Maahanmuuttajien tuet

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Maahanmuuttajien tuet.


Vieras

#976 Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

18.04.2013 13:14

#975: kilnigga - Re: Ei ne nyt niin paljon saa... työnnä sormi peppuusi mustan melan imijä

Perussuomalaista argumentointia parhaimmillaan. Mestarin opetuslapsi kokeilee siipiään.

tuula Virtanen

#977 toimeentulotuki ja ehkäisevää tt.tä saa ulkomaalaiset

18.04.2013 18:03

Joku väitti etteivät ulkonaalaiset saa samaa tukea kun suomalaiset vaan pienempää.
Toimeentulotuki on aivan sama mutta he saacst huonekalut, astiat, petivaatteet, valaisimet, matot,
perheelliselle yleensä tv, pesukone.Ennen aikaansn maksettiin maahanmuuttorahaa markka aikaan noin 10.000mk.
Fillarit, kypärät ym. Noin joka toinen vuosi . Lisäksi voidaan myöntää harkinnanvaraisena vaikka mitä riippuu työntekijästä.
Tavallinen työtön suomalainen lapsiperhe haki tt.tä televisioon hakemus hylättiin toimeentulotukeen
Kuulumattomanamenona.toinen työtön perhe haki lähiomaisen hautajaisiin mm.kukkaseppeleeseen maksusitoumusta samoin sitoumusta
vaatteisiin vaikka fidasta.taas hylkypäätös koska ei kuulu toimeentulo tukena myönnettäviin menoihin.
Kaikki riippuu siitä kuka tekee päätöksen.neuvoisin teitä joita kohdeltu mielestänne väärin ottakaa ihmeessä yhteyttä sosiaaliasiamieheen.
Ei sos työntekijät tai etuuskäsittelijät saa tehdä epäoikeudenmukaisia päätöksiä.
Ihmettelen miksi Jugoslavian kansalaiset palasivat hyvinkin pian takaisin kotiin sodan runtelemaan kotiinsa rakentamaan talojaan suomalaisten avustuksella.

Vieras

#978

19.04.2013 19:09

Vihreiden meininkiä Bostonissa

Vieras

#979

20.04.2013 03:25

Maahanmuuttajilla menee paremmin,kuin kantaväestöllä.Kielitaidottomia ja työttömiä ovat melkein kaikki.Täyselätys päällä heillä.Mistähän heille töitä löytyisi,kun ei sitä ole enää heidän "elättäjilläkään",eli kantaväestöllä. Pakkolomat iskee päälle.Lisää maahanmuuttajia ei tänne tarvitsisi enää tuoda meidän elätettäväksi.

Vieras

#980

20.04.2013 13:42

Jotkut muistavat takavuosien YLE:n esittämän ohjelman maahanmuutonkuluista. Olivat ressukat nettiaikakaudella onnistuneet laskemaan jopa aikuiskoulutukselle 2 viikon hinnan sen sijaan että olisvat käyttäneet sitä realistista vähintään puolen vuoden hintaa.

Hintahan oli tuolloin yli miljardi euroa, nyt on vuosi 2013 ja kulut ovat siitä nelinkertaistuneet yleisten hintojen nuosun sekä verotuksen myötä vielä kasvaneet lisää. Joka vuosi edelleenkin saapuu tuhansia "maahanmuuttajia" kuka mihinkin syyhyn vedoton. Virta nostaa etenkin pääkaupunkiseudun kunnissa asuntopulaa sekä hintoja, koska kuka nyt haluaisi tuonne pohjoiseen jäädä kun sukulaiset on etelässä.

Vieras

#981 Suomen liikenne turvallisuus

20.04.2013 16:34

Kohta ei voi koululaisia laittaa kouluun. Perusteena mamujen ajokorttien helppo saatavuus. Teoria tunnilla ne nukkuvat koska ei ymmärrä opetusta. Minusta ajokorttiin pitää olla kriteerinä hyvä suomen kielen tutkinto. Ajokortin maksaa kunkin paikkakunnan kaupunki ja myös uudehkot autot ovat kaupunkien nimissä. Minusta tämä on suomalaisten ihmisarvoa alentavaa. Liikenne turvallisuus ei enää ole sitä mitä se on ollut. Kukaan ei puutu ennen kun joku mamu ajaa ihmisen hengiltä ja kuka senkin maksaa. Varmasti pääsevät kun koirat veräjästä ja veroilla ne kulut maksetaan.
Kyllä saavat

#982 Re: Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

21.04.2013 00:42

#29: Vieras - Re: Ei ne nyt niin paljon saa... 

