Adressi Israelin tueksi!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Adressi Israelin tueksi!.

Gavriblock

#1501 UUTISOTSIKOITA

25.12.2012 17:01

UUTISOTSIKOITA

Jerusalemin alueneuvosto hyväksyi maanantaina 1 200 asuntoyksikön rakentamisen Gilon lähiöön sen jälkeen, kun sitä vastaan esitetyt valitukset havaittiin aiheettomiksi. Gilon lähiö sijaitsee Jerusalemin eteläpuolella arabiasutuksen vieressä. Sitä vastapäätä laakson toisella puolella on turva-aidan eristämä pääosin kristittyjen asuttama Beit Jalan arabikylä, jonne tunkeutuneet terroristit tulittivat juutalaiskoteihin suorasuuntauksella. Yhdessä tapauksessa terroristit surmasivat pienen vauvan, jota vanhemmat työnsivät lastenrattailla Gilon puistossa. Terroristi tunnusti, että tarkoituksena oli aiheuttaa mahdollisimman suurta surua vanhemmille. Tyttäremme kerrostaloasunto sijaitsee laakson reunalla, ja yksi kiväärinluoti osui ikkunanpieleen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/163527#.UNlrTmJHT-k

Syyrian armeija käytti kapinallisia vastaan tekemässään ilmaiskussa sariinin tapaista kaasua nimeltä ”agentti 15”, joka aiheuttaa ihmisissä näön heikkenemistä, sekavuutta, hengitysvaikeuksia ja halvaantumista. Syyrian Amerikkalainen lääkintä-yhdistys SAMS tutki uhreja ja haastatteli heitä tullen tähän toteamukseen. Se on kuitenkin vain yksi monista ja lievimmistä kemiallisista aseista Assadin arsenaalissa. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/163539#.UNltE2JHT-k

Kolme ihmistä haavoittui PA:n arabien heittämistä kivistä bussia vastaan tiellä no 60. Haavoittuneille annettiin ensiapu paikalla ja heidät kiidätettiin sairaalaan lisähoitoon. Paikan lähellä on IDF:n tarkkailupiste, josta on näkyvyys hyökkäyspaikalle, jossa on tapahtunut useita kivityksiä ja jopa tulituksia ampuma-asein. Alue on arabikylän Beit Ummar lähellä, jonne hyökkääjät pakenevat suojaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/163524#.UNluaGJHT-k

Joulutervehdyksessään pääministeri Netanyahu vakuutti, että Israel tulee varmistamaan uskonnollisen vapauden maassa. Hän viittasi siihen, miten kristittyjen asukkaitten määrä useissa alueen maissa pienenee, mikä Israelissa puolestaan kasvaa vakavasti. Tosin kristityt niissä kaupungeissa, joissa he asuvat muslimien kanssa rinnakkain, kuten Nasaretissa tai Jerusalemin itäosissa, valittavat muslimien harjoittavan jatkuvaa häirintää ja painostusta, mikä sotii maan lakeja vastaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/163514#.UNlvtWJHT-k

HRW tunnustaa, että jopa operaatio ”Pilvenpatsas” aikana, jolloin Gazan arabit ampuivat jatkuvasti raketteja Israelin siviiliasutuksia kohti, Israel jatkoi avustus-rekkojen kuljettamista Gazan kaistalle usein oman turvallisuutensa vaarantaen. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/163496#.UNlwzGJHT-k

Ministeri Uzi Landau totesi vieraillessaan Davidin kaupungissa, että Jerusalemin säilyttäminen yhtenäisenä ja jakamattomana on sionismin avain. Hän antoi tunnustusta niille, jotka jatkavat kaivauksia Davidin kaupungin alueilla löytäen yhä uusia todisteita muinaisen kuningaskunnan elämästä ja sen pääkaupungin kehityksestä, vaikka arabit vastustavat kaikkia kaivauksia Jerusalemissa ja varsinkin Temppelivuoren läheisyydessä, koska niiden löydöt vahvistavat vuoren juutalaisuutta. Hän sanoi, että Israel jatkaa Jerusalemin rakentamista, ei vain siksi, että se lisää turvallisuutta, vaan siksi, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/163513#.UNlxd2JHT-k

Bayit Hayehudi puolueen puheenjohtajaa Naftaki Benettiä vastaan lähinnä Likudin ja Netanyahun aloittama parjauskampanja näyttää aiheuttavan puolueen kannatuksen nousun gallupeissa, mikä osoittaa hänen teesiensä sopivan yhä useamman israelilaisen omaan poliittiseen kuvaan. Bennett vihjaa, että Netanyhau suunnittelee hallitusyhteistyötä vasemmiston kanssa, johon kuulunevat Labour ja Livnin puolue. Shasin taholta vakuutetaan, että se on aina hallituskuvioissa, vaikka puheenjohtaja- kiista Eli Yishain ja Arye Derin välillä häiritseekin vaalitaisteluja. Bennett sanoo Netanyahusta, että tämä haluaa hallitukseen kyllä-miehiä voidakseen itse junailla kaikkea oman tahtonsa mukaan. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/163531#.UNly92JHT-k, http://www.timesofisrael.com/new-poll-shows-jewish-home-gaining-strength-at-netanyahus-expense/

Avigdor Libermania vastaan nostettu oikeuskäsittely näyttää viivästyvän ja moni-mutkaistuvan oikeuskanslerin äkillisten toimien vuoksi. Libermanin tutkimukset ovat kestäneet 17 vuoden ajan, nousten aina esille juuri ennen vaaleja kuten nytkin. Oikeuskansleri Weinsteinin toimia ihmettelevät yhä useammat, ja valtakunnan tarkastajaa on pyydetty suorittamaan tutkimuksia niistä. http://www.timesofisrael.com/libermans-former-deputy-denies-testifying-in-breach-of-trust-case/
Omalle maalleen!

