Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.

Totuus

#1776 Re: Re: Re:

18.10.2013 12:30

#1726: KÄYRÄTORVI - Re: Re:  

 Laki on laki ja mainitut tutkijat ja professorit tutkivatkin vain näitä lakeja ja lakien mukaisia sallittuja etuisuuksia perehtymättä todellisuuteen. Ei sieltä professorin virkapöydän äärestä näe sitä mamun autoa ym  naapureille paljastuvaa elintasoa. Ongelma onkin siinä, ettei virka-akkojemme tarvitse noudattaa lakejamme, vaan he saavat vastuuttomasti ja rangaistuksetta jakaa tukia oman harkintansa mukaan. Heillä on feministisen virkadiktatuurin suoja. Näihin suojelijoihin kuuluvat myös poliisi ja oikeuslaitos. Yhtään sosiaalivirkailijaa ei ole tuomittu syrjintärikoksesta, vaikka tuhansia tapauksia on pystytty todistamaan. Niitä ei oteta edes poliisitutkintaan tai oikeuskäsittelyyn  vaan painetaan villaisella.

Mutta kuinka kävi, kun tunnettuja mamuriehujia ei päästetty ravintolaan. Jo on vähemmistövaltuutettu akka heti vaatimassa  poliisitutkintaa ja ravintolaa oikeuteen "syrjintärikoksesta". Samat mamut on jouduttu usein poliisivoimin poistamaan ravintoloista aiheuttamiensa vaaratilanteitten ja taloudellisten vahinmkojen takia. Mutta meillähän mamuille on kaikki sallitua.

 Täällä vaadittuja kovempia raiskausrangaistuksiakin vaaditaan käytännössä vain suomalaisille, sillä lähes poikkeuksetta kymmeniäkin törkeitä raiskauksia tehneet mamut vapautetaan oikeudessa ehdonalaiseen jatkaman raiskauksiaan, mistä raiskauksista taitavat päättäjänaisemme nähdä märkiä  päiväunia. 

 Jos Suomessa elettäisiinkin virastoissa, politiikassa ja oikeuslaitoksessa lakien mukaan, ei mitään ongelmaa olisi, mutta meillä rehottaa joka kunnassa  ja valtion virastossa puoluepoliittinen virkarikollisuus. Taitaa maassa olla ainut rehellinen enää tavallinen valkoihoinen suomalassyntyinen mies.


Vieras

#1777 Re: Re: Re: Re:

18.10.2013 12:35

#1776: Totuus - Re: Re: Re:

Eipä niitä autoja näy täällä todellisessa maailmassakaan. Tuossa niitä mamuja seisoi busiipysäkillä tänäkin aamuna. Missä lie huumehöyryisessä mielikuvitusmaassa sinä sitten niitä autoja katselet. Ja uusi nimimerkkikin sinulla näkyy olevan taas. Kokeile seuraavaksi sellaista kuin "Valepukki" sillä se sopisi sinulle parhaiten.


Vieras

#1778 Re: Re: Suomen pölvästit

18.10.2013 12:40

#1775: ämmävalta - Re: Suomen pölvästit Mamumies ei muuten kortsua käytä.

Herra moninimimerkki puhuu sellaisella varmuudella, että olet ilmeisesti ollut sängyssä lukemattomien kanssa. Naisvihasi onkin jo kauan antanut syytä olettaa, että olet peräreitin poikia ja nythän se tuli todistettua.

Käykää katsomassa

#1779 Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 12:52

#1758: - Re: Re: Levittäkää adressia! 

 Eikö se kirjoittaja maininnut, missä ne aseelliset vartijatkin ovat. Käykää ihmeessä katsomassa, niin totuus paljastuu teidän omiin silmiinnekin. Niitä sossun ostamia pimeitä takseja näette joka yö ravintoloitten sulkemisaikaan, jos viitsitte vaan avata silmänne. Nämä pimeitten taksien kuskit ovat myös niitä, jotka syyllistyvät hölmöjen  naistemme raiskaamisiin. JOS sitten aletaan tutkia raiskausta, niin naisen kertoman rekisterinumeron takaa paljastuu usein se yllätys eli auton omistaja tai haltija on paikkakunnan sosiaalitoimisto.