Kun vaikean pitkällisen sairauden jälkeen tarvitsin muutaman kympin apua selvitäkseni laskuistani, ei sosiaalitoimistosta herunut senttiäkään. Ilkeä sossutantta  haukkui minua. Kun ihmettelin, miksi naapurin somalille annettiin heti ilmainen asunto ja sama sossutantta maksoi kaikki hänen perheensä laskut mitään kyseenalaistamatta sekä maksoi vielä hänen tililleen joka kuukausi verottomana "käyttörahaa" 1624€/kk.

Somalinaapuri ihmetteli saamaansa tiliä ja rahaa, koska hänellä ei Afrikassa ollut koskaan edes minkäänlaista pankkitiliä. Täällä sossutantta avasi heti tilin, mutta ei vaatinut sitä käyttämään laskujen maksuun, vaan hoiti itse verorahoista kaikki laskut.  Kun mainitsin tästä naapurista ja ihmettelin hänen saamiaan tukia, niin sossutantta tarttui puhelimeen ja uhkasi soittaa paikalle poliisin pidättämään minut "vihapuheesta", mistä hänen avullaan minulle langetettaisiin oikeudessa 2 vuotta vankeutta.

 Suomessa on siis totuuden puhumisesta tullut rikos ja virka-akkojen rikoksista on tullut suojeltu tabu!

Meidän sossutantat maksavat siis afrikkalaisille moni- tai jopa monikymmenkertaisia tukia suomalaiseen mieheen verrattuna, joka tarvitsisi tilapäisesti pienen tuen ja joka on koko ikänsä tehnyt opiskelujensa jälkee ja niiden aikanakin työtä, mistä on maksettu mijoonaverot. Näiltä vierasmalaislta ei vaadita mitään. Tällainen tekee  katkeran olon.

Suomi on rasistinen maa, mutta sen rasismin uhrit eivät ole vieraita vaan suomalaisia valkoihoisia miehiä ja rasismin ja syrjinnän harjoittajat ovat suomalaisia naisia.

Kyllä tuetaan

#983 Re: Kamala adressi

21.04.2013 00:55

#78: - Kamala adressi 

Toivottavasti "Kamala adressi" ei koskaan sairastu vakavasti tai joudu yllättäin työttömäksi ja ole suomalainen mies. Naisilla asiat ovat hyvin, sillä kaikki sosiaalijärjestelmät ovat alunperin tehty naisia varten ja sosiaalityöntekijät ovat myös naisia. Sortoa kokevat vain suomalaiset valkoihoiset miehet riippumatta heidän puoluekannastaan.

Todennäköistä on, että Perusuomalaisen puolueen syntyyn ja kannatukseen on todella vaikuttanut virka-akkojemme systemaattinen omien kansalaisten syrjintä ja vieraitten suosinta. Maahanmuuttajat eivät ole suosintaansa syyllisiä, vaan nimenomaa oman maamme naiset.

Perusteluja

#984 Re: en allekirjoita

21.04.2013 01:26

#451: - en allekirjoita 

 Riittääkö perusteluksi se, ettei suomalainen rehti ja raitis mies saa sossusta senttikään edes sairauden aiheuttamaan tilapäiseen pulaansa, mutta musta naapuri saa ilmaisen asunnon ja täysin ilmaisen elämisen lisäksi 1624€/kk  verotonta "taskurahaa". Tiliotteet sossun suorituksista on näytetty minulle.