#1502 Israel perusti siirtokuntaan ensimmäisen yliopiston

26.12.2012 00:19

Israel perusti siirtokuntaan ensimmäisen yliopiston

STT, AFP-Reuters
25.12.2012 20:48


Israel on perustanut Länsirannan juutalaissiirtokuntaan ensimmäisen varsinaisen yliopiston. Arielin juutalaissiirtokuntaan vuonna 1982 perustetulle oppilaitokselle myönnettiin nyt yliopiston asema.

–·Ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin Israel on saanut uuden yliopiston, sanoi pääministeri Benjamin Netanjahu lausunnossaan.

Hallitus teki asiasta päätöksen syksyllä, ja puolustusministeri Ehud Barak siunasi sen maanantaina.

Palestiinalaiset opetusviranomaiset tuomitsivat päätöksen ja kehottivat yliopistoja eri puolilla maailmaa boikotoimaan oppilaitosta.

Israel on sanonut rakentavansa tuhansia uusia asuntoja juutalaissiirtokuntiin, mikä on herättänyt arvostelua monissa Euroopan maissa. Peace Now -järjestön mukaan Israelin sisäministeriö on juuri päättänyt 1·200 asunnon rakentamisesta Giloon Itä-Jerusalemiin.
Lisää tulee!

#1503 Re: Israel perusti siirtokuntaan ensimmäisen yliopiston

26.12.2012 00:25

#1502: Omalle maalleen! - Israel perusti siirtokuntaan ensimmäisen yliopiston

Omalle maalleen sen perustavat.
Jumalan laki on hieman eri mieltä kansainvälisen lain kanssa noista maa-alueista.
Veikkaan kuitenkin, että kansakuntien Herra loppupeleissä on voittaja.
http://koti.phnet.fi/petripaavola/Raamatun_karttoja3.html

Turha on taistella Herran voideltua vastaan
http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1933,38/Ps.2.html

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.12.2012 10:36


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.12.2012 10:40


Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

26.12.2012 10:42


Gavriel

#1508 VUOSI 2013, arvio II

29.12.2012 16:18


VUOSI 2013, arvio II

Mitä on odotettavissa vuoden 2013 aikana? Muutamista tapahtumista on sovittu selkeät aikataulut, jotka toteutunevat kuten on suunniteltu, mutta paljon tapahtuu niiden ohella.

1. ISRAELIN Knessetin vaalit pidetään suunnitelmien mukaan 22. tammikuuta ensi vuonna. Sen jälkeen alkavat kiihkeät neuvottelut hallituksen kokoamiseksi ja pääministerin valitsemiseksi. Tämän hetken tietojen mukaan Likudin ja Israel Beitenun vaaliliitto Likutenu saanee 35-38 edustajaa seuraavaan parlamenttiin ja muodostaa oikeisto-keskusta hallituksen. Tuekseen se tarvitsee pari kolme pienempää puoluetta, joita on tarjolla useita.
Israelin taloudellinen asema on kiinteä, ensi vuoden kasvuksi esitetään 3.5 % ja seuraavaksi 3.9 %, tämän vuoden kasvu jäänee 3 %:n tienoille.
Israelin löytämät valtavat kaasuesiintymät Välimerellä otetaan hyötykäyttöön ensi vuoden alkupuolella. Aikataulua on kiristetty kaasutoimitusten loputtua Egyptistä terroristien toistuvasti hyökkäillessä kaasujohtoa vastaan, mikä lopetti kaasutoimitukset myös Jordaniaan. Israelista voi tulla jopa kaasunviejä, koska löydöt ovat yli oman tarpeen.

ISRAELILLA on myös arviolta 250 miljoonan tynnyrin öljylöydöt Negevin erämaassa, mutta öljy on siellä sitoutunut kiveen, minkä johdosta sen hyödyntämistä ei ole haluttu aloittaa. USA:ssa kehitetyn vaakaporauksen ansiosta öljyn hyödyntäminen helpottuu ympäristöä turmelematta. Auringon lämpöä pyritään hyödyntämään suurissa aurinkokennolaitoksissa, joita rakennetaan pääosin Negeviin, jossa on runsaasti avointa tilaa. Myös tuulivoimaa on alettu hyödyntämään, kuten myös meren aaltojen kineettistä energiaa.

KOSKA rauhan mahdollisuudet eivät anna aihetta muuttaa aseitaan vesureiksi tai auroiksi, Israel joutuu jatkuvasti ylläpitämään paitsi sotilaallista valmiuttaan, myös kehittämään armeijan käyttöön tarkoitettua välineistöä. Yhä runsaammin turvaudutaan teknisten laitteiden eli robottien käyttöön, jotka paitsi korvaavat henkilöstön puutteen säästävät ihmishenkiä.
Israelin ilmailuteollisuuden kehittämät miehittämättömät UAV-koneet tarkkailevat jatkuvasti Israelin ilmatilaa ja sen rajoja, mutta myös useiden muiden maiden alueita, sillä koneista on tullut haluttu vientiartikkeli Israelin teknologian osoittaessa huippua alallaan.
Israelilla on oma rakettiteollisuutensa, jonka tuotteet Jerico I ja II hoitavat tarvittaessa hyökkäyksiä aina Iraniin saakka, ja ne voidaan varustaa ei-tavanomaisin kärjin.

