Kyselyt / Pitäisikö valtion kasvattaa tukeaan kulttuurille ja taiteelle? / Kommentit


Vieras

#26

13.10.2014 12:43

mistä lähtien valtion vastuulle kuuluu harrastusten tukeminen? harrastan moottoriurheilua niin missä meidän tuet?

Vieras

#27

15.11.2014 15:57

Menkää katsomaan nykytaiteen museoon, mitä apuraha saa aikaan, kun ei ole mitään väliä tykätään vai ei.

Vieras

#28

30.11.2014 19:50

liian yks puolisia kysymyksiä

Vieras

#29

30.12.2014 17:33

Onko varoja? Eikö lasten sairaala olisi tärkeämpi?

Vieras

#30

23.03.2015 12:05

Ei lisärahaa pummeille.....!

Vieras

#31

30.04.2015 13:27

Perusasiat kuntoon ensin.

Vieras

#32

01.02.2016 16:08

Ei pitäisi kasvattaa niitä menoja nykyisessä valtion taloudellisessa tilanteessa. On tärkeämpiäkin raahanreikiä!

Vieras

#33

14.02.2016 10:15

Koko valtion talous pitää olla keskittynyt vain elvytykseen. Tärkeintä on poistaa KAIKKI elvytyksen esteet, joista tulovero on pahin koska se vie ostovoiman jo ennen ostoksia. Seuraavina tulee monet tarpeettomat verot kuten yritysvero ja liikenteeseen liitetyt verot.
Suomi pitää saada niin houkuttelevaksi yrittämiselle ja asumiselle että yrittäjät tulevat Suomeen niin kuin pakolaiset nyt. Siinä pelissä kaikki voittavat.

Vieras

#34 Re: Re: Taiteen lähteille

19.02.2016 17:36

#14: Taiteilija - Re: Taiteen lähteille 

 Hyvä luettelo juuri niistä mitä EI saa tukea!! Esim. runous??? Huh huh!

Suomen lippu korkeella salossa

#35 hmm

08.04.2016 10:30

Miksiköhän huippu-urheilun (todella vähäinen) tukeminen pitäsi lopettaa (toinen kysymys samalla sivustolla) ja samalla nostaa taiteilioiden tukia??


Vieras

#36

08.06.2016 17:15

TIETENKIN!

Vieras

#37

19.08.2016 19:18

Kulttuuri ja taide voisivat olla muun OSAAMISEN ohella valtteja maassa missä on resursseina muuten lähinnä puuta ja vettä.

Toki on tärkeää katsoa mihin sen kohdentaa.

Vieras

#38

01.01.2017 20:01

Nykyajan taide on suurimmaksi osaksi ajan haaskausta ja rahan tuhlausta. Vain harvasta on taiteilijaksi, jonka tuotoksista yleisö nautii.

Anonyymi

#39

08.03.2017 16:07

Ehdottomasti. Paljon enemmin kuin bisnes tukia!
fyry

#40

25.03.2017 15:56

Kyllä noita kulttuureja, homottelua, homotaiteita, alastomana ties missä joukkoja sekä muita älyttömiä hillumisia älyttömyys taiteita on tuettu jos jollakin tavoin, varsinkin SDP.n Vallasta presidentti T. Halosesta lähtien, näkyy hyvin istuvan jo lähes koko hallinto elimiin asti punavihreä ajatus malli, sekä Valtaeliitin ahneus, ollaan vielä oltu niin tyhmiä että suostuttu itse jatkamaa ja rahoittamaa tätä järjettömyyttä.

Jotain järkeä yhteiskuntaan, ihmiset on työttöminä pienillä eläkkeillä ja työttömyyskorvauksilla leipäjonoissa.

Samalla kun Hallinnoiden ja Hallituksien Herrat, Rouvat, Homot ja Lesbot sekä vielä ne jotka eivät enää taida tietää mitä sukupuolta edustavat, kyllä on todella viisasta juttua.

Jo on aikoihin eletty järjettömyyden ja hulluuden tuomioitten Helvetin kuilulle asti, no siellä se ehkä hallinnoi tai ainakin tulee asuttamaa itse kaiken tämän tuhon järjettömyyden isä, näiden esim. nyt EU maiden ns. Kansojen Edustajien pitäisi edustaa omien maittensa kansoja, näyttää siltä että omat on orjuutettu ja asetettu Globalismin, EU.n, Kulttuurimarksismin sekä väestön vaihdon ym. palvelukseen mielummin ilmaiseksi ja vielä vaikka maksamaan koko jaskasta näille Kasvottomille Hallitsijoille.

