Metsästäjäliiton otettava kielteinen kanta suden salakaatoihin

Pois karhut ja sudet vapaasti juoksentelemasta Suomen luonnosta.

#1 Susi ja karhu

25.03.2013 07:05

Suden ja karhun metsästys on sallittavaa ja ei kuulu metsästyslain piiriin ollenkaan.On turha puhua salakaadoista ja rikoksesta,vaan rikos on siellä lainlaatijoissa tapahtunut.Metsästäjät tietävät parhaiten sen kuinka hyvällä asialla he ovat.

Reija Laurila

#2 Re: Susi ja karhu

25.03.2013 07:28

#1: Pois karhut ja sudet vapaasti juoksentelemasta Suomen luonnosta. - Susi ja karhu

"Metsästäjät tietävät parhaiten sen, kuinka hyvällä asialla he ovat"

 

Salametsästys on Suomessa lain mukaan RIKOS, josta voidaan tuomita 4 vuodeksi vankeuteen. Muuta ei tarvinne sanoa.

Tamppe tulee ja tappaa

#3 Re: Susi ja karhu

25.03.2013 08:19

#1: Pois karhut ja sudet vapaasti juoksentelemasta Suomen luonnosta. - Susi ja karhu

Salametsästäjämoukat pois haisemasta Suomen luonnosta, pihoista ja taajamista pilaamasta ja halventamasta koko ihmiskunnan oikeutusta olemassaoloon.

On se erikoista, että suomalaiset ihmiset, sudet ja karhut joutuvat näiden köyliöläis-perholaisten pataääliöiden kanssa elämään. Suomen kansalaisille, susille, karhuille ja ahmoille pitäisi maksaa korvaus siitä, että he joutuvat näiden sivistymättömien moukkien kanssa jakamaan saman alueen.

Metsä kaikille-myös metsän eläimille

#4 Muita unohtamatta

25.03.2013 08:25

Susi ei ole ainoa, joka kärsii salametsästyksestä. Ilves, karhu, ahma, hirvi, kanalinnut ja petolinnut ym. kuuluvat myös tälle "listalle". Toivon, että metsästäjäliitto ja paikalliset metsästysseurat kitkisivät näiden muidenkin eläinten salakaatajia pois riveistään.
Suden salakaatotapauksien puolustelu on järkyttävää.
-kätkäläinen-

#5 Ottakaa selvää

25.03.2013 09:18

Miksi suojella ei uhanlaista kun on niitä uhanlaisiakin ? hölmöläisen hommaa !!! sudet pois pihoista ja metsien tihentymät hajalleen 100.v. Meni hyvin niin meillä ja susilla ei kuollut koiria eikä kotialäimiä ja sudetkin ovat säilyneet elossa. Mut nyt täytyy julistaa suden puolesta vailla mitään järkeä. hoh..hoijaa

Vieras

#6 Re: Susi ja karhu

25.03.2013 11:12

#1: Pois karhut ja sudet vapaasti juoksentelemasta Suomen luonnosta. - Susi ja karhu

Että ammutaan kaikkea mikä liikkuu,aseet pois näiltä ääliöiltä.

Leena Iivonen

#7

25.03.2013 11:58

Haluan nyt huomauttaa, että tämä adressi ei ole mikään petopoliittinen kannanotto,eikä sillä pyritä vaikuttamaan liiton tai kenenkään muunkaan kantaa siitä miten petoasiat tässä maassa tulisi hoitaa, vaikka adressissa toki sana susi esiintyykin. Adressissa vaaditaan Suomen Metsästäjäliittoa ikäänkuin astumaan esiin ja tuomitsemaan rikollinen toiminta, joka suuren yleisön silmissä alkaa näyttäytymään metsästäjien joukkorikollisuutena.