ISRAELIN kehittämät ilmatorjuntajärjestelmät, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti rakettien ja ohjusten torjuntaan, ovet nekin herättäneet ansaittua huomiota maailmalla. Lyhyen- ja keskimatkan rakettien torjuntaan kehitetty Iron Dome osoitti luotettavuutensa eliminoimalla lähes 90 % lähestyvistä raketeista operaatio ”Pilvenpatsas” aikana, mitä voidaan pitää erinomaisena saavutuksena. Järjestelmää kehitetään edelleen USA:n avokätisellä avustuksella, joka hyötyy sen teknisistä hienouksista.
Kaksi muuta torjuntajärjestelmää on myös kehityksen alla. Magic Wand eli Davidin linko on tarkoitettu keskimatkan ballististen ohjusten ja Arrow II ja III pitkän matkan ballististen ohjusten torjuntaan. Molempia on testattu, ja tulokset ovat lupaavia.
Israel on kehittänyt omat satelliittinsa, joita se on lähettänyt maata kiertäville radoilleen kymmenkunta joko omilla tai vuokratuilla ohjuksillaan. Osa niistä on kaupallisia, osa sotilaallisia, joiden teknologia on kehitetty pienen maan tarpeita varten pienentämällä niiden kokoa, mutta tinkimättä niiden teknisistä ominaisuuksista.

ISRAELIN kehittämät robottiveneet on tarkoitettu rannikon vartiointiin ja eliminoimaan mahdolliset yritykset soluttaa aseita ja miehiä rannikolle, mutta niillä pystytään myös puolustamaan hyökkäyksiä kaasunporauslauttoja vastaan.
Pienet moottorikäyttöiset robottiautot partioivat Gazan turvallisuusaidan varrella. Ne on varustettu kameroilla, joilla ne pystyvät havaitsemaan pienimmätkin liikkeet aidan toisella puolella, ensin varoittaen ja sitten käyttäen aseitaan, jos käsky ei kuulu. Niitä valvotaan valvontakeskuksista, joita hoitavat pääasiassa naissotilaat.
Mitä tapahtuu Dimonan ydintutkimuskeskuksessa, on vain arvailujen varassa, mutta tuskin he siellä vain aurinkoa ottavat, vaikka julkisuudessa siitä ei juuri kerrota mitään.
Asiantuntijat väittävät, että Israelilla on jopa 200 ydinpommia, niiden joukossa pisimmälle kehitettyjä taktisia, taisteluolosuhteisiin sopivia sekä neutronipommeja. Israel itse ei myönnä eikä kiellä niiden olemassaoloa, eikä Israel ole allekirjoittanut NPT-sopimusta.

ISRAELIN vihamieliset naapurit, joista Jeremia puhuu, ovat koonneet arsenaaliinsa huikeat 200 000 rakettia ja ohjusta, jotka on suunnattu Uudenmaanläänin kokoista maapalaa kohti, jota länsimaat yrittävät kaikin voimin jakaa antaakseen osan siitä palestiinalaisvaltiolle.
KAIKEN SOTALEIKIN ohella Israel toimii kuitenkin rauhanomaisen kehityksen hyväksi Afrikan maissa, mistä mainitaan Israelin kehittämä malli aavikoiden muuttaminen hedelmälliseksi. Vesivarantojen hupeneminen estää perinteisen kastelun käytön, minkä vuoksi Israelissa kehitetty ns. tiputus-järjestelmä atk-ohjattuine valvontamenetelmineen yleistyy maailmalla. Israelilaiset asiantuntijat ovat useissa Afrikan maissa asentamassa niitä ja opastamassa niiden käyttöön. Tämä on juuri sitä, missä juutalainen äly ja innovaatio toimii parhaimmillaan.

2. EGYPTISSÄ järjestetty kansanäänestys antoi 63.8 %:n kannatuksen Muslimiveljeskunnan laatimalle uudelle perustuslaille, joka perustuu islamin sharialain periaatteisiin, mutta vain kolmannes, 32.9 %, äänioikeutetuista käytti oikeuttaan. Oppositiossa oleva ”kansallinen pelastusrintama”, protestoi useista vaalivirheistä ja lupaa, ettei laki tule olemaan pitkäikäinen. Vaalikomitea vahvisti tulokset ja presidentti Mohammed Mursi allekirjoitti sen tiistaina.
Tämän jälkeen Egypti valmistelee parlamentin alahuoneen vaaleja 3 kuukauden aikana. Väliaikana parlamentin ylähuone, ääri-islamin valvoma Shura-neuvosto, toimii parlamentin ominaisuudessa, mutta sen päätökset voivat aiheuttaa kovaa kritiikkiä.
85-miljoonaisen kansan pitäminen rauhallisena työttömyyden ja taloudellisten vaikeuksien keskellä voi aiheuttaa verisiäkin mellakoita tai taisteluja maassa, jossa päivittäiset mielen-osoitukset ovat arkipäivää. Hallitukset usein turvautuvat sotilaallisiin selkkauksiin siirtääkseen kansan huomion omasta kyvyttömyydestään parantaa tilannetta.
Sopii vain toivoa, ettei tämä selkkausten etsiminen kohdistu Israeliin. Egyptin armeija on varustettu nykyaikaisin amerikkalaisin asein.
Jos tiedot presidentti Mursin aivokasvaimesta ovat tosia, se voi aiheuttaa suuria muutoksia maan sisällä.

