Eläkeläisten oman puolueen rekisteröiminen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Eläkeläisten oman puolueen rekisteröiminen.


Vieras

#1

10.01.2014 10:28

Kotisivullamme voit täyttää kannattajalomakkeen, tulostaa ja allekirjoittaa sen. Jos Sinulla on aikaa ja halua kerätä nimiä tuttaviltasi niin se olisi suuri apu. Lomakkeet voit lähettää:
Suomen Senioripuolue ry.
Kisakatu 15 A 19
40720 Jyväskylä
KIITOS!

Vieras

#2

10.01.2014 17:57

Ei tästä ainakaan mitään haittaa ole ELÄKELÄISILLE
minä en halua

#3 Ministeri Risikon ideoima "vanhusten edullinen hoitomuoto" on alkanut toimia

11.01.2014 15:15


Vieras

#4

12.01.2014 11:05

Hyvä, kun on lähdetty liikkeelle. Toivottavasti nyt onnistuu paremmin kuin viimeksi

Vieras

#5

12.01.2014 11:22

Suomeen eläkekatto ja eläkkeistä poistettava Lipposen hallituksen leikkaus puoli indeksiä, ainakin pienistä eläkkeistä. Leskeneläke on rikollinen laki ja se on poistettava. Meillä on kansaneläke, tukieläke ja toimeentulotuki. Kaikki se pitää kelvata tarpeen vaatiessa myös avioliitosta yksin jääneille leskille, joille yhteiskunta postittaa toimeentulotukea kuukausittain suoraan lesken pankkitilille. Avioparit eivät ole maksaneet mitään puolisolisää, vaan kaikki työssä käyvät joutuvat veroistaan ja työeläkemaksuistaan elättämään avioliitosta yksin jääneet lesket. Tutkimuksen mukaan 100 leskeä saa leskeneläkettä 6750 euroa kuukaudessa tai sen yli. Verotus on henkilökohtainen ei talouskohtainen. Eronneet yksinhuoltajat, yksinelävät, avoparit ovat ulkopuolella ja joutuvat leskeneläkkeen maksajiksi, jos leski täyttää määrätyt ehdot. Tämä tällainen on pahemmanlaatuista ryöstöä.

näin ei voi jatkua

#6 Eläkkeensaajien ahdinko pahenee

13.01.2014 14:30

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014011217885150_uu.shtml

Liian moni alkaa olla pulassa ja kurjuus kasvaa, ei ole vain vanhusten asiat huonosti, vaan aina vain suurin osa keskituloisistakin eläkkeensaajista kärsii. Eutanasia on kielletty Suomessa, onko mitään keinoa kurjuuden vähentämiseksi niin ettei se ole myöskään nuorilta pois!?

tieteilijä

#7 agenda ?

17.01.2014 11:54

missä on puolueen agenda, mitä epäkohtia ensin ajaisitte ja miksi, oletteko aatteellisesti oikealla, vasemmalla vaiko keskellä? onko joukoissanne vanhoja kuntapoliitikkoja?
Mikä on allekirjoittajan koulutustaso ?
Kokemus yhteiskunnallisista asioista ?

Kunhan kyselen, kovin ohueksi jäänyt tuo teidän esittely, vinkkinä, ilmaisena, annan.
Maksullisista voidaan neuvotella ;)
tieto lisää tuskaa ja siksi tätä teemme

#8 Otahan yhteyttä puheenjohtajaa: tieteilijä!

17.01.2014 17:31

Eiköhän meitä ala olla eli ammatin aloilta, siistijästä-tohtoreihin, joten kyllä tieto/taitoa löytyy. Kuntapolitiikoita myös ja sitä kautta yhteiskunnallisten asioiden hoitamista. Tuolla linkin sivulla on siis jotain tietoa ja Facebookissa sivut. 

Tämän aloittaja on entinen valtion virkamies ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa on ollut "jonkin verran", mutta ammattitausta on myös pitkän linjan luottamustoimet. Haet älyllisiä taustoja selvästikin ja niitähän ei koskaan ole liikaa, joten eikusta mukaan vain! Puolue on silloin parhaimmillaan kun nimenomaan pää ei leiju pilvissä, vaan jalat tukevasti maassa, mutta hallitsee mahdollisimman monipuolisen tieto/taidon ja uskaltaa laittaa itsensä likoon (näin minusta).

ei politikko

#9 Kaikenikäiset eläkeläiset ja pienituloiset!

18.01.2014 04:39

#7: tieteilijä - agenda ?

Ei oikealla - Ei vasemmalla - Ei keskellä, vaan pienen Ihmisen asialla, eläkeläiset ja pienituloiset on agendamme.