Jos on sitämieltä, että salakaadoissa ei ole mitään vikaa. Ei tietenkään pidä allekirjoitta. Jos taas on sitä mieltä, että salakaadot eivä ole koko metsästäjäkunnan hyväksymä huvittelumuoto ja katsoo, että liiton tulisi ryhtyä toimenpiteisiin ilmiön karsimiseksi ja ottaa asiaan muutakin kantaa kuin sen, että sitä ei tapahdu, allekirjoittaa. So Simple.
Suen Tassu

#8

25.03.2013 12:35

Jos tässä adressissa suojelijat ottavat otsikon mukaan kantaa suden salakaatoihin, niin onko muiden eläinten salakaadot sitten hyväksyttäviä. Salakaadot ovat tuomittavia, ja niinhän virkavalta tekeekin. Tyhjänpäiväinen huuhaan levittäminen ja henkilökohtaisuuksiin meneminen eivät kuitenkaan ole hyväksi tällekään asialle. Ja sitä vaan jotkut tahot tarkoituksellisesti tekevät.
Leena Iivonen

#9 Re:

25.03.2013 12:54

#8: Suen Tassu -

Tämä nyt ei ole mitenkään erityisesti suojelijoiden kannanotto yhtään mihinkään, vaikka aivan varmasti myös suojelijat kannattavat ajatuksia, joilla salametsästykseen voidaan vaikuttaa. Suden salametsästys on saanut piirteitä, joita muiden lajien salametsästyksessä ei juurikaan esiinny ja siksi sen asian puitteissa tarvitaan erityistä ryhtiliikettä ennen kuin todellakin ollaan tilanteessa, että kaikki metsästyksen harrastajat leimaantuvat salakaatajiksi oman harrastajakuntansa ulkopuolella.

Takametsäläinen

#10

25.03.2013 13:30

Mahtaakohan kaikkien nimet löytyä viranomaisen rekisteristä, mitkä täälläkin allekirjoituksiian laittavat.
maalainen

#11 Re:

25.03.2013 13:44

#10: Takametsäläinen -

melko ilkeämielistä vihjailua. Vastaavantyyppisestä on jo tehty kunnianloukkausilmoituksia. Mutta ole hyvä ja tarkasta. Itse allekirjoittajana en kuulu luonnonsuojelujärjestöihin vaan olen tavallinen,susihysteriaan kyllästynyt maalainen.

 

Oikaiskaa metsästäjät rivinne!

juspe222

#12

25.03.2013 14:11

Miettikää te susien suojelijat ensinnäkin syitä siihen miksi jotku salemetsästävät. Perhon kunnassa oli "viralliseti" vain 2 sutta ennen salametsätystä ja niistäkin ammuttiin 3 sutta. Joten susien määrä on tuolla laskuopilla, Perhossa -1. Miten mahdollista että susia on salametästyksen jälkeenkin vähintää 2 kappaletta. Joku tässä nyt valehtelee.
luspe

#13 Re:

25.03.2013 14:23

#12: juspe222 -

Ei Suomessa omankädenoikeutta ole oikeus ottaa käsiin silloinkaan, kun mikä tahansa muu politiikka kusee. Rikollisilta aseet pois ja istumaan!

lINNUT OVAT METSIEN RIKKAUS

#14 Metsästäjille parempi kuri sekä moraali

25.03.2013 18:21


Missä ovat Metsot, Teeret ,Riekot,sekä pyyt ?

Metsästäjät ovat ampuneet nämä kaikki lähes sukupuuttoon !

Ennen oli metsät täynnä lintuja !

Metsästäjiltä aseet pois, sillä he ampuvat vaIKKA VIIMMEISEN LINNUN.
salametsästäjä ovat säälittäviä ressukoita

#15 Re: Ottakaa selvää

25.03.2013 23:06

#5: -kätkäläinen- - Ottakaa selvää

Kätkäläinen taitaa olla tosi nero kaveri. Kun Suomen kokoisessa maassa (338 000km2) on naurettavat 120-135 sutta, niin kätkäläisen mielestä susi ei ole erittäin uhanalainen.

