Lähipalvelujen ja lähidemokratian puolesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Lähipalvelujen ja lähidemokratian puolesta.

Herkku Hernesniemi

#1 Adressin luovutus kansanedustajille

10.02.2014 19:19

Tämä adressi luovutetaan Eduskuntaan ennen pakkoliitoslain eduskuntakäsittelyä.
Hohohoijaa Ramasee ?

#2 adressin aloitteiden tekijöiden motiivit ?

10.02.2014 19:30

Puhe jättimäisistä kunnista SOTE reformin tuloksena on kyllä aika asiantuntematonta. Pelkästään Helsingin Metropolialueen luominen yhdeksi kaupungiksi kasvattaisi 4 kunnan yhdistämisellä vain varsin vaatimattoman kaupungin ,jossa olisi 1,4 miljoonaa asukasta. Maailman mitassa se olisi aivan mitätön pikkukaupunki. Nelinkertainen kunnallishallinto saataisiin keskitetyksi yhteen ainoaan. Nykyteknologialla helposti hallittava kokonaisuus. Adressin nimienkeruun motiivi on pelko menettää varsin vähäiset kunnanvaltuutetut vaaleissa. Pienen kuntien mahdollisuus tulevaisuudessa olla vastuussa terveys- ja sosiaalipalveluista ja opetussektorista kuihtuu verotulojen puutteeseen ja väestöpohjan katoamiseen muuttoliikkeen ja väestön vanhentumisen myötä. SKP:llä vastustaminen kuuluu sen folkloristiseen tapaan tehdä politiikkaa. EU:n kaataminen ja kapitalismin vaihto kommunismiksi ei taida äänestäjiä vakuuttaa vaaliohjelmana,varsinkin kun puolueella on vain muutama bussilastillinen jäseniä ja pienen syrjäkylän asukkaiden määrä äänestäjinä.
Noeiramase!

#3

11.02.2014 09:17

Ilmeisen edistyksellisenä itseään pitävä kommentoija on - juuri niinkuin nimimerkkinsäkin - malliesimerkki siitä, miksi suomessa eletään edelleen antikommunistista aikaa. Aivan kuin Neuvostoliitto edelleen loisi stalinin ajan varjon maamme ylle. Suomessa vasemmistolainen politiikka (ei se periaatteensa myynyt parlamentaarinen vasemmisto/demarit) on päivitetty ajat sitten vastaamaan nykyajan yhteiskunnallisia vaatimuksia ja kansalaisten tarpeita. Ajan olisi jo pitänyt ajaa antikommunismin ohi suomessa ja itse asiassa tämä (antikommunismi)on eräs seikka joka eniten - ja negatiivisesti - vaikuttaa ihmisten tapaan valita ja vaikuttaa äänestymiskäyttäytymiseensä. Tai paremmin jättää vaikuttamatta, koska mikään nykyisistä parlamenttipuolueista ei kykene ajamaan demokraattista, ihmislähtöistä politiikkaa, joten tuntuu ymmärrettävistä syistä yhdentekevältä ketä äänestää.

Ympäri eurooppaa on vasemmistolaisuus nousussa. Juuri sen vuoksi, että ihmiset ovat saaneet tarpeekseen markkinajohtoisesta oikeistolaisesta uusliberalismista. Muualla euroopassa kansalaisilla (lukuunottamatta ehkä juuri entisiä varsovan liiton maita) EI ole kannettavaan antikommunistista taakkaa kuten meillä, vaan vasemmistolainen vaihtoehto on varteenotettava vaihtoehto vaikuttaa. Mikäli ihmiset todella ottaisivat selvää mitä esimerkiksi euroopan vasemmisto - ja varsinkin suomessa SKP - ehdottaa, heittäen samalla sen kauhtuneen nationalistisen antikommunistimanttelin päältään, asioihin voitaisiin todellakin saada parannus. Kuinka voi oikeasti olla paha asia se, että pyritään toimimaan ympäristöarvoja kunnioittaen niin, että talous on ihmistä varten eikä päinvastoin.

Vieras

#4

11.02.2014 11:32

DET ÄR DAGS ATT RESA SIG OCH SAMLAS TILL EN AKTION FÖR FÖRÄNDRING I FÖRDELNINGSPOLITIKEN.... OCH DET ÄR BRÅTTOM GOTT FOLK...
Petri Rautiainen/ Unionin Haudankaivajat

#5 Kuntaliitokset osa EU:n korruptoitunutta toimintaa

11.02.2014 13:46

Kuntaliitokset ovat osa EU:n korruptoitunutta toimintaa. EU on valtiopetoksilla luotu unioni, jonka aikana Suomessa on todistetusti tehty kolme valtiopetosta. Valtiopetos ei rikoksena koskaan vanhene.