Mamujen tekemiä rikoksia on vaikea tutkia, sillä poliisin on käsketty olla hiljaa eikä tietoja hevin luovuteta esim tiedotusvälineille, jottei sitä kansankapinaa syntyisi. Mutta eivät suomalaiset niin tyhmiä ole.

Kyllä se kapina vielä syntyy, jos lait ja  niiden tulkinnat eivät  ole samalaisia  suomalaisille ja mamuille. Helsinkiläinen poliisi  kertoi minulle, etteivät he saa puuttua mamurikoksiin, sillä jos he tekevät sen, niin heillä on heti niskassa koko virka-akkojen kaarti syyttämässä rasismista. Suomalaista ei saa suojella, mutta mamuja pitää suojella rikostilanteissakin. Uhrit ovat kaikkein pahiten heitteillä. Tämä ei voi jatkua näin eikä tule jatkumaankaan, sillä tyrannia saa aina viimein palkkansa. Niin on ollut kautta historian eikä Suomi ole mikään poikkeus.


Vieras

#1780 Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 13:05


Vieras

#1781 Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 13:08

#1779: Käykää katsomassa - Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

Vain poliisilla on oikeus kantaa asetta, eli valheesi on ilmeinen ja läpinäkyvä.


Vieras

#1782 Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 13:10

#1781: - Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

Mikään ei oo niin tyhmä kuin rasse. Puhuu itteään pussiin joka välissä LOL

Totuus

#1783 Re: Re: Re: Re: Re:

18.10.2013 13:19

#1777: - Re: Re: Re: Re:  

 Mamupari, joka asuu tuttavani rivitaloasunnossa ilmaiseksi pakotettiin kielikurssille. Asunnon ja kurssipaikan edessä on bussipysäkki ja suora bussiyhteys(6km) toimii hyvin. Mamut eivät suostuneet kulkemaan bussilla ja vaativat omaa autoa. He eivät kyllä saaneet Mersua, mutta uusi  hopean värinen Citroen C4 ilmestyi heidän käyttöönsä. Kurssikaverit kertoivat etteivät kyseiset henkilöt mitään suomea opetelleet, vaan nauroivat, ettei heidän tarvitse sitä oppia, koska muutenkin heille maksetaan kaikki  mitä he vaativat. Talvella naisen päälle ilmestyi  minkkiturkki ja miehelle lampaannahkainen kelsiturkki. Kunta maksaa heidän asumiskulunsa (800€/kk) suoraan asunnon omistajalle, joka nämä tiedot antoi ja näytti tositteet. Valitettavasti näitä tositteita en voinut skannata tänne, joten voitte jälleen totuuden sanojaa hukkua hulluksi valehtelijaksi. Johan minua on jotkut viemässä mielisairaalaankin. Niinhän tehdään Venäjälläkin totuuden puhujille.

Sellaista sosiaalitoimen tasa-arvoa meillä harjoitetaan. 

Paikkakunta  ja sosiaalityöntekijä on täällä jo aiemmin mainittu. Kertokaapa kuka suomalainen työtön on saanut samat edut - epäilen, ettei kukaan.


Vieras

#1784 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

18.10.2013 13:22

#1783: Totuus - Re: Re: Re: Re: Re:

Ja asunnon omistajan nimi ja yhteystiedot oli?

Typerykset

#1785 Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 13:25

#1781: - Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia! 

 Jälleen tuli ämmien typeryys esiin. Kyllä luvallisissa vartiointitehtävissä olevilla on myös oikeus aseen kantoon.

 Ja, jos ette uskon, niin menkää tosiaan katsomaan Järvenpään kaupungin sosiaalitoimistoon! Siellä ne vartijat istuvat sosiaalitoimiston oven edessä lasikopissa  ase ja pamppu vyöllä.