Jäsenissämme on siistijästä - tohtoriin.

Eläkeläisyhdistyksiä on pilvin pimein, joka puolueella on omansa. Mutta ei ole yhtään eläkeläisten ja pienituloisten puoluetta. Valtapuolueet pitävät eläkeläisyhdistyksiä vain vaalikarjana, eivätkä muuna ainkana välitä tippaakaan. Eduskunnassa pitäisi olla leikkaus kansalaisten koostumuksesta, mutta ei ole. 50 edustajan sijästa siellä on vain alle kymmenen (takinkääntäjät). Eläkeläisiä on Suomessa 1.5 miljonaa.

Miksi pitäisi olla vanhoja kuntapolitikkoja?

Miksi koulutustaso?

Kokemus yhteiskunnallisista asioista? Me ihmiset ollaan yhteiskunta, eiköhän meillä kaikilla ole siitä kokemusta.

kukaan ei ole korvaamaton

#10 Puolueen yksi tehtävä on myös lopettaa

23.01.2014 12:33

Tasa-arvo kohdilleen

#11 Edelliseen jatkoa - Senioripuolue ei tule koskaan esittämään

24.01.2014 06:32

eläkeiän pakkonostoa! Jos joku haluaa tehdä töitä, tehkööt vaikka 100 -vuotiaaksi!
vrt. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014012317963511_uu.shtml

Jos tämän tapaiset ylieläkkeet pitää maksaa, heitä verotettakoot sitten vaikka 60-70%:a. Joku pakote ylipalkkaisille pitää luoda!
täällä on kuin kukkasella...

#12 Re: Ministeri Risikon ideoima "vanhusten edullinen hoitomuoto" on alkanut toimia

24.01.2014 12:30

#3: minä en halua - Ministeri Risikon ideoima "vanhusten edullinen hoitomuoto" on alkanut toimia

Vanhusta käytetään suomenkielessä halveksivassa sävyssä, seniori sana voi vakiintua tarkoittamaan minkä ikäistä eläkeläistä tahansa, ihminenhän on aina samanaikaisesti lapsi aikuinen ja viisas vanh-us (solut uusiutuvat kaikilla jatkuvasti).

Onneksi Henna V pyrkii EU:hun, Risikon varmaan joku muukin toivoisi jo jättävän politiikan teon muille, pääsee varmaan oman alansa hommiin vielä takaisin.Hoito on myös kulutusta, vanhusten mielipidettä on aina aidosti kuunneltava niinkuin muidenkin kuluttajien, säilyy molempien henkinen vireys paremmin. Risikon tilalle toivoisin myös enemmän luontaishoitotuotteita arvostavan henkilön, monissa Euroopan maissa Kela korvaa nekin ja luontaishoito toimii yhteistyössä koululääketieteen kanssa, meillä annetaan liikaa sopimatontakin lääkettä, että "vanhenevat" ihmiset olisivat hiljaa...

Mitään kansanryhmää ei saa kohdella kielenkäytössä eikä muutenkaan vain menoeränä, hoidettavana tai muuten poistoivottavana tai hyväksikäytettävänä...ei vanhoja, ei nuoria, ei keski-ikäisiä, ei "vanhenevia" (pitkäaik) työttömiä työnhakijoita ym, ei lapsia, ei ketään. Ikä on monissa kielissä rikkaus, esim espanjan minä olen x vuotta vanha käännetään "minulla on x vuotta", siis viisautta ja luovuutta ja näkemystä jota nuorempienkin kannattaisi meilläkin oppia arvostamaan omaksi hyödykseen, voi sitä olla nuoremmillakin eläkeläisillä, eläköitymisen syy voi olla yhteiskuntamme epätasa-arv rakenteissa, joista ne "kansan edustajat" päättävät hyvän palkkansa eteen, harvalla eläkeläisellä on varaa päästä eduskuntaan,

(sitten vielä ettei pelkästään risikkoa moitittaisi, esim eräs uusi muka eläkeläisille tarkoitettu lehti , muuten ok, mutta  esittelee rikkaille eläkeläisille sopivia matkoja ja muistuttaa että seniori sitten harjaa hampaansa  ja dementiaa voi epäillä jos vaikka ei osaa kirjoittaa tekstiviestejä tai ei ymmärrä käyttöohjetta, ei kaikki nuoretkaan ole innostuneet kun pitäisi olla sellainen kännykkä että kirjaimet ovat eri näppäimillä eikä kaikki ihmiset ole innostuneita kaikista laitteista, joita yritetään myydä)

pakolaisia ja maahanmuuttajia kyllä puolustetaan, samoin on luonnonsuojelijoita, eikö eläkeläiset ja muut ihmiset ole myös osa luontoa, toisaalta kaikkihan me olemme tässä maailmassa vain vierailulla iästä ja asemasta riippumatta

 

 

Hoitotestamentin kannalla

#13 Re: Eläkkeensaajien ahdinko pahenee

28.01.2014 13:27

#6: näin ei voi jatkua - Eläkkeensaajien ahdinko pahenee

Ihmettelen mielessäni MIKSI ei missään esim. terveyskeskuksissa/sairaaloissa ole esillä HOITOTESTAMENTTI lomakkeita.  Monet sen tekisivät jos saisivat tietää mahdollisuuden siihen. Eutanasiasta puhuttiin kyllä, mutta se on liian pelottava.