3. SYYRIAN yli 21 kuukautta kestäneiden taistelujen aikana on surmattu 45 000 asukasta, eikä taistelujen loppumisesta ole tietoa. Venäjä suunnittelee yhdessä USA:n kanssa vallansiirtoa helmikuussa ensi vuonna, mutta mikä ryhmittymä Syyriaa tulisi hallitsemaan? Kapinallisten joukossa on al-Qaidan, Islamic Jihadin ja Muslimiveljeskunnan taistelijoita, jotka ovat osittain osoittaneet, mitä voisi tapahtua Assadin otteen herpaantuessa, eivätkä ennusteet lupaa hyvää. Heidän tiedetään teloittaneen kristittyjä ja muitakin ja antaneen heille uhkavaatimuksia: Liity meihin tai kuole; aitoon islamin tyyliin: Käänny tai kuole.
Kapinalliset ovat väittäneet Assadin käyttäneen kemiallisia aseita 18 kohteessa, mutta Israelin tietojen mukaan väitteitä ei ole pätevästi todistettu. Israel seuraa tilannetta huolellisesti, mutta ei halua puuttua tilanteeseen, ellei siihen ole pätevää syytä. Assadin viimeisenä puolustus-keinona väitetään hänen voivan vetäytyä alaviittien asutusalueille rannikon tuntumassa.
Toisaalta Iranin kerrotaan suunnittelevan yhdessä Hizbullahin kanssa terrorijoukkoja, jotka tulisivat toimimaan maassa Assadin hallituksen luovuttaessa, kuten Debkafile raportoi.

4. TURKKI seuraa tapahtumia Syyriassa sivusta ja pyysi NATO:lta Patriot ilmatorjunta-pattereita Syyrian mahdollisten ilma- tai ohjushyökkäysten varalta. Syyrian kymmenet tuhannet pakolaiset Turkin pakolaisleireillä hermostuttavat sitä, sillä paitsi että ne aiheuttavat taloudellista ahdinkoa maalle, ne ennen pitkää voivat alkaa toimia aktiivisesti olojensa parantamiseksi varsinkin talven kylmyydessä ja heikosti varustetuissa sosiaalioloissa.
Turkki on alkanut lieventää jyrkän tuomitsevaa asennettaan Israeliin. Turkki voisi Syyrian alkaessa hajota miehittää osia siitä rajojensa tuntumassa pakolaisten majoittamiseksi.

5. PA:n puheenjohtaja Mahmoud Abbas sai USA:n ja Israelin vastuksesta huolimatta junailtua ”Palestiinan” YK:n yleiskokouksen päätöksellä 29.11.12 järjestön tarkkailijajäseneksi, minkä johdosta Israelin hallitus julkisti useita rakennuskohteita Jerusalemin itäosissa ja lupaa lisää Juudean ja Samarian juutalaisyhteisöissä. YK on alkanut lausunnoissaan käyttää PA:n sijasta termiä ”Palestiinan valtio”, mikä lisää Abbasin mahtipontisuutta. YK:n päätöksen johdosta Palestiinan fiktiivinen valtio voidaan nyt valita YK:n alaisiin toimikuntiin ja komiteoihin, joista käsin se voi entistä tehokkaammin jatkaa Israelin vastaista diplomaattista sotaansa. PA:n talous on täysin retuperällä. Arabimaitten lupaamat avustukset ovat saamatta ja Israel siirtää pidättämänsä vero- ym. saatavat maksamattomien sähkömaksujen katteeksi. Fatah ja Hamas ovat lähentymässä toisiaan, mikä voi johtaa Hamasin vallankaappaukseen Länsirannalla. Hamas uhkaa aloittaa kolmannen intifadan Israelissa itsemurhaiskuineen siviilikohteisiin.

6. IRAN jatkaa ydinpomminsa rakentamista, onpa sillä joidenkin tietojen mukaan tarpeeksi rikastettua uraania neljää tai viittä 20 kt:n atomipommia varten. Sen aseteollisuus työskentelee kuumeisesti uusien aseiden, sota-alusten ja UAV-koneiden valmistamiseksi.

7. YHDYSVALLOISSA Obaman hallituksen laatima terveysohjelma Obamacare tulee voimaan maaliskuun 23. päivänä 2013. Siihen liittyy oleellisesti seurantajärjestelmä, joka on tarkoitus suorittaa jokaiseen ihmiseen liitettävällä mikrosirulla, RFID tai vastaavalla järjestelmällä, johon on koottu tärkeimmät ihmistä koskevat tiedot ja jonka kautta ihmisen toimintaa voidaan seurata ja hänen henkilötietojaan tarkistaa koska tahansa.
Terveyspakettia kuvaavan lain alaotsikossa C-11 Sec 2521 sanotaan näin: ”The secretary shall establish a national medical device registry to facilitate analysis of postmarket safety and outcomes data on each device, that “A/ is or has been used in or on patient; and B/ is a class III device or C/ a class II device, that is implantable.” Tämä oudosti ja tarkoituksellisen epäselvästi ilmaistu teksti kertoo, että sihteeri tulee perustamaan kansallisen terveyspalvelun rekisterin mahdollistaakseen kunkin sirun turvallisuuden ja sen sisältämän tiedon analyysin, joka A/ on tai on käytetty potilaassa; ja B/ on luokan III laite tai C/ luokan II laite, joka voidaan asentaa. Lakiteksti ei kerro, mitä nämä laitteet (sirut) ovat.