Vai vielä

#1786 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

18.10.2013 13:31

#1784: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vai vielä pitäisi teille pölvästeille antaa yksityisten ihmisten nimet ja yhteystiedot, että pääsisitte lynkkamaan heidätkin. Älkää unta nähkö! Kyllä on monikulttuuriuskavaisuus päässyt jo pahaksi! 

Niin...

#1787 Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 13:36

#1780: - Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia! 

 Niinpä, ja mitähän luulisitte sille poliisille käyvän, jos hänen nimensä kertoisin täällä!

Vartijan naapuri

#1788 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 13:59

#1785: Typerykset - Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia! 

 Kysyin vartointiliikkeesä työskentelevältä naapuriltani, saako muilla olla ase mukanaan kuin poliisilla. Hän kutsui minut makuuhuoneeseensa, minkä vaatehuoneessa oli lukittu kaappi, missä hän säilytti työasuaan. Virka-asusteen vyöllä roikkui ase sekä musta pitkä pamppu. 

Se siitä!

Kyseinen vartija on nyt ulkomailla, mihin aikoo muuttaa pysyvästi, koska on kyllästynyt maamme viranomaisrikollisuuten ja rikollisten suojeluun uhrien kustannuksella. Hän kertoi, että myös turvamiestehtävissä työskentelevillä on oikeus kantaa asetta.  Poliisi tutkii kyseisten henkilöitten taustat ja päättää aseenkantoluvan myöntamisestä.

Voittehan te mamuhyyssääjä-ämmät kysyä lähimmältä poliisiasemalta tietojeni paikkansapitävyyden.  '

Mutta eihän teitä totuus kiinnosta missään asiassa, vaan se, että pääsette solvaamaan  ja nöyryyttämään valkoihoisia suomalaismiehiä.


Vieras

#1789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 14:17

#1787: Niin... - Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

Ei mitenkään, koska häntä ei ole olemassakaan. Nimettomiä tarinoita ja tositteita, joita ei voi skannata. Siinä sinun tarinasi.

 

Minun naapurinkumminkaimanserkku tuntee sinut ja näytti minulle kaikki sinun rikosrekisterisi ja sairaskertumuksesi mistä käy kiistatta ilmi, että olet mielisairas valepukki. Sääli vaan etten voi kertoa hänene nimeään sillä hän pelkää sinua ja paperitkin unohtui skannata. Kuulostaako tutulta?


Vieras

#1790 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 14:20

#1788: Vartijan naapuri - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

Varmaan hänenkin nimensä on salainen kun hän pelkää "lynkkaajaämmiä"?

 

Mielíkuvitusnaapurisikin tuntisi aselakia jos olisi vartija. Tai olemassa.

 

Se siitä.

 

 


Vieras

#1791 Luettuani en allekirjoita

18.10.2013 14:43

Olipa tekstiä.
KÄYRÄTORVI

#1792 Re: Luettuani en allekirjoita

18.10.2013 15:18

#1791: - Luettuani en allekirjoita

Maahanmuuttajien tuet#1791 Luettuani en allekirjoita

18.10.2013 14:43

Olipa tekstiä

HYVÄ HYVÄ

 

Onhan täällä sentään joukossa aivan normaaleja järkeviä suomalaisia ihmisiä.

Onnittelut järkevästä päätöksestäsi

 



 

KÄYRÄTORVI

#1793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 15:39

 

#1785: Typerykset - Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

"Jälleen tuli ämmien typeryys esiin. Kyllä luvallisissa vartiointitehtävissä olevilla on myös oikeus aseen kantoon.

Ja, jos ette uskon, niin menkää tosiaan katsomaan Järvenpään kaupungin sosiaalitoimistoon! Siellä ne vartijat istuvat sosiaalitoimiston oven edessä lasikopissa  ase ja pamppu vyöllä."

ARVOISA TYPERYS

TIEDOKSI SINULLE JA KAIKILLE MUILLE KALTAISISILLE

Sosiaalitoimistojen turvatoimia on jouduttu lisäämään suomalaisten räyhäävien juoppojen aiheuttamien järkestyshäiriöiden  vuoksi.

