Kieltäkää käsiaseet , ei enää koulusurmia

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kieltäkää käsiaseet , ei enää koulusurmia.

tommi pakarinen
suomi

#51

02.12.2008 23:37

Eikö kiellettäisi mielummin typerät ihmiset ja huonot mielipiteet?
En helvetissä allekirjoita!
Ville Heikkinen
Jalavus

#52 hmm

02.12.2008 23:45

Jos käsiaseet kielletään niin häviääköne sitten täältäkaikki?
Antti Pakarinen
Vantaa

#53

03.12.2008 11:34

Kun lukee aseiden vastustajien kommentteja, iskee alkujärkytyksen jälkeen epäusko. Puolustajilla on erinomaisia kommentteja, vastustajilla taas melko yleisesti...


Tekopyhää puollustaa ampuma-aseiden hallussapidon oikeuksia. Ihan sama, kuin minä rupeaisin vaatimaan itselleni oikeutta keräillä ydinpommeja.
Outi Markkanen (Helsinki, 30.9.2008 19:53) "

-Tuohon ei edes kannata kommentoida.


"Jos kaikkien harrastekäyttöön tarkoitetut käsiaseet olisivat lukkojen takana ampumaseuralla(jossa niitä käytettäisiin) niin tällaista ei pääsisi tapahtumaan, mitä ihmettä sillä pyssyllä kotona tehdään?
(Joo, joo, olen itsekkin ampumaharrastaja ja suosin silti tätä vaihtoehtoa, yksikin uhri on liikaa)

Mr.Dr. Pepper (Texas, 24.9.2008 01:59) "

-Jos olisit joskus harrastanut ammuntaa, Pepper -mikäli se on edes oikea nimesi- tajuasit absurdin väitteesi. Mitä sitten kun haluaa vaikka mennä toiselle radalle?

Ei tämä minunkaan avautuminen ole parhaasta päästä ja listaamalla asioita, toistaisin jo satoja kertoja mainittuja juttuja. Anyway, tässä on parempi adressi, jos joku ei ole vielä laittanut nimeään: http://www.adressit.com/aseet
Juho Päivärinta
Lempäälä

#54 Ei asekieltoa, hankinta vaikeammaksi

03.12.2008 19:09

Aseita saa vaikka kuinka. Jos oikein haluaa etsiä, saa Tampereelta vaikka käsiinsä venäläisen rynnäkkökiväärin jos maksaa tarpeeksi. Silla saa pirusti enemmän tuhoa kuin pistoolilla. Aseen hankinta vain vaikeammaksi.
Veli-Matti Rantanen
Klaukkala

#55 naiveja

01.10.2009 20:35

Luuletteko oikeesti, että jos joku on nyt menossa ampumaan 15 tyyppiä kouluun, niin se juttu tyssää siihen, kun ei saanu aseenkantolupaa. Jos sinä et tiedä mistä aseen löytää, niin se ei tarkoita, että sellaisia ei löydä. Kuvittele itsesi tilaan, jossa OLET juuri menossa lahtaamaan koulullisen lapsia, niin siinähän tilanteessa vaikka puukottaa poliisin, että saa sen pyssynsä. Ei ne ala mitään "no voi. En saanu aseenkantolupaa. Nyt en voikkaan tappaa 17 koululaista :("

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

25.10.2009 03:54


Arto Komsi
Kokkola

#57

30.10.2009 06:06

Tuota kieltoahan kokeiltiin jossakin Euroopan maassa (Ranska tai Britannia?) ja homma meni ihan reisille: Ampuma-ase rikokset kasvoi räjähdysmäisesti ja ihmisiä kuoli enemmän.
sanna julin
kouvola

#58

08.12.2009 01:45

Kelle siitä kieltämisestä todella on hyötyä?

Luvattomien aseiden hankinta kasvaisi jolloin myös rikosten selvittäminen vaikeutuisi ja siksi jopa rikollisuus voisi kasvaa entisestään.

