013 22:07

Hautalan pitää erota kaikista luottamustehtävistään, myöskin ministerin paikalta.

Vieras

#25 Re:

16.03.2013 22:23

#22: -  

Persuna olen sitä mieltä, ettei nyt pelkkä kivittely enään auta.