Jotta Valtaapitävät, Korruptoituneet Korporaatiot ja niiden salassa olevat Hallitsijat voivat riistää ja hallinnoida aina vain enemmän orjuuttamalla halveksien kansojaan, kansat pistetään ajattelemaa heidän mieltymystensä mukaan, jos tuo kaikki on niin hienoa menkööt itse sinne seisomaan alastomina ja ihmettelemään mitä sukupuolta edustavat vai edustavatko mitään, vai ovatko peräti kaksi neuvosia selkärangattomia matelijoita, joilla on pitkät terävät myrkkyhampaat jotka halustaan luikertelevat puremaan ihmisiä ja myrkyttämään koko pallon.

Sitten selittelevät ja uutisoivat tieteen nimissä, nyt on taas löydetty joku mahdollisesti asuttava planeetta jossakin toisessa galaksissa muutamien valovuosien päässä, jossa voidaan ken ties asua, antavatko He muka toivoa ihmisille/ihmiskunnalle näillä valheillaan, tekisivät nyt ensin aluksen jolla pääsevät sinne katsomaan paikan päälle, sekä kykenevät palaavat takaisin muutamien viikkojen tai kuukausien sisällä tai edes muutamien vuosien, järjetöntä valehtelua, pelkkää potaskaa koko heidän juttunsa, lainaten erästä vanhempaa hlö.ä kyllä niitä selittäjiä aina löytyy, yhdessä paikassa kysytäänkin missä ovat tämän maailman viisaat ja älyniekat?


Vieras

#41

24.09.2017 07:45

Kultturi ja taide joutaa toimia täysin kuluttajiensa kustannuksella, kuten muutkin joutuvat tekemään. Veronmaksajien ei kuulu tukea mitään turhanpäiväistä.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

25.01.2018 17:34


sarianna

#43 Re:

25.01.2018 17:42

 

#41: -  

meidät pakotetaan hakemaan kouluihin ja kun koulutaudumme siihen missä olemme hyviä e tueta vaan uhkaillaan ja kiristetään, ei anneta töitä eikä apurahaa, hullut laittaa taiteilijoiden koulutukseen satoja tuhansia per henkilö ja sitten ei annta tehdä töitä eikä tueta millään tavalla, sellaiset hullut voi laittaa sairaalaan jotka tuvat nykyistä järjestelmää kultturin tuotannosta jossa pakotetaan opiskelemaan ja sen jäkeen aletaan potkimaan päähän, sairasta sakkia. galleriatkin pyörivät teidän verorahoilla, toisin on muualalla maailmassa jossa ei ole nationalisti sosialisteja päätämässä meidän asioista, siellä voi tehdä töitä ja se pärjää jonka työt myvät eivät ne joille annetaan rahaajostain valtion virastosta jonkun viranomaisen päätöksellä. työttömyysturvaan voi tehdä ammatti taiteilijoille osion niin että he voivat työskenellä ilman työttömysturvan verotusta verorajaan saakka.
Yksinkertaista, taiteilijat eivät ole yrittäjiä eikä Te- toimisto anna työskenellä työttömyysturvalla, jos myy taidettaan tai saa työstä rahaa niin katsotaan että on yrittäjä vaikka ei olekkaan verotuksellisesti, selainen on ihan oikeasti mielisairasta. Taitelijoille ei anneta mitään mahdollisutta menestyä, aloittaa pienestä kuten vaikka parturi tai sähkömies saa rahaa.


Vieras

#44

27.02.2018 23:28

Se, että taidetta ja kulttuuria tuetaan, ei ole verrattavissa mihinkään terveydenhuoltoon! Taide ja kulttuuri tuovat hyvinvointia elämyksellisyydellään ja se on kaikki henkistä pääomaa mitä ei rahalla saa! Sama asia luovan älykkyyden kanssa, se ei kasva ellei sitä ravita! Tulevaisuudessa ne, joilla sitä henkistä pääomaa on, ovat tulevaisuuden eliittiä.