Jäikö Kätkäläisellä peruskoulun lyhyen oppimäärän matematiikka läpikäymättä vai kiristääkö päätä muuten vaan Perhon ja Köyliön paikallispubeissa? Mene takaisin sinne Perhon suoleesi ja upota itsesi vaikka suohon.

Yhteisen edun nimessä,ei valtaa vähemmistöille.

#16 Sudet ja karhur saapi hävittää Suomem luonnosta pois.

26.03.2013 07:38

Susi ja karhu on erittäin vahingollinen eläin luonnolle.Ne raatelee kaikki eläimet ja syö niistä,joskus vähän.Kolmas eläin hylje,norppa,syö kaikki kalat järvistä.
Ne jotka ymmärtävät ja ovat luonnon ja hyödynpuolustajia,voivat vapaasti hävittää nämä vahinkoeläimet pois luonnosta.Täytyy antaa toisille eläimille paremmat elinolosuhteet ja että kalaa riittäisi pyydyksiin,eikä kaikki järvet olisi täynnä vain hylkeitä.Mitä niilläkin virkaa on.
Järjettömien lakeja ja ihminen on petoeläin,joka tarvitsee ruokaakin.
Ei mitään virkaa tommosilla kaki päätöksillä,korpilain mukaanSuomessa eletään harmaassakin taloudes.

#17 Luonnon puolesta

26.03.2013 07:48

Kun katselee allekirjoitusia,tulee väkisinkin mieleen,kaikki kaupunki hörhöjen allekirjoituksia,jotka,eivät tiedä luonnosta höykösen pöläystäkään,kunhan vaan pitää tehdä kiusaa ja ilkeyttä jokapaikassa.Täyttä,kun ei ole annettu,ei täyttäkään voi vaatia.

salametsästäjille ja petovihaan provosoijille pitkät linnatuomiot ja suuret vahingonkorvaukset

#18 salametsästäjille ja petovihaan provosoijille pitkät linnatuomiot ja suuret vahingonkorvaukset

26.03.2013 08:55

Jo riittää Suomessa tämä salametsästäjien hyysäys ja selkääntaputtelu.

Nämä urpot vailla pienintäkään perustetta olevine petovihoineen ovat saaneet aivan liikaa palstatilaa ja iltalehdet yms. ovat antaneet näille vähä-älyisille junteille aivan liikaa palstatilaa levittää naurettavia valheitaan mm. siitä, että naurettavat 120 sutta olisivat muka uhka yhtään kenellekään.

Suomen, joka on pinta-alaltaan (338000km2) erittäin metsä- ja erämaavaltainen maa, susimäärä on naurettavan pieni ja suurin osa susista tapettu raukkamaisesti ja laittomasti salametsästäjien + petovihaajien toimesta. Näitä vähäjärkisiä peräkylän juntteja taputellaan täällä selkään niin viranomaisten, valtamedian, paikallisten asukkaiden kuin omien metsästysseurojen toimesta. Nämä urvelot lähettelevät jopa EU:lle huvittavia vetoomuksiaan, joissa koko EU nauraa heille päin naamaa. Ja täysin syystä.

Esim pinta-alaltaan Suomen kanssa suurinpiirtein samankokoisissa maissa Italiassa ja Espanjassa susia on 10-20 kertainen määrä Suomeen verrattuna, Italiassa 1200 ja Espanjassa 2000 kpl. Näiden maiden ero Suomeen on se, että kyseisissä maissa metsiä ja erämaita ei ole alkuunkaan saman verran kuin Suomessa ja ihmisten määräkin on 10-20-kertainen. Tähän suhteutettuna Suomessa tulisi olla metsiin, erämaihin ja asukaslukuun suhteutettuna n. 6000-7000 sutta. Nyt on 120 ja niistäkin nämä Pohjanmaan, Köyliön ja Kainuun puusilmät ja punaniskat ovat kitisemässä.