MIELENKIINTOISTA, että tässä mainitaan kolmenlaisesta ihmiseen asennettavasta laitteesta, kuten myös Ilmestyskirjassa kerrotaan: ”Ja hän pakottaa kaikki, sekä pienet että suuret, rikkaat ja köyhät, vapaat ja vangitut, ottamaan merkin oikeaan käteensä ja otsaansa, ja ettei kukaan voi ostaa tai myydä, paitsi ne, joilla on merkki, tai pedon nimi, tai hänen nimensä luku”. (Ilm.13:16-18)
USA:n presidentti Barack Hussein Obama asetetaan virkaansa 20.tammikuuta 2013 yksityisessä tilaisuudessa, josta joku arveli, että siihen voi liittyä okkultistinen seremonia, mutta virallinen virkaanasettaminen suoritetaan 21.tammikuuta 2013.
Useissa kouluissa koululaisille jaetaan identiteettikortti, johon on liitetty RFID-siru, jonka avulla heidän olinpaikkaansa voidaan seurata kaiken aikaa.
Paavi Benedict XVI määräsi, että Vatikaanin kaikki tuhannet virkailijat ja tutkijat varustetaan identiteettikortilla, johon on liitetty RFID-siru.

Kastel 26.12.12 Gavriel
Kaikki toteutuu, mitä on kirjoitettu!

#1509 Shalom Ystävät!

30.12.2012 21:20

Shalom Ystävät!

TV7 Ohjelma-arkistosta löytyy mielenkiintoinen ohjelma Kuningaskunnan paluusta
Israeliin. Ohjelma on tehty täysin Raamatun pohjalla. Arkistossa on jo 4
ohjelmaa, mutta lisää on tulossa. Alimmasta linkistä pääsee (toivottavasti)
suoraan ensimmäiseen ohjelmaan. Ylempi vie sinut pääsivulle, josta voit valita Ohjelma-arkisto
ja sieltä Kuningaskunnan Paluu . Tämä keskittyy niihin 10 heimoon, jotka
joutuivat assyriaan pakkosiirtolaisuuteen yli 100 vuotta Juudan joutumista
Babyloniaan siirtolaisiksi. Israel ja Juuda usein sotketaan keskenään, vaikka
Profeetat selvästi kutsui heitä omilla nimillään. Täällä tulee olemaan Suomen
kanssa myös tekemistä, joten suosittelen.  Tapani


http://www.tv7.fi/


http://www.tv7.fi/vod/player/?program=25099

Herran siunaus rikkaaksi tekee, ei oma vaiva siihen mitään lisää.

#1510 "Hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta"

01.01.2013 17:43


"Hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta"

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/hyvaa-alkanutta-vuotta-ja-jumalan-siunausta/1284270
STT
14:11
– Presidentti Sauli Niinistö toivotti suomalaisille ensimmäisen uudenvuodenpuheensa päätteeksi "hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta".

Ensi kertaa tällä vuosituhannella ”Jumalan siunausta”

#1511 Re: "Hyvää alkanutta vuotta ja Jumalan siunausta"

01.01.2013 20:09

Pyydämme kaikkivaltiaan ja armollisen Jumalan siunausta maallemme ja kansallemme!

#1512 Piispa Huovisen puheesta Senaatintorilla 31.12.2012:

01.01.2013 20:42

Piispa Huovisen puheesta Senaatintorilla 31.12.2012:

Jotta toivo säilyisi, tarvitsemme omien ponnistelujen ohella ihmistä suurempaa tukea ja siunausta. Ei riitä, että luotamme vain omiin voimiimme. Elämä on suuremmassa kädessä.

Vuoden vaihtuessa on tapana pyytää Jumalan johdatusta. Hyvä tulevaisuus on perimmältään Jumalan ja hänen armonsa varassa. Ihminen joka panee toivonsa Jumalaan, on turvallisissa käsissä silloinkin, kun elämässä on vaikeaa.

Uusi vuosi on siis hyvä aloittaa siten, että pyydämme kaikkivaltiaan ja armollisen Jumalan siunausta maallemme ja kansallemme.
http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/10107-huovinen-senaatintorilla-mieti-mitae-voit-antaa

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

04.01.2013 00:37


Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#1514 Tervehdys!

05.01.2013 13:51

Tervehdys!

Keväällä 2012 Jyväskylässä/-stä alkaneen (mies)herätyksen vahvistukseksi seuraavaa:
Jyväskylä tunnetaan koulukaupunkina – Suomen Ateenana. Ensimmäinen suomenkielinen oppikoulu – Jyväskylän Lyseo – perustettiin vuonna 1858. Suomen ensimmäinen suomenkielinen tyttökoulu perustettiin vuonna 1864. Maan ensimmäinen suomenkielinen kansakoulun opettajaseminaari perustettiin vuonna 1863, kasvatusopillinen Korkeakoulu aloitti 1934 ja se muuttui Yliopistoksi 1966.
Yliopiston vanhassa juhlasalissa on katonrajassa tekstejä:
https://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2010/04/tiedote-2010-04-16-10-22-47-192158/s210.jpg/view
Ikkunaseinän teksti kuuluu:
”Waeltaja sanoo Suomelle, että sen nuorison parasta tässä harrastetaan”.
Vastakkaisella seinällä lukee:
”Valoa kansallemme”, sekä ”Scientia est potentia”.
Etuseinän yläosassa on neljä Uuden Testamentin jaetta:
Mark. 10:14 Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille:
"Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta. ,
Joh. 8:12 Niin Jeesus taas puhui heille sanoen: "Minä olen maailman valkeus; joka minua seuraa, se ei pimeydessä vaella, vaan hänellä on oleva elämän valkeus",
1 Tim. 4:8 Sillä ruumiillisesta harjoituksesta on hyötyä vain vähään; mutta jumalisuudesta on hyötyä kaikkeen, koska sillä on elämän lupaus, sekä nykyisen että tulevaisen ja
1 Kor. 15:58 Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa.
Takaseinällä on neljä Vanhan Testamentin jaetta:
Saarn. 12:1 Ja muista Luojaasi nuoruudessasi, ennen kuin pahat päivät tulevat ja joutuvat ne vuodet, joista olet sanova: "Nämä eivät minua miellytä"
Ps. 111:10 Herran pelko on viisauden alku, hyvä ymmärrys kaikille, jotka sitä noudattavat. Hänen ylistyksensä pysyy iankaikkisesti.
Ps. 93:5 Sinun todistuksesi ovat aivan vahvat, pyhyys on sinun huoneellesi arvollinen, Herra, hamaan aikojen loppuun.
Jes. 40:31. mutta ne, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohottavat siipensä kuin kotkat. He juoksevat eivätkä näänny, he vaeltavat eivätkä väsy.