 

 


Vieras

#45 Re: Re:

27.02.2018 23:40

#43: sarianna - Re:  

Tämä on erittäin totta! Olet asian ytimessä!! Puhu asiasta somessa rohkeasti, et ole ainut joka noin ajattelee. Hienoa että kirjoitit sen sanoiksi, olen täysin samaa mieltä. Olen kroonisesti sairastunut taiteilija joka haluaisi töihin mutta en fyysisesti siihen kykene eikä kukaan ota työkyvytöntä töihin jolla on kaksi raamatullista erikoislääkärien lausuntoja terveydentilastaan.. En pääse työkyv. eläkkeelle vaikka minulla on jo 6 vaikeahkoa diagnoosia. Olen samassa kuopassa työttömien kanssa, ja saan työttömyyskorvausta, josta kohta leikataan sillä en VOI OSALLISTUA TYÖKYVYTTÖMÄNÄ AKTIIVIMALLIIN, mutta minun olisi pakko etsiä orjahommia, joissa kävisin kääntymässä parin päivän ajan jotta saisin pitää tukeni. Tämä on v*ttu sairasta.

Meidän oikeisto-kapitalistinen riistohallitus köyhdyttää, riuduttaa ja kurjuuttaa kansaa minkä kerkeää ja rahaa tulee. Paljon. Keski-luokka joka luulee olevansa eliittiä, ja vielä äänestää niin, huomaa kohta olevansa myös köhyys kuopassa. #hallitusalas


Vieras

#46

19.06.2018 13:40

Ei verovarojen tuhlausta punikeille, sosiaalipummeille ja muille loisille.

Vieras

#47

17.11.2018 19:45

Kulttuurin ja taiteen tukeminen on ihan yhtä tyhmää ja turhaa kuin kehitysapu.
Kumpikaan ei johda siihen, että tuettu kohde oppisi tulemaan toimeen omilla ansioillaan ihan itse.

Vieras

#48

05.07.2019 11:14

Kulttuuri ja taide tuo ihmisille monenlaisia nautntoja, siksi taidetta ja kulttuuria tulisi tukea! Meidän tulee vähentää kulutustamme, tarvitsemme taidetta ja kulttuuria sen tilanlle!
KYRPÄ

#49 LISÄÄ RAHOJA KO NATZI ANTISEMITISTI KULTTUURIIN?

10.07.2019 21:51

TAIDE  OK

 

MUTTA:

NATZI KULTTUURI. -

MASAI. -

TERRORISMI .-

ANTISEMITISMI. -

RASUSMI .-

SOSIALISM. -

SOSSUPUMMI. -

HUUME. -

PEDO .-  (SEX  UAALI  RIKOKSET)

PUNASEN  RISTIN:SEKSI  ON  SYNTIÄ . -  (VAGINA  LOBOTOMIA  YHDISTYS  RY.LLE  LISÄÄ TUKEA)

ANTISEMITISTI  VASEMMISTO  (RASISMI)  RADIKAALI. -

 

KULTTUURI  EI OK!

 

 

LISÄÄ  RAHOJA  KO  NATZI  ANTISEMITISTI  KULTTUURIIN?

 

:l)>

KYRPÄ

#50 卐 SUUR SUOMI 卐

09.08.2019 12:38

 

 

 

MILLOIS SAA RAHAA OMAAN FENNO´S KANDINAAVISEEN SUOMALAISEEN KULTTUURIIN KUTEN:*

 

OLUEN JUONTI

 

AMPUMA JA METSÄSTYS HARRASTUS

 

RAHAA LISÄÄ BAARIREISSUUN JA NAISIIN

 

LIHAN SYÖNTIIN TUKI RAHAA

 

HUORÍSSA KÄYMISEEN

 

MATKUSTELUUN EKSOOTTISIIN AASIAN MAIHIN

 

UUTEEN AUTOON (OOPPELI OIS JO AIKA VANHA HYMM !!)

 

GRILLI REISSUUN BISSE JA SIIDERI BUDJETTII BALANSSOIMAAN JA LONKEROISIIN

 

LEMMIKILLE 3*TÄHDEN ILLALLINEN JA OIKEEN KUNNON SAFKAT , ...SLUURPS!

 

T:卐___S