Kuokkalan terveys- ja neuvolapalveluiden puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Kuokkalan terveys- ja neuvolapalveluiden puolesta.


Vieras

#1

25.10.2013 09:50

Kuokkalan lisäksi muidenkin kaupunginosien lähipalveluiden leikkaukset on peruttava. Ennenkuin lähipalvelut on määritelty, ja toimivat monitoimipisteet organisoitu, ei tule tehdä leikkauksia, jotka vaarantavat välittömästi kuntalaisten henkeä, terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia. Se on lyhytnäköistä ja vastuutonta.

Vieras

#2

25.10.2013 12:35

Kuokkalassa on asukkaita jo yhden pienen kaupungin verran,joten olisi silkkaa tyhmyyttä poistaa sieltä peruspalveluita säästösyistä. Säästäkää vaikka kaupungin katuvaloista , jotka palavat läpi yön ja kaupungin eri instassien kokousten illallisista.
aitio

#3 Re: Anderssonin aitio pois jypin hallista..

25.10.2013 14:38


Vieras

#4

25.10.2013 15:49

Törkeetä videä ihmisiltä lähi terveysasema

Vieras

#5

25.10.2013 16:32

Mukava kokoontumispaikka kaikille kun ollaan yhtäaikaa siellä Kyllössä jonottamassa. Sitäkös se meinaa nämä kuntaliitokset, ollaan kaikki yhtä suurta perhettä. Palvelut romutetaan ja keskitetään yhteen paikkaan. Kohta me kuljetaan samanlaisissa vaatteissakin ja maksetaan niitä kaupungin huonoista päätöksistä johtuvia velkoja.

Vieras

#6

25.10.2013 21:43

Esitetyt perustelu on pätevä syy. Asukasmäärä !

Vieras

#7

25.10.2013 23:19

Olen asunnut Kuokkalassa 16 v. Minulla on kaksi lasta. Munun vanhemmat asuivat Kuokkalassa 10 v. Kuokkalassa on paljon lapsia ja eläkeläisiä, joilla ei ole mahdollisuuksia matkustaa 8 km kahdella busilla tai autolla.

Vieras

#8

26.10.2013 11:17

Olen asunut alueella 17 vuotta, tämä siirtoyritys on torjuttava!

Vieras

#9

26.10.2013 17:04

Kuokkalassa asuville tulee halvemmaksi maksaa enemmän veroja ja käyttää lähellä olevia palveluita, kuin käydä kauempana palveluiden perässä pienemmillä veroilla.

Vieras

#10

29.10.2013 18:56

jos vaikka lakkautettas kaupungin johtajan paikka ni säästettäs vielä enemmän!
HALOO!!!

#11

29.10.2013 19:41

Kaikkia palveluita ei voi siirtää kyllönmäelle,se ei vaan toimi niin.
Kuokkalan terveysasemalla on asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta ja palvelu toimii moitteettomasti.
Toki varmaan jollain voi olla ns. ikäviä kokemuksia, mutta omalle kohdalleni niitä ei ole sattunut ja työn puolesta asioin aika usein ko. terveysasemalla joko käyden siellä tai puhelimitse.
Nyt pitäisi päättäjille saada järkeä päähän..säästöjä pitää koko ajan hakea, mutta nyt mennään sellaisiin alueisiin, jossa kyse on inhimillisyydestä ja ihmisen oikeudesta päästä hyvään hoitoon ja nopeasti kun tarve vaatii.
Kuokkala on jatkuvasti kasvava alue ja terveyskeskuksessa varmasti riittää asiakkaita..vai voiko kaupungin johto todistaa toista??

Vieras

#12

29.10.2013 21:03

Ei mitään järkeä lopettaa palveluja Kuokkalasta!!
Mimi

#13 Ovelta ovelle?