Mikä on se ongelma, että Suomessa laittomasti virkavallan ja median suojeluksesssa olevat salametsästäjät ovat metsästäneet suden lähes sukupuuttoon ja lietsovat julkisilla foorumeilla petovihaa avoimesti, mutta muissa maissa huomattavasti pienemmällä metsäpinta- ja erämaapinta-alalla sekä suuremmalla ihmismäärällä susien määrä on monikymmenkertainen ja se ei ole kenellekään mikään ongelma?

Ongelma tässä asiassa on punaniskojen ja puusilmien sivistystaso. Sekä mentaalinen alemmuuskompleksi ja turhautuneisuus oman elämän epäonnistumisesta, joka puretaan primitiivisesti ja lapsellisesti väkivaltana viattomia eläimiä kohtaan. Tämä on suomalaisen
junttiuden määritelmä.





Mehto

#19 Re: Metsästäjille parempi kuri sekä moraali

26.03.2013 11:45

#14: lINNUT OVAT METSIEN RIKKAUS - Metsästäjille parempi kuri sekä moraali

Haha, metsästäjätpä todellakin, ota selville vähän faktoja mitkä verottavat eniten metsäkanalintukantaa ja tule sitten huutelemaan. Kun ei muuta keksitä, niin laitetaan sekin metsästäjien syyksi.

metsästäjä, metsästäjä, metsästäjä punaniska

#20 Re: Re: Metsästäjille parempi kuri sekä moraali

26.03.2013 13:26

#19: Mehto - Re: Metsästäjille parempi kuri sekä moraali

Ihme porukkaa nämä metsästäjät kun eivät kykene muuhun kuin tappamaan, tappamaan ja tappamaan.

 

No, ehkä se on niin kun on tarpeeksi yksinkertainen niin pitää heikompaan purkaa oma vajavaisuutensa.

Säälittäviä veriurheilijoita.

23

#21

26.03.2013 15:11

Kolmas osa metsästäjistä täysiä kriminaaleja.
jänö

#22 Re: Luonnon puolesta

26.03.2013 15:38

#17: Ei mitään virkaa tommosilla kaki päätöksillä,korpilain mukaanSuomessa eletään harmaassakin taloudes. - Luonnon puolesta

Vissiin olet sitten melko yksinkertainen tapaus. Suuri osa allekirjoituksista näkyisi tulleen maalaispitäjistä..

Salametsästäjät pois metsistä ja pihoista

#23 salametsästäjät ovat vapaata riistaa.

26.03.2013 16:18

#1: Pois karhut ja sudet vapaasti juoksentelemasta Suomen luonnosta. - Susi ja karhu

Salametsästäjät eivät kuulu metsästyslain eivätkä minkään muunkaan lain piirii. Jos salametsästäjä tulee maillesi tai pihaasi sekoilemaan, ammu suoraan. Muutenkin kannattaa kieltää metsästäjien kulku omilla mailla ja pihoissa. Kannattaa pitää luonto ja metsät eläimille ja luonnolle, kunnioittaa molempia ja viedä nämä lahtarit ja veriurheilijat muualle, ampumaan vaikka toisiaan.

 

Täydellinen kanalintujen metsästys kielto

#24 Re: Re: Metsästäjille parempi kuri sekä moraali

26.03.2013 19:52

#19: Mehto - Re: Metsästäjille parempi kuri sekä moraali

Yksikin metsästäjä kertoi kymmeniä vuosia sitten ,kuinka läksi teeriä viisi lentoon.

Hän ampui niistä neljä ,olis sen viidennenkin saanut mutta ei viitsinyt.

Seuraavana syksynä ei lintuja ole kun näin raakoja sekä ahneita olla


Vieras

#25

28.03.2013 09:17

Naurettava adressi. Metsästäjäliitto on sanoutunut täysin irti kaikesta salametsästyksestä, eikä koskaan ole salakaatajien puolella!
Muutenkin metsästäjiä ja salametsästäjiä ei pidä sekoittaa keskenään.