Tiedoksenne Siunauksin
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/kaskyt.htm#JYO#

Juhani Starczewski
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/

Juhani Starczewski
Adressin tekijä

#1515 Tervehdys STELKISTÄ!

05.01.2013 13:54

Tervehdys STELKISTÄ!

Ensimmäisenä KIITOS JUMALALLE seuraavasta:
Historiallinen muutos: Ensi kertaa tällä vuosituhannella ”Jumalan siunausta” – klikkaa:
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194785843173/artikkeli/historiallinen%20muutos%20ensi%20kertaa%20talla%20vuosituhannella%20jumalan%20siunausta%20.htmlfb_action_ids=10151221796528262&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=246965925417366

Vuoden ensimmäisessä maanantai-illassa meitä oli seitsemän velje(st)ä.
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/STELK.htm

Juhanilla oli ensimmäinen vetovastuu ja hän kertoi lähinnä Kymmeneen Käskyyn liittyvää asiaa ja henkilökohtaisestakin Missiostaan Käskyjen tiimoilta - tarkemmin:
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/kaskyt.htm

Puheenjohtaja Tapio / Jyväskylän Stelk sai lahjaksi Kymmenen Käskyn taulun.

Jokainen meistä kertoi itselleen tärkeästä VT:n ja UT:n kohdasta sekä kirjoitti noin kolme rukousaihetta, jotka ovat teille kaikille tiedoksi ja rukousaiheeksi tuossa alempana. Tarkoituksena on myös, että jokainen Teistä – jotka ette olleet paikalla - voisi kertoa meille muille myös itselleen tärkeät VT:n ja UT:n kohdat sekä noin kolme rukousaihetta, joita vuoden 2013 aikana rukoilemme. Laita tulemaan seuraaviin kohtiin sähköpostia minulle, niin kokoan ne ja voidaan vaikka sihteerin kanssa sopia jatkosta. Joka tapauksessa laitan tammikuun lopulla minulle siihen mennessä tulleet Raamatun kohdat ja rukous- sekä kiitosaiheet jokaiselle tiedoksi.

1. Minulle tärkeä Vanhan Testamentin jae / jakeet:
2. Minulle tärkeä Uuden Testamentin jae / jakeet:
3. Minulle tärkeitä rukousaiheita vuodelle 2013
+ 1.rukousaihe:
+ 2. rukousaihe:
+ 3. rukousaihe:

Voidaan sitten rukoilla niin yhdessä kuin yksin omassa rukouskammiossa.
Matteus 6. Vaan kuin sinä rukoilet, niin mene kammioos, ja sulje oves, ja
rukoile Isääs, joka on salaisuudessa: ja Isäs, joka salaisuudessa näkee, maksaa sinulle julkisesti.
http://www.rukoilevaisuus.com/ut/Matt.6.php
Vuoden lopulla sitten katsellaan ja kerrotaan, miten Herra on meille julkisesti maksanut!

Seuraavassa on illan antia:
1. Minulle tärkeä Vanhan Testamentin jae / jakeet:
Jaakko: Psalmi 34
Jorma: 2 Mooseksen kirja 20:1-17
Markku: Psalmi 32:8
Olavi: Job 42:1-6
Seppo: Sananlaskut 16:1 ja 17:6
Tapio: Jeremia 9:5-6
Juhani: Jeremia 29:7

2. Minulle tärkeä Uuden Testamentin jae / jakeet:
Jaakko: Roomalaiset 8
Jorma: Filippiläiset 4:6-9
Markku: Ilmestyskirja 3:8
Olavi: Roomalaiset 3:20-25
Seppo: 1 Korinttolaiset 13:4-7 ja 12:4-11
Tapio: Roomalaiset 3:21-31 ja 10:9-10
Juhani: Matteus 6:6

3. Minulle tärkeitä rukousaiheita vuodelle 2013 kertyi 22 kpl – kaikkien veljien esirukoukseen:
Gavriblock

#1516 PA:N VIRKAILIJA Najeh Breikat,

09.01.2013 23:36

PA:N VIRKAILIJA Najeh Breikat, joka valvoo Al-Aksan moskeijan dokumentteja, väittää Palestine lehdelle, jolla on yhteyksiä Hamasin terrorijärjestön kanssa, antamassaan haastattelussa 04.01.13, että Israel pyrkii juutalaistamaan Temppelivuoren rakentamalla sinne juutalaisen Temppelin. ”Väärän Temppelin rakentaminen Temppelivuorelle on lähempänä kuin koskaan”, hän sanoo lehden artikkelissa. Hän on täysin oikeassa siinä, että Temppelin rakentaminen on lähempänä kuin koskaan, mutta täysin väärässä siinä, että se olisi väärä Temppeli, kuten myös siinä, että Temppelivuori tarvitsee juutalaistamista, koska se on juutalainen ilman mitään lisätoimia. Muslimien rakennelmat eivät kuulu sinne.