Eli kannattaa asioita ajatella myös muullakin tavalla kuin että koulusurmat vähenevät! Siihen voi vaikuttaa valtio auttamalla ja hoitamalla kaikkia nuoria ja myös aikuisia ihmisiä.
Ville Honkala
Seinäjoki

#59

08.12.2009 02:53

Mikä se uutinen oli kun poliisi paljasti luvattoman asetehtaan pari päivää sitten? Sellaiset tehtaat on varmasti seurausta jo nyt tiukasta aselaista. Niistä luvattomista ei ole mitään rekisteriä tietenkään olemassa, niillä kun tekee pahaa niin sitten ase vaan järveen ja vaikka se joskus löytyisikin niin pahantekijä ei. Eikö juuri sen takia ole olemassa luvalliset aseet että luvattomia olisi vähemmän ja jos luvallisella joku rikoksen tekee, voidaan päästä tekijän jäljille ja esim jäljittää luoti jollakin tietyllä aseella ammutuksi? Kun aseista on joku rekisteri, on siinä puolensa verrattuna siihen että vaan ostetaan pimeä revolveri jostain ja jos tapahtuu että sillä sitten ammutaan ihminen niin se sitten vaan hävitetään niin että ei löydy vuosiin ja sormenjäljet katoaa siitä, heitetään syvään veteen. Jos se koskaan löytyy niin eipä löydy tekijää ja teostakin on jo niin kauan ettei sitä muisteta, asekin niin ruosteessa ettei siitä paljon voi päätellä.. Ne koulumurhaajat ovat olleet sellaisia seonneita molemmat, kumpikin ampui itsensä ja piti saada muitakin mukaan. Hulluja on monenlaisia. Luvallisilla aseilla tehdyt rikokset ovat usein luonteeltaan niitä sekopääjuttuja, perheenisä ampuu perheensä ja itsensä-tyyppisiä. Rikollisten teot on sitten erikseen, ne tehdään luvattomilla ja mitä enemmän on luvattomia markkinoilla niin sitä enemmän rikolliset ampuu toisiaan ja mitä vähemmän niin sitä enemmän joutuvat käyttää puukkoja, leipäveitsiä, omatekoisia tuliaseita jne muttei se aseitten määrä vaikuta siihen paljonko tulee ruumiita, se vaan vaikuttaa ruumiittentekemisen keinoihin. Olishan se Auvinen tai Saari voinut rakentaa pommin Myyrmannin tyyliin, ei oo vaikeeta, jos ei olis aseita saanut. Seuraava koulusurma jos sellainen tulee, (todennäköisesti joku jossain koulussa sekoaa ennemmin tai myöhemmin ja ottaa mallia niistä edellisistä ja surma tulee koska ei maailma ole niistä mihinkään muutunut vaikka ne oli hankkivinaan lisää kouluterveydenhoitajia, vittuako sellainen auttaa, mistä ne hoitajat näkee ihmisen pään sisään mitä siellä liikkuu, ei kai ne murhaajat sentään niin tyhmiä oo olleet että olis menneet kertoon sellaiselle tai mitenkään paljastumaan, pakkohoitoonhan sellaisesta Suomessa joutuu eikä mitään apua sais, kauhean kasan lääkkeitä ja jotain mukaterapiaa, entistä huonomman olon vaan) tapahtunee luvattomalla aseella tai pommilla. Ikävä kyllä. Toivottavasti kukaan ei tee sellaista tekoa enää mutta realiteetit huomioon ottaen joku luultavasti tekee jossain vaiheessa. Miten se oli että Homo Homini lupus, niinkö se meni? Niin mitä ne paljonpuhutut hoitajat nyt sitten aikoo tehdä, kysellä oppilailta että aiotko tappaa ketään, onko sellaisia ajatuksia ollut viime aikoina jne? Täytyisi parantaa koko yhteiskuntaa, hoitaa sairautta eikä oiretta jos jotain oikeasti tehdä halutaan vaan eihän ne mitään tajuu. Eivät näe metsää puilta.
Jarko Häkkinen
Anttola

#60 Pitäisikö oikeasti tehdä jotakin?