syrjitty

#985 Perusteluja

21.04.2013 01:35

Naapurin somalit kehuivat, että ovat ilmoittaneet kaikille sukulaisille ja tuttaville Afrikassa, että kannattaa tulla Suomeen, koska täällä tavallinen kouluttamaton afrikkalainen elää komeammin, kuin presidentit ja kuninkaat Afrikassa. Naisiakin riittää tusinoittain jokaiselle afrikkalaiselle. Suomi on koraanissa mainittu paratiisi halukkaine naisineen. Kaikki maksetaan ja lisäksi rahaa saa enemmän päivässä kuin Afrikassa saa vuodessa. Tositteet on nähty, joten heidän väitteensä pitänee paikkansa. Eikä kukaan heistä ole koskaan käynyt leipäjonossa tai kirpputorilla. Ne paikat ovat suomalaisille veronmaksajille, jotka lypsetään tyhjäksi kukkahattujemme toimesta.
Hullut suomalaiset

#986 Re: Perusteluja

21.04.2013 01:54

#985: syrjitty - Perusteluja 

Lisäperusteluna kerron, että SAKn virastotalon (metallin talo) takana olleessa laivaravintolassa koin ällöttävyyksiä. Jokaisella suomalaisella naisella oli mustan miehen käsi jalkovaälissä. Valkoiset miehet olisivat moisesta lentäneet oitis putkaan. Välillä joku näistä erivärisistä pariskunnista poistui vessaan ja jonkun ajan kuluttua tulivat takaisin hymyillen ja hehkeänä nainen posket hehkuen. Oli vedetty ensimmäiset varvit. Kun sulkemisaika saapui, oli poislähtiessä jokaisella mustalla miehellä suomalainen nainen kainalossa ja suomalaiset miehet lähtivät yksin kotimatkalle. Kävelin pienen lenkin ulkona ja Paasipuistossa ja sen reunamissa oli useampi pari täydessä touhussa. Mies oli aina musta ja nainen valkoinen.

 Eikö näille afrikkalaisille riitä, että etuoikeutettuina saavat asunnot ja sosiaalituet, kun pitää todella viedä meidän naisetkin. Tai eivät he vie, vaan tässäkin asiassa suomalaisnaiset syrjivät omiaan. Sitten ihmetellään , mistä ne HIVIt tarttuvat!  WHOn mukaan joka kolmannella afrikkalaisella on HIV tai jo aids.

rekkakuski

#987 Re: Suomen liikenne turvallisuus

21.04.2013 02:05

#981: - Suomen liikenne turvallisuus 

 Tuttu bussikuski Helsingistä kertoi, että hänet irtisanottiin, kun tilalle piti ministeriön määräyksestä ottaa musta maahanmuuttaja. Mamulle oli annettu bussikortti siten, että hän istui muutaman päivän seuraamassa, miten bussia ajetan ja sai sitten ohjaajan avustamana kokeilla suljetulla alueella. Kun hän oli oppinut saamaan bussin liikkeelle ja oppinut pysäyttämään sen kuvitteellisen pysäkin kohdalle, annettiin ministeriöstä hänelle D-luokan ajokortti ilmaiseksi. Oikea irtisanottu bussikuski oli käynyt kalliin kurssin omalla kustannuksellaan Rajamäen kurssikeskuksessa ja ollut ammatissa jo yli 10 v. Tällainen kuljettaja, jolla oli kaksi lasta elätettävänään, siis irtisanottiin ja paikka annettiin oppimattomalle mamulle ilmaiseksi. On tämä  Suomi kumma maa ja suomalaiset kummallinen kansa, kun tuollaista sallitaan ilman kapinaa. Olen kyllä kuullut, että Keski-Euroopasta on alkamassa kansanousu tätä omien kansalaisten sortoa vastaan. Siinä saanee sossutantat kavereineen kyytiä!


Vieras

#988 Re: Re: Kamala adressi

21.04.2013 06:53

#983: Kyllä tuetaan - Re: Kamala adressi

Mahdatko sinä olla mikään "suomalainen mies" ollenkaan? Kukaan suomalainen mies kenet minä tunnen ei ole tuollainen itkupilli ja valehtelija joka ruikuttaa "rasismi, rasismi".

Perussuomalainen nettipolitrukki, joka kirjoittaa monella nimimerkillä (982 - 987) ei ole oikea mies. Nahkakuulainen kainalontuulettaja ei ole oikea mies. Kehtaatkin vielä väittää olevasi "rehti ja raitis". Miksi kukaan nainen huolisi säälittäävää ruikuttajaa?

