Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

mimmu

#1351 just

30.08.2013 20:36

Työ kaverini joka on suomeen muuttanut aikoinaan venäjältä kertoi tässä yksi päivä miten veäjällä ajatellaan suomesta. Perus venäläiselle suomi on paratiisi. Heillä ei tunneta mitään sosiaali avustuksia. Jos rahaa ja työtä ei ole se tarkoittaa heti asunnottomuutta ja että ruokaa on vain yritettävä löytää jostakin. Hän oli aivan ihmeissään muuttaessaan suomeen pienen lapsen yh äitinä kun hänelle järjestettiin heti asunto , koulutusta ja rahaakinsai normaaliin elämiseen , lääkärissä käyntiin , vauvan tarvikkeisiin ja aivan kaikkeen tarvittavaan. Hän oli ihmeissään kun mitään ei tarvinnut tehdä saadakseen tässä maassa tämän kaiken. Hän joka oli tottunut paiskimaan kovasti töitä jokapäiväisen leipänsä eteen. Heti kun hän oppi kieltä niin että pystyi töitä hakemaan hän teki sen. Kova työntekiä hän onkin ja hoitaa hommansa aina todella hyvin. Venäjällä tämä maa tunnetaan kuulemma juuri siitä että tekemättä mitään täällä saa kaiken mistä siellä köyhä voi vain edes uneksia. Jos naapuri maassamme jo ajatellaan näin niin miten on sitten muiden maiden laita ? Miksi muistakin maista tänne ei tulisi ihmisiä kun tietävät saavansa kaiken tekemättä mitään ? Työkaverini sentään tekee työtä ja maksaa veronsa mutta hän onkin ehkä hölmö kun ei käytä "meidän" järjestelmäämme enempää hyväksi kun helppo elämäkin on tarjolla ! Tyhmähän sitä pitää pakolaisen olla jos ei suomeen halua kun täällä pääsee niin helpolla ! Toki on reilua auttaa pakolaisia saamaan ruokaa ja katon pään päälle mutta jotkut vaatimuksetkin näille eduille pitäisi olla. Reilua olisi elättää heitä vaikka vuoden jotta voivat oppia kielen ja saada töitä jonka jälkeen heidän olisi itse elätettävä itsensä. Jos töitä ei tuossa ajassa löydy tukia ym. Ei tarvitsisi enää maksaakoska heille on jo annettu vuoden ajan kaikki tarvitsemansa ja vielä koulutustakin loppu olisi heistä itsestään kiinni. Heille olisi annettu avaimet toimeentuloon ja perus elämän edellytyksiin tämän vuoden ajan joten sen jälkeen luulisi tulevan itsenäisesti toimeen jos vain halua löytyy. Todelliselta pakolaiselta sitä luulisi löytyvänkin toisin kuin elintaso pakolaiselta joka tänne tuleekin vain hyväksikäyttämään järjestelmäämme. Näin varmasti jättäisivät myös elintaso pakolaiset tulematta tänne ja ne oikeat pakolaiset olisivat enemmän kuin kiitollisia vuoden saamastaan avusta !

ggfhfdjdjgdhf

#1352

31.08.2013 04:57

Minusta maahanmuuttajilla pitäisi olla joku viiden vuoden siirtymäaika, jolloin ei saisi muuta tukea meiltä kuin ehkä ruoka-apua ja asuntolapaikan, jos on pakko. Jos tulee tänne henkensä kaupalla, pakolaisena, on kiitollinen siitäkin. Vapaa siirtolainen etsii ensin työpaikan tai elää säästöillään.
fgfdhfgjfdj

#1353 Re: No mikä nyt on hätänä

31.08.2013 05:06

#1328: Leksa - No mikä nyt on hätänä

Muutin suomalaisena takaisin Suomeen 20 vuoden jälkeen; luin uutisista jatkuvasti, että täällä oli työvoimapula. Tulin intoa puhkuen tarjoutumaan töihin, mutta työvoimatoimisto kohteli minua heti kuin virkollista, hullua loista - töistä ei tietoakaan. Elän viidelläsadalla kuussa, että kiitos vain. Ei paljon kiehdo nähdä tietynmaalaisia suurperheitä lorvailemassa mitään tekemättä, nauttien tukia, joista itse voi vain uneksia. No, enhän uneksikaan tuista, vaan siitä, että saisin elää omalla työlläni. Sitäkään Suomessa ei sallita. Olen tehnyt laskelmani ja lopettanut työn, jolla elätin itseni kauan ja olisin edelleenkin voinut elättää, jos Suomi olisi sen sallinut.