Allekirjoitin itse tämän adressin ja suosittelen kaikkia allekirjoittamaan myös oheisen adressin, jotta saisimme mahdollisimman paljon nimiä kokoon ja levittämään adressia edelleen eteenpäin.

http://www.adressit.com/?page=statistics&petition=suomessa_tehdyt_eta-_ey-_ja_eu-politiikkaan_liittyvat_petokset
Käännän kylkeä haukotus

#6 Vasemmisto nostaa päätä Euroopassa

11.02.2014 19:07

Antikommunistien määrä nähdään ensi Euro-vaaleissa. Jostain syystä kommunistit tuntevat olevansa vainon kohde. Sehän kuuluu puolueen profiiliin niin Suomessa kuin muualla maailmassa. Säälistä ei heitä kuitenkaan äänestetä. Pienten mikropuolueiden voima kapitalismin kääntämiseksi sosialismiksi ja EU:n purkamiseksi ei taida riittää. Epärealistiset ehdotukset vievät pohjan asialliselta keskustelulta-Toiveet ja utopiat ovat tervetulleita. Konkreettiset aivoitukset tuntuvat puuttuvan kovakalloisten tovereiden ajatuselimistä !

 

 


Vieras

#7

12.02.2014 23:58

Hallituksen harkittu toiminta kuntien talouden alasajamiseksi on yhtä paljon perustuslain vastaista, kuin kuntien pakkoliitoslaki.

Vieras

#8 Re: Vasemmisto nostaa päätä Euroopassa

13.02.2014 03:02

#6: Käännän kylkeä haukotus - Vasemmisto nostaa päätä Euroopassa

Säälistähän perusssuomalaisiakin äänestetään. Mikään puolue ei ole onnistunut uhriutumaan niin säälittävästi kuin he. Kohta tähänkin joku marttyri tulee itkemään "persufobiasta", paljostako vetoa?

Eero Vainio
Vieras

#9

13.02.2014 09:38

Kokoomus, SDP ja muut puolueet hallituksessa ajavat suurien kaupunkien ympäristökunnat keskuskaupunkien osaksi ja siirtävät samalla tutut lähipalvelut suuriin keskuksiin! - Vain kuntien itsenäisyys voi turvata lähipalvelut ja myös demokraattisen päätöksenteon koskien kuntien palveluita ja myös elinkeinoelämää.


Vieras

#10

13.02.2014 10:36

Pitkästä aikaa oikeaa ja asiallista asiaa jonka allekirjoittaa ihan sydämestään saakka...

Vieras

#11

13.02.2014 12:01

Ei kuntaliitoksia, jotka vievät palvelut
72 päivää

#12 Re: Re: Vasemmisto nostaa päätä Euroopassa

13.02.2014 13:06

#8: - Re: Vasemmisto nostaa päätä Euroopassa

Tammikuisen EU-parlamentin julkistaman ennusteen mukaan vasemmiston paikkamäärä nousisi noin 54 %:lla tulevissa vaaleissa. Eivätkä nämä ihmiset säälistä näin äänestä vaan haluavat vaihtoehdon nykyiselle pelille.

Herkku Hernesniemi

#13 Adressi luovutettu

01.06.2014 15:40

Ministeri Susanna Huovisen valtiosihteeri Ulla-Maija Rajakangas otti vastaan adressin lähidemokratian ja lähipalvelujen puolesta, sekä jätesäkkejä sote-sotkun siivoamiseksi.
20.05.2014
Herkku Hernesniemi

#14 Re: Adressin luovutus kansanedustajille

01.06.2014 15:41

#1: Herkku Hernesniemi - Adressin luovutus kansanedustajille

Ministeri Susanna Huovisen valtiosihteeri Ulla-Maija Rajakangas otti vastaan adressin lähidemokratian ja lähipalvelujen puolesta, sekä jätesäkkejä sote-sotkun siivoamiseksi.
20.05.2014


Vieras

#15

08.05.2020 20:03

 SDP on yks maan petos puolue ja joka liitti suomen  EU :*hun :( !