Hoitotestamentin voi itse laatia mieleisekseen, vaikka lääkärin kanssa yhdessä. Esim. jos minkäänlaista toivoa ei ole enää elämästä, lopetetaan "pakolla" hengissä pitäminen ja annetaan vain kivun lievitykseen lääkkeet, jos on kivulias loppu tulollaa. Tein hoitotestamentin jo n. 20-vuotta sitten. Se on viisasta tehdä silloin kun vielä ymmärtää mistä on kysymys.

Lääkärille helpompi vaihtoehto, kun joutua päättämään eutanasiasta!

KAUKO HORTTANAINEN

#14 Re: Kaikenikäiset eläkeläiset ja pienituloiset!

08.02.2015 17:22

#9: ei politikko - Kaikenikäiset eläkeläiset ja pienituloiset! 

 TÄMÄ ONKIN OLLUT AJAN KOHTAINEN JO 20 vuotta ,SUOMESSA ON NAISIA JOTKA VALTAA SAADESSAAN HEILTÄ KATOAA HETI YMMÄRRYS OIKEESTA JA VÄÄRÄSTÄ,HEISTÄ TULEE KYLMIÄ.YLIMIELISIÄ.NOKKAVIA.TOISTEN ALISTAJIA.ENNEN KAIKKEA JULKISUUDEN SAIRAITA.ELÄVÄT KATKERAA ELÄMÄÄ.EIVÄT VIIHDY KOTONA.PUKEUTUMISEN AAKKOSET UNOHTUU,JOS NIITÄ ON OLLUTKAAN.

EI SE TASARVO NYT IHAN RAJATON OLE.

SUOMESSA RIKOTAAN TASA-ARVOA JULMASTI,KANSALAISET LAJITELLAAN JA MERKATAAN KUIN KARJAA,JA ERITTÄIN TÖRKEÄSTI SOSIAALISELLA,SEKÄ TERVEYDEN HUOLLOSSA,KUNNAT OVAT TÖRKEÄN RASISMIN KOHTEENA,

SITTEN ON AIKA HURJAA KUN POLITIKOT VAIN KAILOTTAA MAILMALLE ETTÄ SUOMI ON RIKAS MAA,JA KAIKKI PALVELUT TOIMII SUOMESSA.

TALOUS NOOPELISTI KRUGMAN SANOO TIETÄVÄNSÄ.SUOMALAISTEN TODELLISEN TILANTEEN JO VUOSIEN AJALTA.TEHTAAT EI PYÖRI.KESKISUURET JA PIENYRITYKSET VALTION TOIMESTA TUHOTAAN.TÄMÄN SAANUT 20vuoden aikana toimineet lapsihallitukset.politikot syyttää johtuu mailman tilanteesta ja EU:hun LIITTYMISESTÄ.SEKÄ POLITIKOIDEN OMAPÄISESTÄ VERON MAKSAJIEN RAHOJEN KÄYTÖSTÄ,NÄIN ON JULMAA KANSALAISTEN HUIJAUSTA,JA SAATU VALTAVA TYÖTTÖMYYS JOKA TODELLISUUDESSA ON LÄHEMMÄS 800 000 TYÖTÖNTÄ AJATELKAA SUOMEN MAASSA.

SUOMI OLLUT TUULI AJOLLA JO 20 vuotta.presidentille täysvalta takaisin.(jonka KOIVISTO HÄTÄPÄISSÄÄN POISTI.

KAUKO HORTTANAINEN

#15 Re:SENIORI PUOLUE KALLELLAAN MIHIN

08.02.2015 17:41

#1: -  

 SENIORI PUOLUEELLE IKÄRAJA 50 VUOTTA.SOPISI HYVIN KOKOOMUKSEN TILALLE .

NYT ON KIIRE JO SAADA JULKISUUTEEN KIIREESTI YHTEYDEN OTOT TOIMITTAJIIN.

JA AJAN KOHTAIS OHJELMIIN KANNATETTAVA,SITÄ TARVITAAN.