Raiskauksille kovempi tuomio!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Raiskauksille kovempi tuomio!.

antti vaurio porista
Vieras

#201 Re: Pedofiilin vaimona 24 vuotta, tietämättäni

08.12.2010 23:31

#200: Arja Kangas - Pedofiilin vaimona 24 vuotta, tietämättäni 

HYVIN SURULLINEN TARINA,TOIVOTTAVASTI KAIKKI ÄIDIT TARKKAILEVAT JA VALVOVAT LAPSEN ETUA.MINULLA OLI  KAKSI POIKAA JA KAKSI TYTÄRTÄ,NYT AIKUISIA. EN KOSKE NIIHIN! OLEN HYVIN ILOINEN ISÄ,KUN TIEDÄN OLEVANSA NORMAALI JA TERVEJÄRKINEN ISÄ!KUULE, ARJA SINUN TYTTÄRESI VOI PARANTUA . OLEN SELVIYTYJÄ,MINULLA OLI HELVETTI LAPSUUSELÄMÄ VÄKIVALTAISELLA FYYSISELLÄ JA VÄKIVALTAISELLA HENKISELLÄ.EN KOKENNUT LAPSENA SEKSUAALISTA...MUTTA KÄRSIN KAMALASTI,LISÄKSI EN SAANUT RAKKAUTTA JA HELLYYYTTÄ,KOSKA YKSINHUOLTAJAÄITI EI OSAA HOITAA KUNNOLLA.MINUT LÄHETETTIIN TURKUUN 6 VUOTIAANA ASUNTOLAAN JA KOULULAITOKSEEN,JOSSA ALKOI......HELVETTI KOULULAITOS!


Vieras

#202 näin suomessa

28.12.2010 01:35

raiskaaja saan 5 ja puol vuotta vankeutta, saa startti rahat ja menee raiskaamaan lisää ihmisiä/eläimiä
Vieras

#203 Re:

06.01.2011 21:13


Vieras

#204 poisvaan

06.01.2011 21:16

kuohitaan seisaaltaan kuin oriit ja paljon naisia katsomaan tuija

Vieras

#205 joo

06.01.2011 21:21

munat pois ja naisten nähden satu

Vieras

#206 ny

06.01.2011 21:23

haluisin nähdä ku mies kuohitaan sisko
Vieras

#207 Re:

06.01.2011 21:33

#133: Nita Logren -  

 pallien purotus on hyvä rankaistus

Vieras

#209 Re: Re:

07.01.2011 15:37

#208: Vieras - Re:  

 jos sinut raiskataan yritä saara palleista kiinni purista tai verä kisko vaikka irti se tekee kipeetä ter tuija

Vieras

#210 Re:

08.01.2011 17:39

raastin
Vieras

#211

06.02.2011 23:56

Ongelma kovemmissa tuomioissa on se, että ne lisää rikollisuutta.

Toinen mikä minua on aina ihmetyttänyt on pedofiilit. Miksi ihmeessä niitä pitäisi laittaa hoitoon ja terapiaan? Eihän se imo ole mikään sairaus, mutta teko eli lapsen seksuaalinen hyväksikäyttäminen on ehdottomasti rangaistava teko. Tämän kommentin jälkeen kaikki tietenkin repii pelihousunsa, mutta avarran hieman näkökulmaani:

1) hetero on kiinnostunut vastakkaisesta sukupuolesta
2) homo on kiinnostunut samasta sukupuolesta
3) transvestiitti on kiinnostunut pukeutumisesta vastakkaisen sukupuolen mukaan
4) pedofiili on kiinnostunut lapsista
jne...

Kyseessä ei imo ole sairaus, jonka voi parantaa vaan osa henkilön seksuaalista suuntautumista. Ihan sama kuin laittaisi homon terapiaan ja toivoisi, että sitä ei enää kiinnostaisi sama sukupuoli.
Vieras

#212 Re:

17.02.2011 22:32

#151: Joni Parpala -

Näinhän se tosiaan on, että jos valtiolta viet rahaa/valtio jää tappiolle niin tuomiot on ties kuinka kovia mutta sitten kun satutetaan toista ihmistä niin ei Suomen valtio siitä välitä. kavalluksesta saa jo kovat tuomiot, mutta tosiaan pienen tytön raiskauksesta jonkin hassun 2000 e korvausvelvoitteen ja lyhyt ehdollinen tuomio ehkä jos oikein on pahasti tehty. Todella naurettavaa, en ymmärrä miksi tähän ei ole tullut muutosta kun tuntuu kuitenkin että suurin osa ihmisistä on sitä mieltä että raiskauksista pitäisi tulla kovemmat tuomiot.