ÄLKÄÄ LAITTAKO  SUOMALAISTEN TEKEMIÄ RÖTÖKSIÄ MUIDEN SYYKSI.

Tiedot löytyvät lehdissä olevista artikkeleista.

Siskoni on töissä sosiaalitoimistossa, joten tietoni on myös suoraan häneltä.

Että se siitä.

 

 

 

 

 

Mikä nimi ja paikkakunta

#1794 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 16:50

#1793: KÄYRÄTORVI - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia! 

 NO! Mikä on sen sosiaalitoimistossa työskentelevän siskosi nimi ja yhteystiedot! Taidat olla  harhoissasi elävä satutäti, kun et niitä ilmoittanut! Antaa kuulua ja heti senkin mielisairas kusipäinen lesboämmä! Varsinainen viirunnnuolija!

 Jos siskosi on samanlainen kuin sinä, niin en ihmetele, että sosiaalitoimistoissa täytyy turvatoimia lisätä. Samasta syystä täytyy kohta koko maassa turvatoimia lisätä, sillä pian  koko sosiaalikoneisto viedään "saunan taakse", ellei tasa-arvo toteudu. Helpottaisi, jos tietäisimme siskosi nimen, niin syyttömiä ei rangaistaisi, vaan siskosi saisi kärsiä sinunkin rikoksistasi. Tai, jos hän paljastasi henkilöllisyytesi, niin saisit itse , mitä ansaitset. Hakisimme tusinan hiv-mamuja raiskaamaan ja kivittämään sinut, niin saisit, mitä kerjäät.

 Siinä oli vähän vastaavaa tekstiä, mitä itse kirjoitat toisista kommentoijista.

Epätuttu

#1795 Re:

18.10.2013 17:02

#1760: -  

 Ei näillä kirjoituksilla ole mitään tekemistä perusuomalaisten kanssa kuin naiskirjoittelijoitten mielikuvituksissa.  Kommentit vahvistavat hyvin tutkimustuloksia, että naisten aivoihin ei mahdu muuta totuutta kuin heidän oma mielikuvituksensa. Tiedän asian, sillä olen itse kirjoittanut kaikki tietooni tulleet tosiasiat, mitkä mamurakastajanaiset yrittävät kumota henkilökohtaisin solvauksin. En ole perussuomalainen, mutta todennut kyllä, että kaikki perussuomalaisten mainitsemat ja ennustamat asiat ovat toteutuneet päinvastoin kuin kultuurinrikastajien väitteet.

vieras

#1796 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia!

18.10.2013 17:07

#1794: Mikä nimi ja paikkakunta - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Levittäkää adressia! 

 Sosiaalitoimiston sisar  saa joka päivä mustaa, joten on se hyvä, että suunpieksäjäsiskollekin järjestetään sama nautinto. Se on sitä tasa-arvoa.

Väärinkäytöksistä

#1797 Re: Re: Re:

18.10.2013 17:56

#1597: NÄIN ON - Re: Re:  

 Sosiaalitukien väärinkäytöksissä maahanmuuttajat syyllistyvät väärien tietojen antamiseen, mitä sosialityöntekijät eivät joko tahallaan tai hölmöyttään huomioi.

 Sen sijaanaan mahanmuuttajien saamien ylisuurien sosiaalitukien syyllinen on AINA sosiaalityöntekijä, joka suosii tahallisen rikollisesti maahanmuuttajia omien kansalaisten kustannuksella. Sosiaalityöntekijät tekevät oma-aloitteisesti kaiken maahamnuuttajien edestä, joten mamuja ei voi syyttää muusta kuin mahdollisesti antamiensa tietojen vääryydestä. mistä siitäkin naisvaltamme on vapauttanut mamut korkeinta oikeutta myöten. kaikessa meillä opetetaan mamuja epärehellisyyteen ja rikollisuuteen, koska niistä ei joudu minkäänlaiseenvastuuseen, vaan päinvastoin palkitaan ruhtinaallisin palkinnoin.

Koko mamuongelman ydin on rikollinen omia syrjivä viranhaltijakuntamme(90% naisia).