Hankkikaa persut elämä!

#989 Re: Re: Suomen liikenne turvallisuus

22.04.2013 10:29

#987: rekkakuski - Re: Suomen liikenne turvallisuus

Oliko ihan se kuuluisa "tutun poika rajalta" joka on tietolähteesi tässä?


Vieras

#990

22.04.2013 15:17

Emme ole persuja olemme vihreitä ja sinisilmäisiä

Vieras

#991 Re:

23.04.2013 08:52

#990: -

Tulkaa sitten ulos mamman kellarista jos olette jo noin homeessa.

ruotsalaistunut

#992 Re: voi kiesus

23.04.2013 08:59

#7: Lars Enbom - voi kiesus

täällä ruotsissa juuri budjetoi että 1aikuinen maahanmuuttaja saa verovapaana 22500kr kuussa + asunto,ruoka,ajokortti ym. minulle suomalaisena vastaava toimeentulotuki olisi 4500kr.eläkeikäinen maahanmuuttaja täällä saa 11000kr eläkettä kuukaudessa,ruotsalaisen normieläke n. 5000-7000kr

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

23.04.2013 12:16Vieras

#994

23.04.2013 14:39

Viihdymme hyvin täällä mamman kellarissa homeisina, niin kuin meillä vihreillä on yleensä tapana.

Vieras

#995

25.04.2013 08:09

Tämähän maahanmuuttajien houkuttelua katteettomasti, ilman velvoitteita

Vieras

#996

25.04.2013 09:20

Annan täyden tukeni tälle adressille.
älä höpötä

#997 Re: Ei ne nyt niin paljon saa...

25.04.2013 19:50

#5: hanne lahtela - Ei ne nyt niin paljon saa...

no kyllä vaan saa.

Saavat netin kotiin, puhelimet, lastenrattaat, asunnon (halvan tai ilmaiseksi), sossu maksaa laskuja ja pääsevät esim. päiväretkille johon sis. lounas! Kuka suomalainen saa ???

Itse olen ns paluumuuttaja ja minulle sanottiin ettei asuntoa heru koska jonossa yli 20 000, sain asumistuen + työttömyystuen - yht. 800 eur kk ja se mun asunto oli jo 750kk. Eli 50 eur miinuksella ja lähes 8kk työttömänä!! En löhöillyt sohvalla vaan hain töitä päivittäin! Kaverit maksoivat ruokani ja laskuni ja tänä päivänä olen vieläkin velkaa siitä 8kk kun elin heidän kustannuksella- suurimman osan olen jo maksanut takaisin. Onneksi.  En kertaakaan käynyt sossun luukulla! Eli tosiaankin miksi heille annetaan eikä vaadita mitään?  Heitä se työnteko ei tosiaankaan kiinnosta kun ei edes huonekaluja tarvitse ostaa kun sossu hoitaa nekin!

fasqew12331

#998 asda

27.04.2013 14:23

Muistakaa sitten ettette syytä tästä maahanmuuttajia vaan hallitsijoita.
Se kun te patriootit hölisette sielä deepwebissäkin niillä forumeillanne kuinka negrot on pakko tuhota tän vuosikymmenen aikana niin miettikää nyt järkevästi stna!! Pitäkää järkenne älkää menettäkö sitä. Etsikää oikeat syylliset älkää syyllistäkö sitä porrasta jotka eivät voi mitään itse ylemmille portaille.

Vieras

#999

28.04.2013 07:34

Suomessa tarpeeksi köyhiä ,miksi ottaa maahanmuuttajia kun meillä ei ole muutenkaan tahaa ja supistetaan suomalaisten sosiaali-ja terveyspalveluista!!!
Aki Saarikoski
Ylöjärvi

#1000 Ottakaa asioista paremmin selvää

28.04.2013 22:12

Adressissa esitetyt asiat on pelkkää mutua ja ennakkoluuloja.
Mamut saa täsmälleen saman rahan kuin muutkin suomalaiset.

Suomen solidaarinen velvollisuus on sitä paitsi ottaa lisää pakolaisia, Ruotsiin nähden täällä on todella vähän pakolaisia.

Soisin Suomeen tulevan lisääkin afrikkalaisia.:)