Aliisa
Vieras

#213 Tyttölasten silpominen uskontoon vedoten

25.03.2011 17:15

8 vuotiaat muslimityttölapset kokevat vähintäänkin raiskaukseen verrattavan silpomistapahtuman. Kun nämä lapset tulevat tuohon ikään, heidän kotimaastaan tuodaan paikalle joko kätilövaimo, parturi tai joskus harvoin lääkäri.Yhtä tyttölasta varten ei tietenkään kannata tuoda "arvovierasta", vaan tämä henkilö silpoo useamman lapsen kerralla. Aseeksi käy mikä tahansa terävä esine, esim. lasinkappale, partaveitsi, sakset tai puukko. Jos ollaan armeliaita, niin tyttöä isutetaan kylmässä vedessä jotta tuntoaisti ei olisi terävimmillään. Mitään desinfiointi-, narkoottisia- tai särkyä lievittäviä aineita ei käytetä tässä "naiseksitulemisen" operaatiossa. Itse operaatiossa kaikki paikalla olevat tarttuvat tyttölasta jaloista ja levittävät ne. Operaation suorittaja leikkaa lapselta ulkosynnyttimet pois. Toimenpiteen jälkeen emätin ommellaan kiinni siten, että usein sieltä ei pääse edes luonnolliset vuodot pois. Silpojilla on kaksi tapaa hoitaa jälkitoimenpiteet. Hän joko ompelee isot häpyhuulet silvotulta umpeen, tai tyttölapsen jalat sidotaan 40 päivän ajaksi. Kun hän on naimaikäinen, ensimäisen yhdynnän aikaan mies ratkoo ompeleet ennen toimenpidettä. Kun tyttö saa esimmäisen lapsen, hänet ratkotaan auki. Suomen sairaaloiden synnytysosastoilla nämä hoitaa lääkäri musliminaisten tullessa synnyttämään. Synnytyksen jälkeen nainen ommellaan uudestaan kiinni jane. jne.. On huomattava, että kysymys ei ole hameenhelmasta, vaan ihmilihasta.

Viime viikolla mm. Ylen tekstikanavalla uutisoitiin, että Suomea odottaa pakolaistulva. Jäin mielenkiinnolla odottamaan kansan reaktiota seuraavien vuosien "somaliryntäyksestä" maahamme, mutta kas kummaa, Suomen kansa ei korviaan lotkauttanut. Onko tosiaan niin, että kansa ei välitä, ei uskalla vai mistä piittaamattomuus johtuu?
Onko vallankahvassa olevien mielipiteet siitä, että kaikki puhe joka koskee Suomessa olevia ulkomaalaisia on rasismia saaneet suomalaiset aivopestyä? Olen syvästi huolissani. Kun kerrotaan 5600 somalien perheenyhdistämishakemuksen myötä Suomeen saapuvien luvulla, on lopputulos järkyttävä!

Keskimäärin yksi somalien perheenyhdistäminen tuo tullessaan 15 - 25 somalia suoraan sosiaaliturvamme elätettäviksi. 5600 x 20 = 112.000. Siis ainakin yli satatuhatta somalia on odottamassa pääsyä Suomi nimiseen paratiisiin. Väitän, että tässä tilanteessa, jossa leikataan kantasuomalaisilta sieltä ja täältä, työttömiä on järkyttävä määrä, eläkeliset syövät kissanruokaa henkensä pitimiksi ja opiskelijat makaroonia kun yötöiltään ja opiskelultaan ennättävät, puheet Suomen maahanmuuttopolitiikasta ovat realistisia, eivät rasistisia. Raiskaukset ja rikollisuus ovat koko ajan kasvussa ja tähän ei ulkomaalaiset tuo yhtään helpotusta tuomalla kulttuurissaan heimokostot, uskonnolliset rituaalinsa ja vetelehtimisen, joka Suomen poliisissakin varsin hyvin tiedetään.Jos joku katsoo oikeudekseen pilata tyttölasten loppuelämän uskontoonsa vedoten, se on Suomessa rikos. He tulevat tänne hakemaan kaikki edut, mutta eivät halua elää maassa maan tavalla ja nodatta lakia?

Heidän kulttuurissaan naisen arvo ei ole koiran arvoa  kummempaa, joten heidäthän voi silpoa jo lapsena, joka on suomalaisittain ajateltuna, jos mahdollista, vieläkin pahempaa kuin raiskaus, pedofilia ja insesti, jotka nekin jättävät lähtemättömät jäljet ainakin sieluun. Muslimitytöillä sielun lisäksi viedään koskemattomuus kahdeksanvuotiaana ja suku huolehtii siitä, että heidät raiskataan lähtemättömin jäljin fyysisesti, aiheuttaen heille loputonta kärsimystä.Antti lehtonen
Vieras

#214 Raiskaajat siperiaan

28.03.2011 15:37

Raiskaus voi olla naiselle kuin murha - henkisesti. Jotkut naiset eivät enää kykene normaaliin elämään ja varsinkaan normaaliin seksielämään. Elinikäisten traumojen aiheuttamisesta pitäisi olla elinikäinen tuomio!
K.K.