05.11.2013 15:00

Hei, saisiko tähän adressiin kiertämään jonkun porukan ovelta ovelle hakemassa nimiä? Varsinkaan nuo vanhemmat ja eläkeläiset eivät pääse nettiin allekirjoittamaan adressia ja olisivat varmasti kaikki pitämässä palvelut Kuokkalassa, ja monet muut paikalliset lapsiperheet eivät varmaan ole edes tietoisia tällaisesta adressista.

Kuokkalasta ei ihan noin vain kuljeta Kyllöön, vaikka matka sinänsä kuulostaa melko "pienelle". Autolla sinne pääsee toki, mutta miten mahtuu parkkiin, koska siellähän pitäisi olla sitten enemmän parkkitilaa... ja myös isommat tilat, jotta siellä pystyttäisiin palvelemaan kaikki Kuokkalankin asukkaat. Mistä säästö oikein tulisi? Siitäkö, että palveluihin kulkeminen/pääseminen tehtäisiin niin hankalaksi, että niissä ei enää ihmiset voisi käydä?? Lääkäriin hakeuduttaisiin vasta viime tipassa ja tautien jo pahennettua, jolloin hoito tulee vain kalliimmaksi.

On myös paljon lapsiperheitä, joilla ei ole autoa. Heille bussilla kulkeminen Kuokkalasta Kyllöön voi olla painajaismainen matka. Taksilla pääsee vain ne joilla on varaa kalliisiin taksimatkoihin, ja toisekseen jokainen taksimatka lasten kanssa on riskinotto lasten hengen uhalla, ellei autottomalla satu olemaan omia lasten turvaistuimia. Niitä on harvoin mahdollista saada takseihin, varsinkaan silloin kun on kiire esimerkiksi lääkäriin.

Optimitilanteessa bussimatkaan esimerkiksi kotoa Kuokkalan keskustan läheisyydestä Kyllön neuvolaan voisi mennä noin 1h10min (kävelyä lasten vauhdilla/rattailla pysäkille, bussimatka, kävelyä uudelleen pysäkiltä kyllöön). JOS sattuisi aika olemaan sopivasti, että pääsisi suoralla yhteydellä. Jos ei aika satu juuri sopivasti siihen voi lisätä helposti 30min pelkkää odottelua ennen kuin pääsee hoitajalle/lääkärille eli 1h40min menisi helposti jo "menomatkaan" pienten lasten kanssa, jotta pääsee neuvolaan. Plus siihen vielä se paluumatkakin johon voi helposti laskea saman verran odottelua tai pahimmillaan lähes tunnin odottelua eli paluumatka voi aivan hyvin olla myös 2h10min. Tuosta tulee helposti jo pelkkään kulkemiseen neuvolaan reippaasti yli 3 tuntia! Näin pitäisi toimia joka neuvolakäynnin kohdalla. Pienet vauvat viikon parin välein ja siitä eteenpäin noin 1kk välein + ylimääräiset kontrollikäynnit jne. Neuvolan ajat saa miten saa eli omasta tahdostaan riippumatta voi joutua vaikka täpötäyteen ruuhkabussiin, johon ei välttämättä edes yhdet vaunut mahdu, puhumattakaan useista! Entäpä pienet vauvat joiden ei olisi edes kovin toivottavaa altistua kaikenmaailman pöpöille mitä ruuhkabusseissa luonnollisestikin on, lisätään sillä vain vauvojen sairastelua. On eri asia matkustaa bussilla vauvojen kanssa, kun voi valita ajan, eikä ole pakko mennä ruuhkabussiin, mutta jos on pakko mennä tiettyyn aikaan neuvolaan bussilla, silloin ei ole mahdollisuutta valita. Kuokkalasta kävely Kyllöön on melkoisen tuskallinen matka sekin, eikä alle 2 viikkoa vanhojen vauvojen kanssa se edes onnistuisi. YRITETÄÄNKÖ TÄLLÄ "SÄÄSTÖLLÄ" LISÄTÄ HENKILÖAUTOJEN KÄYTTÖÄ VAI VÄHENTÄÄ NEUVOLASSA KÄYMISTÄ?

Kommentoi adressia