BREIKAT väittää haastattelun yhteydessä, että analysoitaessa Jerusalemin kehittämis-suunnitelmia ilmenee, että niiden tarkoituksena on juutalaistaa Al-Alsan moskeija ja sen jälkeen suunnitelman kehysten mukaan rakentaa sen raunioille juutalaisten kolmas Temppeli. Toiseksi hän väittää, että suunnitelmaan kuuluu arabiasukkaitten vähentäminen kaupungissa.

Voidakseen vähentää ”tämän vaaran” vaikutusta Breikat kehottaa muslimeja lisäämään käyntejä Al-aksa moskeijassa ja lisäämään opetuksellisia ohjelmia siitä sen lisäksi, että tulee lisätä PR-toimintaa, joissa selvitetään moskeijan ja Jerusalemin muiden islamille pyhien paikkojen merkitystä muslimeille ja pääkaupungille.

Muutama päivä sitten Jordaniassa väitettiin Israelin suunnittelevan kolmannen Temppelinsä rakentamista Temppelivuorelle.




PA:N johtajat ovat toistuvasti väittäneet Israelin juutalaistavan Jerusalemia ja tämän vuoksi rakentamaan asuintaloja ja palvontarakennuksia juutalaisille Jerusalemin itäosiin.

Temppelivuorelle johtavan aiemman jalankulkurampin perustusten vahingoittuessa maan-järistyksessä, se purettiin ihmisille vaarallisena, ja sen tilalle pystytettiin tilapäiseksi tarkoitettu puinen ramppi. Uusi pysyvä ramppi suunniteltiin ja hyväksyttiin kaupungin rakennusviran-omaisten toimesta, mutta kun sen perustusten rakentamisen yhteydessä aloitettiin lain vaatimat ”pelastuskaivaukset”, PA:n johtajat ja saarnaajat aloittivat valtavan vastustus-operaation väittäen kaivausten vahingoittavan Al –Aksa moskeijan perustuksia, vaikka kaivauksia tehtiin kymmenien metrien päässä moskeijasta ja muurista. He jopa väittivät, että Israel käytti kemikaaleja moskeijan perustusten heikentämiseksi, kuten artikkelissa todetaan.




GAZASSA toimiva ”Kansan Vastarintakomiteat” niminen terrorijärjestö julkisti varoituksen, että ”Al-Aksa moskeijan vahingoittaminen avaa ”helvetin portit” sionistista vihollista vastaan”.

Israel vapautti Jerusalemin itäosat kuten myös Juudean ja Samarian Jordanian miehityksestä 1967 puolustussodan yhteydessä. Lähinnä Moshe Dayanin painostuksesta Temppelivuoren päivärutiinin hoito annettiin Jordanian valvoman wagfin, muslimisäätiön, vastuulle, mutta vuoren hallinta kuuluu Israelille. Varsin pian PA asetti vuorelle omat valvojansa pyrkien poistamaan Jordanian valvonnan kokonaan. Israelin poliisi rakensi poliisiaseman Temppeli-vuoren lähelle siten, että poliiseilla on mahdollisuus nopeasti puuttua järjestyshäiriöihin, joita vuorella ja sen läheisyydessä usein tapahtuu muslimisaarnaajien kiihotusten vuoksi.

Jerusalemin poliisi on ottanut täysin käsittämättömän asenteen siinä, ettei se puutu ollenkaan wagfin suorittamiin antiikki- ja temppelien ajasta kertovien esineitten tuhoamiseen suorittaessaan laittomia rakennus- ja kunnostustöitä vuorella huomioimatta, että muslimien tarkoituksena on hävittää kaikki juutalaisuudesta muistuttavat löydöt Temppelivuorelta. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/164007#.UO0CNWJHT-k
Gavriblock

#1517 http://israblockupdate.blogspot.fi/

09.01.2013 23:44

Juhani Starczewski

#1518 Tule mukaan auttamaan: Lounas Café Agapéssa keskiviikkoisin

13.01.2013 23:11

TIEDOTE:

#1519 Östman vaatii ulkoministeriltä selitystä

20.01.2013 15:09

TIEDOTE
18.1.2013
Vapaa julkaistavaksi

Östman vaatii ulkoministeriltä selitystä

Kansanedustaja Peter Östman (KD) kummastelee julkisuudessa esille nousseita tietoja EU:n Ulkoasiainneuvoston joulukuisesta kokouksesta, jossa käsiteltiin Lähi-idän rauhanprosessia. Tietojen mukaan päätöslauselmaa muodostettaessa Suomi yhdessä kolmen muun maan kanssa vastusti Hamas-johtajien Israelin tuhoamista koskevien lausuntojen tuomitsemista. Asia kuitenkin sisällytettiin päätöslauselmaan Saksan ja Tsekin vaatimuksesta.
- Olen kyllä yllättynyt, jos Suomi todella on toiminut Euroopan Unionissa vastustaen terroristijärjestön tuomitsemista lausunnoista, jotka tähtäävät valtion tuhoamiseen, ihmettelee Östman.
Östman jätti asiasta perjantaina kirjallisen kysymyksen.
- Tällainen uutisointi ei ole omiaan keräämään Suomelle hyvää mainetta maailmalla. Mikäli väitteet ovat vääriä, toivon, että ne voitaisiin julkisesti oikaista, Östman toteaa.
Lisätietoja: Peter Östman, puh. 09 432 3197
---
Peter Östman
Kansanedustaja - Riksdagsledamot
Suomen Kristillisdemokraatit r.p. - Kristdemokraterna i Finland
peter.ostman@eduskunta.fi
+358 9 432 3197
Juhani Starczewski

#1520 Re: Östman vaatii ulkoministeriltä selitystä

20.01.2013 15:15

#1519: TIEDOTE: - Östman vaatii ulkoministeriltä selitystä

Suomen ulkopoliittinen johtoko haluaa maamme tuhoamista - uskomatonta!
Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.