 Yhtään viranhaltijaa ei ole syytetty, saati tuomittu Suomen kansalaiseen kohdistuvasta syrjinnästä tai rasismista, vaikka tapauksia on jo varmaan satoja tuhansia, mistä syystä on syntynyt maahanmuuttajavastaisuus ja perusuomalaisten suosio.

Vain harvoin itse maahanmuuttajat ovat syyllisiä maahanmuutto-ongelmiin. Heitä voidaan syyllistää ainoastaan laiskuudesta, mutta en minäkään viitsisi mitään tehdä, jos minulle maksettaisiin makaamisesta ja naapurin tyttöjen raiskaamisesta(rikostilastot ja oikeuden päätökset) vastikkeetomasti lääkärin palkkaa ja hoidettaisiin ilmaiseksi kaikki asiani etuoikeutetusti kantasuomalaisiin verrattuna.

Maallamme ei ole varaa enää yhteenkään humanitääriseen maahanmuuttajaan, sillä nykyistenkin elättäminen ilman terveydenhoitokulujakin tulee maksamaan valtiollemme 2miljardia/ vuosi.


Vieras

#1798

18.10.2013 18:04

Onko tämä adressi suunnattu naisia vastaan?

On tuomittu

#1799 Re: Re: Re: Re:

18.10.2013 18:13

#1797: Väärinkäytöksistä - Re: Re: Re:  

 Kyllä suomalaisia on tuomittu omaan kansalaiseen kohdistuneesta syrjinnästä. mutta kyseessä on ollut ongelmamustalainen, jolta evättiin ravintolaan pääsy, koska aina aiheutti vakavia järjestyshäriöitä. Ravintola tuomittiin sosiaalitanttojen nostamassa kanteessa syrjinnästä kaikissa oikeusasteissa. tuloksena oli, että mustalainen tuli riehumaan oikeuden päätöksen kanssa ravintolan ovelle, että hakee poliisit, jos ei päästetä sisään. No, portsari päästi, mutta ravintolan vastaava kielsi, ettei saa tarjoilla kuin 2 isoa tuoppia illassa, jotta muu ravintolaväki on turvassa. Taas sossutantat nostivat kanteen syrjinnästä ravintolaa vastaan ja ravintoloitsija hävisi kaikissa oikeusasteissa, vaikka poliisi todisti, ettei kukaan muu aiheuttanut koskaan häiriöitä kuin nimenomaa aina tämä yksi ja sama mustalainen.

 Tulos - yrittäjäsuku lopetti kaikki yrityksensä Suomessa ja muutti varoineen ulkomaille. Demari- ja viherfeminismi on pahin työttömyyden aiheuttaja  ja verovarojemme raiskaaja Suomessa.

jatkoa edelliseen

#1800 Re: Re: Re: Re: Re:

18.10.2013 18:28

#1799: On tuomittu - Re: Re: Re: Re:  

 Kaiken huippu oli, että Tukes, joka valvoo anniskeluoikeuksia halusi peruuttaa ravintolan anniskeluoikeudet järjestyshäiriöitten takia, vaikka pystyttiin näyttämään toteen, ettei kukaan muu häriköinyt ja saattanut muita asiakkaita vaaraan kuin tämä sossutanttojen ja oikeuslaitoksemme suojatti. Näin tasa-arvoinen ämmäyhteiskuntamme on, kun verraataan  kunnollisten suomalaisten ja lain suojaamien vähemmistöryhmien oikeuksia.

Samoin oikeudessa vapautettiin 49nnen kerran ehdolliseen vapauteen 49 törkeää raiskausta ja törkeää ryöstöä tehnyt mamu, kun samoilla käräjillä samana päivänä tuomittiin samanikäinen suomalaisnuorukainen 3 ylinopudesta ja kortitta ajosta 2 v ehdottomaan vankeuteen, vaikkei hän aiheutanut kenellekään vahinkoa.

 Näin tasa-arvoisesti suomalaisnaisemme toimivat, kun saavat valtaa!