08.12.2009 11:15

Tässä nyt ollaan näön vuoksi kurittamassa lainkuuliaisia kansalaisia, ettei asialle tarvitsisi tehdä mitään. Minä olen opettajana nähnyt, kuinka noita koulusurmia on valtion taholta valmisteltu. Eivät suurimpia syyllisiä ole nuo vinksahtaneet ampujat, vaan useat peräkkäiset hallitukset, jotka ovat jo kohta kaksikymmentä vuotta opettaneet, ettei ihmiselämällä ole arvoa.

Sinällään kyllä ihmettelen, kuinka ensimmäiseksi aseeksi voi saada automaattipistoolin ilman mitään näyttöä ampumaharrastuksesta.

Enin osa henkirikoksista kuitenkin Suomessa kuitenkin tehdään henkilöautolla. Miksi sellaisen saa omistaa kuka tahansa?
Joni Kortetjärvi
Turku

#61 Eipä

16.12.2009 11:38

Tässä nyt hyvät ihmiset ole yhtään mitään järkeä.

Vieras

#62 Käsiaseadressi

09.07.2010 15:39

Terve !

 

Ihmttelen miksi keräät uudelleen samaa asiaa kun käsiase adressi on jo kerännyt yli 67 000 nimeä ja luovutettu Ministeri Holmlundille kahden entisen ministerin nimin varustetuna.

 

 

Vieras

#63 Re: Kröhöm

07.09.2010 14:28

#25: Jere Lineri - Kröhöm 

 

kaikki käsiaseet tulisi kieltää , ei vain järeät, ei ole MITÄÄN syytä miksi jonkin henkilön pitäisi saada pitää hallussaan käsiasetta. Todellakin ei ole mitää perustetta miksi pitäisi saada pitää esim kotona/mukana käsiasetta. Ammuntaa voi harrastaa radoilla ja aseet varastoida siellä, ei ole mitään syytä kannella niitä edestakaisin.
RM
Vieras

#64 Miten

29.09.2010 03:31

tällä adressilla olisi parempi vaikutus kuin sillä joka jo keräsi kymmeniä tuhansia allekirjoituksia? Minä allekirjoitin sen, mutta kansan on nyt tajuttava ettei nettiadressin allekirjoittaminen (niin helppoa kuin onkin) johda suomessa haluttuihin asioihin. Pitää keksiä jotain radikalimpaa. Meidän päättäjät on niin puupäitä.
Juha Paasonen
Vieras

#65

17.10.2010 00:27

KIELTÄKÄÄ SITEN KAIKKI MUUTKIN PUUKOT,PUNTARIT,AUTOT JA KATSOTAAN MITÄ JÄÄ JÄLJELLE. NÄIN TÄÄLLÄ SAVON MUALLA...
Hippiliike oli ja meni
Vieras

#66

22.11.2010 16:04

"Taotaan miekat auroiksi" kuten ennen hyvässä Neuvostoliitossa tehtiin! Häiriintynyt koulupoika saa naulapommiohjeet kätevästi netistä. Voi hellan duudeli teidän kanssa -kielletään aseet - sodat loppuu! Kun sijoitettaisi tämäkin aika ja raha sinne taudin alkujuurille. Muksujen ja aikuisten mielenterveysongelmien hoitoon. En kannata asekieltoa!!!
Todellakin
Vieras

#67 Mielenterveys

13.01.2011 19:55

Ketjusta ilmenee selvästi että ongelman ydin piilee mielenterveydeyden ongelmissa.
niitä ilmenee erityisesti "cityvihreillä" asefobikoilla.
Vieras

#68 Re: Re: Kröhöm

13.01.2011 20:00

#63: Vieras - Re: Kröhöm 

Ei ole mitään järkisyytä monille sinunkaan harrastamillesi asioille.

Silti minä en ole vaatimassa niitä kiellettäviksi sillä perusteella etten itse harrasta samaa.

Ampumaradoista ja aseiden varastoinnista ko paikoissa löytyy jo tarpeeksi perusteltuja vastauksia joten en viitsi tuohon aivopieruusi enää puuttua.

 

Vieras

#69 Re: Pitäisikö oikeasti tehdä jotakin?

13.01.2011 20:02

Vieras

#70 Re: Nimenomaan

13.01.2011 20:11

#59: Ville Honkala -  

Asia on juuri näin!