#215 Re: Pakko kommentoida

04.04.2011 14:09

#178: Lina Lang - Pakko kommentoida

No, tähän vastaisin, että miksi edes tehdä lista pahemmista asioista kuin raiskaus, koska se ei pidä jokaisen uhrin kohdalla paikkaansa. Jos sinusta tuntuu, että vanhempiesi itsemurhayritykset ovat kamalampia kuin raiskaus, niin et voi yleistää, että jokainen ajattelisi samoin. Jokaisen uhrin toipumisprosessi ja prosessin eteneminen on yksilöllinen. Ja sitä paitsi, joissakin tapauksissa uhrilla on ollut realistinen pelko siitä, että tekijä joko hakkaa hänet pahoin tai voi jopa tappaa. Itse olen joutunut myöskin raiskatuksi ja sanon suoraan, että se oli elämäni pelottavin kokemus ja toiseksi pahin, mitä olen kokenut. Vielä pahempi on ollut vain leikkaus lapsena, josta elämäni jatkuminen oli kiinni.

En kannata mitään, "munat pois ja linnaan" juttua, koska minusta useimmat seksuaalirikokseen syyllisteneet ovat enemmän vankimielisairaalan tarpeessa. Vankilarangaistuksien pituuteen, niin pidemmät tuomiot voisivat olla paikallaa, mutta enemmän olen kuitenkin huolissani tästä asenneilmapiiristä, mikä vallitsee oikeuslaitoksissa. Tuomioita annetaan lievemmästä luokasta, vaikka mahdollisuus olisi käyttää kovempaakin luokkaa.

 

Minna
Vieras

#216

03.05.2011 15:51

Niinhän se menee et jos salakaadat esim. hirven perheesi ruoaksi kun ei ole rahaa ostaa niin lihat ja ase takavarikoidaan valtiolle ja istut linnassa enemmän entä raiskauksen jälkeen. Samoin voisi raiskaajille tehdä että rikoksentekoväline valtiolle! Se on myös Aika erikoista että talousrikoksista saa kovemman rangaistuksen entä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, että kaikki voivat hiljaa itsekseen miettiä valtion eettisiä arvoja...

Vieras

#217

15.05.2011 19:11

on kyllä liian lepposia tuomioita jaettu!

Vieras

#218

05.06.2011 16:11

Suomessa siis tavallaan saa raiskata!!1

Vieras

#219

13.06.2011 19:44

Onneksi tähänkin asiaan tuli viimein muutoksia! Ei enää selviä raiskaajat sakoilla...
Kakka

#220 :D

10.08.2011 18:04

TROLOLOLOLOOLOLLOLOLLOLOLOOLOLOLOLOO
Liisa

#221 Re:

14.09.2011 19:16

#1: stig Nyholm -  

 Oletan että tässä halutaan "Raiskaajille kovempi tuomio" tai "Raiskauksista kovempi tuomio."

 

Kuitenkin en allekirjoita adressia jonka tekijä ei ole nähnyt edes sen vertaa vaivaa että olisi tarkistanut ajamansa asian oikeinkirjoituksen.

minä

#222

07.10.2011 15:42

Kyllä se niin on että pitäis raiskaajia vedellä pesäpallomailalla kuiviltaan pe*seeseen ja sit 30 vuodeksi vankilaan mädäntymään, ei armoa semmoisille likaisille elukoille!
raiskauksen uhri

#223 raiskaus

13.10.2011 23:12

Minut raiskattiin vuosi sitten ja olen tällä hetkellä alle 16 vuotias. En tiedä olenko tekijän ainoa uhri, koska jotkut pelkäävät tehdä ilmoituksen raiskauksesta. En ymmärrä miten jotkut ihmiset voivat väittää, että raiskaus ei ole iso asia. Itse olen käynyt noin puolitoista vuotta terapiassa ja silti nään painajaisia tapahtuneesta ja saan ahdistuskohtauksia eikä juttu ole mennyt vielä edes oikeuteen! Saatan myös nähdä raiskaajaani ohimennen koska poliisit eivät nähtävästi ole laittanut häntä muualle. Asia ei ole häirinnyt vain minun elämääni. Siitä on kärsinyt myös perheeni. Uskon että asia vaivaa minua koko ikäni... Itse aion vanhempana vaikuttaa kyseisiin lakeihin, jotka koskevat seksuaalirikoksia, koska en haluaisi että kukaan joutuu kokemaan samaa kipua ja kärsimystä kuin minä.


Vieras

#224

30.10.2011 19:51

minut raiskattiin 2010 ja elämä on ollut sen jälkeen helvettiä:( joten otan kantaa tähän ehdottomasti kovemmat rangaistukset!!!

Vieras

#225

20.11.2011 02:49

vois kokeilla rangastaa häntä työntämällä kurkua persukseensa. kylmää ja armotonta.