Suomeen raiskausrangaistus?? Allekirjoita ja estä!!

Halosen glopaalisaatio

#1 Bin Laden/Bital Philips

08.03.2014 09:52

En uskoisi,että henkilöllä on mitään esteitä Suomeen pääsylle nykyisinkään,koska elämme vahvasti vielä Halosen valtakauden muutosten aika,jossa terrrismin annetaan levitä,kuten homouden,alkoholisoitumisen,huumeiden kauppan ja käyttön rajaton leviäminen.

Vieras

#2

08.03.2014 12:13

Voi vain kuvitella mitä tapahtuu kun Suomesta ensin otetaan median avustuksella moraali pois, homous, pettäminen ym valtaan ja päästetään sen jälkeen tuollaiset hullut samaan seuraan jotka tappotuomiolla näitä tuomitsevat.
Korppi

#3 Kokoomus

08.03.2014 12:14

Kokoomus on isossa roolissa muslimien nousussa. Tai heidät on maksettu siihen. Mm Sauli Niinistöllä kävi taannoin 200 Turkin muzlimia "hieromassa" kaupallista yhteistyötä. Voi vain kuvitella millaista yhteistyötä
Ei varmuudella sodat lopu Suomesta.

#4 Ehdottomasti täytyy estää ja tuhota.

08.03.2014 14:35

Suurin onnettomuus Suomelle oli Kekkosen vanhenemenen ja kuolema.Koiviston valtaan nousu,sitten vielä Ahtisaari ja vihonviimeinen Halonen.Kaikki suomalaisuus läsähti kasaan.Alkoi naisten järjetön valtakausi.Paluumuuttajat saivat seurakseen valtavat määrät maahanmuuttaja pakolaisia.Suomalaisten aloholisoituminen, samoin huumeiden kulutus nousi tonneihin ja kymmeniin tonneihin.
Seurasi räjähdysmäinen naisten väkivallan kasvu,jolle miehetkään eivät enää voineet ytään mitää. Surullisen kuuluisa peitelty Ulvilan surma tapaus ja lukemaon määrä vastaavia tapauksia.
Huumepoliisin päällikkökin Aarnio johti laajaa huumejengiä,huumekauppa ja tosi laaja rikollisjengi teki rahaa rikollisuudella.Aivan yleistä valvottuarikollisuutta Suomessa.
Mukaan vat astuneet uskonnot ja monikulttuurit.Voidaan vain kuvitella mitä islaministit saavat aikaiseksi, haria-lait sun muut suojelemaan rikollisutta ja yhdistämään sen valvotuksi ja lakisääteiseksi.Allahi oli mailman suurin virhe uskontojen alalla,jonka nimeen maailmaakin,väärä uskoisia tuhoten, pyritään hallitsemaan.

Kullervo

#5

10.03.2014 16:53

Sinulle adressin tekijä!!!!!
Mitä jos avaisit silmät ja katsoisit mitä muita adresseja täällä on!!!
Ei tulisi samasta aiheesta montaa juttua!!!!

Vieras

#6

20.03.2014 15:56

Kuka tällaisia oikein tänne Suomeen kutsuu. Porttikielto vaan. Hänhän on saanut porttikieltoja muihinkin maihin. Ei Suomenkaan ole pakko häntä tänne päästää. Hänhän ei kuulu edes Schengen-sopimuksen piiriinkään. Iljettää tällainen laki, jossa voi käyttää raiskausta rangaistuskeinona. Sharia ei kuulu sivistysvaltioon. Pelottaa tällaiset ihmiset.

Vieras

#7

21.08.2019 19:58

ALLAH AGBAR!

 

PERUSSUOMALAISET SISU FDL PAKANAT PÄÄ POIS!

 

SUOMI ISLAMIIN!

 

KRISTITYT HIRTEEN!

 

NAISILLE RÄTTI HUNTU JA BURKA PAKKO ...

 

JAA ÄÄNIOIKEUS POIS!

 

TERVEEISIN AHMED MUHAMMAD!

 

C*

 

ALLAH AGBAR!

 

SUOMEN AL GAIDA