Obadja 1: 11. Sinä päivänä, jona sinäkin olit läsnä, päivänä, jona vieraat veivät pois hänen rikkautensa, jona muukalaiset tunkeutuivat sisään hänen porteistaan ja heittivät Jerusalemista arpaa, olit myöskin sinä niinkuin yksi heistä.
12. Mutta älä katso iloiten veljesi päivää, hänen onnettomuutensa päivää; älä ilku juutalaisia heidän turmionsa päivänä äläkä suullasi suurentele ahdistuksen päivänä.
13. Älä tunkeudu sisään minun kansani portista heidän hätäpäivänänsä. Älä katso iloiten, myös sinä, hänen onnettomuuttansa hänen hätäpäivänänsä. Älä ojenna kättäsi hänen rikkauteensa hänen hätäpäivänänsä.
14. Älä seiso tienhaarassa hävittämässä hänen pelastuneitansa. Älä luovuta hänen pakoonpäässeitänsä ahdistuksen päivänä.
15. Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.

Luettu

#1521 Re: Östman vaatii ulkoministeriltä selitystä

20.01.2013 19:20

#1519: TIEDOTE: - Östman vaatii ulkoministeriltä selitystä

_____________________________________________

Lähettäjä: Tuomioja Erkki [mailto:Erkki.Tuomioja@formin.fi]

Lähetetty: 20. tammikuuta 2013 19:13

Vastaanottaja: Juhani Starczewski

Aihe: Luettu: VL: Östman vaatii ulkoministeriltä selitystä

Your message was read
on Sunday, January 20, 2013 5:13:16 PM UTC.

Obadja

#1523 Re: KUA vaatii EU:lta tuontirajoituksia Israelin siirtokuntatuotteille

20.01.2013 21:25

#1522: Obadja - KUA vaatii EU:lta tuontirajoituksia Israelin siirtokuntatuotteille

Kirkon Ulkomaanapu aiheuttaa Suomen viennille korvaamatonta vahinkoa!
Obadja: Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: Niinkuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään;
kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.

Juhani Starczewski

#1524 Re: Re: KUA vaatii EU:lta tuontirajoituksia Israelin siirtokuntatuotteille

20.01.2013 22:38

#1523: Obadja - Re: KUA vaatii EU:lta tuontirajoituksia Israelin siirtokuntatuotteille

Lähettäjä: Juhani Starczewski [mailto:juhani.starczewski@elisanet.fi]
Lähetetty: 20. tammikuuta 2013 22:25
Vastaanottaja: 'asiakaspalvelu@kirkonulkomaanapu.fi';
'lahjoittajapalvelu@kirkonulkomaanapu.fi'

Aihe: Kirkon Ulkomaanapu aiheuttaa Suomen viennille korvaamatonta vahinkoa!

Tiedoksi:

Kirkon Ulkomaanapu aiheuttaa Suomen viennille korvaamatonta vahinkoa!


Obadja: Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja:
Niin kuin sinä olet tehnyt, niin sinulle tehdään;
kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi.
http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1933,38/Ob.html

KUA vaatii EU:lta tuontirajoituksia Israelin siirtokuntatuotteille

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/10/30/kua-vaatii-eulta-tuontirajoituksia-israelin-siirtokuntatuotteille/201241006/12


Terveisin

Juhani Starczewski
Muurarintie 9 B 8
40520 JYVÄSKYLÄ
+358 40 757 2537
juhani.starczewski@elisanet.fi
http://www.elisanet.fi/juhani.starczewski/
http://www.adressit.com/israelin_tueksi
http://www.adressit.com/anteeksipyynto_israelilta

Yhteys ON!

#1525 Re: Re: Östman vaatii ulkoministeriltä selitystä

21.01.2013 13:01

#1521: Luettu - Re: Östman vaatii ulkoministeriltä selitystä

Arvoisa Ulkoministeri,

Alla katkelma Suomen johdosta toisen maailmansodan
aikana. Uskon että tämä päätös ja vastaavanlaiset vaikuttivat siihen, että
Suomi säilytti itsenäisyyden. Miten nykyiset päättäjät, te arvoisa ministeri
mukaan lukien, tulevat vaikuttamaan kansamme kohtaloon? Oletteko viemässä sitä
tuhoon ja siirrätte vastuun muille vai uskallatteko seisoa selkä suorana kuten
Mannerheim Israelin kansan rinnalla? Teillä on vastuu ei vain omasta vaan koko
kansan kohtalosta.

”Kansojen kohtalon on ratkaissut se, miten ne ovat
suhtautuneet juutalaisiin. Se, mitä tapahtuu juutalaisille, vaikuttaa koko
maailman tilanteeseen. Onneksi Suomi ei suostunut Hitlerin vaatimuksiin
luovuttaa Suomessa olevat juutalaiset Saksaan. Kun Hitler vaati Mannerheimin
75-vuotis päivillä luovuttamaan juutalaiset pakolaiset ja suomenjuutalaiset
Saksaan, Mannerheim suoristi selkänsä ja sanoi: "Ainoastaan minun kuolleen
ruumiini yli".

Näin Tuomioja vastaa:

"Mannerheimin, Tannerin ja Fagerholmin kunnioitettava
tiukkuus ja suoraselkäisyys esti juutalaisten luovutuksen Suomesta.
Tällä vain ei ole mitään yhteyttä nykyisen Suomen ja
maailman tilanteen kanssa."

 

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…