Nämä ituvihreät h*o k**nistit yrittävät uskotella että lainkuuliaisuus kasvaa sillä että ennestäänkin sääntöjen mukaan eläneitä kurmotetaan vielä lisää!

Elättelen toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Jokainen äänioikeutettu suomen kansalainen lukee listan uutta aselakia puoltaneista "kansan edustajista" eikä äänestä ainakaan ketään heistä.

 

M-00
Vieras

#71 jaaa-aa

23.04.2011 00:58

en ole koskaan ampunut millään aseella, enkä ole edes pitänyt kädessä oikeeta asetta, mutta en ymmärrä miksi käsi aseet pitäisi kieltää kokonaan sen takia, koska pari koulu ammutaa on tapahtunut.vaikka käsi aseet kielettäis kokonaan, nii ihmiset saisi jostain jonkun laittoman aseet tai jonkun jalkajousen jos haluaan mennä tappaamaan jonkun. tällä periaatteella pitäisi kieltää kaikki millä ihminen voisi haluteessaan tehdä jonkun joukkosurman. esim. veitset, puukot jne. eli mitä tavaraa jää jos kaikki vaaralliset kamat poistetaan, ei mitää.

ja jos ajattelee muutenkin nii ainoo asia mikä ärsyttää yleesä on se että koko ajan tulee uusia lakea ja muita missä kielletään jotain. kohta ei pysty tekemään mitää kun kaikki kielletään. vaikka laki kieltää sellasia asioita mitkä ovat hengenvaarallisia, mutta koko ajan tulee sellasia lakeja myös mitä ei tarvittais edes. veikkaan että 10 vuoden päästä, täällä ei pysty enään mitää tekee kun kaikki on kiellettyä. ihmisen pitäis pystyä elää rauhassa ilman mitään turhia sääntöjä. .

Vieras

#72

06.06.2011 01:50

Käsiaseita päinvastoin pitäisi pystyä hankkimaan helpommin, ja esim. itsensä ja omaisuutensa puolustamisen pitäisi olla hyväksyttävä syy aseluvan hankkimiselle. Ja te, jotka valitatte että suomessa ei tarvita käsiaseita, niin miettikääpäs: murhasta saa elinkautisen, joka on noin 12 vuotta vankeutta.12 vuotta?orly?
ei se ole rangaistus vaan lahja. Aseita ei pitäisi kumminkaan luovuttaa mieleltään häiriytyneille ihmisille, eikä niille joilla on rikosrekisteri.

Vieras

#73

21.10.2013 15:18

Kielletään keittiöveitset, eikös viimeisin yritys tapahtunu ihan puukolla pohjoisessa päin. Miksei kukaan ole kieltämässä raakoja amerikakalaisia elokuvia joissa tapetaan naurussa sun satamäärin pahimmillaan ja kymmen vuotiaatkin voi kattoa.. Eipä kontrolli toimi sielläkään

Vieras

#74 Re: Re: Nimenomaan

21.10.2013 15:55

#70: Vieras - Re: Nimenomaan Jokainen äänioikeutettu suomen kansalainen pölöpölö....

Vilkaisepas ensin kuinka monta asehullua on löytynyt tätä allekirjoittamaan ja puhu sitten uudestaan.

Noilla "äänillä" ei paljon valtakunnanpolitiikkaan vaikuteta.

ϟϟ SKINHEAD ☩ ☠ 卐 ☣

#75 JOKASELLE OPPILAALLE JA OPETTAJALLE CLOKKI KÄTEEN NIIN KOULU PUUKOTUKSET LOPPUU SUOMESSAA !!!!!!!!!!

17.05.2020 03:45

(+)

 

PARHAITEN ME SUOJATAAN KOULULAISIA SKIDEJÄ JA SKINEJÄ KU ANNETAAN KAIKILLE KÄSIASEET JA ASEISTETAAN OPETTAJAT JA OPPILAAT

 

KS:*JENKIN MALLI JA DONALD TRUMPIN IDEA ;)

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko kouluissa olla viikoittainen kasvisruokapäivä?