Ei saa vähentää koulutuspaikkoja Ylä-Savossa.

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ei saa vähentää koulutuspaikkoja Ylä-Savossa..


Vieras

#1


Suomi nousuun osaavasta nuoresta. Nuoret pois kotisohvilta Suomea nostamaan.

Vieras

#2


On perusteltua nuorten saada ammatillista opetusta omalla lähialueellaan. Näin he saavat lisävahvistusta niille juurille, joita he ovat kasvattaneet omassa kodissaan. Turvallisuus lisää opiskelumotivaatiota ja vastuunottoa omaan elämään. Näi he yhdessä pystyvat rakentamaan omalla ammattitaidollaan vaurautta koko Suomeen.

Vieras

#3


elkää viekö koulutuspaikkoja

Vieras

#4


elkää lopettako koulutuspaikkoja suomi nousuun !

Vieras

#5


Ei saa vähentää

Vieras

#6


Me tarvitaan nuoria myös täällä !

Vieras

#7


On täysin järjetön päätös vähentää koulutuspaikkoja, koska Ylä-Savo tarvitsee tulevaisuudessa paljon ammmattitaitoista työvoimaa ja opiskelijoiden on paljon helpompi ja edullisempi opiskella kotipaikkakunnalla.
Jouni

#8


Koulutuspaikkojen vähentäminen on tarkoitushakuista elämänlaidasta kiinniottoa yrittävien syrjäyttämistä. Se on hesassa mukavampi olla kun saadaan joku toinen poljettua riitävän paljon alemmaksi.

Vieras

#9


Yritykset tarvitsevat ammattitaitoisia työntekijöitä ja nuoret uutta oppia selviytyäkseen tulevista ammattiin liittyvistä vaatimuksista. Haluamme Ylä-Savoon mieluummin yritteliäitä, työtä haluavia ja osaavia ihmisiä, kuin kokonaan työelämän ja koulutuksen syrjään jättäneitä kansalaisia. Ennen vielä 1970-1980 -luvulla nuoret menivät koulutukseen ja töihin vähintäänkin jo 17 vuotiaina, nytkö tänäpäivänä "nuori" on vasta alle 30 vuotias eikä vielä ole kokenut koulutusta tai työelämää saatikka perhe- tai omaa itsenäistä elämää. Haloo, missä siis mennään. Ei me eläkkeelle siirtyvät jakseta elättää teitä "ikinuoria".
Peetu

#10 Haloo


Minun mielestä Suomen päättäjät nyt kyllä yrittävät säästää aivan väärästä paikasta. Joskus tuntuu että asioihin ei todellakaan ole kunnolla paneuduttu. Missään tapauksessa koulutuspaikkoja ei voi vähentää niinpaljon kun hallituksella on aikeet. Sitten ne nuoret ainakin syrjäytyy jos ei ole enää edes koulutusta tarjolla, ja sekös sitten vasta kalliiksi tulee. Kyllä koulutetun nuoren mahdollisuudet ovat paremmat työllistyä kuin kouluttamattoman, niin se vain on.
Herätkää päättäjät ja ottakaa järki ns käteen !
Aku

#11 Ei


Ei missään tapauksessa saa vähentää niin paljon koulutuspaikkoja kun hallituksella on aikeet, ei tää Suomi koskaan nouse tästä suosta tällä tavalla. Hyvinvointiyhteiskunta alkaa oikein kunnolla rapistua!


Vieras

#12 !!!!!!!!!!!!!


Levitäkää osoitetta sähköpostilla, että saadaan nimiä adressiin!!!

Kommentoi adressia