Tukiasemat julkiseen tietoon

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tukiasemat julkiseen tietoon.


Vieras

#51 Re: Re: Re: _duck

21.05.2014 09:35

#50: tunari - Re: Re: _duck

Jos hyökkääjä on siis jo maassa, ei tukiasemien paikallistaminen liene teknisesti kovinkaan vaikeaa. Ei sillä silloin liene merkitystä, meneekö 5 min vai ehkä tunti.

Järjestelmäinsinööri

#52

25.05.2014 07:44

Olettehan tietoisia että matkapuhelimesta tukiaseman suuntaan menevän signaalin voimakkuus on sama kuin tukiasemasta matkapuhelimen suuntaan menevän signaalin voimakkuus?

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että tukiaseman juurella "säteilyn" voimakkuus ei ole yhtään sen suurempaa kuin matkapuhelimen vieressä. Saatteko "oireita" myös puhelimestanne? Itse asiassa signaalin voimakkuus on sitä pienempi, mitä lähempänä puhelin on tukiasemaa (eikö täten kannattaisi vain rakentaa LISÄÄ tukiasemia joka paikkaan?).

X-röntgenhoitaja
Vieras

#53 Aivomme ja mikroaallot

03.06.2014 10:06

Suomalainen aivotutkimus on jo todistanut, että aivoissa tapahtuu mm. pitkään puhumisen seurauksena muutoksia. Niiden pitkäaikaisvaikutusta ei vielä ole tutkittu. - Suositus puhelimen käytössä oli max 15 min. per puhelu.

Tiina Kallioinen
Adressin tekijä

#54 Re: KÄYTETÄÄN AIVAN VÄÄRÄÄ MITTAYKSIKKÖÄ!

11.07.2014 14:24

Tiina Kallioinen
Adressin tekijä

#55 Re: Aivomme ja mikroaallot

11.07.2014 14:30

#53: X-röntgenhoitaja - Aivomme ja mikroaallot

Ranskalainen juuri julkaistu CERENAT-tutkimus osoittaa, että runsaasti ja pitkään kännykkää käyttäneillä on 2-3 kertaa suurempi aivokasvainriski.

Myös kännykän käyttö työssä on tutkimuksen mukaan riskitekijä. Se asettaa vahvasti kyseenalaiseksi sen, että yritykset, kunnat ja valtionhallinto ovat usein luopuneet lankapuhelimista ja siirtyneet kännyköihin.

http://oem.bmj.com/content/early/2014/05/09/oemed-2013-101754.abstract.html


Geenimanipuloinnin kimppuun seuraavaksi

#56 Re: Re: Uraanikaivokset sekä Uraanivoimalat ovat suurin uhka kaikelle elämälle.

16.07.2014 19:38

#22: - Re: Uraanikaivokset sekä Uraanivoimalat ovat suurin uhka kaikelle elämälle.

Vielä suurempi on ydinvoimalaitokset. Niistä tupsahtelee tuo tuostakin ilmaan säteileviä päästöjä, mistä ei kerrota ja välillä laitoksia räjähtelee kokonaan. Perintö lapsillemme.

Sen kanssa kilpailee hyvänä kakkosena geenimanipulointi, joka vääristä ja vaarantaa luonnon geeniperimän, luonnonkasvit ja perinteiset viljelykasvit, vaikuttaa lisääntymiseemme ja terveyteemme haitallisesti, mm. keskushermostoon eli tyhmentää lihavuuden lisäksi. Uskon että politikkomme vielä järkiintyvät ha kieltävät geeniteknologian käytön. Koskinenkaan ei ole enää maatalousministeri (oli kaikessa hiljaisuudessa hyväksymässä geenimaisin Euroopassa viljeltäväksi; GMO rehulla ruokittua lihaahan jo syödään Suomessakin). Saa nähdä mikä huippuvirka hänelle on pedattu teollisuudessa tai EU:ssa. Katainen oli varmasti mukana jutussa. Kannattaa olla valppaanan ja tehdä oikeita valintoja.

Tunari yrittää hämätä - jättäkää älypuhelimet kauppaan.

#57 Re: Re: Re: _duck

16.07.2014 20:03

#50: tunari - Re: Re: _duck

Perinteinen sodankäynti on out. Nyt käytetään propagandaa, verkkohyökkäyksiä ja monipuolista taloudellista painostusta. GSM tukiasemien pommittaminen on utopiaa ja vaatisi tuhansia rypäleohjuksia, joita ei ole edes valmistettu vielä.

GSM verkko ylikuormittuu ja menee tukkoon jo kun Iltalehti uutisoi että tappava flunssavirus voi saapua Suomeen ja rokotteet saattavat loppua kesken.

Eduskuntavaaliehdokkailta ja -puolueilta on tentattava heidän kantansa asiaan. Sitä kautta voidaan saada muutos salailun ja härskiin valehteluun säteilyn vaikutuksista.