suomi, ainaisen valituksen maa

#1354 ei pelkkiä pakolaisia

31.08.2013 12:21

Maahanmuuttajalla tarkoitetaan kaikkia Suomeen muuttavia ulkomaalaisia, ei vain pakolaisia. Ja kyllä ainakin kaikki minun tuntemani ulkomaalaiset ovat joutuneet tekemään aina jotain rahansa eteen. Tai saahan sossusta rahaa, jos niillä haluaa elää, niin suomalainen kuin ulkomaalainenkin.
jos ulkomaalainen henkilö on ollut töissä omassa maassaan ja tulee suomeen jättäen työpaikkansa, hän joutuu ensiksi karenssiin, ellei muuta perheensä luokse jälkikäteen. Sitten alkaa pakollinen suomenkielen opiskelu, jonka kela maksaa, käteen jää n. 700 kuussa.on Se joillekin alentavaa kun taustalla on yliopisto-opiskelut ja Suomessa joutuu kouluun opiskelemaan kuinka uunia käytetään tai pankissa käydään Ym. arkipäivän asioita hoidetaan, tämä siis kielen opiskelun ohella. Kaikki tuntemani ulkomaalaiset yrittävät oikeasti pärjätä suomessa. Kyllähän sitä rahaa varmaan helpommin tulee , pitkään kun kieltä ei osaa niin ei voi töitäkään tehdä. Asuin aiemmin vuosia ulkomailla, eikä monissa maissa tunneta ollenkaan tällaista "ikuista elättämistä" koskien paikallisia ja maahanmuuttajia , periaatteena on että töitä löytyy kun etsii ja haluaa tehdä.

Vieras

#1355

31.08.2013 12:26

Ja kun pakolliset kielikurssit on käyty eikä töitä ole löytynyt, joutuu ulkomaalainen menemään kouluun, usean kohdalla ainoa paikka johon pääsee on ammattikoulu. Ihan turhaa siis sanoa etteivät he mitään tee, laki jo pakottaa!
JuiBbi69

#1356 Re: !!

31.08.2013 13:06

HESE

#1357

31.08.2013 15:10

Kerroshampurilaisia vain meille valkoisille kristyille heteromiehille. Mustapäät syököön ruohoa.

Vieras

#1358

01.09.2013 16:38

Järkikäteen rahanjakamisessa!!!
Ihmisoikeudet kaikille

#1359 Väärää tietoa!

01.09.2013 17:49

Tarkistakaa hyvät ihmiset a. tietonne, b. järkenne. Vikaa voi olla molemmissa, toivottavasti vain ensimmäisessä. Käynti maahanmuuttoviranomaisten sivulla riittää...
-Pettynyt kantasuomalainen

#1360 Faktoja kiitos

01.09.2013 19:12

Mitä etuuksia maahanmuuttajat saavat enemmän kuin muut? Minkälaisista summista on kyse ja missä nämä summat näkyvät ihan paperilla? Onko Kelan tai Sosiaaliviraston sivuilla erikseen mahdollisuus löytää maahanmuuttajien erityissuuret tuet -kohtaa? Helppo kritisoida, miten maahanmuuttajille maksetaan kännykät yms, mutta eiköhän ihan tasapuolisesti sosiaalisilla tuilla elävät ihmiset saa yhtä sun toista elämään tarpeelliseksi luokiteltaviksi asioista ja tavaroista huolimatta siitä sattuuko syntyperältään olemaan "rehti" suomalainen vai "hyväksikäyttävä" maahanmuuttaja. Suomalaisethan eivät ikinä käytä hyväkseen järjestelmiä, jotka tukevat ihmisten tuilla elämistä jatkossakin. Minkä takia maahanmuuttajat niputetaan yhteen lokeroon. Tässäkin varmasti vain tarkoitetaan lähinnä alunperin Suomeen turvapaikan hakijoina tulleet henkilöt. Keskustelupalstoilla aina vaan kerrotaan miten kritisoidaan ja valvotaan suomalaisten etua. Eiköhän olisi ihan suomalaistenkin etu saada kaikki työllistettyä ja opiskelemaan ei ainoastaan ulkomaalaisiksi luokiteltuja ihmisiä. Välillä oikein hävettää olla suomalainen kun asioita katsotaan vain yhdestä näkökulmasta ja ollaan rasistia ja syrjiviä. Mitäs jos somalimies sattuu ajamaan Audia, onko sekin automaattisesti sossun maksamaa etuutta ja tukea? Kuka tietää naapurinsa työ/opiskelutilanteen, taloudellisen tilanteen tai mahdollisten etuuksien saamisesta? Ei kukaan, eikä pidäkään. En itse ainakaan haluaisi muiden ihmisten tietävän omasta elämästäni kaikkea eikä kenenkään pitäisi olla tilivelvollinen kenellekään tuntemattomalle vain todistaakseen olevansa pätevä kansalainen. Se, että maahanmuuttopolitiikassa ja yleisesti sosiaaliturvassamme on paljon korjattavaa pitää paikkaansa, mutta syrjiminen ja rasismi tasa-arvon nimissä on hävytöntä.

Vieras

#1361 Re: Faktoja kiitos

01.09.2013 23:16

#1360: -Pettynyt kantasuomalainen - Faktoja kiitos

mamun nuolija maan petturi hiljaa!!!!!!!!!!!!!!!!!11

vaikea ehkä toteuttaa

#1362 Re: siinä sulle faktaa

02.09.2013 13:58

#6: Erkka Mäkinen - siinä sulle faktaa

Kaikki hyväntekeväisyys pitäisi siirtää kirkon piiriin, sillä sitähän se on kuitenkin. Ei valtion tehtävä ole tehdä hyväntekeväisyyttä vaan kirkon.


Vieras

#1363

02.09.2013 20:57

Kiitos ja kumarrus adressin aloittajalle! Mukana ollaan ja toivotaan parasta ettei kohta olla kreikan tilanteessa ruinaamassa rahaa ku joka penni työnnetty tyhjään

Vieras

#1364 ÄÄNESTÄ 2015

02.09.2013 21:12

Suomen alkuperäiskansalla on nyt taloudellinen hätä, eikä rahaa ole hukattavaksi maahanpyrkijöille. Ikäväkyllä EU:n rajat vuotaa kuin seula ja Suomen rajoilla ei saada käännyttää maahanpyrkijöitä takaisin unionin typerien sääntöjen takia. Vai että itsenäinen valtio, kaikkea muuta. 2015 on Suomessa eduskunta vaalit, ehkäpä silloin saataisiin muutoksia.

Vieras

#1365

02.09.2013 21:17

Tuet pois hyväksikäyttäjiltä,Suomalaisilla itselläänkään ei ole mahdollista saada tuollaisia tukia mitä nämä maahanmuuttajat saa. Siis tekemättä mitään he tienaavat paremmin kun tässä jokapäivä työssäkäyvänä saan.Se on todella surullista.Ja otan vielä kantaa siihen että maassa maan tavalla,miksi pitäis eri maahanmuuttajilla olla omat pyhät? menkööt sinne mistä ovat tulleet. Jos suomalainen muuttaa vaikka indokiinaan ei he siellä katso mikä on suomenmaan tapa on,miks meidän pitäisi palvella heidän kulttuuria ???

Vieras

#1366

03.09.2013 21:17

OI MAAMME SUOMI SYNNYINMAA...

Vieras

#1367

04.09.2013 08:27

Samat edut kuin muillekkin

Vieras

#1368 just just...

04.09.2013 10:45

sano vaan omasta kokemuksesta et minulla on jo ammatti olut jo kohta 4v mutta ei töittä. oo käynyt varmasti yli 100 hastatelussa mutta eivät anna töitä kun on ulkomaalinen, totta kai annettan teille suomalisille ensi sitä työ enkö meiltä ees kysytäkään. niin miten muka minä iteni kohalla sano et teen töitä kun niitä ei annetakaa meille ees. ja eihän suomessa oo ees töittä kun suomalaisiakin on työtömönä ennemmän kohta kun töissä käviöitä.
1337

#1369 1337

04.09.2013 15:12

1337
JK

#1370 Re: Maahanmuuttajat

04.09.2013 15:36

#26: Anna Liisa Saarinen - Maahanmuuttajat

Anteeksi tietämättömyytesi. Ensinnäkin kaikki maahanmuuttajat ei ole islamin uskoisia. Toiseksi kaikilla ulkomaalaisilla ei ole autoa suomessa, työssäkäyvillä on varaa pitää auto. Syy miks maahanmuuttajilla on varaa autoihin. Niin on myöskin todennäköistä se että he käyvät töissä. ja yksi suuri syy on siinä että, perheet asuu yhdessä. Jakavat rahan yhdessä, eivät asu yksin. Ja voi olla myöskin se että, ulkomaalaiset säästää jossain muussa, ja pistävät sen autoon. Sosiaalitoimisto ei ikinä, siis ikinä ole antanut kenellekkään rahaa auton ylläpitämiseen. Toivoisin että, hankkisit tietoa mistä on kyse. :) Elikkäs tuo sun teksti on täysin tuulesta temmattu. Koska et tiedä asiaoitten todellista puolta. :)


Vieras

#1371

04.09.2013 18:37

eipä ole ihme jos rasismi kukostaa,omat näkee nälkää,vieraat elää herroiksi.

Vieras

#1372

04.09.2013 19:16

asiat kohdalleen, samallaiset tuet maahanmuuttajille niinkuin suomalaisille.
maria

#1373 Re:

04.09.2013 19:17


Vieras

#1374

04.09.2013 19:20

Ei tartte miettiä, nimi vaan listaan

Vieras

#1375

05.09.2013 02:30

Työtä tekemättömien maahanmuuttajien yletön suosiminen tietää katastrofia Suomelle. Sama pätee siihen kuu-symboli-uskontoon.