Teleoperatorit, telehallinto ja alan yritykset ovat olleet keisareita ja tehneet tähän asti mitä haluavat. Myös kansallismaisemat on pilattu mastoilla ja voimakkailla kentillä ilman minkänlaista julkista keskustelua.

oireita saanut

#58 Re:

25.07.2014 13:47

#52: Järjestelmäinsinööri -

Olethan insinööri tietoinen siitä, että tukiasema lähettää säteilyä 24/7, mutta puhelin vain sen verran kuin se on korvalla, eli ensimmäiseltä ei voi välttyä jos asuu vieressä, toiselta kyllä voi välttyä kun ei sitä käytä.

Matkapuhelintukiasemat ja terveys

#59 Re: Re:

19.10.2014 06:27

#58: oireita saanut - Re:  

 

Espoossa ainakin matkapuhelintukiasemia on sijoitettu huolestuttaviin paikkoihin. Esim. Friisilän ala-aste. Kaikkein hirveintä on päiväkotien säteilyttäminen. Esim. Epoossa Ellipsin päiväkodin aivan vieressä VVO:n talon päällä on useampi teliasoneran tukiasema. Tukiasemista, tehoista ym ei saa tietoja. Tukiasemat eivät tarvitse mitään lupaa. Stuk ei tule mittaamaan. Asukkaana et saa tietoja mistään etkä voi vaikuttaa. 

 

Stukinkin raporteissa on todettu, että matkapuhelintukiaseman läheisyydessä taustasäteily voi olla 100 000 kertaista kuin muualla!

muutto edessä?

#60 Matkapuhelinverkon tukiasemien yhteys sairauksii

01.11.2014 21:06

Lähde Uusi Suomi/Teemu J. Kammonen 25.7.2011


"Tutkijoiden mukaan alle 500 metrin päässä tukiasemista asuvilla on noin seitsenkertainen kuolleisuus syöpäkasvaimiin kuin verrokkiryhmällä.
Brasilialaistutkimus on tilastollinen tutkimus, joka toteutettiin vuosien 1996 ja 2006 välillä.
Tutkijat vertasivat keskenään Minas Geraisin osavaltiossa terveystietojen todettuja syöpäkasvaimia, paikallisen teleoperaattorin tukiasemien sijaintia ja kunnallisia osoitetietoja.
Kävi ilmi, että alle 500 metrin päässä matkapuhelinverkon tukiasemista asuvalla väestöllä kuolleisuus syöpäkasvaimiin oli noin 35 henkeä 10 000 asukasta kohden.
Kauempana asuvilla kuolleisuus oli suurimmillaankin vain noin 5 henkeä 10 000 asukasta kohden.
Kaikissa tutkimuskohteissa tukiasemien lähettämä radiosäteily oli alle Brasilian lain määräämän ja kansainvälisten standardien.
Tutkijat totesivat vielä, että lähinnä mastoja asuvat sairastuivat todennäköisimmin kuolettavaan syöpäkasvaimeen. Tutkimuksen epäkohta oli se, ettei se mitannut väestön varsinaista altistumista tukiasemien säteilylle, vaan yhteys on tilastollinen."
-Parikymmentä vuotta sitten tupakan ja keuhkosyövän yhteys oli tupakkatehtaiden mukaan 'vain' tilastollinen.
Tyypillisimmät radiotaajuisen säteilyn aiheuttamat ongelmat: Uniongelmat, masennus, aivotoiminnan häiriöt, lihaskivut, infektiot, iho-ongelmat, sydänongelmat, näkö- ja kuulohäiriöt.
Maailman terveysjärjestö WHO on luokitellut radiotaajuisen säteilyn mahdollisesti karsinogeeniseksi.
4G verkko käyttää kustannussyistä puiden yms. rakenteiden, myös ihmiskehon läpäisevää 800 MHz:n matalaa pulssimaista taajuutta.
Israelin terveysministeri ei salli 4G:n käyttöönottoa ennen terveysvaikutusten selvittämistä.


Vieras

#61

11.05.2015 13:05

Koska tunnen itsekin säteilyn aiheuttamia oireita. Tietoisuutta ja herättelyä tarvitaan jotta tulevat sukupolvet säästyvät vakavilta säteilysairauksilta jotka pahimmillaan eristävät ja invalidisoivat ihmisen ja näkymättöminä tuhoavat kaikkea elollista.

Vieras

#62

21.06.2015 16:41

Olen täysin samaa mieltä, tuttuni on mittauttanut omasta asunnostaan talon ylimmäisessä kerroksessa sijaitsevan makuuhuoneen tilannetta. Katolla on härpäke, mutta kukaan ei tee mitään sen lisäksi, että leimaa kaheliksi.
Tarpeellinen tieto
Vieras

#63

03.07.2015 11:21

Allekirjoitin, koska kuulostaa järkevältä ja tarpeelliselta saattaa tämä tieto tavallisille ihmisille harkittavaksi. Olisi hyvä voida tarkastella asuinympäristöä tältä kannalta ja voida valita asuinympäristö paremmin sopivaksi omaan vointiin ja tarpeisiin.